- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω καθόλου την κατάσταση με την παρακάτω φωτογραφία.
Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 1993 στην τρίτη – τέταρτη επίσκεψή μου στη Σπηλιά και είναι το εσωτερικό του πρώτου κενοταφίου, δηλαδή εκείνο δεξιά όπως μπαίνουμε στο εκκλησάκι.
Όπως βλέπετε, υπήρχε ένα σκαμμένο άνοιγμα, το οποίο πήγαινε τόσο βαθιά, όσο φαίνεται και στη φωτογραφία. Ούτε μισό μέτρο. Αυτό σήμερα δεν υπάρχει.
Προφανώς κάποιοι προσπάθησαν να δουν τι μπορεί να υπάρχει πίσω από τον τοίχο και απ’ ότι φαίνεται μάλλον τα παράτησαν σύντομα, διότι τελικά δεν βρήκαν κάποιο άλλο θάλαμο, αλλά χώμα.
Βέβαια αυτό που με προβληματίζει, είναι ο μεγάλος σωρός με τις πέτρες, οι οποίες αν προέρχονται από την «εξόρυξη», είναι σίγουρα πολύ περισσότερες απ΄ όσες λογικά θα έβγαιναν ύστερα από ένα τόσο μικρό σκάψιμο. Ίσως να προέρχονται από τα «έργα» ή από την παλιότερη αναστύλωση που είχε γίνει εκεί. Αλλά και πάλι ποιος ο λόγος να τοποθετηθεί ένας σωρός με κοτρόνες εκεί μέσα; Όπως και να’ χει, ούτε αυτές οι πέτρες υπάρχουν εκεί πλέον.
Όσο για την Αvallon, επειδή την γνωρίζω προσωπικά, μου έχει δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι άνθρωπος του «τρία πουλάκια κάθονταν» ούτε πλέει σε πελάγη φαντασίας, και πραγματικά απορώ με αυτό που είδε. Όχι δεν εννοώ ότι λέει βλακείες ή ψέματα, κάθε άλλο, απλά μου κάνει εντύπωση. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς…
Τέλος πάντων,
αυτά.
Να είστε καλά.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
quote:
Εγώ προσυπογράφω αυτούς που λένε, ότι το μέρος έχει την ιδιότητα, κάθε φορά που πάς να σου φαίνεται κάτι διαφορετικό.Μόνο με συνεχή και λεπτομερή παρατήρηση, καθώς και αναλυτικότατο φωτογραφικό αρχείο, μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος, ότι αυτό που βλέπεις τώρα υπήρχε και την ... προηγούμενη φορά που πήγες !
Και μένα με βλέπω να ανεβαίνω κατά σπηλιά μεριά για μια επιβεβαίωση γιατί κοντεύω να τρελλαθώ. Ελπίζω να μην έχουν σφραγίσει το άνοιγμα μόνιμα για να μην πάω άδικα...

quote:quote:
Εγώ προσυπογράφω αυτούς που λένε, ότι το μέρος έχει την ιδιότητα, κάθε φορά που πάς να σου φαίνεται κάτι διαφορετικό.Μόνο με συνεχή και λεπτομερή παρατήρηση, καθώς και αναλυτικότατο φωτογραφικό αρχείο, μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος, ότι αυτό που βλέπεις τώρα υπήρχε και την ... προηγούμενη φορά που πήγες !
Και μένα με βλέπω να ανεβαίνω κατά σπηλιά μεριά για μια επιβεβαίωση γιατί κοντεύω να τρελλαθώ. Ελπίζω να μην έχουν σφραγίσει το άνοιγμα μόνιμα για να μην πάω άδικα...
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Στις πρώτες φορές που πήγα, διαπίστωσα ότι μετά δε θυμόμουν άν το τάδε το είδα εκεί ή σε άλλο σημείο, άν το άλλο πήγαινε πρός τα αριστερά ή τα δεξιά και ού το καθεξής.
Πήρα τη βιντεοκάμερα και έγραφα. Έγραφα ΟΛΗ τη διαδρομή που έκανα και ότι έβλεπα. Ετσι υπάρχουν ταινίες που ξετυλίγουν ΟΛΗ τη σπηλιά και τα γύρω μέρη. (Ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά,όταν η Ανθρωπότητα βρεί τις ταινίες μου το έτος 5.000 μ.Χ.
)
Αργότερα προστέθηκαν και φωτογραφιες ακολουθώντας την ίδια αρχή.
Είστε απίστευτοι!
Τόσο για τις ατελείωτες ώρες που έχετε καταναλώσει στη συγκεκριμένη σπηλιά, όσο και για τη σπατάλη πόρων...
Με αποτέλεσμα;
Να αποδείξετε το αυταπόδεικτο: μια (ακόμη) σπηλιά...
Δημήτρης
Περιμένω με μεγάλη αγωνία την ανάλυσή σου που φαντάζομαι θα είναι "επιστημονική".
Φίλε Νταβέλη...σε ευχαριστώ για την "ψήφο εμπιστοσύνης"...
Εσύ δικαιούσαι να έχεις άποψη αφού γνωριζόμαστε πολύ καλά, από αρχής esoterica θα έλεγα αλλά και προσωπικά...![]()
![]()
Υ.Γ. Τελικά δε μου απαντήσατε? Είναι ακόμα ανοιχτή η είσοδος ή θα ανέβω αδίκως?

quote:Avallon
Υ.Γ. Τελικά δε μου απαντήσατε? Είναι ακόμα ανοιχτή η είσοδος ή θα ανέβω αδίκως?
ανοιγμα που να ενωνει τα δυο κενοταφια δεν υπαρχει
ωστοσο να ανεβεις - ποτέ δεν ειναι "αδικως"

quote:Με αποτέλεσμα;
Να αποδείξετε το αυταπόδεικτο: μια (ακόμη) σπηλιά...
Δημήτρης
κατι θα βρισκουμε Δημητρη μου για να πηγαινουμε
(οχι μονο στην σπηλια, στην Πεντελη γενικως)
το ξερεις οτι καποιοι δεν παμε ουτε σαν τουριστες, ουτε σαν ερευνητες - απλα παμε...

μην πάς ! Άδικα θα πάς, σίγουρα θα έχουν φράξει το άνοιγμα. Λένε ότι θα ενώσουν τη σπηλιά με την Αττική Οδό και κάτι άλλα λημέρια του Ληστή κοντά στους Δελφούς.
Άμα πάς, μπορέι να βρείς καμιά ... 8-λώριδη Άουτομπαν να βγαίνει απ το γνωστό πλάτωμα...
Δημήτρη,
η Σπηλιά είναι Πύλη για μια άλλη Διάσταση. Αποδείχτηκε ότι τα ανοίγματά της δεν οδηγούν στους Δελφούς και στη Δωδώνη, αλλά σε εκατοντάδες ενδιαφέρουσες σπηλιές και βάραθρα σε όλη την Ελλάδα.
Είναι η Πύλη για τη Διάσταση της σοβαρής Σπηλαιολογίας, μακριά από γραφικούς ερευνηταράδες.
Υ.Γ. Δέσετε στο Μεταφυσικό μια "μορφή" που ανακάλυψε εκεί μια "ερευνήτρια"
quote:
Άβαλλον,μην πάς ! Άδικα θα πάς, σίγουρα θα έχουν φράξει το άνοιγμα. Λένε ότι θα ενώσουν τη σπηλιά με την Αττική Οδό και κάτι άλλα λημέρια του Ληστή κοντά στους Δελφούς.
Άμα πάς, μπορέι να βρείς καμιά ... 8-λώριδη Άουτομπαν να βγαίνει απ το γνωστό πλάτωμα...
Eξακολουθείς ε?
Ε, ρε αυνανιζατέρ που δουλεύει καλοκαιριάτικα στο φουλ!!![]()
![]()
![]()
Ούτε στον εχθρό μου δε θα ευχόμουν τέτοιον ξεπεσμό...![]()
![]()
Καλή συνέχεια... και σόρρυ Τζώνυ για το τόπικ σου
... απλά υπάρχουν όρια ... και υπάρχουν "ανθρωποι" που μου βγάζουν τον χειρότερό μου εαυτό. Δυστυχώς...

quote:
Καλή συνέχεια... και σόρρυ Τζώνυ για το τόπικ σου... απλά υπάρχουν όρια ... και υπάρχουν "ανθρωποι" που μου βγάζουν τον χειρότερό μου εαυτό. Δυστυχώς...
Συμφωνώ !
Υπάρχουν 4 (!!!) μαρτυρίες ότι δεν υπάρχει άνοιγμα από το ένα οστεοφυλλάκιο στο άλλο, ούτε τώρα ούτε το 1993 που είναι η αρχαιότερη φωτογραφία που παράθεσε ο Νταβέλης εδώ.
Αμα συνεχίζεις το ίδιο βιολάκι, το μόνο που δείχνεις είναι ότι το πάθος σου σε τυφλώνει και δε σκέφτεσαι και πολύ αυτά που λές.
Υπάρχει αρχείο με τις προσβλητικές σου εκφράσεις και το "αυνανιζατέρ" που χρησιμοποιείς σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανέναν σε αυτό το Φόρουμ και η αναφορά του δεν συμβαδίζει και με τους κανόνες λειτουργίας αυτού του Φόρουμ.
Έχεις μία μέρα διορία να ζητήσεις δημόσια συγνώμη
It 's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today…
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace…
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world…
You may say I'm a dreamer
but I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
peace,peace!!!!
Μα,καλα δεν σαν εμαθε ο Πανο,πως να ενεργοποιειτε το DNA σας,για να μην τσακωνεστε;;;![]()
![]()
"Υπάρχουν 4 (!!!) μαρτυρίες ότι δεν υπάρχει άνοιγμα από το ένα οστεοφυλλάκιο στο άλλο, ούτε τώρα ούτε το 1993 που είναι η αρχαιότερη φωτογραφία που παράθεσε ο Νταβέλης εδώ"
Υπαρχουν στιγμες που ενεργοποιειτε μια πυλη και σε μεταφερει απο το ενα οστεοφυλακιο,στο αλλο...![]()
www.sotiris.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
quote:
Υπαρχουν στιγμες που ενεργοποιειτε μια πυλη και σε μεταφερει απο το ενα οστεοφυλακιο,στο αλλο...
Σωστός ο Φρόδος !!!
Φεύγω τώρα ! Βρέθηκε νέα είσοδος για την κούφια Γή και πάω να την εξερευνήσω. Υπολογίζω ότι Τρίτη με Τετάρτη θα σκάσουμε μύτη στη ... Βραζιλία . Θα σας στείλω κάρτες.
Στην Άβαλλον θα στείλω λουκουμάκια για να τη γλυκάνω
Μαάτς-Μούτς, Φιλακια
Frodo, ίσως, το τονίζω ΙΣΩΣ να αποτελείς ζωντανό παράδειγμα του λόγου που κάποιος αξίζει να παρακολουθεί το esoterica.
Να πιστοποιείς δηλαδή πως υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: οι βλάκες, οι έξυπνοι, αλλά με λάθος πληροφορίες και τα λαμόγια. Και ότι αν δεν είσαι ούτε λαμόγιο, ούτε βλάκας, αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις ότι:
δεν χρειάζεσαι δράκο στη σπηλιά για να είναι μαγική (και στη θέση της σπηλιάς βάλτε ό,τι θέλετε). Είναι μαγική από μόνη της!
Και σε ένα Κόσμο ΜΑΓΙΚΟ, οι μπούρδες δεν κάνουν τίποτε άλλο απ΄ το να χαλάνε τη μαγεία του...
Τα βουνά, η Φύση, ο Κόσμος σε αλλάζουν, σε μεταμορφώνουν σε ΜΥΟΥΝ, αλλά με ένα τρόπο λεπτοφυή, ανώτερο...
Οπότε οι "επιδρομές" με φωτογραφικές μηχανές, κασσετόφωνα και άλλα "βάρβαρα" μόνο σε χοντρανθρώπους ταιριάζουν!
Ρώτα και το Vrilη: πότε άρχισε να ΝΟΙΩΘΕΙ τους Μυστικούς ρυθμούς της Μάνας Γης, πότε άρχισε να μιλάει στα φιδάκια και να αντιλαμβάνεται το Μέτρο...
Συγγνώμη για το παραμιλητό, αλλά μάλλον φταίει η πολλάκις υπερβολική ή ελάχιστη οξυγόνωση των εγκεφαλικών κυττάρων μου, κοινώς το επίκτητο σύνδρομο Ντάουν που με βασανίζει!!!
Δημήτρης
ΥΓ. Για αυτό το αυνανιζατέρ που μπορώ να πάρω πληροφορίες και κατά προτίμηση να έχω και μια ζωντανή επίδειξη;
Aλλιώς τι ρε Βριλάκο? Θα με κάνεις ντα-ντά ή θα βάλεις τον αντιμινιστράτορα να με διαγράψει?
Έσι εξηγείται γιατί φαγώθηκες να βρεθείς με τους υπεύθυνους του χώρου παρόλο που είπες ότι δε σε ενδιέφερε να σε ξεκλειδώσουν...
Από τότε στο "απυρόβλητο" ο Βριλ...![]()
Για πάτα φρένο στις απειλές και στις ειρωνίες να το πάρεις πάλι από την αρχή το θέμα:
1) Kαταθέτω την άποψή μου που τυγχαίνει να είναι βασισμένη σε ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΑΝΤΙΘΕΤΗ από τη δική σου μιλώντας σου σε μη προσβλητικό ή ειρωνικό ύφος...
2) Αρχίζεις τις αναφορές και τις ειρωνίες για το μη επιστημονικό μου επίπεδο που ούτε φυσική δημοτικού μπορώ να κατανοήσω για τη νοημοσύνη μου και ονοματίζεις ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ.
3) Αντιπαρέρχομαι και σε ρωτώ να μου πεις τι έχω να κερδίσω με το να πω κάτι που δεν είναι αλήθεια και που μπορεί πολύ εύκολα αυτό να επιβεβαιωθεί και να βρεθώ εκτεθιμένη στον κόσμο. Για ποιό λόγο να έλεγα κάτι τη στιγμή που ξέρω ότι δεκάδες εδώ μέσα έχουν πάει εκεί πέρα και μπορούν να επιβεβαιώθουν την αναλήθεια των λόγων μου...Απάντηση βέβαια δεν πέρνω...
4) Μετά μιλάς με απαξιωτικό ύφος για μια άλλη ερευνήτρια σε ένα άλλο σάϊτ. Γιατί ? Για να μας αποδείξεις πόσο μισογύνης είσαι? Αυτό το ξέρουμε όλοι...
Δε έχουμε ξεχάσει την επίθεση που έκανες στην oneiric όταν ήταν ετοιμόγεννη (τα κατάφερες έτσι να τη διώξεις)... ούτε βέβαια τις κακίες που έλεγες κατά καιρούς για την Galadriel...
Ε λοιπόν δε στα είπανε καλά ότι μπορείς να πυροβολείς και να φεύγεις... Οσο για μένα... πήρα τα μέτρα μου ... στην προσπάθειά μου να ΜΗ φτάσουμε εδώ επικοινώνησα με τους υπεύθυνους του χώρου για να σε "μαζέψουν"... Τι να μαζέψουν δηλαδή.... ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ !!
Συγνώμη έχω ζητήσει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ εδώ μέσα καμμία όμως όταν μου την εκβιάζουνε και ΠΟΤΕ σε ανθρώπους που δε συνδιαλλέγονται με ευγένεια.!!
Κύριε διαχειριστά και αγαπητοί συντονιστές δε χρειάζεται να με διαγράψεται γιατί αποχωρώ από μόνη μου...
Τζώνη σαμάνε μου δε του δίνεις τίποτα του φίλου σου να συνέλθει?
Ενα μανιταράκι, ένα ΖΕΝ ρητό, ένα ΚΟΕΝ ένα κατιτίς τέλος πάντων?![]()

την είσοδο που αναζητείς!!!
Αλλά ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα βρεις αυτό:
κι αυτό:
Αλλά κι αυτό:
κι αυτό:
κι αυτό:
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Frodo (και λοιποί), γουστάρεις (-ετε) ταξιδάκι όχι στη ΜΟΥΣΙΑ γη, αλλά στη ΓΗ;
Δημήτρης
"rodo (και λοιποί), γουστάρεις (-ετε) ταξιδάκι όχι στη ΜΟΥΣΙΑ γη, αλλά στη ΓΗ;"
Οχι,εγω δεν ειμαι για τετοια,εγω ειμαι για Φυσικη,Χημεια,Γεωγραφια...
www.sotiris.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
quote:dim.kar
δεν χρειάζεσαι δράκο στη σπηλιά για να είναι μαγική (και στη θέση της σπηλιάς βάλτε ό,τι θέλετε). Είναι μαγική από μόνη της!
Και σε ένα Κόσμο ΜΑΓΙΚΟ, οι μπούρδες δεν κάνουν τίποτε άλλο απ΄ το να χαλάνε τη μαγεία του...
Τα βουνά, η Φύση, ο Κόσμος σε αλλάζουν, σε μεταμορφώνουν σε ΜΥΟΥΝ, αλλά με ένα τρόπο λεπτοφυή, ανώτερο...
Οπότε οι "επιδρομές" με φωτογραφικές μηχανές, κασσετόφωνα και άλλα "βάρβαρα" μόνο σε χοντρανθρώπους ταιριάζουν!
Ρώτα και το Vrilη: πότε άρχισε να ΝΟΙΩΘΕΙ τους Μυστικούς ρυθμούς της Μάνας Γης, πότε άρχισε να μιλάει στα φιδάκια και να αντιλαμβάνεται το Μέτρο...
Συγγνώμη για το παραμιλητό, αλλά μάλλον φταίει η πολλάκις υπερβολική ή ελάχιστη οξυγόνωση των εγκεφαλικών κυττάρων μου, κοινώς το επίκτητο σύνδρομο Ντάουν που με βασανίζει!!!
Δημήτρης
πως να μην συμφωνησω?
βριλη θυμασαι τι σου ειπα για τον Δημητρη οταν συζητουσαμε τα των οφεων, των βραχων, κτλ?
"ειναι παλια αλλά κρυφη π-----α..." ![]()
ειχα δικιο???
χαχαχα!
γεια σου ρε Δημητρη!
quote:ΥΓ. Για αυτό το αυνανιζατέρ που μπορώ να πάρω πληροφορίες και κατά προτίμηση να έχω και μια ζωντανή επίδειξη;
εχω φωτογραφια του εργαλειου, Ιαπωνικης κατασκευης - θα το βρω και θα το παραθεσω
χρησιμο γιατι εχεις τα χερια ελευθερα να πληκτρολογεις ![]()

quote:1) Kαταθέτω την άποψή μου που τυγχαίνει να είναι βασισμένη σε ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΑΝΤΙΘΕΤΗ από τη δική σου μιλώντας σου σε μη προσβλητικό ή ειρωνικό ύφος...
3) Αντιπαρέρχομαι και σε ρωτώ να μου πεις τι έχω να κερδίσω με το να πω κάτι που δεν είναι αλήθεια και που μπορεί πολύ εύκολα αυτό να επιβεβαιωθεί και να βρεθώ εκτεθιμένη στον κόσμο. Για ποιό λόγο να έλεγα κάτι τη στιγμή που ξέρω ότι δεκάδες εδώ μέσα έχουν πάει εκεί πέρα και μπορούν να επιβεβαιώθουν την αναλήθεια των λόγων μου...Απάντηση βέβαια δεν πέρνω...
εγω δεν κρινω βιωματικες εμπειριες, τις αναλυω κατα δυναμιν οπως κανω και με τις δικες μου
παμε μια βολτα ολοι παρεα στο βουνο να λυθουν οι προσωπικες παρεξηγησεις? ![]()
εχει την ταση το βουνο να τις επιλυει... ![]()
quote:Τζώνη σαμάνε μου δε του δίνεις τίποτα του φίλου σου να συνέλθει?
Ενα μανιταράκι, ένα ΖΕΝ ρητό, ένα ΚΟΕΝ ένα κατιτίς τέλος πάντων?
τολμω να πω οτι για αμφισβητιας πορευεται πολυ καλα σε σχεση με την Φυση
στα "των γυναικων" οπως τα θετεις, δεν εχω λογο, ουτε τροπο να κανω τιποτα - λες και ο παΝο να ειναι γυναικα???
![]()
ΥΓ. πισω απο καθε βεντετα κρυβεται μια μεγαλη τραγωδια - πχ, ο γαϊδαρος του μπατζανακη του προπαππου μου Βροντακη, κατουρησε τα σταφυλια που ελιαζε ο κουνιαδος του Φουρτουνακη ![]()
παμε μια βολτα στο βουνο σας λεω...

Αφιερωμένο στο φίλτατο μου το JbG που μας ξεφώνισε αποκαλώντας τη " παλια αλλά κρυφη π-----α..." (εμένα δηλαδή) "παλια αλλά κρυφη π-----α..." (μετριοφροσύνη ε;)
quote:
Πριν μελετήσεις το Ζεν, τα βουνά είναι βουνά και τα ποτάμια είναι ποτάμια.Όταν αρχίσεις να μελετάς το Ζεν τα βουνά δεν είναι πια βουνά μήτε τα ποτάμια ποτάμια.
Σαν αποκτήσεις τη Φώτιση όμως τα βουνά ξαναγίνονται βουνά και τα ποτάμια ξαναγίνονται ποτάμια.
Kaiten Nukariya, Ζεν Βουδισμός, Ιάμβλιχος, Αθήνα 2005
Δημήτρης