- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:quote:κοιμησουν τον υπνο του δικαιου και η ιστορια θα δειξει ποιος ηταν ο τραχανας και ο βλαξ μαζι.quote:
Τοσο πολυ εχετε υποταχθει στην νεα εποχη?σας εχουν χαζεψει αποχαυνωσει?δεν εχω λογια γιατι ειναι κουραστικο να εξηγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.Το πρωτο πραγμα που μαθαινει ενας ανθρωπος ειναι η ελευθερια και η μοναδικοτητα απο την στιγμη της γεννησης του αλλα μου φαινεται εσεις πηρατε τον μεγαλο αδερφο και τον κανατε και ριαλιτη .τόσο βλάκας είσαι που λες την μια κοτσάνα μετά την άλλη
ρε τραχανά τα στοιχεία που θα έχει η κάρτα τα έχουν
οι εργοδότες μας
η κάθε τράπεζα που έχεις κάνει αίτηση για δάνειο ή άνοιγμα λογαριασμού
πόσο τραχανοπλαγιάς είσαι που δεν μπορείς να το καταλάβεις;«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
http://www.youtube.com/watch?v=RCHErevvc84
οκ μην μου κρυφτείς πάλι μετά όπως κάθε φορά που φαίνεται ότι μόνο τρομολάγνοι είσαστε και τίποτε παραπάνω
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Βελησάριε τι ασχολείσαι;
Αυτοί που τους πηδούν και τους ελέγχουν, τους έχουν ρουφήξει το μυαλό και οι ίδιοι έχουν βάλει στο off ό, τι έχει απομείνει από το άχρηστο πια πράμα που γεμίζει την κοιλότητα της κεφαλής τους.
Πάλι, και πάλι, και πάλι στους ίδιους πάνε και στριμώχνονται και τους καταθέτουν την εμπιστοσύνη τους, σαν τα κουτάβια.
Κατά τα άλλα, τους φταίει ο Χριστιανισμός. Παπαγαλάκια του συστήματος και έχουν την ψευδαίσθηση ότι τάχα μου κάτι κάνουν, αντιδρούν δήθεν. Τρομάρα τους!
Όταν κάποιος είναι γεννημένος δούλος, ραγιάς, ό, τι και να κάνεις δεν αλλάζει φίλε μου.
**Τώρα θα μας πουν για το δούλος που υπάρχει στο Χριστιανισμό και τα σχετικά μπλα μπλα που τους μαθαίνουν, αλλά στα μαύρα μεσάνυχτα που βρίσκονται .... μην απαιτείς να καταλάβουν και σε τι κινδύνους εκτίθενται με την εισαγωγή των μικροτσίπ στην ιδιωτική τους ζωή!
Πριν μερικούς μήνες, μια συνάδελφος περνούσε έξω από μια αλυσίδα γνωστών πολυκαταστημάτων στο οποίο ψωνίζει ως συνήθως και ... μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, έλαβε στο κινητό του ένα διαφημιστικό μπάνερ για κάποια προϊόντα που είχε σε προσφορά αυτό το μαγαζί! Μας το διηγούταν και έψαχνε να βρει το πώς στην ευχή συνέβη αυτό.
Η συζήτηση με τη συγκεκριμένη συνάδελφο γινόταν με αφορμή το αν μπορούν μέσω κινητού τηλεφώνου να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή που είσαι και προς τα πού κινείσαι και, όπως αποδεικνύεται, ήξεραν πολύ καλά που ήταν η συγκεκριμένη συνάδελφος.

VELISSARIOS
θες να μου πεις κάτι; αν ναι ο λόγος αυτής της έμμεσης απάντησης είναι γιατί δεν έχεις τα @ρχιδι@ να μου απευθύνεις τον λόγο;
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλώ με κρατικοδίαιτους,άτομα άχρηστα να βγουν στην αγορά για εργασία γιατί δεν έχουν ούτε το σθένος ούτε το μυαλό να κερδίσουν μέσω της εργασίας τους τα προς το ζην
γι αυτό λοιπόν δεν είναι ανάγκη να αισθάνεσαι άσχημα,πες μου ότι θέλεις και εγώ θα σου απαντήσω
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 13/10/2010 16:39:05
quote:
Πριν μερικούς μήνες, μια συνάδελφος περνούσε έξω από μια αλυσίδα γνωστών πολυκαταστημάτων στο οποίο ψωνίζει ως συνήθως και ... μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, έλαβε στο κινητό του ένα διαφημιστικό μπάνερ για κάποια προϊόντα που είχε σε προσφορά αυτό το μαγαζί! Μας το διηγούταν και έψαχνε να βρει το πώς στην ευχή συνέβη αυτό.
Η συζήτηση με τη συγκεκριμένη συνάδελφο γινόταν με αφορμή το αν μπορούν μέσω κινητού τηλεφώνου να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή που είσαι και προς τα πού κινείσαι και, όπως αποδεικνύεται, ήξεραν πολύ καλά που ήταν η συγκεκριμένη συνάδελφος.
Η απλα ειχε ενεργοποιημενο το bluetooth,πρακτικη που συνηθιζετε σε χωρους πολυκαταστηματων ειναι να αποστελουν διαφημηστικα μηνυματα για τα προίοντα τους μεσω του ασυρματου δικτυου!
Ενημερους σας βρισκω με τα θεματα της τεχνολογιας!

quote:
ψηλέ βλέπω ότι έχεις κάνει quote δικό μου μήνυμα άλλα απευθύνεσαι στον
VELISSARIOS
θες να μου πεις κάτι; αν ναι ο λόγος αυτής της έμμεσης απάντησης είναι γιατί δεν έχεις τα @ρχιδι@ να μου απευθύνεις τον λόγο;
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλώ με κρατικοδίαιτους,άτομα άχρηστα να βγουν στην αγορά για εργασία γιατί δεν έχουν ούτε το σθένος ούτε το μυαλό να κερδίσουν μέσω της εργασίας τους τα προς το ζην
γι αυτό λοιπόν δεν είναι ανάγκη να αισθάνεσαι άσχημα,πες μου ότι θέλεις και εγώ θα σου απαντήσω«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 13/10/2010 16:39:05
Στο μήνυμα του δικό σου υπάρχει και μήνυμα του Βελησάριου.
Το μήνυμά σου το πήρα ως αφορμή.
Το τι θέλω να πω, το λέω ξεκάθαρα και όσον αφορά τα αρ***** που αναφέρεις ......... αυτά δεν μετρούνται με τα γραμμάρια ή τα κιλά που διαθέτεις.
Και οι ταύροι τα έχουν μεγάλα αλλά τους κάνουν μπριζόλες, οπότε άσε κατά μέρους τα παχιά λόγια.
Αν δεν ξέρεις ή δεν θες να δεις το τι μπορεί να κρύβει το ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάτσε στην άκρη και άσε και κάνα άλλο να μιλήσει.

Οι ανοησίες των χριστιανών περί του αντίχριστου και του 666 δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά άφθονο γέλιο για την κατάντια που μπορεί να φτάσει κάποιος, όταν έχει αντικαταστήσει τη φαιά ουσία με πριονίδι...

macedon
quote:
Στο μήνυμα του δικό σου υπάρχει και μήνυμα του Βελησάριου.
Το μήνυμά σου το πήρα ως αφορμή.
Το τι θέλω να πω, το λέω ξεκάθαρα και όσον αφορά τα αρ***** που αναφέρεις ......... αυτά δεν μετρούνται με τα γραμμάρια ή τα κιλά που διαθέτεις.
Και οι ταύροι τα έχουν μεγάλα αλλά τους κάνουν μπριζόλες, οπότε άσε κατά μέρους τα παχιά λόγια.
εντάξει γραμμάριε
quote:
Αν δεν ξέρεις ή δεν θες να δεις το τι μπορεί να κρύβει το ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάτσε στην άκρη και άσε και κάνα άλλο να μιλήσει.
μέχρι στιγμής μόνο μπούρδες λέτε όλοι εσείς που αυτόβαφτιστήκατε ως ειδικοί του ηλεκτρονικού φακελώματος
για πες μου εσύ ποια η διάφορα του να είναι τα στοιχειά μας σε μια κάρτα και να τα δίνεις στις συναλλαγές σου από το να μην είναι και να τα δίνεις πάλι στις συναλλαγές σου
—Ethan Allen
quote:
Όλα τα προσωπικά στοιχεία του καθενός είναι διαθέσιμα σε ένα πλήθος φορέων, δημόσιων, ιδιωτικών και τραπεζικών.
αυτό τους λέω από την αρχή αλλά είναι τόσο τραχανοπλαγιάδες που δεν μπορούν να καταλάβουν
—Ethan Allen

οιμωγες που θα ειχαμε απο τος αθεους συμφορουμιτες...
αλλα τωρα επειδη ο Μεγαλος Αδελφος ειναι αθεος και χριστιανομαχος τσιμουδια και προσοχη..
quote:Αδερφέ, μην μπερδεύεις τα ούμπαλα με τις αμυγδαλές...
φαντασθειτε το Βατικανο να ειχε νικησει τις πολυεθνικες και να ετοιμαζε τωρα τη δικη του παγκοσμιοποιηση και καποια στιγμη να εβγαζε αυτο την καρτα συναλλαγων...οιμωγες που θα ειχαμε απο τος αθεους συμφορουμιτες...
αλλα τωρα επειδη ο Μεγαλος Αδελφος ειναι αθεος και χριστιανομαχος τσιμουδια και προσοχη..

quote:καταρχας δεν ειναι αναγκη να ανεβαζεις τους τονους με χαρακτηρισμους που δεν ταιριζουν σε ανθρωπους που ειναι σε ενα φορουμ για να κουβεντιασουν ενα θεμα.Απο εκει και περα το να βριζεις σε ενα φορουμ μεσα ειναι πολυ θρασυδειλη ενεργεια ειμαι σιγουρος οτι αν μιλαγαμε εκτος ιντερνετ θα το σκεφτοσουν 2 φορες ισως και παραπανω για να ξεστομισεις αυτα που ξεστομισες εναντιον μου.Τωρα επι του θεματος κανε οτι θελεις δεν με πολυενδιαφερει μην νομιζεις οτι θελω να σου κανω και πλυση εγκεφαλου το στοματακι σου συγκρατησε λιγο μονο .quote:
μην εκνευριζεσε και βγες απο τα στενα ορια της κριτικης που ασκεις εναντια στην θρησκεια για να καταλαβεις οτι αυτο το θεμα αφορα ολους μας ανεξαρτητα απο το τι πιστευει ο καθενας.Δεν θα κρυφτω μην φοβασε αλλωστε μην μπερδευεσε δεν εισαι νερωνας η διοκλητιανος ουτε το φορουμ αυτο ειναι το κολοσαιο για να μας ριξεις στα λιονταρια και γενικως μην βλεπεις φαντασματα υποθετω οτι εισαι νεος ανθρωπος.το σύνδρομο του κυνηγημένου καλά κρατεί
ρε κακομοίρη πότε έκανα αρνητική κριτική στην θρησκεία σου;
πάνω στην μπουρδολογία που ασπάζεσαι κάνω κριτική και λέω ότι όλα όσα θα περιλαμβάνονται στην νέα κάρτα τα έχουν άπειρα άτομα στα χέρια τους εδώ και χρόνια,αλλά είσαι τόσο τραχανοπλαγιάς που το μόνο που βλέπεις είναι κυνήγι κατά της θρησκείας σου
γραμμένη την έχω την όποια θρησκευτική παπαρολογία που λατρεύει ο κάθε κουφιοκέφαλος«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan AllenEdited by - αθεος on 13/10/2010 16:07:05
"Δεν θα το ψηφίσω. Έχω αποφασίσει. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου. Δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο. Έπρεπε να έλθει αναλυτικά", είπε σήμερα. Διευκρίνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έγιναν στο οικονομικό πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2015 και πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή του, το δεύτερο μνημόνιο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εκλογική του περιφέρεια και στη χώρα.
Μιλώντας για τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι κανείς δεν τον κάλεσε να καταθέσει τις τεκμηριωμένες -όπως υποστήριξε- απόψεις του και σημείωσε ότι η επιχείρηση δεν πρέπει να δοθεί σε ξένο επενδυτή γιατί είναι η "ατμομηχανή" της ανάπτυξης. "Γιατί δεν λέμε ότι ο ξένος που ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ είναι οι Γερμανοί και η RWE που εδώ και επτά χρόνια ενδιαφέρεται να μπει στο σύστημα καύσης λιγνίτη και για τα νερά, τα υδροηλεκτρικά που παράγουν ρεύμα με μηδενικό κόστος;" πρόσθεσε.
Δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του. Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχουν και άλλοι βουέυτές που θα καταψηφίσουν το πρόγραμμα, αλλά τόνισε πως πολλοί συνάδελφοί του λένε λένε ότι η στάση του είναι "ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας".
Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμ
Και μεταφέρονται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
Υπενθυμίζω το μήνυμα που είχα γράψει στο επίσης απενεργοποιημένο θέμα που άνοιξε ο GEO33:
quote:
GEO33 ξεκίνησες ένα θέμα (που στη συνέχεια το παράτησες στην τύχη του...) στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, παραθέτωντας ως εισαγωγικό μήνυμα ένα δημοσίευμα της ευρύτερης πολιτικής και κομματικής ειδησεογραφίας/φημολογίας των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.Ούτε στη συγκεκριμένη ενότητα βέβαια δεν ταιριάζει το θέμα αυτό, ούτε και μπορεί να υπάρχει γενικότερα ως θέμα στα forums: To esoterica είναι ακομμάτιστος χώρος φιλοσοφικού στοχασμού. Μπορούν να συζητηθούν κοινωνικά ή πολιτικά θέματα (πάντα με φιλοσοφικό τρόπο) αλλά δε φιλοξενούμε θέματα με πιθανές κρυφές (ή φανερές) κομματικές σκοπιμότητες και αντικείμενο ή θέματα της καθημερινής επικαιρότητας που συχνά διασπείρουν πρόσκαιρες φημολογίες.
Για τους λόγους αυτούς, αν και ήδη έχουν καταθέσει κάποιοι άνθρωποι την άποψή τους, το θέμα αυτό απενεργοποιείται. Δεν είμαστε καθόλου αντίθετοι στο να ανοίξει κάποιος ένα πολιτικό/φιλοσοφικό θέμα σχετικό με το ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα ή με τα ευρύτερα πολιτικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Φτάνει η προσέγγιση να βρίσκεται στα πλαίσια του φιλοσοφικού προβληματισμού.
GEO33 παρακαλούμε λίγη προσοχή στο άνοιγμα νέων θεμάτων:
Θα πρέπει και να εντάσσονται στη θεματολογία του παρόντος χώρου αλλά και στη θεματολογία της θεματικής ενότητας όπου τοποθετούνται. Επίσης, ένα νέο θέμα θα πρέπει να έχει μια σαφή εισαγωγική τοποθέτηση.