- Επισκεψη δαιμονα στον υπνο {οχι Μορα] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ραγού, βούτυρο, αλτάνες, βελόνες, διακόπτης, αρθριτικά, βαζελίνη...
Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον...
Ταλαιπωρούνταν ο κακομοίρης, κι όταν φταρνιζότανε, έκανε σαν βουβουζέλα. Αφού να φανταστείς, στις τελευταίες εκλογές έβαλε υποψηφιότητα με τη ΔΗΜΑΡ. Είναι βαρύ το πρόβλημα. Αυτό εννοώ.
Η Σαλαμωνική, βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Είχαμε πάει μήνα του μέλιτος στο Καρπενήσι με την Ευγενία, κι εκεί ήσαντε κάτι τύποι, που φτιάχνασι προσιούτο στον Προυσό. Ο γάμος δεν ευτύχησε, αλλά το προσιούτο ήντουνε σούπερ. Και παραμένει. Το προσιούτο πάντως, σαλάμι δεν το λες. Άρα, ούτε και με τη Σαλαμωνική δεν έχω σχέση. Ίσως έχω με τον Προυσό, που άλλωστε εκεί με βαφτίσανε χριστιανό, αλλά όχι με τα σαλάμια. Ούτε και με τη σαλαμοποίηση. Μάλλον.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι –για αυτό είναι πολύ σημαντική η θεματοθέτηση του θεματοθέτη-, μόνο στον Προυσό θα μπορούσε να φτιάχνεται προσιούτο. Το πιάνεις? Προυσός – προσιούτο. Ποιό μικροκλίμα και παπαριές, εδώ μιλάει η γλώσσα από μόνη της. Εκτός και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Άματις κι έχεις βουνά και νερά και υγρασίες κι εκκλησίες, φτιάνεις προσιούτα. Και ουμπέρτους έκους και σον κόνερις και κάτι τσουλιά που κάνουν άνω-κάτω τους αθρώπους του θεού. Δεν ξέρω. Όλα παίζουσι.
Επανέρχομαι στο θέμα. Σχέση με αυτά τα μυστήρια, δεν έχω. Εκτός δυο τρεις φορές που ονειρεύτηκα να με βλέπω. Με είδα ως DSM, να μιλάω στον Μάνο-εμένα τον ίδιο- περί της αξίας των έργων μου. Αν είναι σωστή η τάξη των πραγμάτων, οι ατέλειες με τα φωτόνια και τις καμπυλώσεις του χωροχρόνου, και κάτι άλλα τέτοια ψιλά, που εδώ που στα λέω, μόνο αν έχεις πετριά βαρβάτη, τα παίρνεις χαμπάρι. Αρχικά, αισθάνθηκα λίγο αμήχανα. Μετά, το είδα πιο χαλαρά. Πέρασα από το στάδιο των τύψεων, αλλά τελικώς ηρέμησα.
Άλλωστε, εκτός από μένα, μόνο εγώ υπάρχω. Δε γαμιέται...
χαχαχ τρομερη εμπειρια, ατιμο ιγμοριο
Μου συνέβη αυτό, σε λέει ο άλλος. Πες ρε μάστορα, τί ήντουνε αυτό που συνέβη? Μην ήντουνε το υπερπέραν σε free wi-fi? Μην ήντουνε η τύφλα σου? Η σούρα σου? Τα σουτζουκάκια που πέσασι βαρέα? Ο Μαμαλάκης κρατάει ρομφαία? Ο Μάρλεϊ ζει? Ποιός μας οδηγεί? Ψαγμένες απορίες, λέμε.
Ο αβαδαίος άφησε έγκυο την κοπέλα μου. Τί να κάνω? Δε μπαίνω στο esoterica? Τί διάλο. Όλο και σε κάποιον άλλο θα έχει συμβεί.
Περίπτωσις να τον παίρνει η γκόμενα και από τα αυτιά, δεν υπάρχει. Όπως και το να ανοίξουμε κάνα Φρόυντ. Που κι αυτός ήβλεπε διαβόλια και τριβόλια στα όνειρά του, αλλά τολάστιχο αυτός την έπινε, και περνούσε μια χαρά. Λέω τώρα...
quote:
Επίσης, όταν μιλάς για υποσυνείδητο, είναι σαν να λες τον άλλον φυσιοθεραπευτή. Υπάρχει το ασυνείδητο, αλλά υπάρχει κι ο φυσικοθεραπευτής. Τα άλλα, τσούκου. Νάδα.
Χμμμ ενδιαφέρον. Ποιός το λέει αυτό (εκτός απο εσένα); Τεκμηρίωση.
Η γνώση του αχινού στο πιάτο σας, σε ένα link.
Νικόμαχε περαστικά.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Ποιός το λέει αυτό (εκτός απο εσένα);
Το οτι το λέω εγώ, αρκεί. Μπορείς όμως να ρωτήσεις έναν ψυχολόγο κι έναν φυσικοθεραπευτή.