- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Η παραμυθα της "καθαροτητας" και "ανωτερωτητας" της ελληνικης φυλης πουλαει ακομα βλεπω....
για πες μας εσυ που είσαι μέσα στην παραγματηκότητα ποιος λαος είναι "ανώτερος"?(μου την σπάνε αυτα τα κατινίστικα)
Αμερική?Αγγλία?Γερμανία?(και δεν μιλάω γαι χρήματα αλλα για το τί έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα)Αυστραλία?οι Σκανδιναβικές?Γαλλία?Αφρική?Καμερουν?Κολομβία?Ισπανία?Πορτογαλλια?Σουηδία?
τουρκία?σκόπια?ουγγαρία?πακιστάν?ΠΕΣ ΜΙΑ ΧΨΡΑ!η αίγυπτος θα μου πει!φίλε μου,η Ιαπωνία και κανα δυο ακόμα είναι αντάξιες να στάθουν διπλα στο μεγαλείο που λέγετε Ελλας.εκτός αν κρίνεις τους Ελληνες με τα σημερινά δεδομένα.
quote:
Να μην αναφερθω καν στην μανια να τα βγαζουμε ΟΛΑ ελληνικα...
Σου φαίνεται παράδοξο?με μια καλύτερη ματιά θα δείς οτι ΣΧΕΔΟΝ ολα στον κόσμο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ(με βαριά φωνή:welcome,to the real world!).τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις οτι χωρίς ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ πολιτισμός και μέλλον γιόκ?
quote:
[Λιακοπουλος-style]
ασε,προτειμώ Βελόπουλο.
quote:
Tι ειναι Ελληνας? Τι ειναι Τουρκος? Τι ειναι σκοπιανος? Τι ειναι εβραιος κ τι ειναι αγγλος?
διάβασε ιστορία και θα μάθεις.
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
Φάουστ
quote:
ποιος λαος είναι "ανώτερος"?(μου την σπάνε αυτα τα κατινίστικα)
Εμένα πάλι μου τη σπάει η αοριστολογία...![]()
Ανώτερος ως προς ΤΙ, Νοσοφόρε;
quote:
ασε,προτειμώ Βελόπουλο.
Α, ναι...Ο κύριος "δεν τα λέω εγώ, τα βιβλία μου τα λένε!"...![]()

quote:
Ανώτερος ως προς ΤΙ, Νοσοφόρε;
είπα,στο τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.
Φάουστ
quote:
ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
Kαι πως είναι αυτη η σκέψη δηλαδή ?
Πλάτωνας Δημόκρτος σκεπτόντουσαν ελληνικα ?
(Ο Πλάτωνας ψιλοέθαβε τον Δημόκριτο)
Αθηναίοι και Σπαρτιάτες ? Σκεπτόντουσαν ?
Μήπως γνωρίζεις τι έπαθαν και από ποιούς οι Μήλιοι το 416 πχ ?
Αυτά
---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧ
ΒΟΛΤΡΑΙΡΟΣ
"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΑΝ ΑΦΘΑΣΤΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΕΩΣΗ ΒΙΟ ΤΟΥΣ"
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΙΤΕ
"ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
ΝΙΤΣΕ
"ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΗΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΦΩΤΟ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ"
ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ
"ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΦΩΤΙΝΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΕΙΣ ΕΛΛΑΣ"
ΠΕΡΣΥ ΣΕΛΛΕΥ
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ"
ΙΜΠΝ ΧΑΛΝΝΤΟΥΝ(αραβας ιστορικος)
"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΗΓΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΣΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ"
ΧΕΓΚΕΛ
Φάουστ
quote:
για πες μας εσυ που είσαι μέσα στην παραγματηκότητα ποιος λαος είναι "ανώτερος"?(μου την σπάνε αυτα τα κατινίστικα)
Αμερική?Αγγλία?Γερμανία?(και δεν μιλάω γαι χρήματα αλλα για το τί έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα)Αυστραλία?οι Σκανδιναβικές?Γαλλία?Αφρική?Καμερουν?Κολομβία?Ισπανία?Πορτογαλλια?Σουηδία?
τουρκία?σκόπια?ουγγαρία?πακιστάν?ΠΕΣ ΜΙΑ ΧΨΡΑ!η αίγυπτος θα μου πει!φίλε μου,η Ιαπωνία και κανα δυο ακόμα είναι αντάξιες να στάθουν διπλα στο μεγαλείο που λέγετε Ελλας.εκτός αν κρίνεις τους Ελληνες με τα σημερινά δεδομένα.
Ανωτερη φυλη δεν ειναι καμμια... εννοωντας οτι πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητος "φυλης" εχουν , με το που γενιουνται ορισμενα χαρακτηριστικα. Σε ολες τις ομαδες ανθρωπων υπαρχουν καποιοι που ισως ειναι πιο εξυπνοι, αλλοι πιο ομορφοι, πιο ασχημοι, πιο τεμπεληδες πιο εργατικοι.. μεγαλο ρολο σε αυτο παιζει και το εξωτερικο περιβαλλον και τα ερεθισματα που δεχονται φυσικα..
Θελω να σου πω, πως δεν πιστευω οτι ειμαστε γεννετικα ανωτεροτητα απο αλλες φυλες..
Οσο για τα περι επιμειξιας σου απαντησαν κ παραπανω πως με την επιμιξεια 2 διαφορετικων φυλων, οταν χανεται δηλ. η καθαροτητα αλλα ισα-ισα η υβριδικη φυλη που θα προκυψει εχει βελτιωμενα χαρακτηριστικα.
παμε τωρα στο "ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"...
μηπως ευρωπαιοι επιστημονες δεν κατεριψαν κ βελτιωσαν θεωριες ελληνων? [π.χ στον τομεα της φυσικης, θεωριες αρχαιων κ αυτα που πιστευαν εχουν αποδειχτει ατοπα, σε αλλους τομεις ορισμενα ισχυουν ακομα, ισως βελτιωνμενα..]
Μηπως ξεχνας οτι οι σημερινοι αριθμοι ειναι Αραβικη εφευρεση? Το ιδιο κ η λεξη Αλγεβρα κ η λεξη αλγοριθμος. κλπ κλπ.
Ερωτηση: Κ στην κεντρικη/νοτια αμερικη τις πυραμιδες ελληνες τις φτιαξανε?
Ακομα λαβετε υπ'οψιν οτι παρομοιες θεωριες που μπλεκουν UFO κ "Ανωτερες φυλες " κλπ υπαρχουν κ σε αλλες χωρες, π.χ Σκανδιναβια[βλ. Bock Saga η καπως ετσι]..
quote:
Μήπως γνωρίζεις τι έπαθαν και από ποιούς οι Μήλιοι το 416 πχ ?
είχα διαβάσει πιο παλιά τον διάλογο ανάμεσα στους αθηναίους και τους μήλιους...θυμάμαι οτι οι αθηναίοι ήθελαν να κάνουν δούλους τους τελευταίους...τελικά τι?τους έσφαξαν?
Φάουστ
quote:
Φιλε νοσοφορε, πλακα δεν εχει που το τελευταιο μερος του κειμενου μου δεν το εκανες καν quote? :D ;)
quote:
Η εμφανιση του ανθρωπου στον πλανητη, κ σε ποια σημεια εμφανιστηκε ζωη, αν εμφανιστηκε ταυτοχρονα, ειναι ενα θεμα οπου κυριαρχει σε μεγαλο βαθμο η αγνοια [ αν δεν κανω λαθος]..
Αν τεσπα καποιες ομαδες ανθρωπων συγκεντρωθηκαν σε ορισμενες περιοχες, και αργοτερα συναντηθηκαν/πολεμησαν/ενωθηκαν με αλλες ομαδες, ακομα κ στην ιδια την "ελληνικη φυλη" υπαρχουν ομαδες με διαφορετικα γενετικα χαρακτηριστικα... [hint: καθοδος των Δωριεων]...
και τι μ'αυτο φίλε μου?δεν διαφωνώ.
quote:
Οσο για τα περι επιμειξιας σου απαντησαν κ παραπανω πως με την επιμιξεια 2 διαφορετικων φυλων, οταν χανεται δηλ. η καθαροτητα αλλα ισα-ισα η υβριδικη φυλη που θα προκυψει εχει βελτιωμενα χαρακτηριστικα.
μπορεί να είναι και έτσι.δεν είπα οτι πιστεύω κάποια συγκεκριμένη άποψη.
quote:
μηπως ευρωπαιοι επιστημονες δεν κατεριψαν κ βελτιωσαν θεωριες ελληνων? [π.χ στον τομεα της φυσικης, θεωριες αρχαιων κ αυτα που πιστευαν εχουν αποδειχτει ατοπα, σε αλλους τομεις ορισμενα ισχυουν ακομα, ισως βελτιωνμενα..]
Μηπως ξεχνας οτι οι σημερινοι αριθμοι ειναι Αραβικη εφευρεση? Το ιδιο κ η λεξη Αλγεβρα κ η λεξη αλγοριθμος. κλπ κλπ
σαφώς.Θαλη και πυθαγόρα ακόμα διδασκόμαστε όμως.
Φάουστ
quote:
σαφώς.Θαλη και πυθαγόρα ακόμα διδασκόμαστε όμως.
Φυσικα.. και ευκλειδη... κ οντως υπαρχουν αρκετα "διαμαντια" στην αρχαια ελλαδα..
ομως διδασκομαστε κ αλγεβρα , κ νευτωνα κ Rieman κ Pascal και και και...