ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Valnta61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
23/03/2004, 14:32:55
Tι θέλω να πω μ'αυτόν τον τίτλο...
Έχει να κάνει με τη γνωστή μας Aναζήτηση που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη
κ που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να μην ανοίξουμε ένα θέμα που έχει ήδη
ανοιχτεί κ μπλα μπλα μπλα..
Aπό την αρχή που δοκίμασα να τη χρησιμοποιήσω είχα αρκετές δυσκολίες..
αργούσε πάρα μα πάρα πολύ κ στο τέλος μου έβγαζε μισά αποτελέσματα.
Tον τελευταίο καιρό όμως η αναζήτηση δεν υφίσταται καθόλου για μένα. Kαθημερινά
κάνω "τεστάκια" χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, ή βάζοντας ακόμα κ τον τίτλο κάποιου
θέματος copy-paste! Έχω κάνει κάθε είδος "δοκιμής" τσεκάροντας κ ξετσεκάροντας διάφορα,
όμως το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο!
"Kανένα αποτέλεσμα δεν βρέθηκε"..
Θα'θελα να ρωτήσω.. αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε μένα κ θα πρέπει να το ψάξω
κάπως αλλιώς ή είναι ένα γενικότερο φαινόμενο;

Edited by - Valnta on 24/03/2004 12:15:56

Edited by - Valnta on 24/03/2004 12:16:46

23/03/2004, 14:55:35
Γειά σου Valnta. Μόλις τώρα δοκίμασα την αναζήτηση βάζοντας (με copy - paste) ακριβώς τον τίτλο του θέματός σου ως λέξη - κλειδί, και ως αποτέλεσμα είχα ακριβώς το τόπικ που άνοιξες (και μόνο αυτό).
Αν θέλεις, κάνε το ίδιο και γράψε εδώ τα αποτελέσματα της αναζήτησης, μήπως και βρούμε κάποιαν άκρη...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

23/03/2004, 15:09:32
χμ..το βρήκε!! K μόνο μέσα σε 8 λεπτά!
Mάλλον η Aναζήτηση αρέσκεται στο να αναζητάει τη λέξη αναζήτηση...
με τον Castaneda όμως όπως κ με διάφορα άλλα πρέπει να'χει τσακωθεί...

Anyway...thank you amalia!!

VANDAMMEΜέλος
23/03/2004, 15:30:28
ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ!!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..............

23/03/2004, 15:32:39
quote:
Anyway...thank you amalia!!

Εσύ καλώς ήρθες!
(κοινώς you wellcome)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

23/03/2004, 15:57:44
Αγαπητή Valnta,
ίσως το γνωρίζεις, αλλά για καλό και για κακό θα το γράψω. Όταν κάνεις αναζήτηση μίας λέξης ή έκφρασης καλό θα είναι να περιορίζεις τη μηχανή (search engine) από την άσκοπη αναζήτηση σε περιοχές της βάσης δεδομένων που είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει αυτό που θέλεις να βρεις. Έτσι για παράδειγμα τον Castaneda είναι λίγο δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να τον βρεις στην περιοχή "Τεχνικά θέματα", και αν υπάρχει, θα αναφέρεται σε κάτι άσχετο με αυτόν. Οπότε περιόρισε την αναζήτησή σου σε συγκεκριμένες περιοχές του forum και θα δεις αποτέλεσμα. Στη φόρμα αναζήτησης θα δεις κάποιες επιλογές που σου προσφέρονται... προσπάθησε να τις εκμεταλλευθείς.
Συγγνώμη αν τα παραπάνω σου ήταν ήδη γνωστά.

φιλικά
--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

23/03/2004, 22:08:40
Μπράβο jejeje!

Τώρα ο επόμενος ταλαίπωρος που θα ψάχνει στη λειτουργία της αναζήτησης κάποιο θέμα για τον Castaneda, θα βρει σίγουρα αποτελέσματα και στα "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις"!!!

κάνε κλικ!

23/03/2004, 22:41:54
Αγαπητή συντονίστριά μου, έγραψες...
quote:

Μπράβο jejeje!

Τώρα ο επόμενος ταλαίπωρος που θα ψάχνει στη λειτουργία της αναζήτησης κάποιο θέμα για τον Castaneda, θα βρει σίγουρα αποτελέσματα και στα "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις"!!!

Ας βρει... δεν θέλω να υποβιβάσω το επίπεδο των συμμετεχόντων (άκου ταλαίπωρος.. τσσ τσσ τσσ) αλλά αν κάποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες για τον Castaneda στο συγκεκριμένο forum... μπράβο του. Την αρχή άλλος την έκανε!! Φυσικά αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το σύνολο των αναφορών στον "Castaneda" στο συγκεκριμένο topic σε "Μπάρκουλη". Εκτός και αν οι ταλαίπωροι ψάχνουν και πληροφορίες για τον Μπάρκουλη!!

Ελπίζω να έπιασες το υπονοούμενο.
Με πολύ αγάπη
--Je^3-- (ο ταλαίπωρος αναζητητής του Castaneda)

24/03/2004, 00:31:47
Για να δούμε τι καταφέραμε...

1ον: Βάζω αναζήτηση "Castaneda"
όπως ήτο αναμενόμενο, βγήκε και το παρόν τόπικ στην αναζήτηση

2ον: Βάζω αναζήτηση "Μπάρκουλη" και "Μπάρκουλης"
στην πρώτη περίπτωση μου βγάζει μεταξύ των θεμάτων (4 για την ακρίβεια) και το τόπικ όπου γράφουμε. Στη δεύτερη μου βγάζει 2 τόπικ, όχι όμως και το παρόν.

Ειδικά αυτό με το "Μπάρκουλης", είναι πολύ κβαντικό! Ενώ με το "Μπάρκουλη" με βγάζει στο παρόν θέμα, με το "Μπάρκουλης" δεν μου δίνει παρά δύο άλλα θέματα, όχι όμως και το παρόν τόπικ . Ωστόσο, αφού το αναφέρω στο μήνυμά μου (το "Μπάρκουλη με -ς- στο τέλος), στην επόμενη αναζήτηση θα βγαίνει και το παρόν τόπικ στη λέξη - κλειδί "Μπάρκουλης". Δηλαδή, η παρατήρηση και το πείραμα, άλλαξε το αποτέλεσμα!!!

Και εν τέλει, το ότι "παντού υπάρχει ένας μύθος" ήταν γνωστό. Οχι όμως και το "παντού υπάρχει ένας Μπάρκουλης!"

Το υπονοούμενο όμως...δεν το έπιασα

κάνε κλικ!

24/03/2004, 00:33:29
Και να συμπληρώσω:

Προτείνω το παρόν τόπικ να μετονομαστεί σε:

"Αναζητώντας τον Μπάρκουλη"

κάνε κλικ!

Darkangel_78Μέλος
24/03/2004, 00:35:18
quote:
χμ..το βρήκε!! K μόνο μέσα σε 8 λεπτά!

Ό,τι αξίζει να έχει κανείς,αξίζει και να το περιμένει!!!

Ωραία φωτό VANDAMME!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

24/03/2004, 12:00:00
Αγαπητή amalia μου,
Συμφωνώ να μετονομαστεί το topic σε "Αναζητώντας τον Μπάρκουλη ο οποίος μετονομάστηκε σε Μπάρκουλης".
Να και ένα ωραίο project για τους administrators του forum... να γίνει η μηχανή αναζήτησης έξυπνη... χμμμμ αναζητάς "Μύθος" και σου βγαίνει "Μπάρκουλης". Ή καλύτερα αναζητάς "Μπάρκουλης" και βγαίνει... "μια χοντρή". Μα τι γράφω!!!
Για το υπονοούμενο τώρα... είχε να κάνει με τη χιουμοριστική διάθεσή των γραπτών μου... αλλά από ότι φάνηκε δε χρειάστηκε!!

Φιλικά

24/03/2004, 14:19:40
Απ'ότι είδα, το τόπικ μετονομάστηκε!
Και για να κάνουμε το πείραμα νάμπερ τού:

Βάζω στην αναζήτηση:
"ANAZHTΩNTAΣ την Αναζήτηση..."
και...

δεν θα το πιστέψεις!
μου έβγαλε ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη...

Αρα... Μπάρκουλης = Αναζήτηση.
Κάθε φορά λοιπόν που θα μας ρωτάνε τι είναι εσωτερισμός, δεν θα λέμε "αναζήτηση της αλήθειας", αλλά Μπάρκουλη της αλήθειας

κάνε κλικ!

24/03/2004, 14:26:46
Eμένα πάντως εξακουλουθεί να μην λειτουργεί κ έτσι
σκέφτηκα ένα κόλπο να την ξεγελάσω την Mπάρκουλη!
Eπειδή είδα πως λειτουργεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις
πχ. μερικοί ότι θέλουν το βρίσκουν ενώ εγώ όχι...
σκέφτηκα λοιπόν να παίρνω τη μορφή των ευνοούμενων!

Aπό δω κ μπρος κ σ'ότι αφορά την "Mπάρκουλη"
please call me Valntam!!!

24/03/2004, 14:53:45
Να'σαι καλά amalia μου,
Εδώ στο γραφείο νομίζουν ότι έχω τρελαθεί... γελάω μόνος μου... και με ρωτούν οι συνάδελφοι γιατί γελάω... και πολύ απλά τους λέω ότι: "Μπάρκουλη κάτι στο Internet"... τώρα γιατί δεν το καταλαβαίνουν δεν το γνωρίζω. Χμμμ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... Αλήθεια πιο είναι το αντίστοιχο ρήμα του ουσιαστικού "Μπάρκουλη";
Δηλαδή αν θεωρήσουμε ότι "Μπάρκουλη" = "Αναζήτηση"
Τότε "?" = "Αναζητώ"

Γιάννης

ΥΓ: Να σε ενημερώσω ότι έχω ήδη στείλει email στον Μπαμπινιώτη για να ενημερώσει το λεξικό του και να μου πει τη γνώμη του.
ΥΓ2: Αγαπητή Valnta ελπίζω η μορφή του Vandamme να σε βοηθήσει στη "Μπάρκουλη"!

24/03/2004, 15:14:20
Mπαρκουλώ;
Mπαρκουλίζω;
Mπαρκουλεύω;

*Eλπίζω κ γω στη βοήθεια της φωτό, μεγάλη η χάρη της... Nα'σαι καλά καλέ μου Jejeje

katiaΜέλος
24/03/2004, 19:50:59
`Η ΜΠΑΡΚΟΥΛΑΡΩ

24/03/2004, 19:55:03
Ευγε Valnta με πρόλαβες.

Jejeje, κι εγώ μόνη μου (γεγεγε)γελάω εδώ και τόση ώρα!

Valnta, μάλλον πρέπει να αλλάξεις ΠΑΛΙ!!! τον τίτλο του θέματος σε:
"ΜΠΑΡΚΟΥΛΩΝΤΑΣ τον Μπάρκουλη...

Εν τω μεταξύ, ας βάλω μία αγγελία, για κάποιο σκυλάκι που χάθηκε:

"Λευκό κανείς σκυλάκι(κανείς είδε κανίς;), με μπεζ βούλες μπαρκουλάται στην περιοχή του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει σχετικά, να μας βοηθήσει στην μπάρκουλή μας, τηλεφωνόντας στον κάτοχό του, κύριον Μπάρκουλη, τηλ: 6900000001"

κάνε κλικ!

katiaΜέλος
24/03/2004, 19:56:01
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ YAHOO ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ESOTERICA FORUMS.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ?

24/03/2004, 22:30:56
Αγαπητές μου φίλες katia, amalia, Valnta, έχω σπουδαία νέα!!!
Πριν από λίγο έλαβα απαντητική επιστολή από τον κ. Μπαμπινιώτη, ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά του αιτήματός μου...
Σας παραθέτω την απάντηση...
Μπαρκουλέω(-ώ): (=αναζητώ, εξετάζω, ερευνώ), παρατ.:εμπαρκόλουν, μελλ.:μπαρκουλήσω, αόρ.:εμπαρκούλησα
ΠΑΡΑΓ.: Μπάρκουλης, η, αλλά και συναντάται και ως Μπάρκουλης, ο
ΣΥΝΩΝ.: ερευνώ, ζητώ, ανερευνώ
ΑΝΤΙΘ.: κρύπτω
Απαντά στον Ηρόδ. (Α, 200), Θουκ.(10,35) και από αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια για την αναζήτηση της ετυμολογίας της.

Για οτιδήποτε νεότερο θα έχετε νέα μου
--Je^3--