ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
12/09/2007, 11:18:35
quote:
ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ...

Πράγματι είναι αλήθεια ότι θα κατέβει το 2012 και θα αρχίσει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα Α εθνικής - και από εκείνη την χρονιά ο ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξαναπάρει κύπελλο...

Πέρα από το χούμορ όμως, ΜΗΝ πιστεύεις οτιδήποτε από τα παραμύθια των χρηματολάγνων ψευτών και των ψυχοπαθών ονειροπαρμένων... Άλλωστε όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, σιγά - σιγά το 2012 έρχεται και οι "γνωστοί" θα το μεταφέρουν προς το 2112 στην προσπάθεια τους να πείσουν...

RankettΜέλος
12/09/2007, 14:33:48
quote:

... Άλλωστε όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, σιγά - σιγά το 2012 έρχεται

Δεν ήρθε όμως ακόμα και ούτε ξέρουμε τι θα φέρει. Με λίγη τύχη μπορεί να φέρει καλές εκπτώσεις στα μαγαζιά.

Πάντως για ομάδες Ε, Ζ, Η, Θ κλπ από το Σείριο ή δεν ξέρω και γω πού αλλού μου φαίνεται κάπως χλωμό. Είναι πολύ πιθανότερο να δούμε άλλες "ομάδες" να καταφθάνουν, αλλά αυτές τις γνωρίζουμε και τις ζούμε καθημερινά, απλά είναι πολύ γήινες για να τραβήξουν την προσοχή μας, ενώ κάτι που μας έρχεται από τη μελανή οπή που θέτει σε τροχιά το γαλαξία μας με ταχυονικά σκάφη εξοπλισμένα με περιστρεφόμενα ξυραφάκια ASTOR και εκσφενδονιστήρες τσιμεντόλιθων έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Ooops, με συγχωρείτε που ονειρεύομαι φωναχτά.

quote:
και οι "γνωστοί" θα το μεταφέρουν προς το 2112 στην προσπάθεια τους να πείσουν...

Κάπως έτσι, και βΛέπω πολλή δουλειά για τους ψυκτικούς εδώ:

Καταψυχθείτε τώρα σε τιμές ευκαιρίας και ζήστε την επιβεβαίωση των προφητειών 100 χρόνια μετά! Το πακέτο περιλαμβάνει και αξιόπιστο μηχανικό ξυπνητήρι για την κρίσιμη στιγμή! Μη σπρώχνεστε, έχει για όλους.

RankettΜέλος
12/09/2007, 14:48:25
quote:

Το μόνο που είναι επίσημα γνωστό είναι οτι το 2007 κατέβηκε ο Ήφαιστος, ο θεός της φωτιάς και τα σάρωσε όλα.
Ένας ένας θεός σταδιακά έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν.

Ακριβώς και ακολουθεί με μαθηματική ακρίβεια η Δήμητρα που θα κάνει τη γη να βλαστήσει. Όμως κάπου εκεί τριγύρω είναι και ο Πολύφημος που θα στείλει τις προβατίνες του να φάνε όχι μόνο τα χλωρά αλλά και τα ξερά μαζί.
12/09/2007, 19:44:07
quote:
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ- ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2024- ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Είναι η γνωστή καταστροφολογία αρχικά είχαμε το 2000 μετά πήγαμε στο 2012
Τώρα καινούργιο παλι για το 2024 μετά θα πάμε στο 2048 και πάει λέγοντας
Μην πιστεύεις τίποτα .
quote:
Φαντάζεστε το 2048 να είναι η χρονιά που θα πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και να τους τη χαλάσουνε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι συνεχής αναβολές της συντέλειας του κόσμου είναι δάκτυλος οπαδών του μπασκετικου ολυμπιακού οι οποίοι δεν θέλουν βεβαία να πεθάνουν και να μην έχουν δει έστω μια φορά ξανά πρωταθλητή τον ολυμπιακό μετά
Το 1997.
Οπότε σαν συμπέρασμα μην φοβάστε τίποτα ο κόσμος δεν πρόκειται να καταστραφεί ποτε .
13/09/2007, 10:41:16
quote:
Open Mind
Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι συνεχής αναβολές της συντέλειας του κόσμου είναι δάκτυλος οπαδών του μπασκετικου ολυμπιακού οι οποίοι δεν θέλουν βεβαία να πεθάνουν και να μην έχουν δει έστω μια φορά ξανά πρωταθλητή τον ολυμπιακό μετά
Το 1997.
Οπότε σαν συμπέρασμα μην φοβάστε τίποτα ο κόσμος δεν πρόκειται να καταστραφεί ποτε .

Ωραίος !!!
Τώρα συνεννοούμαστε... είσαι στο πνεύμα μου.

Στράτος

μέτρον άριστον
13/09/2007, 11:42:11
13/09/2007, 12:27:16
Toυλαχιστον, υπαρχουν και αυτα τα "θεματα" και σπανε λιγο την ρουτινα!!!

κανεις για το 2096 ???? 200 χρονια μετα τους Πρωτους Συγχρονους Ολυμπιακους Αγωνες???

Τι "ποσοστο" δινετε?

r00tΜέλος
13/09/2007, 13:41:58
Θα χουμε προ πολλου πεθάνει όλοι εμείς που γράφουμε τώρα προτού καταστραφεί ο κόσμος, δηλαδή η Γη από τον αποθνήσκοντα ήλιο της.
13/09/2007, 14:01:30
quote:
r00t
Θα χουμε προ πολλου πεθάνει όλοι εμείς που γράφουμε τώρα προτού καταστραφεί ο κόσμος, δηλαδή η Γη από τον αποθνήσκοντα ήλιο της.

Ωπάααα όχι όλοι...

Υπάρχουμε κι εμείς οι highlander.

Στράτος

μέτρον άριστον
13/09/2007, 14:37:29
και εμας τους "TERMINATORS" που μας βαζετε???

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!! ΑΠΛΑ "ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ"

χαχαχα

14/09/2007, 08:14:06
quote:
Κάπως έτσι, και βΛέπω πολλή δουλειά για τους ψυκτικούς εδώ:
Καταψυχθείτε τώρα σε τιμές ευκαιρίας και ζήστε την επιβεβαίωση των προφητειών 100 χρόνια μετά! Το πακέτο περιλαμβάνει και αξιόπιστο μηχανικό ξυπνητήρι για την κρίσιμη στιγμή! Μη σπρώχνεστε, έχει για όλου

Ζήτησε κανείς ψυκτικό; ΕΔΩ, ΕΔΩ... Και με τα λεφτά στο χέρι...

quote:
και εμας τους "TERMINATORS" που μας βαζετε???

Για σας παρακαλώ, συγκρίνεται κανείς σας με εμάς του μεγάλους παλαιούς (τους οποίους φυσικά μας έχει ποτίσει μέχρι το κόκκαλο η σοφία και η μετριοφροσύνη);;;

Πάντως όπως και να έχει το κατακρεουργήσαμε αυτό το θέμα...

maraki8Μέλος
14/09/2007, 08:36:07
quote:
κανεις για το 2096 ???? 200 χρονια μετα τους Πρωτους Συγχρονους Ολυμπιακους Αγωνες???
Μέχρι το 2096,θα έχουν προλάβει να μεγαλώσουν κάπως και τα δεντράκια για την αφή...

Ας ευχαριστηθούμε όλοι το παρόν και ας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να έχουμε μέλλον...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

14/09/2007, 11:02:07
quote:

OANNHSEA:
Για σας παρακαλώ, συγκρίνεται κανείς σας με εμάς του μεγάλους παλαιούς (τους οποίους φυσικά μας έχει ποτίσει μέχρι το κόκκαλο η σοφία και η μετριοφροσύνη);;;

To θεμα ξεφυγε, λογο της "θεματολογιας" του!!!

Δεν κοιταμε το αυριο... αλλα το τι θα γινει μετα απο 50 χρονια+++, θαρρεις και θα ζησουμε μεχρι τοτε, ολοι οσοι γραφουμε εδω (εκτος απο πολυ ελαχιστες περιπτωσεις βεβαια)

14/09/2007, 11:11:05
quote:

Ωπάααα όχι όλοι...

Ξέχασες όμως ότι πρέπει να μείνει μονο ένας
14/09/2007, 11:23:10
quote:
Open Mind
Ξέχασες όμως ότι πρέπει να μείνει μονο ένας

Μέχρι τότεεε...... ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

Στράτος

μέτρον άριστον
RankettΜέλος
14/09/2007, 11:27:22
quote:

Δίκιο έχεις. Και για να επιστρέψουμε στο θέμα:

quote:

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Ποιοι είναι αυτοί οι "πιο πολλοί"; Μιλάμε για κάποια πλειοψηφία εδώ...

14/09/2007, 14:30:09
Σε αυτην την περιπτωση ομως, κερδιζει η πλειοψηφια?

14/09/2007, 16:31:04
Πάντως για όλες αυτές τις "προφητείες" την πιο σωστή απάντηση την έχω δει σε ένα τραγούδι της Βανδή:

"14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν
και στην έκλειψη του Αυγούστου θα καταστρεφόμασταν
Μα καρδιά μου ζούμε ακόμα
στο ίδιο σπίτι στο ίδιο σώμα
κάνε μου λοιπόν τη χάρη
κι από 'δω και μπρος
για ένα πράγμα να 'σαι σίγουρος

Κι αν βγουν αληθινές οι προφητείες
κι έρθουν καταστροφές κι επιδημίες
εμείς δεν πρόκειται να χωριστούμε
κι οι δυο μες τον παράδεισο θα μπούμε

Τ'άστρα λένε πως θα πάρουν θέσεις
επικίνδυνες πολύ
κι ότι η φύση δείχνει διαθέσεις
πως θα μας εκδικηθεί
Μα καρδιά μου μη φοβάσαι
ησυχός να μου κοιμάσαι
και να μη ξεχνάς αυτό που τώρα θα σου πω
ότι κι αν συμβεί θα σ'αγαπώ"

Ας βάλουμε όλοι το γέλιο, την αγάπη, τον έρωτα, την αισιοδοξία στη ζωή μας, ας ζούμε την κάθε μέρα μας σαν να'ναι η τελευταία, κι αν έρθει το τέλος; Τι μ'αυτό; για όλους μας δεν θα υπάρξει ένα τέλος; Επειδή κάποιοι πιστεύουν σε ημερομηνίες; Ας πιστεύουν, περνούν αυτές και το τέλος για την γη δεν έρχεται, και πάνε στη παράταση, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το τέλος θα είναι αύριο ή σε εκατό ή σε ένα εκατομμύριο χρόνια.Ναι έχουμε κάνει μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη μας, ναι έχουμε καταφέρει να φέρουμε το τέλος του πιο κοντά, αλλά ακόμα καταφέρνει και επουλώνει τις πληγές του, ήδη στα καμμένα άρχισε δειλά δειλά να ξεπροβάλλει ένα λουλούδι μέσα από το μαυρισμένο χώμα.Συγγνώμη που ξέφυγα λίγο με το τραγούδι από το θέμα αλλά κάθε φορά που διαβάζω για "προφητείες" του τέλους αυτό μου έρχεται στο νου

Wolf
RankettΜέλος
14/09/2007, 17:22:44
quote:

...ναι έχουμε καταφέρει να φέρουμε το τέλος του πιο κοντά...

Για την ώρα μόνο το χημικό και βιολογικό τέλος, αν και αυτό είναι σχετικό. Όχι όμως το αστρονομικό τέλος, το οποίο για την ώρα βρίσκεται στα χέρια του ήλιου και πιθανών αστρονομικών φαινομένων σε βάθος χρόνου που δεν μας αφορά. Ίσως όμως σε ένα απώτερο μέλλον ο άνθρωπος να φτάσει στο σημείο να μπορεί να ελέγξει και αυτό.
r00tΜέλος
20/09/2007, 18:04:20
quote:

quote:
r00t

Ωπάααα όχι όλοι...

Στράτος

μέτρον άριστον

Δεν γλιτώνουν ούτε και οι αθάνατοι highlander από την τελική διόγκωση ένος άστρου.
Ίδιαίτερα κι'από έναν υπερκαινοφανή ο οποίος καταβροχθίζει εκατοντάδες κόσμους με μιας!
Πίστεψε με.