- Τι νοιωθει ενας ανθρωπος που ξερει οτι πεθαινει; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν και ζωντανοί - νεκροί...
Eυτυχως παντα θα υπαρχουν και ζωντανοι-νεκροι για να μπορουμε να συγκρινομαστε μαζι τους "εμεις" οι ζωντανοι ε Αφροδιτη;
quote:
Υπάρχουν ζωντανοί που πεθαίνουν κάθε μέρα μέσα στην ανία τους. Αυτούς τους ρώτησε κανείς τι αισθάνονται;
Aνια;
Aφροδιτη δεν υπηρξες ποτε ζωντανη-νεκρη;Γιατι νομιζω οτι αυτο μπορει να ειναι μια φαση στην ζωη του καθενος και οχι μια φαση για ολοκληρη την ζωη τους.
O πόνος κάνει τους ανθρώπους κάτι φορές να νιώθουν πως δεν υπάρχουν σε τούτο τον αφιλόξενο ενίοτε κόσμο.
΄Ολοι βρισκόμαστε κάτι φορές στον ίδιο λάκκο αλλά μερικοί από έμάς κοιτάνε τα άστρα.
Απλό δεν είναι;
΄Ολοι βρισκόμαστε κάτι φορές στον ίδιο λάκκο αλλά μερικοί από έμάς κοιτάνε τα άστρα.
Απλό δεν είναι;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:
Eυτυχως για μας Αφροδιτη που υπαρχουν αυτοι που δεν κοιτανε τα αστρα αλλα τον λακκο.Ευτυχως.
Ναι,απλο ειναι.
pia111Νέο Μέλος
XAIPE kai apo enan akoma makrino ereyniti makrino giati sas grapho apo ollandia (to andro tis akolasias) zo edo h gineka moy einai ollandeza kai se 1 mhna ginomai babas prin ertho edo diavaza to strange to trito mati mexri pou hrtha edo kai emina ligo piso apo yliko kai apo anthropous me anoixto mialo san esas san pragmatikous ELLHNES den borite na fantastike poso xaroumenos eimai pou vrika to site sas kai tha me kanate akoma pio xaroumeno an yparxh kapio programma arithmologias me ta 27 arithmogrammata ths plousias alfabitas mas gia computer an yparxh tha me voithousate para polu sas euxaristo poli.. OPIOS XORIS THN ARXAIA GNOSI PROSPATHI NA ERMINEYSH THN NEA H APATATE H APATA.
L.Dimitsas
CronosΜέλος
CronosΜέλος
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=444
εγώ ειμί το Φως του κόσμου
Ένα άλλο θέμα που μπορείς να ψάξεις...

εγώ ειμί το Φως του κόσμου