ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΤΙ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΤΙ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΨΥΧΗ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΣανενακΜέλος
18/05/2004, 22:03:30
quote:
Τι blackout ήταν αυτό;
Admin? Κανένα στοιχείο;

Αν δεν ελεγα την μαλακια μου νομιζεις οτι θα επερνες απαντηση mr Spok ετσι που το εγραψες; Χλωμο το κοβω!
Αυτα!

Φιλικα....Κανενας.

lencolasΜέλος
18/05/2004, 22:22:33
ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΝΕΝΑΚ!
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Ο ATHKANDR ΛΕΙΠΕΙ,Ε ΤΕΛΧΙΝΑ?
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΟΜΟΛΟΓΩ!
ΑΝΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑ,ΗΣΥΧΑ ΤΟΝ ADMIN....

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Alma Libre....

TelxinasΜέλος
18/05/2004, 22:27:57
Lencolas εντάξει είναι πιστεύω ο athakandr, πιστεύω κατάλαβε. Τουλαχιστον γράφει και κάποια πράγματα... άλλοι όμως όπως βλέπω κυνηγάνε τον καθένα να δούνε πότε θα κλάσει(με το συμπάθειο) και να το μαρτυρήσουνε μετά.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

ΣανενακΜέλος
18/05/2004, 22:28:41
quote:
ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΝΕΝΑΚ

Ε οχι και Βασιλω!!
Απλα γραφουμε καμια λαλακια να περασει η ωρα!
Που θα παει , θα παει 12!!!
Και εχω που λες μια αγωνια τι θα πει ο Admin!!!
Μιλαμε εχω φαει τα νυχια μου!!!

Φιλικα.....Κανενας.

lencolasΜέλος
18/05/2004, 22:33:57
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ 12?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ?
Ε,AΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΜΕΤΑ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ADMIN!ΕΝΑΝ ΣΑΝΕΝΑΚ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ 12,ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΕΙ 11...
ΑΧ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΙΤΣΑ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 18/05/2004 22:34:58

ΣανενακΜέλος
18/05/2004, 22:34:54
quote:
άλλοι όμως όπως βλέπω κυνηγάνε τον καθένα να δούνε πότε θα κλάσει(με το συμπάθειο) και να το μαρτυρήσουνε μετά.

Με το συμπαθειο παλικαρι αν ειναι ¨τζουφιες¨ θα σε ¨δωσω στεγνα¨!!
Ακου ο mr spok τζουφιες!Απαραδεκτο αν γινει!!!! Το νου σου γιατι σε παρακολουθω!!!!

Φιλικα.....Κανενας.

lencolasΜέλος
18/05/2004, 22:37:17
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ATHKANDR ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ!ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΣΑΝΕΝΑΚ,Η ΛΕΞΗ "ΤΖΟΥΦΙΟΣ" ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,Ε?
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΛΥ....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

George_13Μέλος
18/05/2004, 23:40:25
Πολυ εποικοδομητικος ο διαλογος σας βλεπω

Πιο black out λες Telxinas? Τι εγινε?

WHO DARES... WINS!

19/05/2004, 00:03:32
Αγαπητοί φίλοι.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Το διαστημόπλοιο "Θησεύς" στου οποίου το 3ο κατάστρωμα δεξιά φιλοξενείται ο server των forums, δέχθηκε επίθεση από τα παιδιά του Κρόνου, τα οποία θέλησαν να διακόψουν την διαμετακόμηση δεδομένων, σε μία ύστατη προσπάθεια παρεμπόδισης του Ελλάδιου έργου το οποίο υποβόσκει μέσα από τις διαλεκτικές εργασίες των συζητήσεων.
Τρεις Αρειανοί, 15 Ανδρομέδιοι και λίγες εκατοντάδες διαστημικά σκουλήκια ήταν τα λιγοστά θύματα της εν λόγω επίθεσης...

Περισσότερα λίαν συντόμως από τις αρμόδιες αρχές

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

George_13Μέλος
19/05/2004, 00:18:04
Παλι καλα που εισαι και εσυ amalia και μας ενημερωνεις. Ο Admin ειναι καλα απο ολη αυτη την τραγικη στην αρχη αλλα με αισιο τελος ιστορια.
Ποσους απο αυτους ξεπαστρεψε;;

WHO DARES... WINS!

19/05/2004, 01:25:16
quote:
Ο Admin ειναι καλα απο ολη αυτη την τραγικη στην αρχη αλλα με αισιο τελος ιστορια.
Ποσους απο αυτους ξεπαστρεψε;;

Απ'ότι με ενημερώσανε, αυτή τη στιγμή ο Admin βρίσκεται στα υπόγεια του κοσμοσκάφους Στάγυρον - Εψιλον, όπου του αφαιρούνται με τσιμπιδάκι για τις βλεφαρίδες από τα κοφτερά του δόντια, τα πλοκάμια και οι ουρές των παιδιών του Κρόνου που πρόσφατα κατασπάραξε...

Επίσης, τις τελευταίες ώρες, συνεχίζει να καταναλώνει μάτια αρειανών, τα οποία λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς τους σε πρωτείνες, συνιστούνται ιδιαίτερα στην κρίσημη αυτή κατάστασή του...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

TelxinasΜέλος
19/05/2004, 02:01:32
Βρε Αμαλία, δεν κάνεις τώρα και μια μετάφραση;

Telxinas - Η επόμενη γενιά καυσίμων

19/05/2004, 02:14:02
εχμ...καλημερα...τι εγινε;;; εγκυροι πια οι ....Εψψψιλον;
(ΕΕΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΑΣΗ/ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ:ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΕΔΩ:ΑΠΟΔΟΧΗ)
(Αμαλια ζεις ακομη;..παιδι του κρονου δεν εισαι καλο μου;)

αλλο ομως ηρθα να ρωτησω....
απο χθες που εδωσα αντιβιοτικο στο μηχανηματακι μου..και ερχομαι ανετα εσω....ειναι αδυνατον να μπω στο mail box του pathfinder...
τι να κανω...;
επειδη μπορει να ειμαι η Ατμα αλλα.. δεν εκανα + τεχνικος υπολογιστων..

dark angel....help!!!

Technoshamanism
TelxinasΜέλος
19/05/2004, 02:23:21
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3982

Telxinas - Η επόμενη γενιά καυσίμων

19/05/2004, 02:50:45
Telxinas,σ'ευχαριστω!
(παρολα αυτα το mail box του pathfinder δεν ανοιγει..
ουτε ομως το pathfinder...

κατι σχετικο με αυτο)

εχει καποια σχεση λες,ο ιος, με το server του Pathfinder:
-εντωμεταξυ,εγκατεστησα το patch για το sasser...
για να δουμε...-

Technoshamanism
19/05/2004, 02:59:37
ATMA, μάλλον υπάρχει γενικά πρόβλημα στο pathfinder.

Ούτε σ' εμένα ανοίγει.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

19/05/2004, 03:17:26
George_13:
"Ο Admin ειναι καλα απο ολη αυτη την τραγικη στην αρχη αλλα με αισιο τελος ιστορια.
Ποσους απο αυτους ξεπαστρεψε;;"

Φίλε μου, και φίλοι μου, ο Admin ποτέ δεν είναι καλά μετά από τέτοια συμβάντα...

Για να εξηγήσω λίγο την κατάσταση, όσο μπορώ βέβαια, επρόκειτο βασικά για ένα Crash, κοινώς παροδική κατάρευση, της εφαρμογής των Forums το οποίο οφείλονταν κυρίως σε δύο λόγους με τον πρώτο να είναι και ο σημαντικότερος:
- στο τεράστιο πλέον μέγεθος της βάσης δεδομένων των Forums που επιτακτικά απαιτεί μεταφορά της σε άλλη μορφή, πιο εύχρηστη και πιο γρήγορη βέβαια... (το θέμα το έχουμε συζητήσει ξανά στο παρελθόν πιο αναλυτικά και έχουμε πει ότι είναι μία λεπτή και χρονοβόρα διαδικασία...)
- σε κάποιο απρόβλεπτο συμβάν που αφορούσε στις προετοιμασίες μεταφοράς ολόκληρου του Τόπου του ESOTERICA σε ένα πιο γρήγορο(ελπίζουμε...) δίκτυο. Σε αυτήν τη διαδικασία δεν σχετιζόμαστε εμείς αλλά οι διαχειριστές του δικτύου που μας φιλοξενεί.

Το αποτέλεσμα ήταν να βγουν "εκτός" τα Forums για κάποιες ώρες και ίσως και ολόκληρο το Site - για πολύ μικρότερο σίγουρα διάστημα...

Το επιστέγασμα ήταν ότι γι'αυτό το χρονικό διάστημα δεν βρισκόνταν on-line κανείς από την Ομάδα των Συν-εργατών του ESOTERICA με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα...

Μας έσωσε όμως η συντονίστριά μας amalia που εκτός του ότι αντιλήφθηκε το πρόβλημα σχετικά γρήγορα, ακολούθησε κατά γράμμα και με μεγάλη επίτυχία τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες - από κινητό τηλέφωνο μάλιστα - που οδήγησαν στην επαναφορά των Forums του ESOTERICA. Όσοι διαθέτουν τεχνικές γνώσεις, φαντάζομαι γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία... της αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο "Ευχαριστώ"!

Το πρόβλημα πάντως λύθηκε για την ώρα, όμως το συμβάν αυτό, καθώς και διάφορα άλλα στις προηγούμενες ημέρες, καθιστούν πλέον "ζωτική" την ανάγκη για την επίσπευση της "μεταφοράς" της Βάσης Δεδομένων των Forums.

Θα καταπιαστούμε με αυτό πολύ πιο έντονα τις επόμενες ημέρες και ελπίζω να μην υπάρξουν μεγάλα προβλήματα!

Πιστέυω πως το παραπάνω μαζί με την επικείμενη αλλαγή Δικτύου θα δώσουν και στο ESOTERICA γενικά, αλλά και στις Ομάδες Συζήτησης μία μεγάλη ώθηση Ταχύτητας και Ευχρηστίας!

Από πλευράς μας πάντως θα σας κρατάμε ενήμερους.

(Σανενακ, δεν νομίζεις ότι είναι καλό να "εξομαλύνεις" πλέον το "ρεμπέτικο" στυλ σου;; Όχι τίποτε άλλο, αλλά απ'ότι έχω δει, πραγματικά "την βρίσκεις" με τη Συμμετοχή στα Forums... θα ήταν κρίμα να καταστεί αδύνατο να μας προσφέρεις περισσότερη ουσία - ακόμη και αν το θέλεις - εξαιτίας του παρορμητισμού σου!! )

Το Θέμα αυτό μεταφέρεται στο Forum Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις. Νομίζω πως το "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" δεν προσφέρεται για την στέγασή του...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

19/05/2004, 05:11:52
+ η "ολικη επαναφορα" θελει τον..Γερμανο της..
Ευγε Αμαλια

Zantok,ευχαριστω,
τουλαχιστον δεν φταιει ..ο ..sasser!

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/05/2004 05:12:45

19/05/2004, 10:00:46
Μιλάς σοβαρά αγαπητέ Admin; Η amalia "ανέβασε" την εφαρμογή του forum με οδηγίες μέσω κινητού;!;! Όντως της αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ!!!!
Σε σχέση με το θέμα που ανέφερες:
Σε τι βάση δεδομένων δουλεύεις τώρα και σε ποια θα γίνει η μετάπτωση; Αν θυμάμαι καλά μου είχες γράψει ότι "τρέχεις" Access, θυμάμαι καλά;

--Je^3--

ΣανενακΜέλος
20/05/2004, 13:10:42
quote:
Σανενακ, δεν νομίζεις ότι είναι καλό να "εξομαλύνεις" πλέον το "ρεμπέτικο" στυλ σου;; Όχι τίποτε άλλο, αλλά απ'ότι έχω δει, πραγματικά "την βρίσκεις" με τη Συμμετοχή στα Forums... θα ήταν κρίμα να καταστεί αδύνατο να μας προσφέρεις περισσότερη ουσία - ακόμη και αν το θέλεις - εξαιτίας του παρορμητισμού σου!!

Εδω το πηγες το θεματακι ρε αρχηγε?
Που το χωσες...
Επειδη σε συμπαθησα , και για τα καλα σου λογια θα σου πω και ενα τραγουδακι
Φυγαμεεεεεεεε...
Ντρικι ντρικι ντρικι

Καταλαβα τι γνωμη σου
και τι καπνο φουμαρεις
το δολιο πορτοφολι μου
κοιτας να μου το παρεις

Σε γελασανε μη χανεις το καιρο σου
δε σε σπουδασε καλα ο δασκαλο σου
Σε γελασανε μη χανεις το καιρο σου