- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
δεν την παλαευω παω στα επειγοντα .........διαγνωση πλανητιαση
χαχαχαχαχαααχα
εγω στο ειπα, δεν στο ειπα;;; ηθελεστα και παθεστα στιβ

quote:
ε βαλε και τον Κρονο, να συμπληρωθουν οι 4 αεριοι γιγαντες ("Φουσκες")
δεν χωραει, ξερεις κανεναν τροπο να μικρνει το λινκ;;

quote:
stiv αστα.... ευτυχως εγω ειμαι ολιγαρκης..... δε εχω πολλες απαιτησεις.. γινομαι ευτυχης με απλα πραγματα.... απλα θελω να βγαλω διπλωμα να παρω ενα αμαξακι γιατι ολο το ανεβαλλα....
Timendi causa est nescire...
και πολυ κακως που το καθυστερεις ακομα...
εγω βλακεια ειχα κανει, επρεπε απο τα 18 να το ειχα (και τωρα να ειχα και το Εππαγελματικο), αλλα να οι σπουδες, να ενα προβλημα υγειας, το καθυστερησα 6 χρονια (το πηρα το 2007)...
βεβαια, τωρα απολαμβανω τα "χιλιομετρα" της ζωης μου, καθως μεσα σε 4 χρονια εχω κανει ηδη 100.000 χλμ

quote:
stiv αστα.... ευτυχως εγω ειμαι ολιγαρκης..... δε εχω πολλες απαιτησεις.. γινομαι ευτυχης με απλα πραγματα.... απλα θελω να βγαλω διπλωμα να παρω ενα αμαξακι γιατι ολο το ανεβαλλα....
ερζε εσυ μπορει να μην εχεις απαιτησεις , αλλα η ζωη εχει ,και οι υποχρεωσεις.......
quote:
δεν χωραει, ξερεις κανεναν τροπο να μικρνει το λινκ;;
τσου.... δυστυχως....

stiv υποχρεωσεις για οσους εχουν οικογενεια.. παιδια.. εγω ευτυχως ακομη δεν εχω. εχω να νοιαστω μονο εμενα. κ δεν εχω τρελες απαιτησεις. απεναντιας.
ετσι... κατσε να οργανωθω!!!!
λιγο το διαβασμα βαριεμαι βεβαια με τα σηματα αλλα χαλαλι.
εχω βαρεθει να παω ολο με τα ποδια και να ξοδευω μια περιουσια σε ταξι, αλλα απο τοτε που τρακαρα φοβαμαι!!!

quote:ετσι... κατσε να οργανωθω!!!!
λιγο το διαβασμα βαριεμαι βεβαια με τα σηματα αλλα χαλαλι.
πφφφφ.... τα σηματα.... σιγα το δυσκολο....
και με την πρωτη και χωρις κανενα λαθςο... και ρεκορ χρονου (μεσα σε 3 λεπτα ειχα τελειωσει)

quote:
ΝΑΣΑ με πλανητη τρακαρες?
δεν ξερω τι θα κανω μαζι σου!!!![]()
οχι με αυτοκινητο τρακαρα,αμα τρακερνα με το αυτοκινητο μου πλανητη δεν θα υπηρχα τωρα

quote:
και εγω θελω αμαξι!!!
εχω βαρεθει να παω ολο με τα ποδια και να ξοδευω μια περιουσια σε ταξι, αλλα απο τοτε που τρακαρα φοβαμαι!!!
και εγω ειχα ενα ατυχηματακι.... (το δικο μου δεν ειχε παθει καμια ζημια, μονο μια ρωγμη στο φαναρι του φλας).... αλλα αυτα ειναι μεσα στα πλαισια της οδηγησης....

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Edited by - chess on 06/02/2011 13:12:33
quote:
και εγω ειχα ενα ατυχηματακι.... (το δικο μου δεν ειχε παθει καμια ζημια, μονο μια ρωγμη στο φαναρι του φλας).... αλλα αυτα ειναι μεσα στα πλαισια της οδηγησης....
[/quote]
εγω ειμουνα στην εθνικη και παει μια χαζη να με προσπερασει και στριβει αποτομα προς το πλαι μου και με πεταξε εξω απο τον δρομο σε ενα δεντρο!!!
παει το αυτοκινητο....εγω εσπασα ενα χερι.κατα τα αλλα ολα καλα....

quote:
Νασα μην βιαζεσαι τωρα θα βγουν νεας τεχνολογιας και θα ονομαζονται διαστημονυπηριουςμοβιλ
και ξυπνησες![]()
![]()

Edited by - NASAROYTAKI on 06/02/2011 13:12:12
quote:
εγω ειμουνα στην εθνικη και παει μια χαζη να με προσπερασει και στριβει αποτομα προς το πλαι μου και με πεταξε εξω απο τον δρομο σε ενα δεντρο!!!
παει το αυτοκινητο....εγω εσπασα ενα χερι.κατα τα αλλα ολα καλα....
καλα, εμενα πηγε να μου το κανει καποιος αυτο, τον σταματησα επι τοπου στην εθνικη και κοντεψα να τον πλακωσω στο ξυλο.... αλλα ευτυχως, μονο τον διαολοστειλα (για αρκετη ωρα)