- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πανε μερικα χρονια απο τοτε, ημουνα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα παιχνιδια και παιζει ο κολλητος καποιο και κανει top score. Καθομαι εγω μετα να παιξω. Ενω ειμαι ετοιμος να τον περασω, μου λεει "Μ@... κτλ κτλ, δεν θα με περασεις ρε..." ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!!!!! Τρελαθηκα ο ανθρωπος... καηκε η πλακετα του μηχανηματος...
...open minds are better minds!
quote:
λεγεται οτι απο τις πιο ευκολα επηρεαζομενες ενεργειες απο την ανθρωπινη βιο-ενεργεια ειναι η ηλεκτρικη και η μαγνητικη.
θα προσέθετα καλή μου Λίλιθ και από τις μη ανθρώπινες
Πιθανότατα αυτό οφείλεται στην διαφορά δυναμικού που μπορεί να υπάρχει.
Εχετε ακούσει τα παλαιότερα χρόνια, που ο ηλεκτρισμός δεν ήταν διαδεδομένος (ιδιαίτερα στην επαρχία), ότι η εμφάνιση μεταφυσικών φαινομένων ήταν πολύ πιο συχνή;
Μήπως η σημαντική μείωση σήμερα, οφείλεται στον ηλεκτρισμό;
Υ.Γ. Κέρδισα κανένα Γιαουρτάκι;
Κατά προτίμηση ΖΩΝΤΑΝΟ...ένας τίγρης τρώει μόνο ΖΩΝΤΑΝΑ...
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΩ ΣΒΗΝΕΙ Η ΛΑΜΠΑ...ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...
ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ???
,...ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ...
D.Β15
ΛΙΛΙΘ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ...ΛΕΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΥΤΗ?
ΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ 19 ΤΟΣΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...+ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ..ΠΟΥ...
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ..Ν'ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΚΕΝΟ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩ ΠΑΛΙ(!)ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ...(ΕΧΩ ΓΑΤΟ... ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ...ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!
...ΩΩΩ! ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ΗΤΑΝΕ!)
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 14/03/2003 02:11:39
Μήπως η διάφορα δυναμικού της φασολάδας και του γιαουρτιού, δημιουργούν ηλεκτροστατικά παιδεία… για την εξήγηση τέτοιων φαινομένων?
Φιλικά! ![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/03/2003 06:11:44
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/03/2003 18:24:21
αγαπητε Δημοσθενη, ενδιαφερον αυτο που γραφεις, αλλα νομιζω οτι ανοικει σε αλλο topic.
ενα νεο φαινομενο...
γιατι δεν ανοιγεις ενα σχετικο θεμα, να ερθουνε τα παιδια να σου γραψουνε τη γνωμη τους!
(φιλικα, και χιουμοριστικα παντα)
οσον αφορα τις γατες που αναφερεις καλη μου ΑΤΜΑ,
μια φιλη μου εχει γατο. η μονιμη θεση του ειναι πανω απο την οθονη του υπολογιστη της, εδω και χρονια. ο γατος τρελενεται για τη ζεστασια που βρισκει εκει.
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
παιζω στοιχημα εδω και 6 μηνες περα απο κανα δυο φορες στην αρχη που οηρα κατι ψηλα ..απο εκει και περα τιποτα....
αλλα το κουφο ειναι αλλου...πριν απο 2 μηνες απελπισμενος αποφασιζω οτι ειναι καιρος να παρω λιγα φραγκα ...παιζω λοιπον την πορτο...
αητητη μεχρι τοτε....σε πορτογαλια και ευρωπη και χανει... και χανω και εγω...πρωτη φορα εχασε τοτε και μετα ξαναεχασε εχθες με τον βεζελο...
γκαμτε μια εχει και συνεχεια...
παιζω μπαγερν... μεταξυ αλλων και πιανω... παω ταμειο και ανακαλυπτω οτι δεν ειχα παιξει μπαγερν ειχα παι ξει το ακριβως απο κατω παιχνιδι και φυσικα το εχασα....
συνεχιζω...περνω γραμη λοιπον οτι προκειτε για συνωμωσια των στοιχιων της φυσης κα αποφασιζω να δτο βαλω να δουλεψει υπερ μου....
πονταρω λοιπον ολυμπιακο μεσω νετ..στον αγωνα με την αεκ και χανει κανω το ιδιο με τον παοκ και χανει....
ποιο πριν πονταρα εναν καφε στηχημα οτι ο Καρεμπε θα βαλει γκολ και ο ανθρωπος βγηκε με κοκκινη και πλακωσε και στο ξυλο το οκα
περνοντας απο την ξανθη λιγο μετα τα χριστουγενα θαυμασα το νεο αθλητικο ξεντρο της πολης....πριν απο λιγες μερες καηκε
παιζω την πορτο να νικησει τον βαζελο και χανει...λετε να παω...πριν απο δυο ηνες λεγαμε με εναν φιλο μου βαζελο οτι ο ελευθεροπουλος ειναι απο του καλυτερους ελληνες τερματοφυλακες και ο ανθρωπος τραυματιστικε και χανει την χρονια...
.....ελπιζω λοιπον ο ΟΣΦΠ να παρει το πρωταθλημα γιατι εχει σουπερ ομαδαρα και ο προτασοφ να γερασει στον παγκο...να καταρευσουν η κατηγοριες εις βαρος του προεδρου του και να βαλουν το εισαγγελεα φυλακη που τολμησε να ασκησει διωξη...το νεο γηπεδο του θρυλου να ειναι στολιδι στην ελλαδα ευχομαε καιτο χρηματιστιριο να ανεβει...και το πετρελαιο να πεσει...και..
τα λεμε...
μαλλον θα κανω τοπικ με ευχες...
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
εγγυημενο αποτελεσμα....στειλτε Ε mail που θα βρετε στο προφιλ...
δεν μας σταματαει τιποτα ουτε μπλε χαντρες ουτε σκορδα....
σπεσιαλ τιμες στους κατοχους διαρκεια του θρυλου και ενα κορνε.... δωρο
χρεωση...37e/sec
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ.......ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ......
- Παρεμβολές χιουμοριστικές όταν εξυπηρετούν την ίδια τη Συζήτηση ή την ροή της είναι φυσικά θεμιτές.
- Παρεμβολές άσχετες θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτες καθώς και την ποιότητα των Συζητήσεων υποβαθμίζουν αλλά και, είναι μάλλον το σημαντικότερο, δεν είναι ένδειξη ευγένειας προς το Μέλος που ξεκίνησε το Θέμα, αναζητώντας προφανώς τη συνδρομή και τη βοήθεια των υπολοίπων πάνω σε κάτι που τον/την απασχολεί αλλά και προς όλους τους άλλους Συζητητές που συμμετέχουν με καλή διάθεση και ενδιαφέρον.
- Εάν κάποιος δεν έχει ενδιαφέρον για κάποιο Θέμα Συζήτησης ή το θεωρεί επιφανειακό, ανεδαφικό ή άσχετο με τη δική του κοσμοθεώρηση ή πεδίο μελέτης, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μη συμμετάσχει καθόλου στη Συζήτηση και να αναζητήσει άλλες στις οποίες θα ήθελε να το κάνει. Εάν βέβαια θεωρεί ότι θα έπρεπε να γράψει κάποιο μήνυμα αντίθεσης με σκοπιμότητα μόνον δημιουργική και σε καμία περίπτωση καταστροφική για το συγκεκριμένο Θέμα είναι επίσης θεμιτό.
Όμως, το να γράφουμε μηνύματα μόνο και μόνο από αντίδραση δεν εξυπηρετεί κάτι... ή ίσως μόνον τον εκνευρισμό, ακόμη και την απογοήτευση κάποιον ανθρώπων.
- Τέλος επισυνάπτω την πρώτη παράγραφο από το "Μύνημα" της Συντακτικής και Ερευνητικής Ομάδας του ESOTERICA.gr. Ξέρετε... στην κεντρική σελίδα, πάνω δεξιά. ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
είναι πέραν των δυνάμεών μου...![]()
Σύμφωνα με τους νόμους της Νεμπράσκα, επιτρέπεται σε κάποιον γονιό να αφήσει σε νοσοκομείο το παιδί του, χωρίς να αντιμετωπίσει κατηγορίες για εγκατάλειψη ανηλίκου.
Είναι ο 18ος ανήλικος που εγκαταλείπεται από τον περασμένο Ιούλιο, από τότε δηλαδή που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος.
Ο λόγος που η γυναίκα εγκατέλειψε το παιδί της δεν έγινε γνωστός, αν και η ίδια έχει εντοπιστεί και η αστυνομία έχει μιλήσει μαζί της. Ο 13χρονος μένει σε καταφύγιο ειδικά διαμορφωμένο για εγκαταλελειμμένα παιδιά και παραμένει άγνωστο εάν θα επιστρέψει σπίτι του, καθώς αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο.
Οι υπεύθυνοι της περιοχής σκοπεύουν να κάνουν μετατροπή στο νόμο και να ισχύει μόνο για βρέφη, έτσι ώστε να περιοριστεί η συχνότητα με την οποία εγκαταλείπονται παιδιά.
«Καταλαβαίνω και συμπάσχω με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, αλλά αυτή πρέπει να είναι η έσχατη λύση», ανέφερε ο Τοντ Λάντρι, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.
πηγή: zougla
Όλο και περισσότεροι γονείς και κηδεμόνες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα για την διαβίωσή τους. Σοκαρίστικα στην είδηση κάποιου πατέρα που εγκατέλειψε τα 9 από τα 10 παιδιά του (!!!!!) ηλικίας από ενός εως 19 ετών σε νοσοκομείο της Νεμπράσκα, αφήνωντας σημείωμα πως ελπίζει ότι τα παιδιά του θα έχουνε καλύτερη τύχη χωρίς αυτόν....
η είδηση ξεκίνησε με την αναφορά για μια μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της σε αστυνομικό τμήμα της πολειτίας (μιας και ο νόμος περιλαμβάνει πέρα από τα νοσοκομεία και τα αστυνομικά τμήματα) και στο τέλος έγινε και η αναφορά για την μητέρα που ταξίδεψε μέσα από τόσες πολειτίες προκειμένου να "ξεφορτωθεί" το παιδί της....
Αυτό που δεν μπορώ να κατα;νοήσω όμως είναι πως εγκαταλήπεις τα ίδια σου τα παιδιά γιατί δεν βγαίνεις οικονομικά... Πόσο πάτο έχεις πιάσει για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο ???