- ΕΝΣΤΑΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αναγκάστηκα να μάθω για να ξεχωρίζω τις κυρίες που ενδιαφέρονται για το κρεβάτι μου.
Σωστός! Η πολυγλωσσία βοηθάει σε αυτό.
quote:
μόνο φρόντισε να μάθεις καλα αυτή τη φορά
μην καταλήξεις παλι σε αίθουσες δικαστηρίων...
Αιθέρα, για κρεβάτι είπε, όχι για ...στεφάνι! ![]()
όποιος την πατήσει μια φορά με αυτό, λίγο δύσκολο να πάει και για 2ο χορό του Ησαϊα, ιδίως αν έχει και τέκνα από το πρώτο "λάθος".
quote:
Ενας πονηρος και λιγο κακοηθης θα το μετεφραζε ως
Μπεν τρουλ που θα πει ο ο γυιος του τρολ
:-)
αλλα εγω δεν ειμαι κακοηθης..
Καλά, εσύ τώρα το ανεβάζεις σε άλλα ύψη λεξανάλυσης! Το Μπεν-Τρουλ δεν ευσταθεί γιατί αυθαιρέτως σπάς το "d" σε ν-τ.
Σε λίγο θα του βγάλουμε και τον λεξάριθμο να δούμε τί σημαίνει....
Αφού τό πε και ο ίδιος, ότι έχει κάνει Αναγραμματισμό του Red Bull, όταν νόμισε ότι τον χαρακτήρισα δυσλεξικό (και παραξηγήθηκε -υπόψιν ότι ο Αναγραμματισμός στη γραφή, είναι συχνό χαρακτηριστικό που απαντάται στα άτομα με Δυσλεξία...)
Βεβαίως, μετά και τα ...νορβηγικά,
καλό θα ήταν την επόμενη φορά να βρει ένα πιό πιασάρικο νικ
του τύπου Bed Rules για να αποδίδει με τη μέγιστη σαφήνεια αυτό που θέλει να πει ο ποιητής, και να μην χρειάζεται να κάνουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις εκ των υστέρων εμείς οι αδαείς.
quote:
Κατα την επιστροφην μου απο τον περιπατο συνηντησα μιαν κυριαν η οποια ητο καταστεναχωρημενη και μελανιασμενη απο τις εκρηξεις θυμου του συζυγου της με τον οποιον πανε για διαζυγιο.
Λογω που ειναι αξιοπρεπης και υπερηφανη δεν μιλουσε και υπεφερε σιωπηλα τον βιαιο χαρακτηρα του.Eδω λοιπον ταιριαζει αυτο το γνωμικο.
'Ποτέ δεν γνωρίζεις πραγματικά έναν άντρα μέχρι να πάρεις διαζύγιο από αυτόν.
To αυτό ισχύει και για τις γυναίκες βεβαίως βεβαίως,
αλλά το θέμα είναι να μην το κάνουμε μελόδραμα.
Ούτε οι άνδρες ούτε οι γυναίκες μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον.
Τουλάχιστον οι νορμάλ περιπτώσεις.
Από κει και πέρα, επειδή ακριβώς σε πολλά είμαστε διαφορετικοί, σαν συμπεριφορες και γούστα, προκύπτουν τα προβλήματα της καθημερινής συμβίωσης.
Ο γάμος, (εφ)εύρεθη ώς μια ελαχίστων αποδεκτών όρων κοινωνική σύμβαση, καθότι και διότι ο άνθρωπος ως είδος (homo sapiens ντε) είναι όχι μόνον πολυγαμικός και πολυγαμημένος, αλλά έχει και οίστρο 365 μέρες το χρόνο, άρα το με μία μόνο σύντροφο ή έναν μόνο σύντροφο, και Τρίτη Πέμπτη Σάββατο πχ, πάει από μόνο του στράφι, καθώς εισάγει περιορισμούς και κανόνες ενάντια στη φύση μας.
Από την άλλη όμως, επειδή έχει αποδειχτεί ότι και τα άλλα εναλλακτικά μοντέλα (κοινόβια, πολυγαμία, ανταλλαγή συντρόφων, κλπ) είναι εξίσου αναποτελεσματικά και εισάγουν άλλους περιορισμούς, καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε, δηλαδή στη συντεταγμένη μονογαμία "δυτικού τύπου", δηλαδή και καλά παντρεμένος με έναν ή μία μόνο σύντροφο επίσημα, αλλά στην ουσία έχων και έχουσα σχέση με όσους και όσες γουστάρεις (αρκεί να μη σε πάρει χαμπάρι -ή μέχρι να σε πάρει χαμπάρι- ο/η ΄νόμιμος' σύντροφος...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Εμεις οι γυναικες πιανομαστε απ τον ηχο τα ακουσματα, δε λεν οτι 'της χαιδεψα τα αυτια? ...
Ενω εσεις απο την οραση..
Το βλεπεις, ενω εγω το ακουω..
:-)
Βεβαια τρολ και τρουλ δεν ακουγεται το ιδιο..
Αλλα και το ντιν με το νταν και το ντον.. μηπως ακουγεται?
Edited by - Asiret_ose 1 on 24/05/2018 20:42:17
quote:
Δεν είναι απόλυτα αυτά.
Καμιά φορά "την ακούμε" όλοι μας ![]()
quote:
Α-λά λα-λά λα λον....![]()

.
.
.
quote:Κάνατε όμως ένα μεγάλο βήμα προς το κρεβάτι μας.
Κυριε Μπεντρουλ απετυχα να μεταφρασω το νικ σας .
quote:Απόλυτα φυσιολογικό.
Εμείς οι άρενες βλέπουμε το κορμί σας (αυτό μας ενδιαφέρει) κι εσάς σας αρέσει ν' ακούτε το παραμύθι για να μας το δώσετε (σας ενδιαφέρει το ίδιο).
Επιδιώκετε το χάδι στ' αυτιά, επιδιώκουμε το χάδι οπουδήποτε αλλού.
Φύση το λένε όψιμη(;) κορασίς. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Τώρα που είπα "κορασίς", θυμήθηκα μια στιχομυθία ανάμεσα σε ένα κούρο και μια κορασίδα, σε κάποιο από εκείνα τα Power of Love, Story of Love, Rockets in Love, Mind the Gap before Love, κλπ. που παρακολουθώ ανηλεώς.
Η στιχομυθία διεξήχθη στο πλαίσιο των διερευνητικών ερωτήσεων προς επίτευξη του διατεταγμένου στόχου του ζευγαρώματος, κι έχει ως εξής:
Κορασίς: Είσαι ελεύθερος ή single?
Κούρος: Single είμαι, αλλά δεν θα σου πω ακόμα αν είμαι ελεύθερος.
Κορασίς: Εντάξει, θα περιμένω.
Κι εκεί που πήγα να πέσω από τον καναπέ, με συγκράτησε μια σκέψη: Αν αυτοί οι δύο οδηγούσαν και συναντιόντουσαν σε κάποιο σταυροδρόμι, τι στιχομυθία θα ακολουθούσε;
Κορασίς: Καλά ρε, στραβός είσαι; Δεν είδες ότι βγήκα από STOP??
Κούρος: Α, με συγχωρείτε! Δεν το πρόσεξα.
Κορασίς; ?
...κι έπεσα. ![]()
Edited by - Bed Rull on 29/05/2018 11:04:31
quote:
μόνο φρόντισε να μάθεις καλα αυτή τη φορά
μην καταλήξεις παλι σε αίθουσες δικαστηρίων...
Αν σκεφτόμασταν αυτό AitheroVamon, θα είχαμε πήξει στην... ονείρωξη.
Είναι θέμα προσέγγισης.
Ας υποθέσουμε ότι έχω μπροστά μου την Στέλλα.
Από την μία έχω έναν ανώνυμο και τυχαίο δικαστή, κι από την άλλη έχω τον Πανούση να λέει ότι... "χανόμαστε".
Θα επιλέξω την συμβουλή του αθανάτου και την ευδαιμονία, ρισκάροντας την επέμβαση του τυχαίου και την... ονείρωξη.
Ευδαιμονία χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει. Είναι σαν να το κάνεις στη ντουλάπα με τον επίσημο απ' έξω.
quote:Οπως το δικό σου που δηλώνει σοφία που συνοδεύεται και από 2 φωτό για να μην ξεχνάμε τι θα ήθελες να είσαι.
καλό θα ήταν την επόμενη φορά να βρει ένα πιό πιασάρικο νικ
quote:Αν Asiret_ose 1, σε ρωτήσω πως θα είναι το Asiret_ose 2, θα μου δείξεις το trailer?
Βεβαια τρολ και τρουλ δεν ακουγεται το ιδιο..
Τι δεν καταλαβαίνεις;
quote:
Αν Asiret_ose 1, σε ρωτήσω πως θα είναι το Asiret_ose 2, θα μου δείξεις το trailer?
![]()
![]()
![]()
quote:
Οπως το δικό σου που δηλώνει σοφία που συνοδεύεται και από 2 φωτό για να μην ξεχνάμε τι θα ήθελες να είσαι.
Πού ξέρεις τί είμαι, και τί θα ήθελα να είμαι?
quote:
Μου αρέσει ρε PY8AGORAS που προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά με την κορασίδα κι εκείνη εξακολουθεί ν' ασχολήται με το κρεβάτι μου.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Νταξ, χήρα είναι λέει, ηλικιωμένη λέει, ενωμοτάρχου λέει,
τα προφίλ σας ταιριάζουν...
Ψάχνει για μεσήλιξ, χήρο -ζωντοχήρο, ακόμα και στο ενωμοτάρχου τα βρίσκετε υπό μίαν έννοια και συναφές αντικείμενο...
Άρα δένει το προξενιό...
![]()
![]()
![]()
quote:
Χωρίς πλάκα τώρα. Πως μπορώ να ξαποστείλω την τεως κουνιάδα μου από το παιδί; Να μην το βλέπει;
Πολύ δύσκολο αυτό.
Μπορείς να το ζητήσεις με ασφαλιστικά μέτρα, αλλά πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο/τεκμηρίωση γιατί το θες και γιατί βάζεις τέτοιον όρο.
(το ότι δεν γουστάρεις τη σκατόφατσα της τέως δεν είναι τέτοιος λόγος πχ...)
Αλλά, αλήθεια γιατί θες να την ξαποστείλεις? Κάνει κακό στο παιδί? το επηρεάζει πουθενά?

.
.
.