ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Διόνυσος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
16/03/2006, 14:40:18
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... !

Πάντως, το να λές "αντιβαρυτικό" και να το τεκμηριώνεις με "είναι εμφανές", εμένα προσωπικά ΔΕΝ με καλύπτει ! Όσο "εμφανές" και να είναι. Πές μου τη μέθοδο της αξιολόγησης/τεκμηρίωσης, να σου πώ "ποιός" είσαι... [size=1]*σε παραλλαγή του γνωστού γνωμικού[/size]

Εμφανές λοιπόν δεν είναι τίποτα, πόσο μάλλον το "αντιβαρυτικό" ζήτημα.

Παρομοίως, το ζήτημα της "αντιβαρυτικής" ανηφόρας στην Πεντέλη δεν είναι αποδεδειγμένο. Άν πας μερικές σελίδες πίσω, θα δείς μια (νέα?) απόπειρα προσέγγισης στο θέμα. Πώς αποδεικνέιεται ότι είναι ανηφόρα και κινείται ενάντια σε αυτήν. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία σοβαρή και τεκμηριωμένη απόδειξη, ότι είναι ανηφόρα... ! Άρα, δεν αποδεικνέιτεται ΚΑΝ ότι κινείται παράδοξα. Πόσο μάλλον αν ωφείλεται σε "αντιβαρυτικές" δυνάμεις... !

Ότι αφορά βαρυτικές ανωμαλίες στο χάρτη, ούτε και αυτό έχει αποδεικτεί με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο ότι επιρεάζει την κίνηση οχημάτων, πόσο μάλλον ενάντια στην ανηφόρα.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα των 45΄που λές, το βρήσκω τόσο υπερβολικό, που δεν θα το σχολιάσω παραπέρα.

Πάρε ένα σοκολατάκι και πίστεψέ με, τέτοιου είδους τερατουργήματα θα είχαν ξεσηκώσει τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Άλλο οι μαλακιούλες που γράφουν κάποιοι "ερευνητές" στα περιοδικά για πιτσιρικάδες και άλλο η επιστημονική μεθοδολογία.

Να ξεχωρίζουμε το ένα από το άλλο, και άν κατα τον σχηματισμό κάποιων πετρωμάτων χρησιμοποιήθηκε ο όρος "θερμικό", δε σημαίνει αυτόματα ότι επιτρέπεται να τον χρησιμοποιούμε σε οποιαδήπτε πρόταση και αποδίδοντάς του ελεύθερα νοήματα. Κάποτε πρέπει να μάθουμε να μιλάμε μια κοινή γλώσσα. Άλλο το αλάτι και άλλο το πιπέρι. Ακόμα και αν χρησιμοποιύνται τα δύο στη μαγειρική και είναι μέσα σε πανομοιότυπο δοχείο, άλλο το αλάτι και άλλο το πιπέρι.
Ενάξει ?

Πάρε λοιπόν άλλο ένα σοκολατάκι, για να μην νομίζεις οτι θέλω να σε πικραίνω.

Το μαρμαράκι δεν το κλέψαν με τέτοιο τρόπο, επειδή έχει ανωμαλίες ο βαρυτικός χάρτης. Το χρησιμοποιούσαν τότε, όπως και σήμερα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Και για να μήν γυρνάμε γύρω από το ίδιο πράγμα, σιγοτραγουδήστε ένα γνωστό τραγουδάκι.

"Γύρω-γύρω όλοι..."

Καμία σχέση με το εμφανές. Στην Ελλάδα ζούμε. Τη χώρα της παγαποντιάς και του εύκολου κέρδους.

Παγκόσμιοι προταθλητές είμαστε... !

DAGONΜέλος
16/03/2006, 17:11:44
Κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε!

Διαβάζοντας τα παραπάνω για μια φορά είναι έκδηλο το ερώτημα: κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί οτιδήποτε τελικά;

Το πιο εύκολο είναι να μιλάμε αβίαστα, όμως τι υπόβαθρο υπάρχει πίσω από τα γραφόμενά μας;

Τελικά μήπως ο καθένας βλέπει ότι θέλει να δει;

Εγώ θα αποδείξω με ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ επιχειρήματα ότι η Πεντέλη σχετίζεται με τον Σείριο και το πατρώον γένος. Ακριβώς. Και δεν θα με ξαφνιάσει καθόλου αν δω τα γραφόμενα μου να δημοσιεύονται από κάποια κωλοφυλλάδα από τις πάμπολλες του είδους.

Πάμε λοιπόν:

Κατά καιρούς η λέξη Πεντέλη έχει ερμηνευτεί από διάφορους ως πύλη εν τω τέλει ή πέντε έλη ή παν-τέλει κλπκλπ. Εγώ θα δώσω μία διαφορετική εκδοχή

Από το εγκυρότατο "ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ" των LIDDEL και SCOTT:

Πεντεληκός ή Πεντελεικός, ουχί δε Πεντελικός, Meinsterch. 29, κεξ.

"Σπάω" την σύνθετη λέξη στα συστατικά της, δηλ σε πεντ-ελεικός ή πεντ-ελεικός ή πεντ-έλη

Από το ίδιο λεξικό:

έλη,η =είλη, αλέα Ευστ.667.22.,1573.45(πρβλ.σείριος).

Από το ίδιο λεξικό

σείριος=ο κατακαίων, θέριος, θερμός, όνομα του κυνάστρου, επειδή ο αστήρ αυτός χαρακτηρίζει την εποχήν της μέγιστης θερμότητος από 12 Αυγούστου μέχρι 12 Σεπτεμβρίου.[...]αι λέξεις αυταί δύνανται ωσαύτως να είναι συγγενείς τοις είλ-η, έλ-η, αλ-έα, σέλ-ας

Συνεπώς έλη=σείριος

Πεντ-έλη=πεντασείριος

Όποιος έχει αμφιβολίες για την διαδικασία που ακολούθησα ας το ψάξει και μόνος του. Ιδού η Πεντέλη ιδού και το πήδημα.

Γιατί οι αρχαίοι έδωσαν το συγκεκριμένο όνομα σε αυτό το όρος;
Γιατί υπάρχει το αστεροσκοπείο στην πεντέλη ειδικά;
Τα τεκμήρια είναι αδιάψευστα, κάτι τρέχει στην Πεντ-ΕΛ-η.

Τρώω ένα σοκολατάκι και συνεχίζω..
Αμφιβάλλετε ότι υπάρχει ένα υπόβαθρο πίσω από την "θεωρία" μου;
Είτε αυτό λέγεται LIDDEL και SCOTT είτε αυτό λέγεται ΤΑΔΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ακόμα κι αν τα στοιχεία που παρέθεσα είναι αληθινά πέρα για πέρα, δεν διέπραξα μερικά τεράστια λογικά σφ-άλματα προκειμένου να καταλήξω εκεί που κατέληξα?
Αμφιβάλλετε ότι αυτά και μόνο είναι αρκετά για κάποιους για να γράψουν σελίδες επί σελίδων με αναλύσεις ότιναναι?
Αμφιβάλλετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δεχτούν αβίαστα οτιδήποτε?

Εγώ δεν αμφιβάλλω

Edited by - DAGON on 16/03/2006 17:22:40

zagreasΜέλος
17/03/2006, 09:25:24
quote:
Το συγκεκριμένο παράδειγμα των 45΄που λές, το βρήσκω τόσο υπερβολικό, που δεν θα το σχολιάσω παραπέρα.

Ουπς γραψε λαθος(15)

Κατα τα αλλα ελπιζω να ειναι μπαγιατικα μονο τα σοκολατακια σου..

999

kakaoΜέλος
18/03/2006, 07:23:38
Τελικά αυτή η σπηλιά έχει μπόλικη "ηλεκτρομαγνητική θερμοφωταύγεια" κι ο καθένας βρίσκει εκεί την αλήθεια του... όπως η Δούκισσα τον Νταβέλη της...

18/03/2006, 19:26:22

σοκολατακια?

γιαμ γιαμ!

να προσφερω κι εγω ενα κουτι πεντελικες τζοκοντες

http://www.johnniebegood.gr/book/bookex.htm

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

DAGONΜέλος
19/03/2006, 01:01:09
quote:
το κακο στους κινηματογράφους το είδε κανείς?απαίσια ταινία μεν,αλλά όποιος δει την αρχή θα αναγνωρίσει και την γνωριμή μας σπηλιά,από όπου ξεκινά και το κακό...

Δεν θα την έλεγα απαίσια. Για μία μη ακριβή, ελληνική παραγωγή η ταινία είναι πολύ καλή για το-ιδιαίτερο ομολογουμένως- είδος της. Θυμήζει βέβαια έντονα Romero(dawn of the dead, land of the dead κλπ):ζόμπι, αναρχία στην πόλη, πυρήνες επιζώντων, μεκελειό και πάλι μεκελειό...
Βλέποντας την ταινία ανακάλυψα και τι ακριβώς είναι η "υπόγεια σπηλιά":
Οι εργάτες υποτίθεται ότι σκάβωντας το έδαφος δημιουργούν τυχαία ένα άνοιγμα για ένα "τυφλό" σπήλαιο, ένα σπήλαιο που μέχρι τότε δεν είχε είσοδο/έξοδο, που βρίσκονταν κάτω από τα πόδια τους.
Πρόκειται όντως για την γνωστή μας σπηλιά(με εξαίρεση το υποτιθέμενο άνοιγμα στην οροφή, από το οποίο μπήκαν οι εργάτες). Η σκηνή βέβαια είναι γυρισμένη νύχτα για να δημιουργείται η αίσθηση του απόλυτου σκοταδιού μέσα.
Αυτά

Edited by - DAGON on 19/03/2006 01:18:25

21/03/2006, 10:14:53
quote:

Αγαπητέ JBG
επειδή δεν έχωψ διαβάσει όλα όσα έχουν γραφεί στο παρόν θέμα και επειδή τώρα διάβασα το πρώτο σου κείμενο, αν αυτό που γράφεις το πιστεύεις όντως ότι σου έχει συμβεί τότε σε πληροφορώ ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση.

δεν υπαρχει το τι πιστευω σε οσα εγραψα αλλά το τι αντιληφθηκαμε να συνεβει.

κανε εναν κοπο και διαβασε ολες τις σελιδες - σταδιακα εχω προσθεσει αρκετο υλικο περαν της πρωτης εμπειριας.

αν βαριεσαι να το κανεις, περιμενε να γραψω το δευτερο μερος του βιβλιου - εκει θα αναπτυξω την αποψη μου ως προς το τι συμβαινει.

παντως σε δυσκολη θεση δεν βρισκομαι, σε διαβεβαιω!

quote:

Έχεις υποστεί υπνωτισμό και αυτά που περιγράφεις είναι αν΄μικτες αντυπώσεις από πραγματικά και από υποβληθέντα γεγονότα σε σένα. Κάποιος που έχει γνώσεις σε υπνώτισε και εσένα και τη γυναίκα σου πιθανόν και τα παιδιά σου, γιαυτό θυμάστε διαφορετικά πράγματα. Θα πρέπει να υπήρξε και χρονικό κενό στη εμπειρία σου αν γράφεις ακριβώς ότι θυμάσαι.

υποβολη υπηρξε, το αναφερω και εγω, και μαλιστα εχει επαναλειφθει και στην περιοχη της σπηλιας - οχι μονο σε μενα εννοειται.

αυτην την υποβολη επι χρονια υποψιαζομουν οτι την επεβαλε ανθρωπινο χερι με υψηλη τεχνολογια - εκανα λαθος!

εδω μιλαμε για φυσικο φαινομενο, μιλαμε για το Βουνο και για Νοηση.

και ναι, υπηρξε χρονικο κενο, (το αναφερω σε αλλη σελιδα) με σκοπο να μην συζητησουμε τα γεγονοτα και σταματησω - γιατι θα σταματουσα αν δεν συνεβαιναν οσα συνεβησαν.

η ολη υποβολη ειχε ενα σκοπο: να μας διωξει απο την επικινδυνη περιοχη και το πετυχε.

quote:

Σε έχει υπνωτίσει κάποιος που έχει πολλές γνώσεις υπνωτισμού και που το πιθανότερο είναι να σε υπνωτίζει ακόμη με όσα σου λέει.Θεωρώ ότι είναι γνωστός σου πλέον.Και πρέπει να είναι άνθρωπος που έχει πειραματιστεί αρκετά με πολλά πράγματα.

φιλτατε αυτην την πιθανοτητα βγαλτην εντελως απο το μυαλο σου - ξερω τι σου λεω.

quote:

Έπεσες πάνω σε κάτι που δεν ήθελαν να θυμάσαι και δε μπορούσαν να σε σκοτώσουν φυσικά. Αν ήσουν μόνος σου κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν.

θα σου πω την γνωμη μου, η οποια ειναι απλα η γνωμη μου: επεσα πανω σε ανοιγμα φυσικης διαστατικης πυλης και βρισκομουν συν γυναιξι και τεκνοις.

δεν βρεθηκα τυχαια εκει εκεινη την στιγμη (δεν πιστευω στις συμπτωσεις) αλλά και δεν επρεπε να παραμεινω.

ο,τι με εδιωξε, με εδιωξε για το καλο μου.

απο την αλλη ο Αριστοτελης ελεγε οτι τα φαινομενα απο την αλλη διασταση φερουν ενα μηνυμα για τον παρατηρητη τους, και καταληγω στο οτι ειχε απολυτο δικιο - στην τελικη δεν υπαρχει φαινομενο χωρις παρατηρητη και φυσικα αλληλοεπηρεαζονται.

οσο για το "αν ημουν μονος μου τι θα συνεβαινε" το βουνο μου ξαναεδειξε μια πυλη του και παραλιγο να την περνουσα κιολας (διαβασε ολο το τοπικ, αξιζει)

quote:

Απομονώσου λοιπόν για ένα διάστημα αν μπορείς και κάθησε και γράψε ότι θυμάσαι ως και την τελευταία λαπτομέρεια. Και ξαναγράψε χωρίς να βλέπεις τα προηγούμενα. Ακόμη και τα αισθήματα που ένιωθες. Αυτό χρειάζεται μερικές μέρες χωρίς να επικοινωνείς με κανέναν και να αποκλείσεις αυτή την πιθανότητα από τον εαυτό σου.

γραμμενα ειναι, οπως και πολλα άλλα και προοριζονται για βιβλιο.

quote:

Να απευθυνθείς σε κάποιον που δεν έχει σχέση με τον εσωτερισμό και χωρίς να έχεις κινητό πάνω σου.

αυτο ομολογω πως δεν τοπιασα...

quote:

Καλό ξεμπέρδεμμα!

σε ευχαριστω!

αλλά δεν θα ειμαι εγω που θα ξεδιαλυνει τα του Πεντελικου κι ουτε πιστευω πως θα το κατορθωσει κανεις ποτε.

www.johnniebegood.gr

21/03/2006, 10:27:42
quote:

Βρίλ

Δεν είναι μόνο όλοι οι νόμοι της Φυσικής που αναιρούνται στην Πεντέλη.

Εξαφανίζονται επίσεις και άνθρωποι ! ( <--- ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ !!! )

Εξαφανίστηκαν ΌΛΟΙ, όσοι ήθελαν να τεκμηριώσουν τις θεωρίες τους σχετικά με το άνυσμα της βαρύτητας, τους "πυκνωτές" και τα "πηνία" από πετρώματα...

η αληθεια ειναι οτι αν αρχισω να ριχνω φωτογραφιες με ορμπς η κινηση θα αυξηθει, ισως και στα περσινα επιπεδα.

αν ριξω και κανα τερατακι, θα γινει της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα.

τοπε ρε σεις ο σοφος βριλης οταν διαβασε το βιβλιο πριν δημοσιευθει: "μπα, θα παει στον πατο - δεν εβαλες ουτε ενα τερας μεσα..."

ΥΓ. ξεχασα να σας πω οτι ανακαλυψα το μουμιοποιημενο σωμα ενος απο τους ζομπι-εργατες, μεσα σε ενα κρυφο ανοιγμα στην λασπη της σπηλιας!

www.johnniebegood.gr

ΔιόνυσοςΝέο Μέλος
22/03/2006, 12:53:28
quote:
αυτην την υποβολη επι χρονια υποψιαζομουν οτι την επεβαλε ανθρωπινο χερι με υψηλη τεχνολογια - εκανα λαθος!

εδω μιλαμε για φυσικο φαινομενο, μιλαμε για το Βουνο και για Νοηση.

Δεν είπα υψηλή τεχνολογία πουθενά και δεν είναι καθόλου απαραίτητη.
Χωρίς να έχω διαβάσει ακόμη τα προηγούμενα κείμενα λέω ότι τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι:

α) να είσαι ένας από εκείνους που ασκούν μαζικές υποβολές σκόπιμα περί Πεντέλης
β) να μην έχεις πλέον καμμιά ανάμνηση περί του τι ακριβώς σου συνέβη και να έχεις αυτές που σου επέτρεψαν να έχεις
γ) να συμβαίνει κάτι άλλο

Το να υπάρχει διαδιαστασικό πέρασμα κλπ αποκλείεται παντελώς και εκ προοιμίου.

Διότι δεν είναι δυνατό να συμβεί κανένα διαδιαστασικό άνοιγμα περάσματος σε συνηθισμένες και "κανονικές" συνθήκες.

Διαδιαστασιακό πέρασμα πχ θα μπορούσε να ονομάσει κανείς και το θάνατο ακόμη. Πχ να λέει κανείς ότι εξαφανίστηκε κάποιος σε ένα τέτοιο πέρασμα ενώ να έχει απλά πεθάνει ή να έχει σκοτωθεί ή να έχει φονευθεί.

Στην Πεντέλη δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πέρασμα υπό κανονικές συνθήκες.
Αλλά και οπουδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα απλά και μόνο από έναν άνθρωπο που θα λειτουργεί ο ίδιος σαν πύλη. Στην Πεντέλη απλά υπάρχει ο ΜΥΘΟΣ που έχει πλαστεί τα τελευταία χρόνια.

Αν πάει κανείς στο σπήλαιο ή κάπου που δρουν κάποιες περίεργες ομάδες, και αυτές δε μπορούν να κρυφτούν , αν υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφτεί το έργο τους θα του ασκήσουν υποβολές , χωρίς κανένα υψηλής τεχνολογίας μέσο μιας και ο τρόμος μπορεί να δράσει εξίσου αποτελεσματικά ή κάποιες ιδιαίτερες ουσίες, θα τον υπνωτίσουν και εν τέλει θα τυ εμφυτέτυσουν τις μνήμες που θέλουν εξαλέιφοντας τις όποιες επικίνδυνες.

Αυτές οι ομάδες για τις οποίες μιλάω δεν είναι απλά μαγικοθρησκευτικής φύσης , αλλά έχουν άμεση συνδεση και παράλληλη λειτουργία και ως στοιχεία μεγαλύτερων κρατικών και μηχανισμών και υ-π-η-ρ-ε-σ-ι-ώ-ν και όχι μόνο.

Έστι εξαρτάται από το που θα πέσεις. Ο ένας θα σε πυροβολήσει αν δεις κάποιες πράξεις του , άλλος θα σε φοβίσει απλά και άλλος θα σε υποβάλει/υπνωτίσει και θα σε χρησιμοποιήσει αν είσαι χρησιμοποιήσιμος ή θα κάνει κάποιο συνδυασμό από τα προηγούμενα.

Ανάλογα με την περίπτωση.

Και άλλος από αυτούς θα γράψει βιβλία και θα φτιάχνει μια πραγματικότητα όπως την θέλει και τον βολεύει , εξυπηρετώντας τους σκοπούς και τις ανάγκες του, δημιουργώντας μύθους.

Εμείς , όσοι είμαστε εκτός, θα αναζητούμε το μυστήριο και το μύθο πίσω από τα φαινόμενα, ένα μύθο πλασμένο από ανθρώπους για ανθρώπους...

Και τα φαινόμενα όλο και θα συνεχίζονται εκμαυλίζοντας και άλλους αφελείς-υποψήφια θύματα που θα νομίζουν ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει εκεί το οποίο θα τρέχουν να διαπιστώσουν.

Όλα όσα λέγονται για τη σπηλιά έχουν αφετηρία συγκεκριμένες πηγές. Αυτές είναι οι άμεσα οφελημένοι από το θέμα, όχι η ΓΝΩΣΗ.

Θα μου πεις βέβαια θέλει "αρετή και τολμη η ελευθερία" .
Ναι "αρετή και τόλμη", αλλά το ίδιο θα έλεγε και εκείνος που θα ήθελε να κάνει την ελευθερία σου δική του.

Εν κατακλείδι: δεν υπάρχει κανένα ενεργειακό μυστήριο στη σπηλιά που να μην συμβαίνει και αλλού.Η μόνη πηγή φαινομένων , όλων των διαφημισθέντων φαινομένων, εκτός από ελάχιστα που όμως συμβαίνουν και σε πολλά άλλα σημεία, είναι ο άνθρωπος και όχι το βουνό ή άλλη δύναμη της φύσης.

Μόνο ο μύθος συντηρεί την ιστορία αυτή και οι ανάγκες κάποιων να τον διατηρούν.

MozΜέλος
23/03/2006, 06:29:52
Πριβιέτ!

quote:

Θα μου πεις βέβαια θέλει "αρετή και τολμη η ελευθερία" .

Θέλει, ε; Xμ... ((Για να το λες, κάτι θα ξέρς...))

quote:
Μόνο ο μύθος συντηρεί την ιστορία αυτή και οι ανάγκες κάποιων να τον διατηρούν.

«Κάποιων»; Ποιων;; Για ρίξε, ωρε Διόνυσε, καναδυό ονόματα-διευθύνσεις-τηλέφωνα ((διότι το συστράν «μερικών» είναι ολίγον-τι μπαχατέλα...))

D-o-GON, τσάκο καναδυό ακόμα και προχώρα, μπας και δούμε κάνα κβαντικό! ((και μην αμφιβάλλεις καθόλου...))

Το Μαγικό βουνό, ο Κθούλου-καοτόνικ και η Απέθαντη τραγουδίστρια / σίκιουελ 400... ((+!))

Δώστε τα FFώτα στο λαό / 35ωρο τώρα
SeriusBased_M©Z society