ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΣΙΣΙΦΟΣ26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
15/01/2004, 18:32:19
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ ΤΗΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ Η ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΛΕΚΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ. ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΑΥΤΗΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΑΠΟΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ.

ΣΥΧΕΝΟΜΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

15/01/2004, 22:05:59
quote:
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΛΕΚΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.
Απ'ότι βλέπω το κάπνισμα βλάπτει και το ΙQ των ανθρώπων!

"Τάδε έφη Avallon"
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
16/01/2004, 18:22:47
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ IQ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ. Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΙΩΘΕΙ ΑΒΟΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΙQ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΣΤΡΟΦΕΣ

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

coperroloΜέλος
07/02/2004, 20:09:48

My Karma ran over your Dogma

07/02/2004, 20:13:14
Τέλειο copperolo!

"Τάδε έφη Avallon"
08/02/2004, 02:55:38
Δυστυχώς καπνίζω.
Και μάλιστα πολύ.
Όσο πιο πολύ κάθομαι στον υπολογιστή τόσο αυξάνω και το κάπνισμα.
Όσο για τα μηνύματα στα πακέτα...για να μη φτάσω να γίνω συλλέκτρια μηνυμάτων,(αρκετά συλλέγω στο e-mail μου),αγόρασα ταμπακιέρα.
Μέχρι χθες έκανα προσπάθεια να το μειώσω.
Έλα όμως που απόψε ,Σάββατο βράδυ, βγήκα,οπότε..πήγε στράφι η προσπάθεια.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

08/02/2004, 21:23:06
Φαντάζομαι ένας καλός τρόπος για να κόψεις το τσιγάρο είναι να ζωγραφίζεις πιο συχνά... Εγώ δε μπορώ να φανταστώ να είμαι μέσα στον δημιουργικό οίστρο της τέχνης αυτής και να σταματάω για να πάρω τζούρες (υποθετικά πάντα αν κάπνιζα). Οταν έχω έμπνευση δεν σταματώ ούτε για να φάω κάτι γλυκό που είναι η δικιά μου "κακιά" συνήθεια...

"Τάδε έφη Avallon"
09/02/2004, 01:01:50
Πράγματι,όταν δίνεσαι στην τέχνη,δίνεσαι ψυχή και σώματι.
Χάνω την αίσθηση του χρόνου,κάποιες φορές δεν σκέφτομαι καν,
και φυσικά το σώμα μου δεν έχει ανάγκη την νικοτίνη!
Όμως,έχω τόσο εθιστεί,που μετά από 3 ώρες,και όταν βγω από την <γλυκιά νάρκη> της έμπνευσης,το πρώτο που ψάχνω είναι το πακέτο μου, και ένα προφιτερολ.
Συμφωνώ πάντως με την άποψη: <όποιος θέλει μπορεί>.
Αν και όσες φορές προσπάθησα,έγινα ευερέθιστη και νευρική.
Είναι συνήθεια, και μάλιστα κακή.
Γι'αυτό αγαπητή Avallon δεν ταιριάζει καθόλου στην τέχνη.
Η τέχνη είναι σίγουρα αντικαπνιστική!!!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

VAIHINGERΜέλος
09/02/2004, 01:20:47
nai alla oxi oti kapnizoun oi polloi...mauro pino, tzourma kai trabao kai kamia enesi etsi gia na kalopername sti mizeri zoi mas.

ΠΒ*

VAIHINGERΜέλος
09/02/2004, 01:23:28
etsi ki allios ego eimai authentikos. opio gia tous pollous einai oi thriskeies kai to podosfairo. ego pino to kanoniko. etsi gia na goustaroume. h zoi einai magia...

ΠΒ*

09/02/2004, 01:30:38
quote:
mauro pino, tzourma kai trabao kai kamia enesi etsi gia na kalopername sti mizeri zoi mas.

etsi ki allios ego eimai authentikos. opio gia tous pollous einai oi thriskeies kai to podosfairo. ego pino to kanoniko. etsi gia na goustaroume. h zoi einai magia...

Που 'σαι...αυθεντικέ...κουτόχορτο πίνεις και δε το 'χεις καταλάβει

VAIHINGERΜέλος
09/02/2004, 01:34:27
nai,alla se enoxlei to diaforetiko...exete piasei pato...kai meta pos na min pio exipnoxorto me tin apogoiteusi pou mou dinete.ti simainei to 1900?euxaristo!

ΠΒ*

09/02/2004, 01:48:36
quote:
alla se enoxlei to diaforetiko

Ακομα και να μ' ενοχλούσε φίλε μου, για μενα δεν αποτελείς κάτι το διαφορετικό.
Ξερεις ποσους έχω γνωρίσει που αυτοτιτλοφορούνται "αυθεντικοί", "διαφορετικοί", "επαναστάτες" κλπ.
Αυτές είναι απλά λέξεις, που για μένα τουλάχιστον δε σημαίνουν τιποτα.
Όποια ταμπελίτσα κι αν βάλεις στον εαυτό σου, όσο ωραία κι αν είναι, είναι ταμπελίτσα και σε βάζει κατευθείαν στο κατεστημένο. Γινεσαι μέρος του είτε σ'αρέσει είτε όχι, γιατί γίνεσαι αναγνωρίσιμος άρα κι ελεγχόμενος.

Όσο για το "1900", τ' αφήνω στη φαντασία σου

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

VIKINGΜέλος
09/02/2004, 02:00:39
quote:

ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...
ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ 7ΜΙΣΗ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΤΟΤΕ ΛΙΓΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ,ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΠΝΙΖΩ 7 ΠΑΚΕΤΑ 25ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ 2-3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ-ΠΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ-,ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ,ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΣΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ-ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΑ-,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΘΕΩΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ.ΑΥΤΑ!

Τωρα μπορει να απολαμβανουν καποιοι τα τσιγαρα τους αλλα στο μελλον μπορει
να απολαμβανουν το γιαουρτακι τους στο κρεβατι καποιου νοσκομειου

Φιλοι μου εγω οπως εχω ξαναπει δεν καπνιζω,ποτε δεν καπνιζα.Και οχι
επειδη φοβαμαι μηπως παθω κανενα καρκινο αλλα κυριως γιατι εξαντλειται ο οργανισμος και θελω γενικα να ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση.Ειναι πολυ σημαντικο να εισαι σε καλη φυσικη
κατασταση και να εχεις καλη αντοχη.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι αθλητες δεν καπνιζουν.Αν καπνιζει γενικα καποιος αρκετα ισως να μη παθεις καρκινο αλλα σιγουρα θα εξασθενησει το ανοσοποιητικο του συστημα και θα εχει γενικα μειωμενη αντοχη.

Το ανησυχητικο ειναι οτι βλεπω να καπνιζουν πολλα τσιγαρα παιδια 12 χρονων.Για μαγκια το ξεκινανε κυριως αλλα νομιζω οτι μαγκας ειναι αυτος που δεν καπνιζει,που δεν κανει αυτο που κανουν 10.000.000 Ελληνες.Καταστρεφετε την υγεια σας και τωρα μπορει να μην σαν νοιαζει
αλλα οταν το κακο συμβει θα ειναι αργα.Οσοι καπνιζουν συστηματικα να ειστε βεβαιοι οτι σε 20 χρονια οταν θα ανεβαινουν μια ανηφορα ή οταν θα αθλουνται θα κουραζονται αμεσως.
Το καπνισμα κανει ζημια σε πολλα πραγματα.Και αυτο φαινεται οτι πολλοι δεν το γνωριζουν.Δεν ειναι μονο το οτι μπορει να προκαλεσει καρκινο πνευμονα αλλα και αλλες μορφες καρκινου(οισοφαγου,μαστου,παγκρεας κ.λ.π),αλλα ακομα φραζουν τα αγγεια της καρδιας με το υπερβολικο καπνισμα διοτι οι ουσιες που εισερχονται στον οργανισμο μας με το καπνισμα αφενος επιδρουν στα αγγεια αφετερου αυξανουν την πηκτικοτητα
του αιματος και μειωνουν την καλη χοληστερινη.Φυσικα εχει ιδιαιτερη
σημασια ο αριθμος των τσιγαρων ημερησιως και λιγοτερο η περιεκτικοτητα σε νικοτινη.
Επισης προκαλει γηρανση του δερματος,κανει ζημια και στα κοκαλα(οστεοπορωση).

Εχω ακουσει πολλους να λενε θελω να ζησω,δεν με ενδιαφερει αν θα ζησω
20 χρονια παραπανω.Μα το θεμα δεν ειναι ποσο θα ζησεις αλλα να ζησεις και να εχεις μια καλη φυσικη κατασταση ωστε να μπορεις να χαρεις την ζωη.Διοτι σκεψου να ζεις τα επομενα και να κουραζεσαι ευκολα οταν
αθλεισαι,περπατας,τρεχεις κ.λ.π.

VAIHINGERΜέλος
09/02/2004, 03:05:43
to mono pou anagnorizo apo to sima sou einai to boudistiko sima tou kalou kai tou kakou.tora to 1900, emena me parapempei sti lazio-ethnikistes ki asou fanei asxeto...h hlikia sou re file poia einai;giati akironontas ti diki mou epanastatikothta profanos autoanagoreuesai se prosopopoihsh ths epanastasis.stelnete o kathenas apo 1000 minimata kai poulate mouri.gia sas o esoterismos simainei autismos;argosxoloi eistai kai katheste kai analonete ti zotikothta sas se lektikous monologous pou odigoun sto 0.katathliptika onta!

ΠΒ*

09/02/2004, 09:52:20
Εεεε...ναι...καλημέρα σας κε VAIHINGER και συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή!
Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για την δωρεάν και τόσο πετυχημένη ψυχανάλυση που μας κάνατε...
Είμαι και γω ένα από αυτά τα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά πλάσματα με πάνω από χίλια μηνύματα.
Εχω και μερικούς φίλους με το ίδιο πρόβλημα και θα ήθελα να τους δείτε και αυτούς απλά ήθελα να σας ρωτήσω οι πληρωμές γίνονται με DINERS, με μετρητά ή με "μαύρο"?

"Τάδε έφη Avallon"
09/02/2004, 14:44:23
quote:
profanos autoanagoreuesai se prosopopoihsh ths epanastasis
Προφανως οχι. Και προφανως δε ξερεις οτι απο τη στιγμη που προσωποποιείται μια επανάσταση, σταματάει και να υφίσταται.
quote:
stelnete o kathenas apo 1000 minimata kai poulate mouri
Δεν εχω φτάσει ακόμα στα 1000 και δεν είμαι εδώ για να πουλήσω μούρη. Αυτός είναι μάλλον δικός σου σκοπός αυθεντικέ επαναστάτη. Ηρθες εδώ να πουλήσεις μουρη κοροϊδευοντας και ειρωνεύοντας τους υπόλοιπους ανάγοντας εσύ τον εαυτό σου σε προσωποποίηση της επανάστασης. Γιατι;...δε ξέρω...
Ισως έτσι να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου, υποβιβάζοντας τους άλλους.
quote:
argosxoloi eistai kai katheste kai analonete ti zotikothta sas se lektikous monologous pou odigoun sto 0
Εμείς κάνουμε διάλογο. Τους μονολόγους συνήθως εσύ τους κάνεις και μάλιστα σε μορφή προπαγάνδας.
quote:
to mono pou anagnorizo apo to sima sou einai to boudistiko sima tou kalou kai tou kakou.tora to 1900, emena me parapempei sti lazio-ethnikistes ki asou fanei asxeto
Ανήκω στον εαυτό μου και μόνο. Ουτε σε πολιτικές, ούτε σε θρησκευτικές οργανώσεις, για μένα όλα αυτά βγάζουν μια απίστευτη δυσωδία.
quote:
exete piasei pato
Τουλάχιστον είμαστε σε βάθος κι όχι στην επιφάνεια. Κάθεσαι και μιλάς για την αυθεντικότητα και την επαναστατικότητά σου, αρέσκεσαι στο να υποβιβάζεις τους άλλους, και ασχολείσαι με την υπογραφή μου. Απ' αυτα που σου γράφω, κιεδώ αλλά και σε άλλο θέμα,προφανώς δε κατάλαβες τίποτα και τα προσπέρασες για να πεις τα δικά σου.
quote:
akironontas ti diki mou epanastatikothta

Δεν είμαι ικανός να σου ακυρώσω την επαναστατικότητα
Τωρα αν έσκασε η φούσκα σου, δε φταίω εγώ...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
09/02/2004, 23:07:05
quote:
Δεν είμαι ικανός να σου ακυρώσω την επαναστατικότητα
Τωρα αν έσκασε η φούσκα σου, δε φταίω εγώ...

Αυτό λέγεται διπλωματικό εύστοχο καρφάκι

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

06/10/2004, 14:27:56
[url="http://www.ert.gr/eidiseis/newsDetails.asp?ID=81476&cat=0]Ο καπνός βλάπτει σοβαρά το DNA[/url]

Αρθρο στην ΕΡΤ online

ΚάθυΜέλος
09/10/2004, 09:20:58
Σ΄ ευχαριστούμε για το λινκ 1900.
Πάντως πρέπει να κάνομε τη ΔΩΡΙΔΑ να κόψει το τσιγάρο.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον