- ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Μάλλον θέλεις να αλλάξεις κάποια κατάσταση (που στην εγρήγορση δεν είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις) και αυτό 'προβάλλεται' στα όνειρα. Ρώτα το εαυτό σου.
Σε καταλαβαινω , το εχω παθει απειρες φορες να δω διαφορα ονειρα κ να τα ζησω κ στην πραγματικοτητα..μακαρι να μπορουσα να εξηγησω τι ειναι αυτο !! Κ εγω θελω να μαθω...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:
anonumos3
Καλησπέρα σας έχω μια απόρια δεν ξέρω κάτα πόσο είμαι στη σωστή ενότητα όμως με απάσχολει έδω και λίγο καίρο έχει να κάνει με τη τιλεκίνηση κάτα κάποιο τρόπο.Εγώ βλέπω έδω και λίγο όνειρα οτι είμαι τηλεκηνητικός στο όνειρο μέσα κινώ διλ πράγματα χρησιμοποιώντας τη κίνηση του δεξιού μου ή αριστερού χεριού μου χρησιμοποιώντας παράλληλα τη σκέψη μου.
Κάτα τη δίκια μου άποψη πιστεύω οτι ονειρευόμαστε με το αστρίκο σώμα για ελάχιστα δευτερόλεπτα που μας φένονται πόλλα.
Τι είναι αύτο ύπαρχει κάποια εξήγηση?
panpam
Στα όνειρα - συχνά - κάνουμε πράγματα που δεν μπορούμε ή δεν κάνουμε στην εγρήγορση. Ίσως δείχνει μια κρυφή σου επιθυμία ή το ότι θέλεις να αλλάξεις κάποια κατάσταση (που στην εγρήγορση δεν είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις) και αυτό 'προβάλλεται' στα όνειρα.
Είναι μια από τις ελάχιστες φορές panpam που συμφωνώ 100% μαζί σου.
*
quote:
Θα ηθελα να σημειωσω και εγω δυο περιστατικα με ονειρα.
Διαβαζα το βιβλιο του Καζατζακη "Ο Χριστος ξανασταυρωνεται" και μεσα στις σελιδες του ο κεντρικος ηρωας ο Μανωλιος σκαλιζει το προσωπο του Χριστου σε ενα ξυλο.Τοτε μου ηρθε η επιθυμια να κανω το ιδιο πραγμα.Πηρα ενα κουτσουρο και αρχισα να το σκαλιζω.
Την επομενη μερα πηγα σε μια ξαδερφη μου και της ειπα οτι αρχισα να φτιαχνω κατι και εκεινη μου ειπε μηπως σκαλιζα το προσωπο του Χριστου σε καποιο ξυλο!!!Την ρωτησα που το ηξερε και μου ειπε οτι το ειδε στο ονειρο της.Η ιδια ξαδερφη μου ειδε στον υπνο της τον θανατο καποιου συγγενικου προσωπου και το πρωι της ανακοινωσαν τον θανατο του χωρις να ειναι κατι αναμενομενο ωστε να το περιμεναν!"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Μ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ !!!!!
Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
Ευχαριστώ.
quote:
Elenlep
Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
Ευχαριστώ.
ήμουν από το κινητό μου, γιαυτό έγραψα με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.