- Για τον Deva Parinito - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Για ποιον ακριβώς λόγο άνοιξες αυτό το θέμα ; Ποιος είναι ο σκοπός του ; Θες κάτι να συζητήσουμε για τον Deva ; [ γιατί αν θες, πολύ ευχαρίστως, κάθε μέρα μαζί του είμαι δηλ ... ευχαρίστως να σου πω ... ]

quote:
Ρε συ μπας κι αγιάζουν οσοι γράφουν στο esoterica ???
Esoterica, το τάγμα των Πεφωτισμένων![]()
![]()
. Εγγυημένη ανέλιξη στα πιο λεπτοφυή στρώματα!!! Να θεσπίσουμε και εορτολόγιο σιγά-σιγά με τόσους αγίους που έχουν μαζευτεί...

quote:
είπαμε .... Ζουν ανάμεσα μας

quote:Ωραία!
Εγώ παιδιά ψηφίζω να μιλήσουμε για τον Αίολο, δε ξέρω για εσάς.

quote:
η "αγιοποίηση", που αναφέρετε, δεν είναι βάση ανέκδοτου. Ας μην μιλήσουμε για ένα τέτοιο θέμα.
Νομίζω ότι αν ρωτήσετε τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ, θα σας εξηγήσουν.
Χμμμ ... ΝεοΑκροπολιανός δάκτυλος (?) ![]()
Γιατι δε λες απο την αρχη οτι θες να το πάμε πάλι στη διαχείριση ?
τι μπλέκεις τον Deva απο το 2005 ?
.... tragic , που θα έλεγε κι εκεινη η ομορφονιά στην διαφήμιση

quote:
Aurelia,Για ποιον ακριβώς λόγο άνοιξες αυτό το θέμα ; Ποιος είναι ο σκοπός του ; Θες κάτι να συζητήσουμε για τον Deva ; [ γιατί αν θες, πολύ ευχαρίστως, κάθε μέρα μαζί του είμαι δηλ ... ευχαρίστως να σου πω ... ]
Αλήθεια είσαι κάθε μέρα μαζί του;.. Με τι τρόπο;..Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο άνοιξα αυτό το θέμα. Γιατί παρατηρώ μια κίνηση γύρω από το όνομά του χρόνια μετά από το 2005 και το 2006. Και αυτές οι ημερομηνίες δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου. Η παρουσία του ονόματός του όμως από το 2011 και μετά είναι εντυπωσιακή. Για ποιόν λόγο γίνεται αυτό; Δεν ξέρω. Ποιοί είναι οι ακροπολιστές; Τι είναι όλα αυτά; Δεν μ' ενδιαφέρει να το συζητήσω. Το μόνο που ζήτησα ήταν να μην συνεχιστεί η γενικότερη κινητικότητα σαν να βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός ανάμεσά σας. "Μας άφησε χρόνους". Πολύ λυπάμαι να διαβάζω μια τέτοια έκφραση για έναν τέτοιο άνθρωπο.
Zip, καλό θα είναι να αρχίσεις να πιστεύεις αυτά που λέω. Δεν γνωρίζω τον λόγο που λες ότι είσαι κάθε μέρα μαζί του. Το ότι δεν είσαι το γνωρίζω πολύ καλά. Και σας παρακαλώ, αν θέλετε, να αφαιρέσετε την φωτογραφία του.
Dr Jekyll Mr Hyde, το βρίσκεις τόσο αστείο για να βάλεις μια τέτοια φωτογραφία; Το μόνο που μου προκαλεί είναι στενοχώρια.
Και το Aurelia δεν είναι ψευδώνυμο, αλλά το όνομά μου. Το δεύτερο.
quote:
Ας βάλει κάποιος μια τάξη πλέον.
Αυτό κάνω. Δεν φτάνει;
quote:
AureliaΗ παρουσία του ονόματός του όμως από το 2011 και μετά είναι εντυπωσιακή. Για ποιόν λόγο γίνεται αυτό; Δεν ξέρω. Ποιοί είναι οι ακροπολιστές; Τι είναι όλα αυτά; Δεν μ' ενδιαφέρει να το συζητήσω.
Μπααα ... εγώ νομίζω πως σε ενδιαφέρει να το συζητήσεις. Και πολύ μάλιστα. Εκεί που ανοίγεις ένα θέμα για τον Deva, ρωτάς ποιοι "Ποιοί είναι οι ακροπολιστές;". Από τον Ρασούλη, πήγαμε μεμιάς στο Σούλι.
Άσε Aurelia, ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε ... Υπάρχει θέμα για την "Νέα Ακρόπολη" και για τους ... "Ακροπολιστές", άμα θες πάνε διάβασε και πες εκεί ότι έχεις να πεις. Αν από την άλλη θες να μιλήσεις για τον Μανώλη, ok, μίλα. Τι σχέση έχει αυτό "Ποιοί είναι οι ακροπολιστές;" με τον Ρασούλη ;
Λοιπόν ... εγώ επειδή καταλαβαίνω την σκοπιμότητά σου, ciao κοριτσάκι και παίξε μόνη σου. Κι όπως θα έλεγε κι ο Deva Parinito ...
***[ Α ... και για να μην ξεχνιόμαστε ... Ο Ρασούλης δεν έχει γράψει τίποτε στο esoterica.gr. Ο Deva Parinito αντιθέτως, έχει γράψει ... ]
Edited by - zip on 24/03/2012 03:22:09