- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - AitheroVamon" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μπορεί κάποιος να λασπολογεί και συγχρόνως να λέει αλήθεια.
Ασχέτως αν δεν το γνωρίζει την στιγμή που το λέει.
Π.χ. Λασπολογώ όταν λέω ότι ο Α είναι κερατάς χωρίς να έχω πάει με την γυναίκα του ή να ξέρω κάποιον που έχει πάει.Μετα όμως αποδεικνύεται ότι πράγματι ήταν έτσι.Αρα λασπολογούσα μεν,αλλά άθελά μου έλεγα την αλήθεια.
Στην περίπτωσή μας τώρα,χρησιμοποίησα το "έστω", δηλαδή ακόμη και αν λέει αλήθεια,(δεν θεωρώ πώς υπάρχει τέτοια περίπτωση),λασπολογεί στην παρούσα στιγμή που το λέει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προς regulus: ακόμη και αν δεν παρέπεμπε αυτός ο λογαριασμός σε παλαιότερη συμμετοχή που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα τόσο στα Forums όσο και σε μας προσωπικά, όπως σου έχουμε πει ήδη, η συμπεριφορά αυτή είναι σαφώς ασύμβατη με κάθε έννοια σοβαρής συμμετοχής στις Συζητήσεις που φιλοξενούμε και εξυπηρετούμε σε αυτόν τον χώρο.
Συνεχίζεις να συκοφαντείς ασύστολα ανθρώπους που δεν σου έφταιξαν σε τίποτα, να λασπολογείς και ακόμα και να υβρίζεις βαρύτατα.
Πιστεύουμε πως διήλθε ένα επαρκές χρονικό διάστημα για να εκδηλωθεί και να γίνει εμφανής σε όλους μας η μεγάλη γκάμα αυτής της καταστροφικής πρακτικής. Ο Λογαριασμός σου λοιπόν θα πρέπει να απενεργοποιηθεί και αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο 24ωρο.
--------------------------------------
Μία ακόμη από τις επιπτώσεις της δράσης του παραπάνω "πονηρού" είναι ότι μας εξαναγκάζει να διευκρινίζουμε πράγματα εντελώς αυτονόητα.
Βεβαίως έχει μιλήσει και ο ίδιος ο AitheroVamon τον οποίον αφορά η συκοφαντία, έχει παραπέμψει και ο Dr Jekyll Mr Hyde στη παρελθοντική συζήτηση η οποία περιέχει την σχετική του ενημέρωση προς τους συζητητές.
Οφείλουμε όμως κι εμείς να τοποθετηθούμε (εκ μέρους της Διαχείρισης των Forums) για την κατασίγαση κάθε τυχούσας περαιτέρω αμφιβολίας.
Η περίπτωση του προηγούμενου λογαριασμού που χρησιμοποίησε στην αρχή της συμμετοχής του ο AitheroVamon εμπίπτει ξεκάθαρα στην ίδια γενική κατηγορία με δεκάδες άλλες όπου ο συμμετέχων, σε κάποια φάση χάνει τον κωδικό πρόσβασης αφότου έχει αλλάξει πιθανώς και e-mail διεύθυνση και έχοντας περάσει και αρκετό καιρό ανενεργός ως συζητητής στα Forums, επιθυμεί να συμμετάσχει ξανά. Κάποιοι το κάνουν με τον ίδιον λογαριασμό, εφόσον απευθυνθούν πρώτα σε εμάς έτσι ώστε να ανακτήσουν τον κωδικό ή να δημιουργηθεί καινούργιος (εάν μπορέσουν βέβαια να μας παράσχουν έναν τρόπο για την δίχως αμφισβήτηση ταυτοποίησή τους ως κάτοχοι του Λογαριασμού). Άλλοι δημιουργούν κάποιον καινούργιο λογαριασμό, συνήθως χωρίς να μας ενημερώσουν καν, έτσι ώστε να κλειδώσουμε την πρόσβαση στον παλιό. Κάποιοι δε, επιθυμούν να δημιουργήσουν κάποιον καινούργιο λογαριασμό, χρησιμοποιώντας την ίδια e-mail διεύθυνση και πάλι μπορεί να μας ενημερώσουν ώστε να "αποδεσμεύσουμε" το παλιό e-mail και να κλειδώσουμε τον παλιό λογαριασμό.
Τέλος πάντων, υπάρχουν κάποιες διαφορετικές περιπτώσεις όπου μπορεί να γίνει αλλαγή λογαριασμού για διάφορους λόγους. Δεν προτείνουμε γενικώς να γίνονται αλλαγές χωρίς να υπάρχει κάποιος σαφής (τεχνικός συνήθως) και επαρκής λόγος και σίγουρα προτείνουμε την ενημέρωση σε κάποια Συζήτηση από το ίδιο το μέλος -χωρίς φυσικά να μπορούμε να υποχρεώσουμε για κάτι τέτοιο. Μάλιστα δεν οφείλει κανείς να ενημερώσει τους άλλους συμμετέχοντες για το ποιος είναι ο παλιός του λογαριασμός. Αρκεί να το γνωρίζουμε ως Συντονιστές/Διαχειριστές έτσι ώστε να μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν έχει γίνει οποιαδήποτε μή επιτρεπτή χρήση (εάν χρειαστεί) και δεν οφείλουμε ούτε πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να μεταδόσουμε μία τέτοια πληροφορία σε οποιονδήποτε τρίτον.
Παραπλανητική χρήση, σε σχέση με τις παράπανω ή σχετικές περιπτώσεις, μπορεί να υφίσταται μόνον όταν ο συμμετέχων χρησιμοποιεί τον καινούργιο λογαριασμό με τρόπο που να δημιουργεί αμφισημίες ταυτότητας, π.χ. να υποστηρίζει τις απόψεις του παλαιότερου λογαριασμού σαν να ήταν διαφορετικός άνθρωπος κ.ο.κ. Δεν θα επεκταθώ εδώ περισσότερο στις κατηγορίες και υποκατηγορίες τέτοιων ανεπίτρεπτων χρήσεων.
Φυσικά είναι μάλλον πλεονασμός να ενημερώσουμε ότι ο AitheroVamon δέχτηκε μία εντελώς αβάσιμη κατηγορία, εφόσον ο προηγούμενος λογαριασμός του είναι κλειδωμένος εξ'αρχής μετά από συνεννόηση μαζί μας την οποία ο ίδιος επεδίωξε. Ο λογαριασμός αυτός διήρκεσε από το 2002 έως το 2005 και η εγγραφή του ως AitheroVamon έγινε το 2008. Είναι σαφές ότι καμία παράλληλη χρήση δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει βέβαια, αλλά και όσοι από εμάς γνωρίζουν τα γενικά χαρακτηριστικά της συμμετοχής του στις Συζητήσεις μας, θα βρίσκουν τουλάχιστον γελοία και σίγουρα αναιδή και χυδαία οποιαδήποτε νύξη για παραπειστική χρήση του Λογαριασμού του.
Είναι σχεδόν σίγουρο βέβαια ότι ο "πονηρίδης" κάτι καινούργιο θα βρει να μας "ξεφουρνίσει" πριν αποχωρήσει.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------

Η αντιδιαστολή των λεγομένων του με τα του Regulus,μόνο τυπικά μπορεί να γίνει.
Ουσιαστικά αποτελεί περιττό βήμα.
Ασχέτως με την απενεργοποίηση του τελευταίου (καιρός ήταν),
θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας εντός του forum που να μην δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Aitherovamon.
Καλημέρα σε όλους.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:αν εχεις στο μυαλο σου κ το δικο μου σχολιο, ηταν η εικονα που σχηματισα διαβαζοντας ολες τις σελιδες αυτου του φορουμ...δεν σκεφτομουν οτι δικο μου σχολιο θα συνεβαλε σε διαγραφη μελους...διαβαζω σχολια που γραφεις σε φορουμς του esoterica κ βρισκω φιλοσοφικο ενδιαφερον θεωρωντας οτι συνεισφερουν, αν κ δεν συμφωνω παντα με οτι γραφεις...σε αυτο το φορουμ νομιζω κατα τη γνωμη μου παντα οτι τα θεματα με το χωρο που εβαλες στο τραπεζι διαλογου γεννουν αμφιβολιες κ κλονισμενη πιστη εμπιστοσυνης οπως η ευρωζωνη με την Κυπρο...απ τη στιγμη που η ευρωζωνη εβαλε στο τραπεζι κουρεμα καταθεσεων σε τραπεζες της Κυπρου κλονιζεται η πιστη του χρηματοπιστωτικου συστηματος της παγκοσμιας οικονομιας...αντε να βγαλεις απο το μυαλο του βρετανου συνταξιουχου που ζει στη Κυπρο κ εχει αποταμιευσεις οτι δεν θα τις χασει...ετσι η ευρωζωνη μονο που ανακοινωσε θεμα κουρεματος καταθεσεων, στην παγκοσμια οικονομια βγηκε θεμα κλονισμενης πιστης εμπιστοσυνης.
Dr Jekyll Mr Hydeκαι στους υπόλοιπους που συνέβαλαν/ενέκριναν την διαγραφή μου
p.s.μακαρι να μην γινει η διαγραφη...δεν επιθυμουσα κατι τετοιο με το σχολιο μου
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 20/03/2013 22:13:30
quote:
αν εχεις στο μυαλο σου κ το δικο μου σχολιο, ηταν η εικονα που σχηματισα διαβαζοντας ολες τις σελιδες αυτου του φορουμ...δεν σκεφτομουν οτι δικο μου σχολιο θα συνεβαλε σε διαγραφη μελους...
Κostakourtas
ούτε κατά διάνοια δε συνέβαλλε το σχόλιό σου στην απενεργοποίηση του λογαριασμού Dr Jekyll Mr Hyde.
Μην έχεις καμία αμφιβολία γι' αυτό.

Απλά οταν η διαχείριση προβαίνει στο να εξαγγείλει τη διαγραφή κάποιου ή είναι στα πρόθυρα να το κάνει, δηλώσεις υποστήριξης προς εκείνο το άτομο μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, μπορούν να λειτουργήσουν προτρεπτικά. Αυτό είναι όλο.
Εγώ δέχτηκα αρνητικές δηλώσεις απο DSM, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Gewkwn, και δικιά σου που δεν ήταν όμως κάτι ιδιαίτερο. Και απο τους παραπάνω θεωρώ οτι μόνο του Gewkwn μπορεί να είχε κάποιο δόλο απο πίσω. Και για έναν ακόμα ίσως, αλλά επιφυλάσσομαι. Οπότε εσύ, relax. Απλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας, οτι κάθε τι που κάνουμε, στο χώρο και τον χρόνο που το κάνουμε, μπορεί να έχει επιρροή.

Τώρα στο οτι η μεγάλη πλειοψηφία των διαχειριστικών επιλογών σας είναι σωστές, μαζί σας εκεί.
Αλλά έχω την εντύπωση οτι και εσείς (και οχι μόνο εσείς, αλλά και κάποια μέλη) ακουλουθείτε κάποιες φορές τη λογική "Όποιος δεν ειναι μαζί μου, είναι εναντίον μου". Αυτό θέλει λίγο προσοχή - αν συμβαίνει. Και εγώ τουλάχιστον μπορώ να πω οτι αρκετές φορές έχω φερθεί με αυτή τη λογική - πράγμα που δε με τιμά. Ας μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πέφτει σε τέτοιες λογικές.