ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επισκεψη δαιμονα στον υπνο {οχι Μορα] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επισκεψη δαιμονα στον υπνο {οχι Μορα] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/06/2015, 16:04:13
Ναι, δεν αντιλέγω σενιόρ. Επειδή το λες εσύ έτσι θα είναι. Εγώ όμως θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον όρο "υποσυνείδητο" όταν αναφέρομαι σε αυτό που αναφέρομαι τεσπα, το οποίο προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει. Θα μπορούσες να μην συμμετάσχεις σε παρόμοια θεματολογία btw. Και όταν θα θίξω ψυχολογία και ψυχανάλυση εδώ μέσα, και αντικαταστήσω ψευδοεπιστημονικώς τον όρο "ασυνείδητο», με τον όρο «υποσυνείδητο», τότε μπορείς να με εγκαλέσεις δικαίως. Για την ώρα το κάνεις αδίκως, αλλά επειδή πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, σε καταλαβαίνω. φύλαξε όμως τα βέλη στην φαρέτρα σου για το θέμα "Ψευδοεπιστήμη" που ετοιμάζω (ψήνεται σε σιγανή φωτιά), γιατί εκεί πιστεύω θα μπορέσεις να συνεισφέρεις παραγωγικά. Όχι ότι δεν το κάνεις γενικώς, αλλά εκεί θα αγγίξω «τον τύπον των ήλων». Και χωρίς να είμαι χριστιανός (ή θρησκευόμενος γενικά).
Αυτά.

01/06/2015, 16:13:37
Κι εγώ που νόμιζα οτι θα γούσταρες κάτι τέτοιες εξάρσεις μεγαλείου(sic)...

Αν υποψιαστώ που αυτοσαρκάζω...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/06/2015, 16:19:40
Ε, γουστάρω ντε, αφού κι εγω αυτοσαρκάζω. Αλλά πρέπει να μένουμε έστω και επιφανειακώς πιστοί εις τις αρχές μας. Και κάπως πρέπει να συντηρούμε την περσόνα μας στο φόρουμ. Μικρέ.

...σου ρίχνω κι ένα έτος

01/06/2015, 16:25:48
Να υποθέσω κατεβάζω το μ.ό. ηλικίας του φόρουμ.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM

01/06/2015, 17:04:26
quote:
...σου ρίχνω κι ένα έτος

Για βάστα ρε μάστορα. Έχω κλείσει τα 46.

01/06/2015, 18:02:42
Ναι, κι εγω Φεβρουάριο τα 47. Σκανάρισμα ταυτότητας δεν γινεται πάντως. Trust my word

01/06/2015, 20:18:32
Νιάνιαρα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/06/2015, 21:02:37
Γιερολέρες και νεολέρες ενωθείτε!

02/06/2015, 02:19:36
Καλά, καλά. Σε λίγο θα βγάλετε και τα σουτιέν σας να τα κάψετε δημοσία.

Αλλού είναι το θέματο. Όχι το θεματοθετημένο, μιας κι αυτό μάλλον εξηντλήθη, ή το έφαγεν κάποιο πνεύμα δαιμονικό, το οποίο μπορεί να έχει ψυχή ή να μην έχει, αλλά μπορεί να είχε και σώμα, κάποτε ή στο μέλλον*.

Θα το πω μπέσα, με την ευκαιρία των 150 χρόνων που μαζεύουμε ο Heretic, ο Νικόμαχος και η εξοχότης μου:

Είναι εντελώς κι απολύτως λυπηρό, ακόμα και σε ένα μέσον σαν το ιντερνέτ και τα τζιτζιμπρικόλια του, μόνο οι μαθουσάλες να μπορούν να αρθρώσουν έναν κάποιο λόγο. Πόσο ξεφτίλα είναι αυτό?

*Αυτό δεν αφορά στον draryan, αλλά σε κάτι άλλους που έχουν κάνει το τέντωμα ολυμπιακό άθλημα, ηλιακή ενατένιση, μονοκοτυλήδονο όργιο και σφαγιαστική χορτοφαγία.

02/06/2015, 05:20:57
Θεωρείτε δηλαδή κύριε μου ότι δεν μπορω να αρθρώσω λόγο;;;;; Πάντως ειναι ολοφάνερο οτι σε αυτή την εποχή, ελάχιστοι ασχολούνται με θέματα τύπου εσωτερικα. Άντε καμία πολιτική συζήτηση, και αυτή σε επίπεδο κουτσομπολιού. Εχει αλλάξει συχνότητα η κοινωνία, προς υλισμό μεριά.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM