- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
είναι ασφαλής, (αυτο μπορεί να το εκτιμήσει ένας μηχανικός)
δεν εχεις να φοβηθείς τίποτα !
Το σεισμικό γεγονός ηταν αρκετά μεγάλο
μάλιστα ηταν αυτο που στη σεισμολογία αποκαλούν "δίδυμο σεισμό"
γι αυτο κι ειχε "μετασεισμό" περίπου ίδιας έντασης μετα απο λίγες μέρες
Ενας τέτοιος σεισμός (τοσο ο κύριος, οσο και ο δίδυμος) ειναι ικανοί
να "δώσουν" πάρα πολλούς (ενδεχομένως και ισχυρούς) μετασεισμούς...
για αρκετους μήνες (ισως και ενα χρόνο)
Το μονο που εχεις να κάνεις είπαμε ειναι ένας έλεγχος στο κτήριο που ζεις.
Άλλωστε τα έχουμε γράψει εδω κι ενα χρόνο....
ο στερεός φλοιός της Γης έχει ηδη αρχίσει να αλλάζει "συμπεριφορά" ![]()

quote:
Για πες μου φίλε μαχητής, τι γίνεται απο αύριο?Να τα μαζεύω?
έχω χρόνια έξω, είμαι και λίγο αθεος, πες μου τι να κάνω?
Φταίει αυτός ο Μακεδόνας, και ο Νικομαχος που με πείραν στο λαιμό τους, και τώρα που να προσευχήθω, αφου δεν πιστεύω?
Για πες ρε φίλε, τι κάνουν σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις. Εσείς κάτι θα γνωρίζεται, ίσως απο Άγιον όρος, αυτοι έχουν περίεργες διασυνδέσεις με τα μυστικά και το μέλλον!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ??ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ''ΑΥΡΙΟ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ....
![]()
quote:
edit:ANONIMOS_MAXITIS σταμάτα να spamaρεις ...
Να με συγχωρήσεις δεν το κάνω επίτηδες...απλά εκπυσοκροτησε το χέρι μου και γράφει σε ρυθμούς ''ΣΑΜΠΑΣ''!!!ξΕΚΙΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙ-spamming![]()
Edited by - ANONIMOS_MAXITIS on 31/05/2012 23:28:47
Είναι αρκετά μακριά απο το επίκεντρο
Εκτός και έχει πρόβλημα με τα "κουνήματα"
(τωρα στα γεράματα)
Το κύριο γεγονός εκδηλώθηκε, ενας ισχυρός μετασεισμός τις ταξεως των 5R
σε αποσταση 20+Κm δεν μπορει να διμιουργησει προβλημα στη στατικοτητα
μιας "γερης" κατασκευης
Μην ξεχνάς οτι τα κτήρια που κατέρρευσαν στο επικεντρο
ήταν (το λιγότερο) διατηρητέα
ολες οι υπόλοιπες σύγχρονες κατασκευές άντεξαν.
Εκτός και ο Πλάτων ζει σε κανένα ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ κτίσμα ,
κι εχει και το Δράκο στην ταράτσα ![]()
![]()
![]()
edit:ANONIMOS_MAXITIS σταμάτα να spamaρεις ... ![]()

Edited by - AitheroVamon on 31/05/2012 23:19:26
quote:
Πλάτων φίλε μου , αν η κατασκευή στην οποία διαμένεις
είναι ασφαλής, (αυτο μπορεί να το εκτιμήσει ένας μηχανικός)
δεν εχεις να φοβηθείς τίποτα !
Το σεισμικό γεγονός ηταν αρκετά μεγάλο
μάλιστα ηταν αυτο που στη σεισμολογία αποκαλούν "δίδυμο σεισμό"
γι αυτο κι ειχε "μετασεισμό" περίπου ίδιας έντασης μετα απο λίγες μέρεςΕνας τέτοιος σεισμός (τοσο ο κύριος, οσο και ο δίδυμος) ειναι ικανοί
να "δώσουν" πάρα πολλούς (ενδεχομένως και ισχυρούς) μετασεισμούς...
για αρκετους μήνες (ισως και ενα χρόνο)Το μονο που εχεις να κάνεις είπαμε ειναι ένας έλεγχος στο κτήριο που ζεις.
Άλλωστε τα έχουμε γράψει εδω κι ενα χρόνο....
ο στερεός φλοιός της Γης έχει ηδη αρχίσει να αλλάζει "συμπεριφορά"Hellas at War
Αιθεροβαμωνα, το κτήριο είναι οκ, σύγχρονο και αντισεισμικό. Η φάση είναι πως οι ειδικοί μιλάνε πως είναι πιθανό να συνεχίσουν για χρόνο και αυτές οι καταστάσεις. Όταν έγινε ο πρώτος ήμουν έξω και σχετικά μακρυα, μα στο δεύτερο και στους μικρούς, ήμουν σπίτι, και δεν είναι ότι το καλύτερο...
Η φάση είναι πως ο καιρός αλλάζει συνεχώς, απο κρύο και βροχές σε καύσωνες!
Βάλε και τους σεισμούς, και τις εικόνες 15.000 ανθρώπων που είχαν τα πάντα και δεν έχουν τίποτα...(η περιοχή εδω είναι απο τις πλέον πλούσιες της Ιταλίας)
Πάντως δεν ανησυχώ τόσο για το κουφαρι μου, μα τι θα γίνει με όλο αυτο τον κόσμο...που αν συνεχησθει, θα γίνουν οι άστεγοι πενταπλασιοι!
quote:Βάλε και τους σεισμούς, και τις εικόνες 15.000 ανθρώπων που είχαν τα πάντα και δεν έχουν τίποτα...(η περιοχή εδω είναι απο τις πλέον πλούσιες της Ιταλίας)
Πάντως δεν ανησυχώ τόσο για το κουφαρι μου, μα τι θα γίνει με όλο αυτο τον κόσμο...που αν συνεχησθει, θα γίνουν οι άστεγοι πενταπλασιοι!
ε ναι αν το δεις απο αυτην την διασταση υπαρχει θεμα πλατων,υπαρχει ομως ακομα εκει στην ιταλια κρατος προνοιας που νομιζω πως θα ενδιαφερθει για το μετα
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ??ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ''ΑΥΡΙΟ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ....
..............
Ευχαριστώ αδερφέ μου! Αύριο θα πάω να βρω παπά να ξομολογηθω! Δεν μου λες, καθολικός κάνει, γιατι εδω που είμαι δεν έχει ορθόδοξο!
Βρε τι πάθαμε στα γεράματα..και τι να πω του παπά, θα φριξει...
Α και που είσαι αδερφέ, γράψε κιαλα απο όσα γνωρίζεις, και μην ακούς ορισμένους Μακεδόνες και νικομαχους, είναι παλιοχαρακτηρες και άπιστοι. Μακρυα απ αυτους!
ειχα την ατυχία να ζησω σεισμικό γεγονός 6+ στην πολη μου
κάτω απο τα πόδια μου δηλαδή .
Περα απο τις σαχλαμαριτσες του troll ομως
υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αυτα τα γεγονότα να ενταθούν (παγκόσμια)

quote:
Τα γνωρίζω φιλε μου
ειχα την ατυχία να ζησω σεισμικό γεγονός 6+ στην πολη μου
κάτω απο τα πόδια μου δηλαδή .Περα απο τις σαχλαμαριτσες του troll ομως
υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αυτα τα γεγονότα να ενταθούν (παγκόσμια)Hellas at War
αιθερα λες και αυτα να ειναι μεσα στο <σχεδιο>!
ε ναι αν το δεις απο αυτην την διασταση υπαρχει θεμα πλατων,υπαρχει ομως ακομα εκει στην ιταλια κρατος προνοιας που νομιζω πως θα ενδιαφερθει για το μετα
.........
Στίβ, είναι όπως η Ελλάδα η Ιταλία, απλα εκει που χτύπησε ο σεισμός, είναι το 10 %της προσφοράς, και στους φόρους.
Ξερεις, έχει εργοστάσια που έπεσαν με 500 εργαζόμενους...που έμειναν χωρίς δουλεια. Όχι ένα, μα 10...
Καταλαβαίνεις τι ζημιά...