- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ψηλός :
Ενώ το γείτονά σου;
Το συνάδελφό σου;Θα τον σκότωνες;
Άν μου πείραζε π.χ. το παιδί , πιθανόν...δεν ξέρω , εσύ ξέρεις ;
Εύγε και στους δύο.![]()
Ελπίζω τα παιδιά σας να προσέχουν στο μέλλον...![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:Περί συγχωρήσεως, απο τον Θεό, τι γνώμη έχεις;
Βρε χριστιανέ του Θεού σου, Θα σκότωνες δλδ το παιδί σου εσύ, αν προσπαθούσε να σου πάρει την περιουσία σου (δεν έχεις θρόνο
)? Με θεμιτά η αθέμιτα μέσα δεν έχει σημασία.
Ποιά συγχώρεση και κολοκύθια????? Εδώ σκότωσες το παιδί σου η συγχώρεση του Θεού σου σε μάρανε?????? Άντε και σε συγχώρεσε, και???? τι?????
Άντε και σε συγχωρούσε ο Θεός σου και όλη η ανθρωπότητα μαζί, τι θα άλλαζε δλδ?
Σκότωσες το παιδί σου στοπ.
Βάζουμε έναν Θεό για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?
Είναι πιο σημαντικοί οι θρόνοι και οι περιουσίες από το ίδιο σου το παιδί??????
Ούτε κανένας Θεός δεν θα έπρεπε να είναι πιο πάνω από αυτό!!!!
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
κρίσεις, αλλά σε εκεκίνη την εποχή των βίαιων εκθρονίσεων, η μη τιμωρία του γιού του Κωνσταντίνου,θα ενθάρρυνε κι αλλους...Έπρεπε
να πεθάνει για εσχάτη τιμωρία...Δεν δολοφόνησε το παιδί του...
Εγώ; Συγχώρεση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτή η αμαρτία του αγίου,
ήταν τόση που να του στερούσε τον παράδεισο, αν μετανόησε πραγματικά...
Γι αυτό επαναλαμβάνω, κρίνετε αντικειμενικά, που στην προκειμένη περίπτωση, δεν καλύπτει τα γεγονότα και την εποχή...

macedon
Ρε παληκαρι μου εαρινε εδω πλακωνετε το δεξι με το αριστερο ημισφαιριο σου και απαιτει ενα μεσολοβιο για να υπαρξει μια 'μερικη' συμφωνια και ερχεσαι εσυ ως αλλη μυαλοχωριστρα να επιφερεις το χαος;
Εγω παντως εχω παρει τον πασατεμπο μου και περιμενω!
Αν και δεν το βλεπω να φτανουμε στο φρουτο,ας διαψευστω για να γουσταρω!
Καποιες προσπαθειες απο μεσολοβιους τυπους (οχι και τοσο αμερολυπτων καπου γερνει παντα η ζυγαρια) εχουν γινει αλλα πεφτουν σε μαυρες τρυπες οπως τους αξιζει (ακους εκει να μας στερουν το θεαμα)!
Εγω παντως ειμαι με τον τρικεφαλο!
Δεν είστε απλά άρρωστοι που λέει ο Μακεδών, είστε ε π ι κ ί ν δ υ ν ο ι ...---
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 15/10/2009 22:38:38
Τουλάχιστον τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τους γονείς τους, όπως τα δικά σας.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φιλε Καμμενος, καλως ορισες στην παρεα μας! Για πληροφοριες σχετικα με αυτο που ζητας, υπαρχουν ηδη θεματα στην παρων θεματολογια του Εσωτερικα... και μαλιστα και με τα 2 ενδεχομενα (2012, 2024) και μαλιστα, ειχαν γινει καποιες αντιπαραθεσεις!
Αν δεν τα εχεις διαβασει, δοκιμασε να ψαξεις να τα βρεις... αλλιως, περιμενε καποιον να σου απαντησει κατατοπιστηκα.
Εγω σου λεω παντως, να κοιμηθεις ησυχος... μεχρι το 2024 ειναι πολλα χρονια ![]()

Το τέλος του κόσμου όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα υποτίθεται πως θα συμβεί το 2012 (ή το 2011 ή 2013 -κάπου εκεί τριγύρω
), επειδή όμως όπως και να το κάνουμε το 2012 απέχει από το σήμερα μόλις 5 χρόνια, διάστημα δηλαδή ελάχιστο, κάποιοι συνομωσιολόγοι (ως επί το πλείστο εγχώριοι) αποφάσισαν να μεταθέσουν το υποτιθέμενο τέλος, για το μακρινό (προς το παρόν..) 2024 ώστε να προλάβουν να πουλήσουν το υλικό και τις θεωρίες τους στους αφελείς.
Υ.Γ.
«Το τέλος του κόσμου» είναι μια εξαιρετικά ασαφής έννοια και ο καθένας από τους συνομωσιολογικούς κύκλους την αποδίδει διαφορετικά, από την υποτιθέμενη επιστροφή των Θεών-Εξωγήινων (από διάφορα υποψήφια άστρα..) ως την Πνευματική αφύπνιση των λαών της Γης (New-Age καταστάσεις..) και μέχρι την πλήρη καταστροφή του Πλανήτη από κάποιο συμπαντικό γεγονός (Αστεροειδείς κ.α.) -από όλα έχει ο μπαξές αρκεί να έχεις διάθεση να διαβάζεις τα ανάλογα βιβλία και περιοδικά! ![]()
Edited by - XD on 09/09/2007 12:48:27
quote:
XD:
κάποιοι συνομωσιολόγοι (ως επί το πλείστο εγχώριοι) αποφάσισαν να μεταθέσουν το υποτιθέμενο τέλος, για το μακρινό (προς το παρόν..) 2024 ώστε να προλάβουν να πουλήσουν το υλικό και τις θεωρίες τους στους αφελείς.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ- ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2024- ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Το μόνο που είναι επίσημα γνωστό είναι οτι το 2007 κατέβηκε ο Ήφαιστος, ο θεός της φωτιάς και τα σάρωσε όλα.
Ένας ένας θεός σταδιακά έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν.
![]()
![]()
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
quote:
κάποιοι συνομωσιολόγοι (ως επί το πλείστο εγχώριοι) αποφάσισαν να μεταθέσουν το υποτιθέμενο τέλος, για το μακρινό (προς το παρόν..) 2024 ώστε να προλάβουν να πουλήσουν το υλικό και τις θεωρίες τους στους αφελείς.
Έχω την εντύπωση ότι κάποιον "φωτογραφίζεις" ή είναι η ιδέα μου.. ?!?
Άλλος για 2048;; ΝΑ μαζευτούμε να καταθέσουμε αίτηση για αλλαγή ημερομηνίας

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
Φαντάζεστε το 2048 να είναι η χρονιά που θα πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και να τους τη χαλάσουνε ;![]()
![]()
![]()
Στράτος