- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΕΔΙΟ!
Οι ποιοτικές διαφοροποιήσεις είναι ζωτικής σημασίας καθώς μπορούν να οδηγήσουν μια χημική αντίδραση προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ.
Ο δαίμων του πληκτρολογίου δεν άφησε να γραφούν τα υπόλοιπα.
Τόσο η διαφοροποιήσεις της θερμότητας ,οι ποιοτικές, όσο και το πεδίο που δημιουργεί η ροή της έχουν άμεση σχέση με τη σπηλιά και με τις σπηλιές γενικότερα.
Σας αφήνω να σκεφτείτε τις συνέπειες των δύο παραπάνω δηλώσεων.
επειδή δεν έχωψ διαβάσει όλα όσα έχουν γραφεί στο παρόν θέμα και επειδή τώρα διάβασα το πρώτο σου κείμενο, αν αυτό που γράφεις το πιστεύεις όντως ότι σου έχει συμβεί τότε σε πληροφορώ ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Έχεις υποστεί υπνωτισμό και αυτά που περιγράφεις είναι αν΄μικτες αντυπώσεις από πραγματικά και από υποβληθέντα γεγονότα σε σένα. Κάποιος που έχει γνώσεις σε υπνώτισε και εσένα και τη γυναίκα σου πιθανόν και τα παιδιά σου, γιαυτό θυμάστε διαφορετικά πράγματα. Θα πρέπει να υπήρξε και χρονικό κενό στη εμπειρία σου αν γράφεις ακριβώς ότι θυμάσαι.
Σε έχει υπνωτίσει κάποιος που έχει πολλές γνώσεις υπνωτισμού και που το πιθανότερο είναι να σε υπνωτίζει ακόμη με όσα σου λέει.Θεωρώ ότι είναι γνωστός σου πλέον.Και πρέπει να είναι άνθρωπος που έχει πειραματιστεί αρκετά με πολλά πράγματα. Έπεσες πάνω σε κάτι που δεν ήθελαν να θυμάσαι και δε μπορούσαν να σε σκοτώσουν φυσικά. Αν ήσουν μόνος σου κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν.
Απομονώσου λοιπόν για ένα διάστημα αν μπορείς και κάθησε και γράψε ότι θυμάσαι ως και την τελευταία λαπτομέρεια. Και ξαναγράψε χωρίς να βλέπεις τα προηγούμενα. Ακόμη και τα αισθήματα που ένιωθες. Αυτό χρειάζεται μερικές μέρες χωρίς να επικοινωνείς με κανέναν και να αποκλείσεις αυτή την πιθανότητα από τον εαυτό σου. Να απευθυνθείς σε κάποιον που δεν έχει σχέση με τον εσωτερισμό και χωρίς να έχεις κινητό πάνω σου.
Καλό ξεμπέρδεμμα!
Εξαφανίζονται επίσεις και άνθρωποι ! ( <--- ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ !!! )
Εξαφανίστηκαν ΌΛΟΙ, όσοι ήθελαν να τεκμηριώσουν τις θεωρίες τους σχετικά με το άνυσμα της βαρύτητας, τους "πυκνωτές" και τα "πηνία" από πετρώματα...
Γυρίσαμε δηλαδή πάλι στα ίδια.
Τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν ανάποδα την ανηφόρα, αλλά που δεν ξέρουμε άν είναι όντως ανηφόρα... ο θείος μου μου είπε... κλπ κλπ
Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκι μου...
Edited by - Βρίλ on 15/03/2006 10:17:35
quote:
Δεν είναι μόνο όλοι οι νόμοι της Φυσικής που αναιρούνται στην Πεντέλη.Εξαφανίζονται επίσεις και άνθρωποι ! ( <--- ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ !!! )
Εξαφανίστηκαν ΌΛΟΙ, όσοι ήθελαν να τεκμηριώσουν τις θεωρίες τους σχετικά με το άνυσμα της βαρύτητας, τους "πυκνωτές" και τα "πηνία" από πετρώματα...
Κανένας νόμος δεν αναιρείται. Απλά παθαίνουν διάφορα όσοι παραασχοληθούν με το θέμα και μπουν στις μύτες κώποιων που θέλουν να έχουν το μονοπώλιο στη γνώση.
Κανένας δεν έχει εξαφανιστεί. Απλά τους "εξαφάνισαν".
Ευτυχώς που εγώ δε θέλω να τις τεκμηριώσω επί τόπου τις θεωρίες μου γιατί δε χρειάζεται πλέον. Έχουν τεκμηριωθεί αλλού. Ευτυχώς δόξα τω Δία , η Ελλάδα έχει πολλές σπηλιές και πολλά αντίστοιχα μέρη. ![]()
Ούτε θέλω να τους βλάψω το μονοπώλιο. Ας έχουν ότι θέλουν. Με φτάνουν εκείνα που έχω. Δε θέλω περισσότερα.
Όποιος θέλει να πληροφορηθεί αν είναι αληθινά τα όσα έγραψα δεν έχει παρά να κένει μερικά πειράματα (μακριά απότ η σπηλιά για ασφάλεια αρχικά) ή και στη σπηλιά όταν πλέον θα έχει καταλήξει σε συμπεράσματα πιο συγκεκριμένα και θα ξέρει τι να κάνει και πως ή που να το κάνει.
quote:
Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκι μου...
Εγώ θα το'λεγα
Τα ίδια Πεντέλη μου, τα ίδια Πεντελάκι μου (ή Πεντελίτσα μου...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
![]()
Τι το ιδιαιτερο εχει το μαρμαρο της συγκεκριμενης απηλιας και γιατι επρεπε να ανοιξουν στοες για να το παρουν?
Σε τι υπερπολυτιμο χρησιμοποιειται ΑΥΤο το μαρμαρο??
Γιατι επρεπε να στηθει βλακωδης επιχειρηση παραπληροφορησης οταν ειναι ευκολοτερο να το παρουν απλα στα ισα??
Εξακολουθει να αφαιρειται μαρμαρο ακομα και σημερα ωστε να ειναι αναγκαια η συνεχιση της παραπληροφορησης?
Τι νοημα εχουν τα τσιμεντενια κτισματα?
Το μυθολογικο νεφος γυρω απο τη σπηλια υπηρχε πριν ξεκινησουν τα εργα.
Ο Μπαλανος αναφερει πως σε τετοιες ασαφεις πληροφοριες περι μαγνητικων πεδιων που προυπηρχαν της ενασχολησης του βρηκαν αφορμη για να ξεκινησουν ερευνες-παιχνιδι γυρω απο τη σπηλια (βλ. 1ο βιβλιο του Πεντελης)
Μιληστε στα ισα γιατι βαρεθηκα να αποκωδικοποιω μυστικους κωδικες![]()
Αφηνω ασχολιαστα τελικα τα διονυσιακα σχολια τα οποια με υπερβαινουν πεντελιακως μεν δωδεκαθεικως δε...!!!
σας παρακολουθω καιρο βεβαια.
1.ειδα την περασμενη βδομαδα,στα λατομεια της πεντελης,στην αλάνα που κανουν και μοτο κρος κατι να καιγεται,παρουσια πυροσβεστικου οχηματος.ξερετε περι τινος προκειται?έχει καμια σχέση με τις λαθραιες εξορύξεις μαρμάρου?
2.το κακο στους κινηματογράφους το είδε κανείς?απαίσια ταινία μεν,αλλά όποιος δει την αρχή θα αναγνωρίσει και την γνωριμή μας σπηλιά,από όπου ξεκινά και το κακό...
τα ξαναλέμε
quote:
Μαινεται ο πολεμος των υποννοουμενων γυρω απο τη σπηλια...???
Μπορώ να σου προτείνω κάτι πάρα πολύ απλό.
Μπορούμε να συναντηθούμε και να σου πώ κάποιες από τις σκέψεις μου. Δεν έχω πρόβλημα. Έχεις εσύ ?
quote:
Μαινεται ο πολεμος των υποννοουμενων γυρω απο τη σπηλια...???
Μπορώ να σου προτείνω κάτι πάρα πολύ απλό.
Μπορούμε να συναντηθούμε και να σου πώ κάποιες από τις σκέψεις μου. Δεν έχω πρόβλημα. Έχεις εσύ ?
ειναι απαραδεκτο να θετεις τετοιον ορο στους αλλους προκειμενου να προβεις σε διευκρινηση δικων σου δημοσια διατυπωμενων σκεψεων και υπαινιγμων!
quote:
Μπορει να εχεις οικειοθελως παραιτηθει απο την ελευθερια της ιντερνετικης ανωνυμιας αλλα...ειναι απαραδεκτο να θετεις τετοιον ορο στους αλλους προκειμενου να προβεις σε διευκρινηση δικων σου δημοσια διατυπωμενων σκεψεων και υπαινιγμων!
Απαράδεκτο ? Είπα, δεν έχω πρόβλημα. Αρκετοί ξέρουν ποιός είμαι. Και γιατί να έχω ?
Ανώνυμία ? Ρίξε μια ματιά γύρω σου και πές μου αν πρόσεξες κάτι.
Όλοι είναι "επώνυμοι". Εκτώς από "έναν"...
Δικαίωμά του, δε λέω, αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί.
Υπαινιγμοί ?
Μπά... Δε μιλώ καλά τα .. "Μπαλανικά". Εξάλλου, το είπα. Διάβασέ το. Δε χρειάζεσαι μετάφραση.
Εμένα με έχει κουράσει το γύρω-γύρω όλοι. Η απάντηση στο θέμα της Πεντέλης (μου) είναι πιά φανερή. Άσε να πιστευει ο καθένας ότι θέλει. Είναι αλήθεια, εκείνο το "μπαλανικό" ότι "εγιναν πειράματα στο νού". Μου κρυσταλλώθηκε η φράση και βρήκα τι σημαίνει.
Αν θες συνάντηση, είτε επώνυμα είτε εχέμυθα, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Εσύ έχεις ?
απλα το βρισκω σολοικο να πρεπει να συναντηθουμε για να μου "αποκαλυψεις" το μη χρηζoν μεταφρασεως προφανες!
σημ1. παιζεις κι εσυ το γυρω-γυρω-ολοι παραπληροφορωντας! εκων ή ακων!
(αποψη μου)
σημ2. δεν εχω τις φιλοδοξιες σου και επομενως ουτε τις αδυναμιες που νομιζεις
σημ3. κακως δεν ομιλεις τα "μπαλανικα"! σου επιτρεπουν να διαβαζεις ενδιαφεροτερα κειμενα αναμεσα στις γραμμες!
καλες σπηλιες!!!
![]()
Edited by - wolfowitz on 16/03/2006 00:51:01
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΛΕΣ...
quote:
Η απάντηση στο θέμα της Πεντέλης (μου) είναι πιά φανερή. Άσε να πιστευει ο καθένας ότι θέλει.
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ???

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
quote:
Δεν είναι μόνο όλοι οι νόμοι της Φυσικής που αναιρούνται στην Πεντέλη.Εξαφανίζονται επίσεις και άνθρωποι ! ( <--- ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ !!! )
quote:
το κακο στους κινηματογράφους το είδε κανείς?απαίσια ταινία μεν,αλλά όποιος δει την αρχή θα αναγνωρίσει και την γνωριμή μας σπηλιά,από όπου ξεκινά και το κακό...
Δεν ξέρω γιατί δεν την έχω δει την ταινία...
Πες μας όμως περισσότερα...
Είναι ξένη? Παίζεται αυτή την εποχή? Πως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της? Είσαι τέλος σίγουρος ότι είναι η σπηλιά του Νταβέλη?

Πολύ μου άρεσε το μια υπόγεια σπηλιά. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ... σπηλιές ρετιρέ. Οι Σπηλιές είναι υπόγειες. Χωρίς καμία εξαίρεση, είναι όλες κάτω από τη Γή.Άντε και μερικές ακόμα και κάτω από το νερό!
Που να ήτανε δηλαδή οι Σπηλιές, στον .. αέρα ???
Και ότι αφορά την "υπόθεση" της ταινίας. κάτσε να την πάρουν χαμπάρι οι διάφοροι, θα γεμίσει το τόπικ ένορκες αναφορές για θεάσεις ζόμπι-εργατών, που μπήκαν και δε βγήκαν, που σταμάτησε ο χρόνος (καλά, για το σταματημένο μυαλό δε μιλάμε κάν) και ού το καθεξής...
Γύρω-γύρω όλοι...

Υπόθεση (υποτίθεται)
Το Κακό ξυπνάει στο κέντρο της Αθήνας και με ρυθμό επιδημίας μετατρέπει τους ανυποψίαστους πολίτες σε λυσσασμένα ζόμπι. Τρεις, κατά τ΄ άλλα συνηθισμένοι εργάτες, ανακαλύπτουν τυχαία μια υπόγεια σπηλιά, κανείς όμως δε θυμάται τι ακριβώς συνέβη όταν μπήκαν μέσα - αν και δεν θα αργήσουν πολύ να μάθουν. Σε διάστημα μόλις λίγων ωρών έχουν μεταμορφωθεί σε αιμοβόρα ζόμπι και απειλούν να μεταδώσουν τη δίψα τους σε ολόκληρη την πόλη. Το κακό ξυπνάει στο κέντρο της Αθήνας και με ρυθμό επιδημίας καταλαμβάνει κάθε ανυποψίαστο πολίτη. Οσοι επιβιώσουν θα παλέψουν για τη ζωή τους. Μέχρι θανάτου..
Πολύ μου άρεσε το μια υπόγεια σπηλιά. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ... σπηλιές ρετιρέ. Οι Σπηλιές είναι υπόγειες. Χωρίς καμία εξαίρεση, είναι όλες κάτω από τη Γή.Άντε και μερικές ακόμα και κάτω από το νερό!
Που να ήτανε δηλαδή οι Σπηλιές, στον .. αέρα ???
Και ότι αφορά την "υπόθεση" της ταινίας. κάτσε να την πάρουν χαμπάρι οι διάφοροι, θα γεμίσει το τόπικ ένορκες αναφορές για θεάσεις ζόμπι-εργατών, που μπήκαν και δε βγήκαν, που σταμάτησε ο χρόνος (καλά, για το σταματημένο μυαλό δε μιλάμε κάν) και ού το καθεξής...
Γύρω-γύρω όλοι...
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΛΕΣ...
Η *πικρή* αλήθεια είναι, ότι δεν με ξέρεις καθόλου...
Κάν !
![]()
Πάρε ένα σοκολατάκι...
Edited by - Βρίλ on 16/03/2006 11:34:32
Κατα την γνωμη μου το μυστικο στο αινηγμα της Πεντελης εχει σχεση με καποια αγνωστη ακομη ιδιοτητα του ΜΑΡΜΑΡΟΥ.
Γιατι το λεω αυτο?
Πηγα στο αντιβαρυτικο στη Λεπτοκαρια, συναντησα μαρμαρο.
Πηγα στο αντιβαρυτικο στην Πρωτη Σερρων, συναντησα μαρμαρο.
Πηγα στο μεγαλο αντιβαρυτικο στα συνορα του νομου Δραμας με Βουλγαρια, εκει να δειτε μαρμαρο.
Χαιρετω σας.
'Σε τουτα εδω τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει'...![]()
999
quote:
Πηγα στο αντιβαρυτικο στη Λεπτοκαρια, συναντησα μαρμαρο.Πηγα στο αντιβαρυτικο στην Πρωτη Σερρων, συναντησα μαρμαρο.
Πηγα στο μεγαλο αντιβαρυτικο στα συνορα του νομου Δραμας με Βουλγαρια, εκει να δειτε μαρμαρο.
Και απ'ο πού έβγαλες το συμπέρασμα, ότι είναι ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ???
Πάρε και ένα σοκολατάκι 
Γύρω-γύρω ό-ο-ολοι....
quote:
Και απ'ο πού έβγαλες το συμπέρασμα, ότι είναι ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ???
Aπλα μερικα ειναι πολυ εμφανη, στο Ορεγκον του καναδα υπαρχει ενα με κλιση 45 μοιρων.
Να καταθεσω και μερικα αποσπασματα απο πληροφοριες που μου εδωσε η φιλη ΟΣΤΡΙΑ οταν συζητουσαμε το θεμα πριν δυο χρονια στο τοπικ 'ΠΕΝΤΕΛΗ'.
quote:
Εχω ψάξει λίγο για τις μαγνητικές και βαρυτικές ανωμαλίες στην Ελλάδα και έχω βρει κάποια αποτελέσματα ερευνών που όμως δεν έχουν σχέση ειδικά με την περιοχή της Πεντέλης ή της Αττικής.Εχουν καταγράψει μία σημαντική ανωμαλία στα βουνά της Ροπόδης (και στις δύο χώρες), μία στην Λεπτοκαρυά (συνδέεται με τον γρανίτη που υπάρχει στην περιοχή), και την σημαντικότερη όλων στο Αιγαίο Πέλαγος.
"Χάρτης που παρουσιάζει τη διαφορά μεταξύ της παρατηρηθείσας
βαρύτητας και των ισοστατικών ανωμαλιών βαρύτητας. Η μόνη περιοχή με μια σημαντική ισοστατική συνεχιζόμενη ανωμαλία είναι στην αιγαίο πέλαγος και την γύρω περιοχή."
[quote]Φίλε Ζαγρέα, υπάρχουν αρκετές επιστημονικές μελέτες για την οροσειρά της Ροδόπης και τα φαινόμενα που παρατηρούνται εκεί.
Φαίνεται ότι εντοπίζονται κυρίως στην μεριά της Βουλγαρίας (βρήκα μερικά μέρη που αναφέρονται από τους βούλγαρους επιστήμονες όπως Borovitza, Topolovo, Mouldava, Borovitza, Dragoinovo, Briastovo και Tatarevo.
Η περιοχή όλη ονομάζεται Philippi basin (λεκάνη) και βρίσκεται στο δυτικό μέρος της οροσειράς της Ροδόπης, η οποία αποτελείται κυρίως από μεσοζωικούς έως παλαιοζωικούς μέσου και υψηλού βαθμού μεταμορφικούς βράχους και εκτείνεται κατά μήκος των ελληνικο-βουλγαρικών συνόρων και επίσης καταλαμβάνοντας ένα μικρό μέρος της Βορειο-δυτικής Τουρκίας.
Φαίνεται ότι σε αυτό το σημείο (στα σύνορα απ' ότι κατάλαβα και στον άξονα Rila-Western Rhodope) υπάρχει μια μεγάλη παρείσφρυση που ερμηνεύεται ως η πηγή της μαγνητικής ανωμαλίας στην περιοχή Philippi. Το κατώτατο σημείο του πολύεδρου σώματος είναι σε 5,5 χλμ, ενώ σταματά κοντά στην επιφάνεια. Η ιζηματώδης κάλυψη της λεκάνης Philippi προκαλεί μία μεγάλη αρνητική ανωμαλία στο χάρτη Bouguer. Το κατώτατο σημείο της λεκάνης έχει ένα μέγιστο βάθος περίπου 5,36 χλμ.
Κάποιες έρευνα την ονομάζουν "θερμική" ανωμαλία.
Απ ότι διάβασα γενικά υπάρχει μία μάζα κρυσταλλικής κυρίως μορφής που κάποιοι λένε ότι έχει σχέση και με το μάρμαρο που βρίσκεται εκεί και σχηματίζει μία αρτεσιανή λεκάνη.
Δεν καταλαβαίνω τις λεπτομέρειες βέβαια... σου δίνω μερικά links να τα δεις και μόνος σου.
annual.mgu.bg/2003/en/svityk1/ dokladi_pdf/Tzvetkov_en.pdf
www.cg.nrcan.gc.ca/mtnet/workshops/ 1998_Sinaia/session10.txt
http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Launchpad/8098/AEGEAN-REGION-2.html
[quote]
[quote]
999