ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Eνας άγγελος πολύ ψηλά,μια αληθινή ιστορία μετάνοιας,ένας άνθρωπος χαμηλά και από κάτω δαίμονας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 'Eνας άγγελος πολύ ψηλά,μια αληθινή ιστορία μετάνοιας,ένας άνθρωπος χαμηλά και από κάτω δαίμονας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Amartolos makedonas31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/03/2006, 16:03:28
Ermis -3E-
<<Προφανώς σε κινεί κάποιος ενθουσιασμός και κάποια αθωότητα δια αυτόν ακριβός τον λόγο θα βρίσω λίγο τον Gigeni και τους υπόλοιπους και θα τους καλέσω να παίξουν με το πούλι τους αλλού.>>

πιθανες απαντησεις

του λακη

κυρια αμαλια βοηθεια διωξτε τον ερμη 3ε

του μαγκα

με το πουλι μου δεν παιζω εγω αλλα στενο συγκενικο σου προσωπο

του γηγενη

γιατι ερμη 3ε εχεις αυτη την αποψη για τα γραπτα μου;
καταθεση προσωπικων εμπειριων ειναι
βρηκα το θαρρος βλεπωντας τον αμαρτωλο μακεδονα να γραφει τις δικες του και ετσι εκανα και εγω
δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις αυτη την επιθεση
εχω και αλλες εμπειριες να καταθεσω θα τις δινω λιγες λιγες για να μπορεσουν ολοι να τις αφομιωσουν

μα καλα βρε ζαγρεα γελας με τις εμπειριες μου;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

23/03/2006, 17:11:07
Ermis -3E-
έγινε επέμβαση σε φράση σου, σε προηγούμενο μήνυμα που έγραψες.

Θα σε παρακαλούσα, να είναι αυτή η επέμβαση η πρώτη και τελευταία που θα αναγκαστούμε να κάνουμε.

elmaradΝέο Μέλος
23/03/2006, 22:59:24
Εγώ θα σταθώ στο γεγονος πως κατα τη διάρκεια μιας αστρικής προβολής η΄επαφής με ανώτερα πεδία συνείδησης, παρόλο που υπάρχει η αντίληψη ξένων οντοτήτων αυτές παίρνουν την μορφή που υποβάλλουν τα αρχέτυπα του υποσυνείδητου (Θεός, δαίμονες κ.τ.λ.). Ίσως έχει να κάνει με την πνευματική εξέλιξη του καθενός, όπου τα πιστέυω του αποτελούν τη σκάλα με την οποία ανέρχεται σε μια πιο αφυπνισμένη οντότητα.¨Εχω την υποψία πάντως πως όσο λιγότερο δυιστική προσέγγιση ακολουθεί κάποιος στις θεωρίες του (καλό-κακό, φως-σκοτάδι κ.τ.λ.) τόσο πιο ποίκιλες και ενδιαφέρουσες γίνονται αυτές οι εμπειρίες...και φυσικά πιο "αληθινές"...

Join the fractal...
http://www.soundlift.com/fractalofconscience

24/03/2006, 01:52:31
Isos den katalava kala ego.

File Ermi-3- kai mab,
Ti ypostirizei o Makedonas poy den to dexetai i Ekklisia??

Lege vre Ermi-3- tis embiries soy kai kaneis den tha se parei me tis petres. Giati tosos fovos apo meroys soy??

mabΝέο Μέλος
24/03/2006, 12:02:39
Αν εσενα φιλε μου σου αρεσουν και σου ακουγονται καλα τοτε εγω παω πασο. Εγω διαφωνω με ολα αυτα που γραφει και κυριως με τον τροπο που τα γραφει.Και εξαλλου οταν καποιος αποφασιζει να γραψει καπου τις "εμπειριες" του τα λεει ολα και οχι τα μισα "για καποιους λογους". Μου θυμιζει κατι οργανωσεις που ψαρευουν κοσμο οπου βρουν με βιτρινες-θαυματα. Αν ηθελε να πει ολα αυτα ας ανοιγε ενα blog και οχι να ερθει εδω. Ουσιαστικα την ιστορια της ζωης του ειπε και δεν ανοιξε ενα θεμα γενικα. Και θελει να το αφησουν και τουλαχιστον 50ημερες εδω. Σαν το γραμματακι που πρεπει να το δωσεις σε 50 ατομα για να γινει αυτο που θες. Αν θελει ο καθενας να πιστευει στο Θεο του θα το κανει και δεν του χρειαζεται η εξωφρενικη ιστορια καποιου ανωνυμου.

M.A.B.

24/03/2006, 21:35:30
ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ

25/03/2006, 01:39:12
quote:

Αν εσενα φιλε μου σου αρεσουν και σου ακουγονται καλα τοτε εγω παω πασο. Εγω διαφωνω με ολα αυτα που γραφει και κυριως με τον τροπο που τα γραφει.Και εξαλλου οταν καποιος αποφασιζει να γραψει καπου τις "εμπειριες" του τα λεει ολα και οχι τα μισα "για καποιους λογους". Μου θυμιζει κατι οργανωσεις που ψαρευουν κοσμο οπου βρουν με βιτρινες-θαυματα. Αν ηθελε να πει ολα αυτα ας ανοιγε ενα blog και οχι να ερθει εδω. Ουσιαστικα την ιστορια της ζωης του ειπε και δεν ανοιξε ενα θεμα γενικα. Και θελει να το αφησουν και τουλαχιστον 50ημερες εδω. Σαν το γραμματακι που πρεπει να το δωσεις σε 50 ατομα για να γινει αυτο που θες. Αν θελει ο καθενας να πιστευει στο Θεο του θα το κανει και δεν του χρειαζεται η εξωφρενικη ιστορια καποιου ανωνυμου.

M.A.B.

Kali moy MAB (an den kano lathos eisai koritsaki etsi)?
Katarxin den katalavaino to giati ston tropo antidrasis sou.
Pistevo pos edo mesa einai enas xoros opou boroume na milisoume gia ta pio paraksena pragmata poy exoyn symvei i symvainoyn sti zoi mas.
Den ypoxreoytai kaneis na symfonisei kai na symmeristei tis idees kanenos.

Oson afora ta "misologa", opos to anaferei kai o Amartolos Makedonas, to kanei gia prosopikous logous, pou prepei na tous sevastoume (opos tha prepei na kanoyme gia ton kathena), alla leei omos kai kati allo pou isos esy den prosekses. Anaferei pos opoios exei sxesi me ta osa anaferei, tha katalavei, leei episis pos skopos tou einai na "afipnistoun", kata kapoion tropo, osoi vriskontai stin katastasi stin opoia vriskotan aftos prin ti metastrofi tou.

Pistevo loipon, pos anti na prospathoume na apoksiosoume ena minima i kai ton syntakti toy, kalytero tha itan na doyme an emeis boroume na syneisferoume epi tou thematos, eite parathetontas, pithanos, paraplisies empiries, eite "antidrontas" antiparathetontas kapoia sovara epixeirimata (esto kai ypokeimenika).

Kai ego o idios den katalava arketa apo ti diigisi tou, alla omologo pos den exo entrifisei se tetoiou eidous, an mporoume na poume, tomeis tou "metafyskou".

****Sygxoreste me gia tous latinikous xaraktires alla edo pou vriskomai den boro na prostheso to elliniko pliktrologio. Syntoma omos tha grapso ksana me ellinikous xaraktires.

zagreasΜέλος
25/03/2006, 09:16:25
quote:
μα καλα βρε ζαγρεα γελας με τις εμπειριες μου;

Αν το ψαξουμε λιγο θα δεις οτι δεν ειναι και πολυ για γελια
φιλε μου.

quote:
διαπιστωσα
οτι κοιτωντας προσεκτικα με κλειστα τα ματια ακους της μυρωδιες της ανοιξης μεσα στον χειμωνα

Το να μπερδευονται οι αισθησεις ειναι ενα συνηθισμενο φαινομενο στις ειδικες καταστασεις συνειδησης που εξεταζουμε.

Οσο παλαβο και αν ακουγεται μπορεις να ακουσεις τα χρωματα να δεις τους ηχους κλπ.
Το φαινομενο αυτο ονομαζεται συναισθησια.
Εχουμε και μια αναφορα απο τον Αριστιδη τον Σαμιο ενα συγραφεα του πρωτου ΠΧ αιωνα, που μας λεει πως αυτοι που μετιχαν στα Καβειρια μυστηρια στο πρωτο σταδιο της εμπειριας τους παθεναν ακριβως αυτο το πραγμα.

quote:

προσπαθωντας να καταλαβω τι ηθελε να πει ο ποιητης ακολουθησα το κουνελι και βρεθηκα στην τζαμαικα
εκει φταιχνοντας χιονανθρωπους

Υποθετω οτι ειναι το γνωστο κουνελι της Αλικης οποτε στην ..χωρα των θαυματων ολα γινονται.

kalimera eyrimpanti

999

andreas_Μέλος
25/03/2006, 18:11:17
τι σχέση έχουν οι προηγούμενες ζωές με την ορθόδοξη εκκλησία δεν μπόρω να καταλάβω

Edited by - andreas_ on 25/03/2006 18:12:11

JimAcidΝέο Μέλος
26/03/2006, 12:04:17
Τέτοιου είδους εμπειρίες όλοι έχουμε, το θέμα είναι πως και αν τις αντιλαμβανόμαστε και τι αποκομίζουμε από αυτές. Το τι υποστηρίζει η εκκλησία καλύτερα να το αφήσουμε απ’ έξω γιατί η λέξη εκκλησία σημαίνει το σύνολο τον ανθρώπων, προτιμώ να πιστεύω με τον τρόπο τον δικό μου και να μην προσπαθώ να ερμηνεύσω κάτι που διαβάζω αλλά να πάρω ότι έχει να προσφέρει (το καλό βέβαια, όποιος έχει δεύτερο πράμα από το αυτί και στον Ευαγγελάτο). Θέλω να πω πως είμαστε αναρμόδιοι να κρίνουμε την εμπειρία κάποιου άλλου γιατί είναι προσωπική, δηλαδή από αυτόν για αυτόν, οι υπόλοιποι μπορούμε να αρκεστούμε στις δικές μας εμπειρίες και να εξελιχθούμε μέσα από αυτές. Τώρα αν ο φίλος μας θέλησε να ντύσει την εμπειρία του με τον μανδύα της εκκλησίας δικαίωμα του, το μόνο που έχω να του πω να προσέχει μήπως βρεθεί πνιγμένος από τον μανδύα αυτόν, όπως ανέφερε και άλλος φίλος παραπάνω…

Μη ζείς στο χθές μα ούτε και στο αύριο, ζήσε τώρα και αν μπορείς προχώρα...

STERMΜέλος
26/03/2006, 15:51:05
Ρε μάγκα αμαρτωλέ μακεδόνα τι να πω αν φτιάχνεσαι με την εκκλησία και βρίσκεις τις απαντήσεις σου τότε οι υπόλοιποι περισσεύουμε.

Πάντως προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον JimAcid και να προσθέσω πως αν ο Θεός είναι Αλήθεια και η Αλήθεια είναι Υποκειμενική, τότε είναι και ο Θεός.

Όπως την βρίσκει ο καθένας, αρκεί που την βρίσκει.