ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΤΑΚΕΣ - - Κινηματογράφος -

- ΑΤΑΚΕΣ - - Κινηματογράφος -

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
18/08/2003, 11:12:44
"007-Δεν αξίζει να ζεις, άμα δεν αισθάνεσαι ζωντανός"

"007-THE WORLD IS NOT ENOUGH".

"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".

SecondbornΜέλος
18/08/2003, 17:31:47
Φίλε Αχέροντα,
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν σου είναι εύκολο να μη στέλνεις διαφορετικά post για κάθε απάντηση-ατάκα. Ειδικά όταν αυτές τις στέλνεις τη μια μετά την άλλη, πράγμα που σημαίνει ότι τις έχεις συγκεντρώσει στο μυαλό σου... Είναι πολύ κουραστικό και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ούτε εσένα φαντάζομαι σε διευκολύνει να στέλνεις διαφορετική απάντηση για κάθε ατάκα. Όπως και να το κάνουμε είναι και χάσιμο δικού σου χρόνου.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσεις των καταιγισμό μυνημάτων τα οποία μάλιστα μπορούν κάλλιστα να συγχωνευθούν σε ένα πολύ όμορφο και συμμαζεμένο post.
Φιλικά
Secondborn

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
CyBeR_JiMΜέλος
20/08/2003, 18:03:02
-Are you sure about it???
-Yes.I've seen it with my eyes!!!
-Are you serious???I think that you've forget that we live in the MatriX!!!

MatriX Revolutions

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

CyBeR_JiMΜέλος
24/08/2003, 22:15:12
.........so simple!!!

Cutty Shark

CyBeR_JiMΜέλος
27/08/2003, 09:48:11
2Fast 2Furious

"Ok,ok fire them Up!!! We're go loud and fast!!!"
TetZ

diona8Νέο Μέλος
27/08/2003, 18:57:29
Αυτά που θα γράψω δεν είναι ατάκες από ταινίες, δεν είναι δηλαδη αυτό που μου έχει ζητηθει να γράψω και ζητώ συγγνώμη γι'αυτό, είναι λόγια του θρυλικού Jim Morrison.
"Αν η ποίηση μου θέλει να πετύχει κάτι, είναι το να απαλλάξει του ανθρώπους από τον περιορισμένο τρόπο που βλέπουν και αισθάνονται!"
"Δεν θα με πείραζε να πεθάνω σε ένα αεροπορικό δυστύχημα. Είναι ωραίος τρόπος να φύγεις. Δεν θέλω να πεθάνω στον ύπνο μου ή από γειρατειά, από υπερβολική δόση. Θέλω να το αισθανθώ, να το ακούσω, να το μυρίσω. Ο θανατός θα σου συμβεί μόνο μία φορά, δεν θέλω να το χάσω!"
καί τέλος γιά να μήν σας κουράζω
"Οι άνθρωποι φοβούνται τους εαυτούς τους, την πραγματικότητά τους, τα αισθήματά τους πάνω απ'όλα. Μιλούν για το πόσο σημαντικός ειναι ο έρωτας, αλλά όλα αυτα είναι ανοησίες. Ο έρωτας πονάει. Τα αισθήματα εέναι ενοχλητικά. Οι άνθρωποι διδάσκονται ότι ο πόνος είναι κακός και επικίνδυνος. Πως μπορούν να διαχειριστούν τον έρωτα αν φοβούνται να αισθανθούν; Ο ρόλος του πόνου είναι να μας ξυπνάει. Οι άνθρωποι κρύβουν τον πόνο τους, μα αυτό είναι λάθος. Ο πόνος είναι κατι που κουβαλάς. Νιώθεις τη δύναμή σου μέσα από την εμπειρία του πόνου. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς τον κουβαλάς. Είναι ένα αίσθημα καί τα αισθήματα είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου, η πραγματικότητά σου. Αν ντρέπεσαι γι'αυτά και τα κρύβεις, επιτρέπεις στην κοινωνία να καταστρέψει την πραγματικότητά σου. Πρέπει να παλέψεις γιά το δικαίωμα σου στον κόσμο!"

Υ.Γ. Για να καταλάβουν μερικοί πως όλα τα 13χρονα δεν ακούνε Britney και Hi-5.

Ένα...13χρονο!

27/08/2003, 20:37:39
"Σε κάθε σπόρο υπάρχει η υπόσχεση λουλουδιού. Και σε κάθε θάνατο υπάρχει νέα ζωή, μια νέα αρχή".

"ALIEN 3".

27/08/2003, 20:49:10
"Ολόκληρη η ζωή σου μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και δεν ξέρεις καν πότε θα έρθει. Πριν νομίζεις ότι ξέρεις σε τι κόσμο ζεις και μετά όλα έχουν αλλάξει για σένα".

"ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ".

AgentMulderΜέλος
30/08/2003, 00:57:04
´´I WANT TO BELIEVE´´

Agent Mulder
-

A.M

01/09/2003, 21:28:04
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Παίρνω αφορμή για αυτό το μήνυμα από κάποιες παρατηρήσεις του φίλου Secondborn.
Φίλε μου, για μένα δεν είναι καθόλου χάχιμο χρόνου το να στέκνω ένα "καταιγισμό" από ατάκες όπως είπες.Πιστεύω πως κάθε ατάκα (ακόμη και από την ίδια ταινία) έχει κάτι διαφορετικό να "πει", σημαίνει και κάτι διαφορετικό (για μένα τουλάχιστον) και δεν τα βάζω όλα μαζί γιατί πιστεύω πως κάθε ατάκα είναι και κάτι διαφορετικό. Προσωπικά έχω κερδίσει πολλά από τον κινηματογράφο και ήθελα να το δείξω, να μεταδώσω μέσα από τις ατάκες που στέλνω αυτά και σε άλλους. Μια και όμως όπως είπες αυτό είναι κουραστικό (για κάποιον ή για κάποιους), σταματάω εδώ τη συμετοχή μου σε αυτό το τόπικ και γενικότερα τη συμετοχή μου στα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. Έμαθα πολλά όλο αυτό το διάστημα που συμετείχα στην όμορφη παρέα μας, κέρδισα πολλά φίλε μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Απλά τώρα λέω αντίο και καλή συνέχεια στις αναζητήσεις της αλήθειας, της γνώσης και της σοφίας. Να είστε όλοι και όλες καλά .

04/04/2014, 18:34:19
Καταπληκτική Σχολή Μάθησης αυτό το νήμα.
Μπράβο Killτέτοιε.

Ηθελα όμως να ξέρω, αν είσαι ένα 'εκπεσών" δείγμα, ή αντιπροσωπεύεις μεγάλη μερίδα του πλήθους.
Το πλήθος ντε, ξέρεις, ομοϊδεάτες σου.Βαθειά θρησκευόμενοι χριστιανοί, με τον Ιησού στην μία τσέπη και τον διάολο στην άλλη.

Από αυτούς τους υποκριτές, που κάθε μέρα ψέλνουν τα της "παναγιάς" τους τα μάτια και από την άλλη, πάνε και εξομολογούνται και λαμβάνουν σαρκίον και αίμα του Κυρίου τους.

ή τους άλλους τους χαμένους του ισλάμ, που ζώνονται τα C4 και ανατινάζονται, στο όνομα του Κυρίου τους και αυτοί.

ή τους άλλους υπερπαλαβούς του Δωδεκάθεου, που ντύνονται με χλαμύδες και ασπίδες και το παίζουν ρωμαλέοι στρατιώτες του Θεμιστοκλή.

ή τους άλλους εκεί στην Ινδία και το θιβέτ, που νομίζουν ότι ενσαρκώνονται σε σαλιγκάρια και αγελάδες.

ή όλους γενικά τους θρησκευόμενους του κόσμου, που βάζουν εαυτόν στην κυριαρχία ανώτερου όντος.

Ολοι εσείς λοιπόν, εκτός από το ότι έχετε δικαίωμα ψήφου, ώστε να ρυθμίζετε την...οπισθέλκουσα δύναμη της προόδου, έχετε και εν δυνάμει σοβαρό πρόβλημα εξαγωγής του όγκου από τα κρανία σας.

Η μόνη λύση για μας το 5% είναι, να φτιάξουμε μερικά διαστημόπλοια, να χωρέσουν περίπου 40.000.000 ( τόσοι είμαστε ) και να την κάνουμε για άλλο σύστημα.

Αλλιώς, εδώ θα κάτσουμε και θα τρώμε τα μουστάκια μας, χωρίς αποτέλεσμα.

Ρε Χριστιανέ Ορθόδοξε, που είναι αυτός ο κόπανος ο δικός σου ο Αντίχριστος ντε, να έρθει να τελειώνουμε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 04/04/2014 18:35:35

04/04/2014, 18:48:19
quote:
panpam
Καταλαβαίνεις ότι "ο νους της ελευθερίας" των αρχαίων Ελλήνων - ήταν για λίγους μόνο. Πχ στο στην πόλη-ύπόδειγμα - την Αθήνα μόνο οι ενήλικοι άντρες μετρούσαν. Γυναίκες, παιδιά και δούλου (10-15 φορές περισσότεροι) είχαν απλά την "ελευθερία" να είναι κατώτεροι.

Μη προσπαθείς να υπεκφύγης panpam. Περιμένω απάντησή σου στην ερώτησή μου σχετικά με το βιβλίο του Πλήθωνα που γράφει ότι οι άθεοι πρέπει να καίγονται.

*

04/04/2014, 19:07:30
quote:
killuminati
Εγώ ξέρω πως σοφοί, διανοοούμενοι κτλ υπήρχαν πάντα στην αυλή του βασιλιά κάθε έθνους. Πάντα οι πλούσιοι και εκείνοι με την τάδε καταγωγή(ιερατική, ευγενική), είχαν την άνεση να συζητούν ελεύθερα σε επίσημους χώρους.

Αυτό που δεν ξέρεις γιατί δεν διάβασες ποτέ σου ιστορία, είναι ότι στην Αθήνα υπήρχε η αγορά, στην οποία συζητούσαν οι πάντες για τα πάντα.

*

04/04/2014, 19:22:13
Αφου λογω βλακειας και υλιστικης πολωσης στην αριστερη ατραπο και στο αριστερο ημισφαιριο του εγκεφαλου δεν μπορουμε να γνωρισουμε το συμπαν μεσα μας τοτε ας σκοτωσουμε το πνευμα και τον Θεο μεσα σε αλλους για να γνωρισουμε το νοημα του εξωτερικου και να ταισουμε το εγω μας με παραισθησεις σε σχεση με το ποσο σπουδαιοι ειμαστε γιατι προσπαθουμε να σκοτωσουμε το μεσα μας και την μονη επι της ουσιας διεξοδο του ανθρωπου απο την αθλιοτητα του εξω κοσμου. Πρεπει να σκοτωσουμε με τις διανοητικες κλανιες του υπερπανιβλακα Νικοβλακου και των υπερασπιστων της θεας Μαλακιας καθε επαφη με το μεσα μας και να καψουμε καθε διαυλο με το υπολοιπο συμπαν για να μπορουμε να ζουμε ελευθεροι στην αθλιοτητα του πολωμενου και αποκομμενου απο το υπολοιπο συμπαν μικροκοσμου μας.

Ο Σοφος Γνωστικος λεει:

In all chaos there is a cosmos, in all disorder a secret order.
Carl Jung

Ο πανιβλακας λεει οτι η μονη ταξη που υπαρχει στο συμπαν ειναι το αριστερα και ο τετραγωνισμος.

Ο αλχημιστης εξηγει την διαδικασια του involution και του τετραγωνισμου του κυκλου οπως και την επιστροφη (ανασταση-ascension) στον κυκλο και ο αρχικλανιστης επειδη εχει παγιδευτει μεσα στην μηχανη και στον κυκλο της καθελιξης μεσα σε καποια διανοητικη κλανια προσπαθει με την βια να παρει οσο περισσοτερους μπορει μαζι του στην κολαση μεσα απο την πολωση του αριστερου ημισφαιριου του εγκεφαλου.

Συμφωνω με τον Νικομαχο για αυτο θεωρω οτι η υπαρξη του οπως και των φιλων του σε αυτο τον πλανητη αλλα και σε αυτο το συμπαν δεν εχει κανενα νοημα, καθως ειναι σπουδαιος και θα πρεπει να φτιαξει δικο του συμπαν που να συμφωνει με το μεγαλειο του υπερεγγεφαλου του που θα πρεπει να ειναι και στην κορυφη της συνειδησιακης πυραμιδας του νεου τετραγωνισμενου και αψυχου συμπαντος, καπου εκει στην Αβυσσο που προσπαθει να μας παρει εν αγνοια της η μαυρη αδελφοτητα.

Οποιος νομιζει οτι η μαυρη αδελφοτητα λεει κατ διαφορετικο απο αυτο που λεει ο πιο πανω ας σηκωσει το χερι του να τον διαφωτισω.

Αυτος ο κυκλος της σταυρωσης και την αναστασης για καποιους θα επαναλμβανετε στο απειρο μεχρι να βρουν μεσα απο την νοητικη αλχημεια την εξοδο απο το καρμικο loop μεχρι τοτε θα καιγονται μεσα στο ΜΙΣΟΣ και τον ΦΟΒΟ που εχει να κανει με καποιο πρωκτικο προβλημα καθως καποια ψωλη καποιου δαιμονα σφηνωσε στον κωλο τους για αυτο και φοβουνται τον Θεο και την οποιαδηποτε ενοια ανωτερης απο τον καμμενο εγκεφαλο τους συνειδησης.

Ο Ελληναρας ο Πληθων.
http://www.oodegr.com/neopaganismos/romi/pli8wn_1.htm#4.

Ακομα ενας ξεφτυλας του συμπαντος.

Edited by - Zero Point on 04/04/2014 19:30:09

04/04/2014, 19:30:43
Εκεί στην ΟΟΔΕ, καλά θα κάνουν πριν από οτιδήποτε άλλο, να σας μάθουν ορθογραφία.

Πονάνε τα ματάκια μας.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/04/2014, 19:35:32
Αμα νομιζεις οτι ειμαι της ΟΟΔΕ γιατι απλα τυγχανει να ειναι οι μονοι μη κομπλεξικοι στην χωρα που ξεσκεπαζουν το παγανιστικο τσιρκο και γιατι εισαι δαιμονισμενος και εχεις καποια ψυχωση μπορεις να πας να δεις αν ερχομαι. Γενικα η γελοιοτητα σας δεν εχει ορια και θεωρω οτι αυτο που σας αξιζει ειναι να μεταφερθει η Ακροπολη σε καποια αλλη χωρα.

Edited by - Zero Point on 04/04/2014 19:36:27

04/04/2014, 19:41:05
Γενικώς, αγράμματος έχει κάποιος το δικαίωμα να είναι, τόσο εντός, όσο και εκτός ΟΟΔΕ.

Προφανώς.

04/04/2014, 19:44:26
Μπα γουσταρω να ξεφτυλιζω τους κομπλεξικους υπερελληνες για αυτο δεν βαζω ουτε τονους κλπ. Οι μαλακες προφανως ασχολουνται με μαλακιες και οταν δεν εχουν τιποτα να πουν απλα σερνονται οπως και τα αρχαια σουργελα οταν τους εκαψα και τοτε.

Edited by - Zero Point on 04/04/2014 19:45:17

04/04/2014, 19:50:58
Εχει περιπου 15 χρονια που επεσα στην παγιδα των νεοειδωλολατρων τοτε που και εγω εκανα το λαθος να νομισω οτι αυτοι οι τυποι ειναι του πνευματος και οχι του κωλου και ολο τις ιδιες μαλακιες ακουω. Προσβολες για τους απολογητες και για ορθογραφια και φαντασιωσεις και τα θεσφατα δικαιοματα των υπερελληνων που πρεπει να κυβερνουν το συμπαν. Για αυτο κι εγω κραταω την ουσια και χεζω την ορθγραφια και για την ακριβεια εχεσα και την Ελληνικη γλωσσα καθως εκτος απο εδω μεσα που ασχοληθηκα λιγο για να σας σωσω απο την απατη αθλιοτητα και γελοιοτητα σας μονο στα Αγγλικα γραφω πλεον.

04/04/2014, 19:56:22
quote:
μονο στα Αγγλικα γραφω πλεον

Να υποθέσω με την ίδια επιτυχία, έ?