- ISRAEL....Η αυτοκρατορία του αίσχους. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Οσοι δεν εχεται δει και θα θελατε να δειτε το ποσο "καλοι" και "φιλεσπλαχνοι" ειναι οι Εβραιοι...δειτε με προσοχη το παρακατω link.
http://www.marmarita.com/occupation/terror.htm
Προσοχη!
Το περιενχομενο των εικονων ειναι αρκετα σκληρο.
Λοιπον, ακουω αποψεις...

ektos ki an exo ego kana provlima
Ad astra per Aspera
Φίλε Hermes, οτι και να πει κανείς θα είναι λίγο...
Και να σκεφτείς οτι ακόμα και σήμερα κάποιοι έχουν το θράσος να μιλούν για ''αντισημιτισμό''. Ένα έχω να πω:
Καλά που υπάρχει και λίγος αντισημιτισμός, ειλικρινά δεν τολμώ να φανταστώ τον κόσμο με αυτά τα τέρατα να τριγυρνάνε εντελώς ελεύθερα και να επιδίδωνται ξέγνοιαστα στο δολοφονικό τους έργο.
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Edited by - Invader on 19/05/2005 21:14:56

On March 16th, an Israeli soldier driving a bulldozer two-stories high crushed to death 23-year-old Rachel Corrie, an American nonviolent human rights protestor. According to numerous witnesses and photographic documentation, she was killed intentionally.
Rachel and a handful of others practicing Ghandian nonviolence in the Gaza Strip had been pleading with Israeli soldiers for two hours not to destroy a Palestinian family home. Suddenly, the Israeli bulldozer operator began driving his giant bulldozer toward the home, Rachel sitting in its path. Witnesses report that she then stood up on the mound of debris and dirt pushed by the bulldozer blade and looked straight at the operator through the window. He continued, and she was pulled underneath the tractor, its blade crushing her. He then backed up, running over her again, burying her deeper into the dirt.

http://cat.radicaldesigns.org/article.php?id=334
http://www.ccmep.org/2003_articles/Palestine/031603_photo_story.htm
The girl, Rachel Corey [sic], 23 years old from the state of Washington, was killed while she was trying to prevent Israeli army bulldozers from destroying a Palestinian home. Other foreigners who were with her said the driver of the bulldozer was aware that Rachel was there, and continued to destroy the house. Initially he dropped sand and other heavy debris on her, then the bulldozer pushed her to the ground where it proceeded to drive over her, fracturing both of her arms, legs and skull.

http://www.freepalestinecampaign.org/american_woman_peace_activist_ki.htm

στην μνήμη της κοπέλας ,της οποίας η καταγωγή ήταν απο το ισραήλ που θέλησε την ειρήνη ,δεν σε ξεχνώ ραχήλ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 19/05/2005 22:59:59
Edited by - manos on 19/05/2005 23:02:03
http://www.nogw.com/israeliatrocities.html
http://www.ccmep.org/palpics.html
http://www.commondreams.org/views/101300-105.htm
Και αλλα πολλα...αλλα αξιζει να δειτε αυτα που εχει το www.marmarita.com...τετοιο αισχος δεν εχω ξανα δει στη ζωη μου.
quote:
στην μνήμη της κοπέλας ,της οποίας η καταγωγή ήταν απο το ισραήλ που θέλησε την ειρήνη ,δεν σε ξεχνώ ραχήλ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
Πολυ σωστα ο Manos κανει και παραθετει, το δραμα και της αλλης πλευρας...σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι στο Ισραηλ που καθε αλλο απο το να πολεμουν θα προτιμουσαν την ειρηνη στην περιοχη.
Το προβλημα ειναι πως απο την μια πλευρα(Ισραηλ), εχουμε εναν ΠΟΛΕΜΟ επεκτατισμου, αντιθετα απο την πλευρα των Παλαιστινιων οπου η αντισταση ειναι καθαρα θεμα εθνικο.
Το μονο που αισθανομαι ειναι ντροπη και αισχος, και φανταζομαι τον εαυτο μου στη θεση των γονεων και των παιδιων της Παλαιστινης, του ΙΡΑΚ, του Αφγανισταν και ολων εκεινων των θηματων των Αμερικανο-Σιμιτων.

http://www.salaheddine.net/qana/albums/qana/baby_with_no_head.jpg
Η εικονα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Δεν ξερω τι να πω...
Αν δεν λειτουργει παλι...δοκιμαστε εδω.
http://home.ripway.com/2004-8/155141/zzzzzzzz.bmp
http://host.picturewizard.com/2004-8/155141/zzzzzzzz.bmp

Ad astra per Aspera
Το κόμπλεξ αυτό είναι απομεινάρι των 3000 χρόνων αντισημιτισμού που έχουν δεχτεί. Το γιατί αυτός ο αντισημιτισμός, αν ήταν δικαιολογημένος ή όχι, δεν θα το κρίνω, διότι δεν είναι εκεί το θέμα μας και εξάλου δεν νομίζω πως θα βοηθήσει άλλη μια άκομψη συζήτηση που είναι προδιαγεγραμένο να καταλήξει σε ''κλείδωμα΄΄.
Το γεγονός είναι πως το κόμπλεξ υπάρχει. Γιατί? Φανταστείτε τον συμαθητή σας στο δημοτικό, που επι έξι χρόνια του ρίχνατε κάθε μέρα ξύλο( το γιατί και το αν είχατε κάποιο δίκυο δεν μας ενδιαφέρει) και τον χλευάζατε. Τελικά, στην έκτη δημοτικού, τον δέρνετε μια μέρα τόσο πολύ, που τον στέλνετε στο νοσοκομείο και κινδυνεύει η ίδια του η ζωή( όπως οι Ναζί παραλίγο να αφανίσουν τους Εβραίους κατα τον ΄Β Παγκόσμιο).
Και τότε, ξαφνικά, συνειδητοποιείτε τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και αποφασίζετε όχι μόνο να μην τον ξαναπειράξετε, αλά και να τον υπερασπίζεστε με αγριότητα απο κάθε υποψήφιο μέλλοντα βασανιστή του, ακόμα και αν ο βασανιστής αυτός έχει δίκυο.
Παρόλα αυτά, τον αντιμετωπίζετε με οίκτο και κάποια υποσυνείδητη περιφρόνηση, και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρείτε ίσο σας.
Το παιδί αυτό, λοιπόν, το οποίο έχει ελευθερία κινήσεων μετά απο τόσα χρόνια, που έχει τόσο μίσος στην ψυχή του αλλά και που θέλει να αποδείξει στους υπόλοιπους πως είναι ίσος τους και εξίσου ''μάγκας'', αρχίζει με την σειρά του να βασανίζει κάποιον πιο αδύναμο και ανήμπορο απο αυτόν( αυτόν τον ρόλο παίζουν εδώ οι δύστυχοι παλαιστίνιοι). Εσείς πάλι, γεμάτοι τύψεις για την συμπεριφορά σας απέναντι του τα τελευταία χρόνια, δεν αντιδράτε.
Στη θέση των παλαιστίνιων θα μπορούσαν να βρίσκεται οποιοσδήποτε, ακόμα και εμείς. Είναι λοιπόν αυτός ο κύριος λόγος που να εξηγεί την συμπεριφορά των Εβραίων? Το κόμπλεξ τους αυτό?
Όχι! Ο κύριος λόγος είναι τα όσα διδάσκονται περι του οτι αποτελούν τον εκλεκτό λαό. Είναι ο μοναδικός λαός του οποίου η θρησκεία εμπεριέχει τέτοιες απόψεις και βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία.
Όταν λοιπόν ένας λαός ανατρέφεται με τέτοια ιδανικά, τι περιμένετε?
Ποιά λοιπόν πρέπει να είναι η θέση μας ως σύγχρονοι πολίτες για την προστασία μας απο μια απειλή όπως αυτή που διαφαίνεται το σύγχρονο Ισραήλ? ΄Στο κάτω κάτω, σήμετρα η παλαιστίνη, αύριο η Αίγυπτος, μευθαύριο η Τουρκία, μετά...ποιός? Η Ελλάδα ίσως?
Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η ευνοική μεταχείρηση του κόσμου προς το Ισραήλ λόγω του αντισημητισμού που υπήρχε παλαιότερα. Πρέπει να δούμε το Ισραήλ σαν αυτό που πραγματιά είναι. Δηλαδή, ένα κράτος που παραβιάζει κάθε ένοια Διεθνούς Δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και να δράσουμε ανάλογα. Προσωπικά, αν οι αμερικάνοι έπαιζαν δίκαιο παιχνίδι στην εξωτερική τους πολιτική, κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να επέμβουν στρατιωτικά και να ''πείσουν'' τους Εβραίους να κάτσουν στα αβγά τους. Πράγμα όμως αδύνατο, για λόγους όχι διπλωματικούς, αλλά εντελώς διαφορετικούς, και νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε τι ενοώ...
Τι λύσεις λοιπόν προτείνετε εσείς?
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Βέβαια , το πρόβλημα της προπαγανδιστικής παιδείας δεν βρίσκεται μόνο στο Ισραηλ . Ας πάρουμε για παραδειγμα του "φίλους μας τους Αμερικάνους" ( για να μην ξεχνάμε και τα δικά μας ).Παρακολουθούσα ένα ντοκυμαντερ στη δορυφορική τηλεόραση (discovery channel) .Λοιπόν , οι αμερικάνοι χριστιανοί , ανάμεσα σε αυτούς και η αίρεση στην οποία ανήκει ο Bush , πιστεύουν ότι ο περιούσιος λαός του Θεού ειναι οι Εβραίοι και πως δεν πρέπει να τους πάνε κόντρα γιατί θα έχουν τη οργή του Θεού .Επίσης , διοργανόνουν και εκδρομές στο Ισραήλ για να πάνε κοντα στον αγαπημένο λαό του Θεού ..έτσι για να έχουν εύνοια .. Γιατι πιστεύουν ότι όταν γίνει η 2α παρουσία θα σωθούν οι Εβραίοι και θα ναι καλό να είανι κοντά τους ...
Επίπεδο...ετσι? Και μεις συνεχίζουμε να διδάσκουμε στα παιδία μας για εβραιο-πατέρες ...Αβρααμ , Ισσακ , Μωηση ...Λες και εμεις δεν έχουμε δική μας μυθολογία και προβάλουμε αυτην των Εβραιων ...
Ad astra per Aspera
Το μονο που ακουω συνεχεια απο εβραιους ειναι: "και τι παθαμε...", "και μας μισουνε ολοι...", "και μας ζηλευουν..."...και αλλα παραπονα τα οποια τους καθιστουν, εναν λαο προς λυπηση και κακομοιρια.
Θελω να πω πως ειναι ο μονος λαος σε ολη τη "γνωστη" ιστορια που ολο κλεγεται, και ποναει...Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τοτε τι να λεγαμε και εμεις οι Ελληνες για τις γενοκτονιες που δεχθηκαμε????
Ξεχναμε τη ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
Ξεχναμε τη σφαγη των Ποντιων?
Ξεχναμε την καταστροφη που επεφερε ο Ναζισμος?
Ξεχναμε τους 4 αιωνες που δεχομασταν πολιτισμικο ΒΙΑΣΜΟ απο τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ Τουρκους?
ΟΧΙ!
Τιποτα δεν ξεχναμε αλλα δεν παραπονιομαστε σαν αυτους, και ουτε "προσταζουμε" τους "Φιλους" μας να καταστρεψουν τον αντιπαλο μας.Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεγεται ακομα το Ισραηλ, οταν ειναι μια απο τις ισχυροτερες δυναμεις του πλανητη.
Η μιση Αμερικη ανοικει σε Αμερικανο-εβραιους επιχειρηματιες...οι Αγγλια ζει απο τα συμφερωντα πολεμων της Αμερικης και του Ισραηλ, εχει καθιερωθει η παραδοση του ισραηλ(Χριστιανισμος,Ιαχωβαδες..) στα 2/3 της ανθρωποτητας.
Δεν λεω πως εμεις ημαστε πλεον καλυτεροι,ανωτεροι...δεν ειναι εκει το θεμα, πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι οταν ειναι "παρθενοι" στην πνευματικη τους φυση...Οταν μπαινουν μετα οι ομαδες,σεκτες,δογματα,καρκινικες ιδεολογιες ομαδων(Σιωνισμος, Αρεια Φυλη..."ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...", και αλλες τετοιες φασιστικες ιδεολογιες.
Τοτε φυσικο και επομενο ειναι η ανθρωποτητα να πηγαινει κατα "διαολου", και ο ενας να "τρωει" τον αλλον.
Δεν υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι ανθρωποι...
υπαρχουν ανωτερες και κατωτερες ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
Κατω ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ζητω η Ελευθερια η Δημοκρατια η Δικαιοσυνη!

[ΓΙΑΧΒΕ ΑΝΕΣΤΗ

HOME SWEET HOME
Όποιος απέκτησε Δύναμη τα ίδια έκανε,είναι μοιραίο,δυστυχώς.
Είτε μας αρέσει είτε όχι ΕΙΝΑΙ ο εκλεκτός λαός.
Δεν ξέρω αν έχουν κόμπλεξ απέναντι στους άλλους λαούς πάντως οι υπόλοιποι λαοί σίγουρα έχουν κόμπλεξ απέναντί τους(ειδικά οι νεοέλληνες).
quote:
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό ώστε να δικαιολογείται κάτι τέτοιο?
Ή μήπως η ''εκλεκτότητα'' τους φαίνεται στο πεδίο της μάχης απέναντι σε...άοπλους παλαιστίνιους?
Δεν ξέρω, παρατηρώντας την διαδρομη τους ανα τους αιώνες, περισσότερο σαν απολίτιστοι ψευτοπαλληκαράδες μου φαίνονται, χέστηδες κατα βάθος.
Και σίγουρα, δεν εχω δει τίποτα που να δικαιολογεί την άποψη οτι είναι ο εκλεκτός λαός( περα, φυσικά, απο την Βίβλο...), μάλλον το αντίθετο.
Φυσικά, είμαι ανοιχτος σε καινούργιες απόψεις kost...
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Φίλε Invader χαίρομαι που είσαι ανοιχτός σε καινούριες απόψεις και δεν είσαι ο κλασικός μίζερος "εβραιομάχος".
Εγώ προσωπικά έχω δει ΠΟΛΛΑ στοιχεία που μου αποδεικνύουν ότι είναι όντως ο εκλεκτός λαός!!!
Θα προτιμούσα να μην τα αναφέρω.Απλά γνωρίζω ότι αυτός ο λαός είναι προορισμένος να κυβερνήσει τον πλανήτη τους επόμενους αιώνες.
Το ότι απέκτησαν τον Έλεγχο στις τύχες του πλανήτη δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ και πίστεψέ με πολλοί λαοί θα ήθελαν να το καταφέρουν χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα.
Είναι φυλή Δαιμόνια,με αξιοθαύμαστη Ενότητα και σε αρκετά στοιχεία τη θαυμάζω(αν και σε κάποια άλλα την απεχθάνομαι!!).
Όσο για το τί έχουν προσφέρει πιστεύω ότι σε ατομικό επίπεδο έχουν προσφέρει πολλά.Μου έρχονται στο μυαλό κορυφαίες μορφές όπως ο Νεύτων,ο Σπινόζα,ο Αινστάιν και άλλοι οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στο ανθρώπινο γένος κατά τη διάρκεια των Σκοτεινών αιώνων που πρηγήθηκαν.
Συγγνωμη δηλαδη , μιας και θα κυβερνησουν τον κόσμο , μήπως να κάτσουμε να μας ... κι ολας ! Ρε παιδια ημαρτον δηλαδη ... Το οτι οι Εβραιοι έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει οφείλεται στο ότι 'οπου και να βρίσκονται είναι δεμένοι μεταξύ τους και αλληλοβοηθούνται . Για να μην πω για την ικανότητα τους με τα χρήματα ...Πέρα απο αυτό τίποτα ...Και το εννοώ πραγματικά . Οι ιστορικές μου γνώσεις επαρκουν για να μπορώ να το κρίνω αυτό ... Και όσο για το εκλεκτος ...Ποιος τους εξέλεξε παρακαλώ ...; Τι μοιρολατρεία ειναι αυτη? Ακου , θα κυβερνησουν τον κόσμο ... Συνεχίστε έτσι , με αυτη τη νοοτροπια , και απο μόνοι μας θα τους υπηρετήσουμε ... Εγω αρνουμαι
Ad astra per Aspera
quote:
Kost:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ
ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
quote:
Εγώ προσωπικά έχω δει ΠΟΛΛΑ στοιχεία που μου αποδεικνύουν ότι είναι όντως ο εκλεκτός λαός!!!Θα προτιμούσα να μην τα αναφέρω.
Αν δεν τα αναφέρεις αγαπητέ δεν είναι δυνατόν να γίνει συζήτηση. Και τι πάει να πει ''εκλεκτός λαός''? Πάντως, η όποια ανωτερότητα τους δεν στάθηκε ικανή να τους σώσει απο τους ναζί, και αυτό λέει πάρα πολλά. Διότι μια ''ανώτερη'' φυλή ποτέ δεν θα ήταν δυνατό να αφανιστεί σχεδόν απο μια ''κατώτερη'' φυλή.
Λογικό?
quote:
Απλά γνωρίζω ότι αυτός ο λαός είναι προορισμένος να κυβερνήσει τον πλανήτη τους επόμενους αιώνες.Το ότι απέκτησαν τον Έλεγχο στις τύχες του πλανήτη δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ και πίστεψέ με πολλοί λαοί θα ήθελαν να το καταφέρουν χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα.
Σε τι οφείλεται λοιπόν αυτή η υποτιθέμενη ''ανωτερότητα'' των Εβραίων? Όσο για τα περι ''κατάκτησης του κόσμου'''...keep dreaming! Καλό κάνει, κρίμα μόνο που αυτά τα όνειρα τα πληρώνουν τα αθώα παιδιά της Παλαιστίνης...
quote:
Όσο για το τί έχουν προσφέρει πιστεύω ότι σε ατομικό επίπεδο έχουν προσφέρει πολλά.Μου έρχονται στο μυαλό κορυφαίες μορφές όπως ο Νεύτων,ο Σπινόζα,ο Αινστάιν και άλλοι οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στο ανθρώπινο γένος κατά τη διάρκεια των Σκοτεινών αιώνων που πρηγήθηκαν.
Ώ, μα αν είναι έτσι, αν απο εκεί τεκμηριώνεται η ''ανωτερότητα'' τους, με την προσφορά τους δηλαδή στο ανθρώπινο είδος ( περιορισμένη, με εξαίρεση τις προσωπικότητες που αναφερεςι και πέντε-έξι άλλες) τότε μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε πως οι Έλληνες είναι φυλή Υπερανθρώπων απο την Ανδρομέδα, αν σκεφτούμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ πολιτιστικά επιτεύγματα.
Δεν ξέρω, βρε παιδιά, διαβάζονας τα όσα είπε ο kost, αναρωτήθηκα μήπως τελικά ο Τζωρτζ Μπέρναρ Σω είχε δίκυο όταν έγραφε πως "...Αυτος ειναι
ο πραγματικος εχθρος, ο εισβολεας απο την Ανατολη, το ανατολιτικο παρασιτο, με μια λεξη - ο Εβραιος".( London Morning Post , 3 Δεκεμβριου 1925).
Θλιβερό, πράγματι, αλλά μήπως αληθινό?
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Twillight Fairy αυτά περί "να κάτσουμε να μας πηδ... κιόλας" τα λες διότι ανήκεις στο Λαό.Επομένως τα λες εκ του ασφαλούς.Εάν ήσουν πολιτικός (ή θρησκευτικός)ηγέτης τότε θα έβλεπες ότι ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην πας με τα νερά τους.Η επιρροή τους είναι παντού και με την παραμικρή σου άρνηση έχουν τη δύναμη να σε πηδήξουν ανάποδα.
Δηλαδή αν ήσουν Καραμανλής,Σημίτης,Ερντογάν,Μπους,Μπλαιρ έχεις τη ψευδαίσθηση ότι θα έκανες διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνουν εκείνοι??? Έχεις τη ψευδαίσθηση ότι θα επαναστατούσες και θα έλεγες "ΟΧΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΗΝΩ ΚΩΛΟ!!".Ήμαρτον ρε παιδιά,ας είμαστε ρεαλιστές!
Αναφέρεις τη λέξη Μοιρολατρεία.Η ΜΟΙΡΑ είναι μία πανίσχυρη Έννοια και δεν είναι σωστό να τη χρησιμοποιούμε αλόγιστα.Αυτό που εσύ ονομάζεις Μοιρολατρεία εγώ μπορεί να το λέω Σωφροσύνη.
Το Ολοκαύτωμα το υποκίνησαν με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ οι ίδιοι οι Σιωνιστές.Αυτοί οι αδίστακτοι Εγκέφαλοι τα έβαλαν κάτω και είδαν ότι τα Σχέδια τους θα επιτευχθούν μόνο μέσω μίας ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΥΣΙΑΣ.
Εξάλλου τα Πρωτόκολλα των Σοφών τους το λένε καθαρά ότι "θα χρειαστεί να θυσιάσουμε αρκετούς από τους δικούς μας".Και φυσικά τα Πρωτόκολλα επίτηδες δημοσιεύτηκαν σε εκείνο το χρονικό σημείο ώστε να υπεργιγαντωθεί το αντισημιτικό παραλήρημα.
Όσο για τη λέξη "Εκλεκτός" ας μην πηγαίνει το μυαλό μας σε υπερβατικές εξηγήσεις.Εκλεκτός είναι ο Ισχυρότερος και οι Εβραίοι απέδειξαν ότι είναι η ισχυρότερη φυλή.Η πιο "καθαρή" από ξένες προσμίξεις,η πιο συμπαγής και ενωμένη,η πιο αδιάσπαστη,η πιο αποτελεσματική στους σκοπούς της.
Αυτές είναι αλήθειες που δεν θέλουμε να τις βλέπουμε.
Ξαναλέω ότι εν μέρει τους απεχθάνομαι και σιχαίνομαι όταν βλέπω ότι όποιος είναι Εβραίος του ανοίγουν όλες οι πόρτες.
Όμως θέλω να είμαι δίκαιος και για αυτό θεώρησα σωστό να τονίσω τα φυλετικά τους προτερήματα.