ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνεύμα στο σπίτι.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πνεύμα στο σπίτι.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Madox16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MadoxΝέο Μέλος
23/10/2010, 13:33:22
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέο μέλος του forum και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο έγινα μέλος είναι το περιστατικό που περιγράφω παρακάτω και για το οποίο θα ήθελα τις απόψεις - προτάσεις σας. Δε ξέρω αν βρίσκομαι στο κατάλληλο section, αν όχι ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ για την ανάλογη μεταφορά...

Αρχικά θα ήθελα να πω ότι πιστεύω στο Χριστιανισμό, χωρίς όμως να είμαι "τυπική θρησκευόμενη" εννοώντας ότι δεν πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή, κτλ., και ότι από την ηλικία των 9 ετών πιστεύω στην ύπαρξη των πνευμάτων λόγω κάποιας προσωπικής εμπειρίας που δε χρειάζεται να μοιραστώ αυτή τη στιγμή αφού ο λόγος γράφω το συγκεκριμένο θέμα είναι άλλος...

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα το οποίο θα περιγράψω έτσι όπως ακριβώς το βιώνω... Πριν από ένα χρόνο ήρθα στην Αγγλία για να κάνω το μεταπτυχιακό μου. Αρχικά έμεινα σε εστία για φοιτητές όμως τον Ιούλιο μετακόμισα σε διαμέρισμα με το σύντροφο μου. Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται στο δεύτερο όροφο ενός παλιού αρχοντικού. Πιο συγκεκριμένα, το αρχοντικό αυτό χτίστηκε το 1836 και έχει τρεις ορόφους και ένα υπόγειο. Όταν χτίστηκε ήταν ένα ενιαίο σπίτι στο οποίο ζούσαν οι προύχοντες της περιοχής με τους υπηρέτες τους αλλά σήμερα κάθε όροφος, ακόμα και το υπόγειο, είναι ένα ξεχωριστό διαμέρισμα. Όλα τα διαμερίσματα έχουν ενοικιαστεί.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι πριν από δύο εβδομάδες περίπου που έχουν συμβεί τα εξής - εδώ να πω ότι μπορεί όλα να βρίσκονται στο μυαλό μου και τα γεγονότα να μη σχετίζονται μεταξύ τους, όμως αυτός είναι ο λόγος που γράφω και περιμένω τις απαντήσεις σας - Ένα βράδυ και ενώ κοιμόμουν με το σύντροφό μου, ξυπνάω , ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, και νιώθω μια παρουσία μέσα στο δωμάτιο και γυρνάω το κεφάλι μου κ βλέπω από την πλευρά που κοιμόταν ο σύντροφός μου μια αχνή μορφή, πραγματικά δε μπορώ να το περιγράψω περισσότερο, και ενστικτωδώς ανακάθομαι και σηκώνω το μαξιλάρι μου κ το σπρώχνω προς το μέρος του για να το διώξω και συνάντησα αντίσταση και αυτό έγινε δύο - τρεις φορές. Ξαφνικά φεύγει κ λέω στον εαυτό μου ότι ήταν της φαντασίας μου κ γυρνάω από την άλλη για να ξανακοιμηθώ. Δε ξέρω πόση ώρα μετά, αφού με είχε πάρει ο ύπνος, ξαναξυπνάω γιατί νιώθω πάλι την παρουσία αυτή στη δική μου πλευρά αυτή τη φορά κ ενστικτωδώς πήρα πάλι το μαξιλάρι κ το σκηνικό επαναλήφθηκε 2 - 3 φορές... Μετά πάλι έφυγε και ξανακοιμήθηκα. Όταν σηκωθήκαμε περιέγραψα στο φίλο μου το συμβάν κ εκείνος με έπεισε ότι απλά το ονειρεύτηκα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τον είχα ξυπνήσει κ φυσικά από το φόβο μου δε θα με έπαιρνε τόσο άνετα ο ύπνος μετά. Έτσι πείστηκα και το ξέχασα τελείως. Λίγες μέρες μετά, βλέπω στο όνειρο μου ότι βρίσκομαι στο συγκεκριμένο δωμάτιο και βλέπω μπροστά μου έναν άντρα με μαύρο κοστούμι, άσπρο πουκάμισο, μαύρο παπιόν και κοντά μαύρα μαλλιά ο οποίος ερχόταν προς το μέρος μου με τα χέρια του απλωμένα και μου χαμογελούσε και εγώ προσπαθούσα πάλι να τον διώξω κ πιάνω τα χέρια του κ τον έσπρωχνα προς τα πίσω ενώ αυτός μου έλεγε κάτι, έβλεπα τα χείλη του να κουνιούνται, αλλά δε μπορούσα να τον ακούσω. Μέσα στο δωμάτιο κοντά σε μένα υπήρχαν και γυναικείες παρουσίες με μαύρα ρούχα, οι οποίες όμως ένιωθα ότι ήταν συγγενείς μου. Εκεί ξύπνησα. Πάλι ξεχνάω το όνειρο τελείως και λίγες μέρες μετά το ξαναβλέπω ακριβώς το ίδιο με τη μόνη διαφορά ότι το σκηνικό γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού κ όχι στη κρεβατοκάμαρα. Εδώ να αναφέρω ότι κ τις δύο φορές είχα την αίσθηση ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν γύρω στα 17 - 18 και ότι ήταν ο διάβολος. Αφού το είδα και δεύτερη φορά το μοιράστηκα με το σύντροφό μου και με μια φίλη μου ο οποίοι θεώρησαν ότι ήταν απλά εφιάλτες και έτσι το είδα κι εγώ. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο όνειρο, πάλι βράδυ και ενώ κοιμόμασταν, ξαναξύπνησα καιένιωθα κάποιον να μου σφίγγει τα μπράτσα κ εγώ να μη μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου από τους ώμους. Μετά ξαναβλέπω το όνειρο πάλι όπως είπα στο σαλόνι. Θεώρησα ξανά ότι πρέπει να το ξεχάσω κ ,όντως, το έβγαλα από το μυαλό μου. 2 μέρες μετά το τελευταίο όνειρο όμως και συγκεκριμένα χθες το απόγευμα κ ενώ βρισκόμασταν με το φίλο μου στη κρεβατοκάμαρα κ εκείνος ετοιμαζόταν να φύγει κι εγώ στεκόμουν μπροστά στο παράθυρο, τα φώτα αναμμένα, νιώθω πάλι μια παρουσία η οποία κινήθηκε από το κρεβάτι προς την πόρτα κ με έκανε να ανατριχιάσω, να νιώσω ένα κόμπο στο λαιμό , να νιώθω ότι θέλω να κλάψω κ να μη μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου. Εκείνος είδε ότι άρχισα να βουρκώνω και ότι δε μπορώ να μιλήσω κ με ρωτούσε τι συμβαίνει αλλά εγώ δε μπορούσα να του απαντήσω γιατί δεν μπορούσα να βγάλω φωνή. Λιγα λεπτά αργότερα του είπα απλά ότι θέλω να κάνουμε ένα ευχέλαιο γιατί πιστεύω ότι κάτι υπάρχει στο σπίτι. Κάποιες ώρες μετά το συζητήσαμε με εκείνη τη φίλη μου κ μου είπε ότι ίσως αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο ίσως με το ευχέλαιο να το εξαγριώσουμε..

Πραγματικά δε ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια ή τυχαία περιστατικά ή σενάρια του μυαλού μου, όμως πραγματικά θα ήθελα τις απόψεις σας...

Σας ευχαριστώ..
Madox

23/10/2010, 16:07:02
Madox καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δεν θα αναφερθώ το αν ήταν όνειρα όλα αυτά που είδες ή αν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά στο γιατί δεν φεύγεις από το συγκεκριμένο σπίτι αφού πιστεύεις πως κάτι συμβαίνει με αυτό…

MadoxΝέο Μέλος
23/10/2010, 20:02:17
Καλώς σας βρήκα Elo!

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο δε φεύγω είναι το ότι δε μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το Δεκέμβριο. Έτσι κ αλλιώς όμως, όσο περνάει η ώρα θεωρώ ότι πρόκειται για παιχνίδι του μυαλού περισσότερο παρά για κάποιο πνεύμα, ίσως επειδή δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία τον τελευταίο καιρό...Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Madox

23/10/2010, 22:49:41
Να σε καλωσορίσω και εγώ Madox!

Μια πολύ καλή σειρά σχετική με
πνεύματα αλλά και ψυχανάλυση μαζί,
είναι εγγλέζικη Afterlife!

Άν μπορείς να την κατεβάσεις
από το διαδίκτυο,ίσως πάρεις απαντήσεις
σχετικά με το θέμα σου.

Στην συνιστώ!

Lesley Sharp,Andrew Lincoln
οι πρωταγωνιστές της σειράς.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

23/10/2010, 22:53:50

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

24/10/2010, 02:25:53
Madox καλως ήρθες αρχικα.Κάτι αντίστοιχο με μαυροφορεμενούς/ες έχω βιώσει όνειρο και επι εβδομάδες και έβλεπα να συμμετέχω κι εγώ, συζητήσεις, διάφορες δραστηριότητες, διαλόγους, μέρη άγνωστα και άλλα.
Πρωταρχικά τέτοιες οντότητες τρέφονται με τον φόβο των ανθρώπων και συνήθως δυναμώνουν. Αν ήταν ο ίδιος ο διάβολος πίστεψέ με θα είχες παγώσει από την τρομάρα σου. Ένα ευχέλαιο είναι μία λύση και ελπίζω να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Αλλά αν θέλεις δοκίμασε κάτι αντίστοιχο με αυτό που δοκίμασα κι εγώ και απαλλάχτηκα. Δεν είναι κάτι φοβερό, όταν νιώσεις την οντότητα να σε πλησιάζει ή γενικά την αισθανθείς προσπάθησε να διατηρήσεις μια σταθερή και όσο το δυνατόν ψύχραιμη κατάσταση και συγκέντρωσε στο μυαλό σου μια εικόνα, ότι λευκό, καθαρό, πανίσχυρο φως διαπερνά την οντότητα και σε λούζει και σε προστατεύει αλλα τόσο δυνατά να την σκέφτεσαι την εικόνα σαν να την ζείς, πίστεψέ την πραγματικά με όλη σου την δύναμη.Μη αποσπάσεις την προσοχή σου με άλλες σκέψεις.Επίσης μπορείς να φορέσεις εναν σταυρό αν δεν φοράς ήδη.
Βέβαια πολλές αναφορές σε βιβλία συμβολισμού λένε ότι το πεντάκτινο αστέρι (όχι αυτο των σατανιστών εκείνο είναι με την κορυφή προς τα κάτω), το κανονικό είναι με την κορυφή προς τα επάνω, λοιπόν το πεντάκτινο αστέρι μέσα σε κύκλο σχηματισμένο σε ένα απλό χαρτι και βάλτο στην τσέπη σου αποτελεί προστασία από τέτοιους είδους οντότητες.
Πραγματικά πιστεύω να σε βοηθήσουν κάποια από τα παραπάνω.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

24/10/2010, 02:34:26
Α επίσης για να σε βοηθήσεις να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς έχε ένα φωτάκι αναμμένο και την τηλεόραση σιγά έτσι να παίζει για να ξεχαστείς ή ακόμα καλύτερα αν θέλεις άφησε εντελώς χαμηλά να παίζει κλασσική μουσική δημιουργεί θετικές δονήσεις στο χώρο και σε ηρεμεί ακόμα και να μην την ακούσει το αυτή ο εγκέφαλος την αντιλαμβάνεται και απολαμβάνει τις θετικές δονήσεις.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

sdemgrΝέο Μέλος
24/10/2010, 13:10:00
Νομιζώ ότι ένας αγιασμός από έναν ιερέα που εμπιστεύεσαι θα ήταν πολύ καλό.. ακόμα και αν όντως το θυμώσει όπως λεει η φίλη σου, τουλάχιστον θα ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Καλό είναι να βάλεις και ενα σταυρουδάκι, αρκεί να το πιστεύεις πραγματικά! αλλιώς δεν θα σου κάνει τίποτα. Επίσης κάπου διάβασα ότι ένα κομμάτι ψωμί κάτω από το μαξιλάρι σου είναι ένα καλό φυλακτό!!!! Περιμένουμε νέα σου...

24/10/2010, 13:55:30
quote:
Έτσι κ αλλιώς όμως, όσο περνάει η ώρα θεωρώ ότι πρόκειται για παιχνίδι του μυαλού περισσότερο παρά για κάποιο πνεύμα, ίσως επειδή δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία τον τελευταίο καιρό...

Χαίρομαι που το αντιλήφτηκες και μόνη σου…
Βλέπεις το να σκέπτεσαι για αγιασμούς και ευχέλαια το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ενισχύσεις τους φόβους σου σε μη υπαρκτά πράγματα, όπως πολύ σωστά το ανάφερες και εσύ… «παιχνίδια του μυαλού»…

blueskiesΝέο Μέλος
26/10/2010, 03:21:14
Μadox,λιβάνιζε,νήστεψε,εξομολογήσου,μετάλαβε και φέρε ιερέα να διαβάσει την ευχή του Αγίου Κυπριανού.Ο θεός μαζί σου.

XDΜέλος
26/10/2010, 08:39:22
Πριν μερικά χρόνια μια φίλη μου, η οποία ζούσε στην Βρετανία, μου είχε διηγηθεί τέτοια περίπου εποχή κάποιες παρόμοιες εμπειρίες που βίωνε στο φοιτητικό διαμέρισμα της.
Της πρότεινα λίγο, πολύ όλα όσα σου έχουν ήδη προτείνει οι προηγούμενοι συνομιλητές. Παράλληλα όμως παρατήρησα από την περιγραφή της ότι τα φαινόμενα ξεκινούσαν περίπου την εποχή που έχουμε την έναρξη του Halloween (προς τα μέσα του μηνός - κορύφωση 31 Οκτωβρίου ως 1 & 2 Νοεμβρίου) οπότε την συμβούλεψα να δει αν θα συνέχιζαν και ύστερα από την λήξη της συγκεκριμένη εορτής οι όποιες ισχυριζόμενες υπερφυσικές εκδηλώσεις. Τον επόμενο μήνα (Νοέμβριο) δεν παρατήρησε τίποτε, όμως είχε ήδη δρομολογήσει την αλλαγή σπιτιού (για διάφορους λόγους) οπότε η υπόθεση έκλεισε εκεί.

Υ.Γ.
Η αναφορά σου επίσης ότι σε μικρότερη ηλικία είχες κάποια εμπειρία με "πνεύματα" ενδεχομένως υποδεικνύει μια ευαισθησία στην ανίχνευση τέτοιου είδους φαινομένων, σε σχέση με τον σύντροφο σου ή την φίλη σου οι οποίοι ενδεχομένως είναι λιγότερο ως καθόλου δεκτικοί.

Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ιδιόκτητο κτήριο νομίζω ότι είναι πιο συνετό να το εγκαταλείψεις, δεν έχεις λόγο να μπεις σε ψυχοφθόρες δοκιμασίες.

Edited by - XD on 26/10/2010 09:00:59

MadoxΝέο Μέλος
27/10/2010, 01:46:52
Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα εκείνη που έγραψα για αυτό το θέμα δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ούτε έχω ονειρευτεί κάτι. Όντως είναι η περίοδος του Halloween εδώ στην Αγγλία αλλά δεν είχα κάνει το συσχετισμό...

Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει περί τίνος πρόκειται..δηλαδή αν όντως υπάρχει κάτι ή αν πρόκειται για τυχαία γεγονότα.. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε πιστεύω ότι υπάρχουν αυτές οι οντότητες, μιας και όπως είπα από την αρχή είχα μια πολύ ισχυρή εμπειρία στην ηλικία των 9 ετών άλλη μία στα 12... Μέχρι τώρα που πάλι θα τη χαρακτήριζα ισχυρή...Κάποιες κινήσεις από αυτές που αναφέρατε τις έχω ήδη κάνει απλά και μόνο για να ηρεμήσω τουλάχιστον το μυαλό μου..Από την άλλη ίσως και να είχαν κάποιο αποτέλεσμα.. Τι να πω...?...Αν προκύψει κάτι, θα συνεχίσω να γράφω....

Σας ευχαριστώ κ πάλι για το χρόνο κ τις απαντήσεις σας!

Madox

ThanasisTheGreatΝέο Μέλος
02/11/2010, 15:58:11
Καλησπέρα! :)
Πραγματικά πολυ ενδιαφέρων...
Πρόσφατα δημιουργήθηκε η πρώτη ομάδα έφηβων
μαθητών που ερευνούν τέτοια θέματα! :)
Το Site τους: http://wresearching.wordpress.com/

YedFocused peace out

νηριήδαΝέο Μέλος
17/11/2010, 14:13:41
Παρόμοιες με τις δικές σου καταστάσεις έχω ζήσει και γω.
Μάλιστα τις βίωνα απο πολύ μικρή ηλικία.
Θα σου πω ένα πράγμα.Η πίστη βοηθάει πάρα πολύ.
Όχι να γίνεις καλόγρια ή να προσεύχεσαι όλη μέρα ούτε να πηγαίνεις όλη την ώρα στην εκκλησία.
Απλά πράγματα.Πάνω απο το κεφάλι σας στο κρεβάτι βάλε μια εικονίτσα της παναγίτσας,έναν σταυρό και πάνω απ'όλα πίστευε στον φύλακα άγγελο σου.
Εμένα κυρίως το τελευταίο με βοήθησε πολύ και τον τελευταίο καιρό δεν έχω παρόμοιες δραστηριότητες.
Προαναφέρθηκε οτι αυτές οι "οντότητες" τρέφονται απο τον φόβο.
Αυτό ισχύει.Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι και φοβάσαι οτι θα σου συμβεί τόσο περισσότερο θα σου συμβαίνει.
Είσαι τυχερή που έχεις τον σύντροφο σου και κοιμάστε μαζί γιατί όσο να ναι αν κοιμόσουν μόνη σου η ψυχολογία σου δε θα ήταν τόσο ήρεμη..
Δεν ξέρω αν είναι πνεύμα,φάντασμα,δημιούργημα της φαντασίας σου ή οτιδήποτε άλλο,αυτό που ξέρω είναι οτι στο χέρι μας είναι να διώξουμε κάθε τι αρνητικό και να το μετατρέψουμε σε θετικό και αντίστοιχα και το αντίθετο..

"Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.."

PerastikosΝέο Μέλος
04/09/2004, 09:07:27
Μπορείτε στο λινκ, να δείτε πως φαίρονται σε άτομα που διαφωνουν (και μάλιστα διαφωνούν με ήρεμο και κόσμιο τρόπο..) ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ
Αφου βέβαια τους Βρίσουν πρώτα...

http://www.innernet.gr/phorum/viewtopic.php?t=199&postdays=0&postorder=asc&start=0
Αντιγράφω σχετικό κομμάτι:

quote:

Θεώρησαν ύβρη όμως την απάντησή μου στον Ρασσιά όταν ήθελε να με πείσει για την ιερατική ανωτερότητά του, όταν του απάντησα ότι από μένα θα έχει την ίδια συμπεριφορά που θα δείξω σε όλους τους υπόλοιπους συνομιλητές.
Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

Αντίθετα με μένα, ο Ρασσιάς με εξύβρισε και παρ’ όλα αυτά δεν τον διέγραψαν όπως λέει το "καταστατικό" του Υσεε κι εδώ διαφαίνεται η υποκρισία που διακατέχει ιδίως τους διαχειριστές.

quote:

Αντιόπη

Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004 3:09

Δεκαεξάχρονος Σέρβος έπεσε νεκρός το Σάββατο στο θύλακο της Γκρακάνιτσα του Κοσσυφοπεδίου όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε διερχόμενο όχημα άνοιξαν πυρ κατά ομάδας ανηλίκων. Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί σχετικά με το πρώτο σοβαρό επεισόδιο που σημειώνεται στη σερβική επαρχία μετά τις αιματηρές συγκρούσεις του Μαρτίου.

Όπως μεταδίδει το Reuters, μετά την είδηση θανάτου του δεκαεξάχρονου Σέρβοι πολίτες συγκεντρώθηκαν στη Γκρακάνιτσα και απέκλεισαν το δρόμο που συνδέει την πρωτεύουσα Πρίστινα με το ανατολικό τμήμα του Κοσσυφοπεδίου -ακριβώς όπως είχε συμβεί και τον περασμένο Μάρτιο έπειτα από αντίστοιχο επεισόδιο.

Ο εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ Μάλκολμ Ασμπι επιβεβαίωσε πως δύο Αλβανοί Κοσσοβάροι έχουν τεθεί ήδη υπό κράτηση. Επισήμανε πως τα πυρά στράφηκαν προς ομάδα νεαρών Αλβανών που στέκονταν κοντά σε ένα κατάστημα τροφίμων• οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αργότερα ένα ύποπτο όχημα εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πνιγμός τριών Αλβανών αγοριών -για τον οποίο τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τους Σέρβους- πυροδότησε στα μέσα Μαρτίου τις σφοδρότερες συγκρούσεις που έζησε το Κοσσυφοπέδιο την τελευταία πενταετία με απολογισμό 19 νεκρούς και από τις δύο πλευρές.

news.in.gr

Βλ. Ρασσιάς (Κρεσφόντης)
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004 8:43

Αντιόπε, μην ενοχλείς τον χώρο μας με τέτοιου είδους μαλακίες.
Ποτέ δεν θα συμβεί η Βαλκανιοποίηση στην Ελλάδα όσο κι αν πασχίζουν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Βαλκανιστές, όπως δεν θα απωλεσθεί καμμία Θράκη και κανένα Αιγαίο. Αυτά είναι βλήτα για να γευματίζουν οι ηλίθιοι που θρησκεύονται σοτ ΛΑ.Ο.Σ. ή σε άλλες γνωστες στρούγκες.

Για θεραπεία τους συστήνω κάθε πρωϊ που ξυπνάν να λένε 100 φορές το "η Ελλάδα είναι Ευρώπη".
Ακόμα και στις χειρότερες των περιπτώσεων η θεραπεία άποδεικνύεται αποτελεσματική μετά από 100 ημέρες και το χωνεύουν διαπαντός.

Τα έντονα γράμματα δικά μου.
Παρόμοια ....κρουσματα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν:
http://p067.ezboard.com/ffinalfrontiersdicsusionboard45123frm3.showMessage?topicID=672.topic

Μια και ο Ρασσιάς έγραψε βιβλίο στο οποίο εκθειάζει την Σπάρτη ώς...
πρότυπο Δημοκρατίας, φαίνεται έχει υιοθετήσει ΠΛΗΡΩΣ την Σπαρτιατική λογική.

Δεν εξηγείται , αλλιώς, γιατι τις διαφορετικές απόψεις τις πετάνε ....στον ΚΑΙΑΔΑ!!!

http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/kaiadas1.htm

junk95Μέλος
06/09/2004, 20:24:08
Δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια για τους δωδεκαθεϊστές. Είναι στην
πλειοψηφία τους κομπλεξικοί και επιφανειακοί και επιπλέον απέχουν
μίλια από την πραγματικότητα. Τουλάχιστον όσον αφορά τα
ζητήματα που άπτονται της κοσμοθεώρησής τους, γιατί δεν έχω την
παραμικρή αμφιβολία ότι κατά τα άλλα οι περισσότεροι από αυτούς
είναι ικανότατοι επαγγελματίες, τρυφεροί γονείς, σκεπτόμενοι
ψηφοφόροι, πιστοί στο netiquette κλπ.

Έτσι στο συγκεκριμένο θέμα η άποψη του Ρασσιά είναι σωστή,
όπως και η ενέργεια των υπευθύνων του φόρουμ του ΥΣΕΕ.
Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που έγραψε ο Ρασσιάς θα συμφωνήσεις ότι
δε χαρακτήρισε τη συνομιλήτρια, αλλά τις απόψεις
της και τις ενέργειές της και προσωπικά προσυπογράφω το χαρακτηρισμό.

Μπορεί να είναι κομπλεξικοί, εκτός πραγματικότητας κλπ, αλλά αυτό
δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να μπαίνει στο φόρουμ τους
και να μιλάει για αλβανικές απειλές, και τι είπε ο εκπρόσωπος
της ειρηνευτικής δύναμης και τ'@@ μου κουνιούνται. Δεν είναι
λογοκρισία να διαγράφεις ένα τρολ.