- Συνθήματα υπέρ του ΠΑΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αχ καημενη μου Καποδιστρια τι κακο σε εχει βρει καλη μου?μια νικη και σε κανει να παραμιλας!Εμ και εσυ..ποιος σου ειπε να τα βαλεις με φανατικους της μπαλας? Σε εκαναν να παραμιλας ενω ισως δεν εισαι φανατικη της μπαλας....χεχεχε,φιλακια μπας και συνερθεις
.Διευκρινηση :δεν εννοω εμενα οταν λεω φανατικη αλλα τους υπολοιπους που εγραψαν σε τουτη την σελιδα
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ( ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ)ΦΑΝΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ή ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ("ΚΑΗΜΕΝΗ"ΑΚΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ!!!),ΑΤΟΠΕΣ...
ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Χωρίς Σχόλια για το φόβο επεισοδίων
Ο κακός λύκος
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 σετ

( σ.σ. Έτσι καρφώνει ο Πειραιάς !!!! )
Την ανωτερότητά του έναντι του Παναθηναϊκού -και όχι μόνο- επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος το Σάββατο (25/10) στο κλειστό της Γλυφάδας τους «πράσινους» για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών του βόλεϊ. Ο αγώνας μόνο ντέρμπι δεν ήταν ( σ.σ. Πελάάάάτες μου !!!! ) καθώς οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0 σετ και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός πήρε αρκετά εύκολα το πρώτο σετ με 25-18 σε 21 λεπτά. Στο δεύτερο (25-22) και το τρίτο (25-22) οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά με τη βοήθεια των φιλάθλων που κατέκλυσαν τη Γλυφάδα, ο γηπεδούχος πήρε τα σετ και τη νίκη.
Στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να προηγείται με 22-20 ενώ στο τρίτο με 14-11 και 21-18 αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση και να φύγει νικητής. ( σ.σ. πάλι ;;;; )
Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-22
Ολυμπιακός: Μάρκοβιτς 7, Κυριαζής 8.50, Κουρνέτας 2, Γκάτιν 13, Τσακιρόπουλος 2.50, Γκόμεζ 25, Δημητρακόπουλος (λίμπερο 68%), Αλεξανδρόπουλος, Μπατιστάτος, Ξενάκης.
Παναθηναϊκός: Ψάρρας 4, Κονσταντίνοφ 5.33, Μιούρεκ 15, Χατζηαντωνίου 6, Σμαραγδής 3.83, Στάνλεϊ 10.83 Κουρούπης (λίμπερο-59%), Ντονάς, Πέτρογλου.
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 27/10/2003 20:58:04

Ο κακός λύκος
Edited by - Το ξωτικό on 28/10/2003 14:25:09
quote:
Ο αγώνας μόνο ντέρμπι δεν ήταν ( σ.σ. Πελάάάάτες μου !!!! )
ΑΧ!!! κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ...
ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!
ΠΕΡΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
............................................
...........................................
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Edited by - Oannes on 28/10/2003 22:20:37
Εξάλλου έχουν περάσει ήδη σχεδόν 4 μήνες από τότε που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------

Altar
Alma Libre....

Nyx
Alma Libre....

Phases
Alma Libre....