- ΕΝΣΤΑΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Οταν κάποιος σου γαργαλάει το μυαλό δεν είναι τρολ, γλυκύ κι ευγενικό μ kost.
Δεν υπάρχει άλλο θέμα ανοιχτό, και αφού το ξέρεις χωρίς τα τρολ πέφτουμε σε υπαρξιακή κρίση
Ετσι μου αρέσεις κοκόρι μ PY8AGORAS. Εύθυμος και καμαρωτός. Τώρα θα σου πω ότι θέλεις.
Τι πρέπει να κάνουμε για να μας αφήσει ήσυχους ο πιστολέρο;
Να ανοίξω εδώ ένα θέμα για το Power of love να το σχολιάζουμε και να λέμε και τα δικά μας;![]()
Edited by - Bed Rull on 09/05/2018 07:44:03
Εγώ προσπάθησα. Μπορώ να δω την γνώμη σας;
quote:
Και στο κάτω κατω ας μας ορίσει κάποιος τι είναι τρολ για να ξέρουμε τι μας γίνεται.Εγώ προσπάθησα. Μπορώ να δω την γνώμη σας;
Ρε Μπεντρούλλη, άλλα αντ'άλλα και της Παρασκευής το γάλα είσαι
(φιλικά το λέω...)
Ρε κάψα με τις γνώμες μας. Δες εδώ άμα θες:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12399
" target="_blank">
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12399
Και υπήρχε και ένα παλαιότερο θέμα, που είχε ανοίξει νομίζω η Αμαλία, περί των Κατηγοριών των Τρολ
όπου χιουμοριστικά σκιαγραφούσαμε το προφίλ του κάθε τρόλ που έχει περάσει από δω μέσα, και κατατάσσαμε κάποιες πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε κατηγορίες.
Τώρα πώς το γύρισες από το Οικογενειακό δίκαιο στα τρολ είναι ένα θέμα. Μήπως ...σε τρολάρει το έτερον ήμισυ?
quote:
Οταν κάποιος σου γαργαλάει το μυαλό δεν είναι τρολ, γλυκύ κι ευγενικό μ kost.Ετσι μου αρέσεις κοκόρι μ PY8AGORAS. Εύθυμος και καμαρωτός. Τώρα θα σου πω ότι θέλεις.
E, ρε στάζουνε τα μέλια και τα σορόπια....
Λίγο προσοχή όμως , καιροί που είναι, μην παραξηγηθούμε κιόλας. Κάπου αλλού αυτά που γράφεις μπορεί να θεωρηθούν έως και ηλεκτρονική σεΧουαλική επίθεση...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Το πρώτο link δεν φαίνεται.
Την είσαγωγή του καλόλογου μ kost διάβασα μόνο. Εχει ανδιαφέρον Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα άλλη ώρα.
Αν παραληλίζετε το τρολαρισμα με τον Σωκράτη, τότε δεν είσαι τρολ. Ούτε κι εγώ. Ούτε κανένας άλλος.
quote:Γιατί εσείς με τρολαρατε.
Τώρα πώς το γύρισες από το Οικογενειακό δίκαιο στα τρολ είναι ένα θέμα.
quote:Με τρολαριζε και το διαλύσαμε.
Μήπως ...σε τρολάρει το έτερον ήμισυ?
Μπήκα στην διαδικασία του χωρισμού - διαζυγίου κι έφριξα με αυτά που έμαθα.
Αυτός είναι ο προφανής λόγος που άνοιξα το θέμα.
Το διακρίνατε κι εσείς αλλά δεν δώσατε σημασία. Είχα σκάσει στα γέλια όταν έβλεπα να μην "διαβάζετε" το προφανές και να μετατρέπετε τις φαντασιώσεις σας σε πραγματικότητα του στυλ: "τι να θέλει αυτός/η τώρα;" "Γιατί άνοιξε αυτό το θέμα" "θα τον τσακώσω εγώ" κλπ κλπ.
quote:Αβρότητες τις λένε και δεν είναι κολάσιμες αν δεν κάτσει ό ένας.
E, ρε στάζουνε τα μέλια και τα σορόπια....
Edited by - Bed Rull on 09/05/2018 14:57:49
quote:Συμφωνώ με αυτό μ PY8AGORAS. Τώρα το διάβασα.
Το "τρολάρισμα" όπως το έχουμε "ορίσει" στη σύγχρονη εποχή, και κυρίως λόγω και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων είναι περισσότερο σχετιζόμενο με την "καταστροφή", με τη διάλυση, με τον εμπαιγμό, τον ευτελισμό, κλπ οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται και "στοχεύει".
Είδες που είχα δίκιο; Οταν το θέλεις γίνεσαι μέλος.
PS έκανα λάθος κι έστειλά το ίδιο post και στο άλλο θέμα του μ kots. Δεν πιάνεται.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Μήπως ...σε τρολάρει το έτερον ήμισυ?Με τρολαριζε και το διαλύσαμε.
E, κοίτα να δεις, για να χαλάσει ένας γάμος, κάποιος εκ των 2, ή και οι 2, κατά καιρούς πρέπει να τον τρολλάρουν το γάμο ή τον σύντροφό τους. Έτσι γίνεται η χαλάστρα...
quote:
Μπήκα στην διαδικασία του χωρισμού - διαζυγίου κι έφριξα με αυτά που έμαθα.
Αυτός είναι ο προφανής λόγος που άνοιξα το θέμα.
Γιατί έφριξες? Τα πράγματα είναι φως-φανάρι εκεί πέρα.
Αν το πάτε συναινετικά, γλυτώνετε πολλά προβλήματα και χρόνο, αλλά απαιτεί ωριμότητα και σοβαρότητα κι απ'τους 2, που συνήθως δεν συμβαίνει.
Αν το πάτε κατ'αντιδικίαν, τότε αναλόγως των διαφορών σας και του ύψους και του βάθους του τρολαρίσματος εκατέρωθεν, μιλάμε για το μέγα ξεκατίνιασμα, όπου βεβαίως κι εγώ αν ήμανε δικαστής θα γέλαγα με αυτά που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Το πράγμα μπλέκεται όταν έχετε να χωρίσετε περιουσιακά και παιδιά, και δεν έχετε σύμφωνη γνώμη για τον χωρισμό/καταμερισμό αυτών.
By the way ποιος τρόλάρισε πρώτος (ή περισσότερο), εσύ ή η τσούπρα? Μετράει κι αυτό στις δικαστικές αίθουσες...
quote:
Είδες που είχα δίκιο; Οταν το θέλεις γίνεσαι μέλος.
Ανέκαθεν ήμουν και είμαι μέλος.
Η ιδιότητα δεν αίρεται από κανένα δικαιολογημένο μπινελίκιον εις άπαντες και άπασες οίτινες προκαλούσι και το γυρεύγουσιν. ![]()

.
.
.
quote:Εξακολουθείς να είκάζεις ότι είμαι άνδρας.
By the wayειρήσθω εν παρόδω() ποιος τρόλάρισε πρώτος (ή περισσότερο), εσύ ή η τσούπρα?
Δεν υποτιμώ την νοημοσύνη σου όμως. Και οι δύο μας ξέρουμε ότι μια γυναίκα δεν θα σε αντιμετόπιζε έτσι. Αρσενικό είμαι.
Η τσούπρα φυσικά αλλοιώς δεν θα έλεγα τον "πόνο" μου.
quote:Υπέρ της γυναίκας. Γι αυτό έφριξα. Υπάρχει ανήλικο αλλά όχι περιουσιακά.
Γιατί έφριξες? Τα πράγματα είναι φως-φανάρι εκεί πέρα.
quote:Πολύ σωστα. Το ίδιο έγραψα στην εισαγωγή. Είναι και πολυέξοδη διαδικασία οπότε δεν νομίζω να καταλήξουμε εκεί μόνο για το παιδί.
Αν το πάτε κατ'αντιδικίαν, τότε αναλόγως των διαφορών σας και του ύψους και του βάθους του τρολαρίσματος εκατέρωθεν, μιλάμε για το μέγα ξεκατίνιασμα, όπου βεβαίως κι εγώ αν ήμανε δικαστής θα γέλαγα με αυτά που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ετσι κι αλλοιώς ο νόμος μου δίνει αρκετά δικαιόματα.
Οι παλαιότεροι μου έλεγαν ότι το αυτοκίνητο η τηλεόραση και η γυναίκα, ότι σου βγούνε.
Και είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Ολες αλλάζουν μετά τον γάμο και είναι αδύνατον να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα σου βγούνε. Ζαριά είναι. Υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι. Τι να κάνουμε αφου δεν μπορούμε χωρίς αυτές.
quote:Αν μου δείξεις που ακριβώς προκάλεσα "δικαιολογημένον μπινελίκιον" θ' αρχίσω να δίνω σημασία στον ακόλουθο.
Η ιδιότητα δεν αίρεται από κανένα δικαιολογημένο μπινελίκιον εις άπαντες και άπασες οίτινες προκαλούσι και το γυρεύγουσιν.
Edited by - Bed Rull on 10/05/2018 16:01:07
quote:
Αν μου δείξεις που ακριβώς προκάλεσα "δικαιολογημένον μπινελίκιον" θ' αρχίσω να δίνω σημασία στον ακόλουθο.
Τρώγεται ο κώλος σου εσένα, αλλά δε βαριέσαι....
quote:
Οι παλαιότεροι μου έλεγαν ότι το αυτοκίνητο η τηλεόραση και η γυναίκα, ότι σου βγούνε.
Και είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Ολες αλλάζουν μετά τον γάμο και είναι αδύνατον να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα σου βγούνε. Ζαριά είναι. Υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι. Τι να κάνουμε αφου δεν μπορούμε χωρίς αυτές.
Εξαρτάται, χωράνε συζήτηση αυτά.
(και τσίπουρο...αν δεν το φορολογήσουν!)

.
.
.
quote:Αν το παίζεις τσοπάνης δείξε μου την γκλίτσα σου. Για να μου δείξεις το πρόβατο.
Τρώγεται ο κώλος σου εσένα, αλλά δε βαριέσαι....
Δεν βαριέμαι.
quote:Εκείνο που σίγουρα δεν χωράει συζήτηση, είναι το γεγονός ότι οι τηλεοράσεις και τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν σε βαθμό που πλέον να μην ισχύει το γνωμικό, οι γυναίκες όχι.
Εξαρτάται, χωράνε συζήτηση αυτά.
Δε ξερω τι συζητατε.
Ομως τι σημαινει το bed rull?
Bed role? Δηλαδη 'κρεβατωμα?
:-)
Εχει και τετοια εδω?
------
Α οχι
Μολις βρηκα στο google μεταφραση οτι σημαινει κρεμαστρα κρεβατιου στα νορβηγικα..
Εχουν κρεμαστρες τα κρεββατια?
Μηπως εννοεις τη κουνουπιερα?
Edited by - Asiret_ose 1 on 22/05/2018 20:00:17
Edited by - Asiret_ose 1 on 22/05/2018 20:00:57
quote:
Ομως τι σημαινει το bed rull?
Bed role? Δηλαδη 'κρεβατωμα?
Αναλόγως τί γουστέρνει ο καθένας,
και τί προτεραιότητες έχει, αυτά που θέλει αυτά βλέπει...

.
.
.
quote:Οταν βρίσκονται μέσα στην ντουλάπα, ναί.
Εχουν κρεμαστρες τα κρεββατια?
quote:Κρεβάτι νάναι, κι ας είναι στην ντουλάπα.
Αναλόγως τί γουστέρνει ο καθένας,
και τί προτεραιότητες έχει, αυτά που θέλει αυτά βλέπει...
quote:
Κρεβάτι νάναι, κι ας είναι στην ντουλάπα.
Γνωρίζετε και την Νορβηγικήν μεσιέ?
![]()
![]()
![]()

.
.
.
quote:Αναγκάστηκα να μάθω για να ξεχωρίζω τις κυρίες που ενδιαφέρονται για το κρεβάτι μου.
Γνωρίζετε και την Νορβηγικήν μεσιέ?
μην καταλήξεις παλι σε αίθουσες δικαστηρίων...
Κυριε Μπεντρουλ απετυχα να μεταφρασω το νικ σας . Διοτι ή κουνουπιερα ειναι ή κουρτινα που θα ελεγε και ο πασιγνωστος λιακο.
Ενας πονηρος και λιγο κακοηθης θα το μετεφραζε ως
Μπεν τρουλ που θα πει ο ο γυιος του τρολ
:-)
αλλα εγω δεν ειμαι κακοηθης..
Ελπιζω να μη σας ενοχλησα κι εξαλλου εμεις οι ηλικιωμενοι χρειαζομαστε λιγη απο την ανοχη σας.
Edited by - Asiret_ose 1 on 23/05/2018 13:12:14
Edited by - Asiret_ose 1 on 23/05/2018 13:13:00
Λογω που ειναι αξιοπρεπης και υπερηφανη δεν μιλουσε και υπεφερε σιωπηλα τον βιαιο χαρακτηρα του.
Eδω λοιπον ταιριαζει αυτο το γνωμικο.
'Ποτέ δεν γνωρίζεις πραγματικά έναν άντρα μέχρι να πάρεις διαζύγιο από αυτόν.
Za Za Gabor, 1917-2016, Ουγγροαμερικανίδα ηθοποιός
Edited by - Asiret_ose 1 on 23/05/2018 19:43:58