ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kangaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
kangaroΜέλος
24/06/2019, 07:08:39
quote:
εγώ δεν αλλάζω γνώμη ως προς το ότι οι δραμινές είναι κουκλάρες! Αυτές που έχω γνωρίσει τουλάχιστον όσα χρόνια έζησα εκεί.

Με την όρεξη θα μείνεις. Σαλιάρη ...

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 07:09:31
quote:

Και keylogger να μου έβαλες εγώ δεν αλλάζω γνώμη ως προς το ότι οι δραμινές είναι κουκλάρες! Αυτές που έχω γνωρίσει τουλάχιστον όσα χρόνια έζησα εκεί.

Αυτό πάλι τί σχέση έχει με το θέμα;;
Στο εφεξής θα σε αποκαλώ "ΆρεςΜάρεςΚουκουνάρες". Θα κάνεις θραύση στο εξωτερικό με τέτοιο όνομα... Θα το παίξεις και λίγο πέρσης και είσαι μέσα.

24/06/2019, 08:10:35
quote:

quote:
εγώ δεν αλλάζω γνώμη ως προς το ότι οι δραμινές είναι κουκλάρες! Αυτές που έχω γνωρίσει τουλάχιστον όσα χρόνια έζησα εκεί.

Με την όρεξη θα μείνεις. Σαλιάρη ...

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Δεν πειράζει αν μείνω. Τουλάχιστον θα έχω κάνει την προσπάθεια ... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η αυριανή μέρα ...

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 08:23:19
Kang εχεις πμ

ilias1990Μέλος
24/06/2019, 08:26:04
Ρε παιδιά, κούρασε το θέμα. Υπάρχουν και τα π.μ στην τελική...

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 09:16:36
quote:

Ποιό θέμα ρε Ηλία;Υπήρξε ποτέ;

24/06/2019, 09:29:13
quote:

Ακριβώς φίλε. Αυτό λέω και εγώ. Αυτό το κουτσομπολιό μπορεί να γίνεται με πμ. Αλλά οι λοιπόι θέλουν να μουκαταστρέφουν τα θέματα και μετά να με κατηγορούν ότι δεν απαντώ κλπ.

ilias1990Μέλος
24/06/2019, 09:43:05
quote:

quote:

Δεν μιλάω για το παρόν θέμα, μιλάω γενικά για το θέμα της κόντρας με τον Λ.Α. Προφανώς και ήρθε για να προκαλέσει/τρολάρει, προφανώς και η συμμετοχή του είναι προβληματική και οι αντιδράσεις δικαιολογούνται.

Αλλά έχει τραβήξει πολύ το πράγμα. Έχει κουράσει αυτή η κόντρα χωρίς περιεχόμενο. Αυτό εννοώ

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 09:47:57
quote:

quote:

quote:

Δεν μιλάω για το παρόν θέμα, μιλάω γενικά για το θέμα της κόντρας με τον Λ.Α. Προφανώς και ήρθε για να προκαλέσει/τρολάρει, προφανώς και η συμμετοχή του είναι προβληματική και οι αντιδράσεις δικαιολογούνται.

Αλλά έχει τραβήξει πολύ το πράγμα. Έχει κουράσει αυτή η κόντρα χωρίς περιεχόμενο. Αυτό εννοώ

Έχεις δίκιο, θα επανέλθω στην τάξη.
Απλώς περιμενω απο αυτόν κάτι το στοιχειώδες.

24/06/2019, 10:38:47
Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Ηλία. Η κατάληξη που θα έχει αυτή η ιστορία θα είναι διαγραφές και ποινές. Και ο master Sunday τι είχε τι έχασε, εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 11:04:40
quote:

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Ηλία. Η κατάληξη που θα έχει αυτή η ιστορία θα είναι διαγραφές και ποινές. Και ο master Sunday τι είχε τι έχασε, εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο.

Νομίζω οτι αυτός είναι και ο σκοπός του άλλωστε. Δεν δικαιολογείται τέτοιο μένος για το esoterica αν είναι νέο μέλος. Προφανώς δεν τον λένε Λουκά λοιπόν και προφανώς έχει προϊστορία εδώ μέσα...

24/06/2019, 11:29:19
Μάλλον την ξέρουμε την προϊστορία. Δεν έχει όμως και τόση σημασία. Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχει μια κατηγορία χρηστών που αφού έπαιξαν διάφορα "παιχνιδάκια" εδώ μέσα, αποπέμφθηκαν. Και επιστρέφουν για τα ρέστα μετά από καιρό με κάποιο άλλο ψευδώνυμο. Πάλι δεν μας αφορούν τα προβλήματα που έχουν με την πάρτη τους, αυτό που βλέπω όμως είναι ότι άπαξ και εντοπίζονται, πρέπει να σταματάμε να παίζουμε το παιχνίδι τους.

Βλέπεις για παράδειγμα, ότι ο συγκεκριμένος αναρτά προφανώς σκόπιμα βλακείες. Με το να συμμετάσχεις, έστω και για να του την πεις (αρχικά δικαιολογημένα κατ' εμέ), του δίνεις πάτημα για να συνεχίσει να το κάνει. Σε λίγο θα δημιουργήσει καμιά 20ρια θέματα (στυλ Ελ) με παρόμοιους κουλούς τίτλους, απλά για εφέ. Νομίζω ότι η όποια βόλτα μπορεί να είχε στα υπόψη του εδώ, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που νομίζει. Οπότε ας τον να το καταλάβει μόνος του.

24/06/2019, 12:28:17
Στο μεταξύ έριξα μια ματιά στα περί της "Αγίας Ζώνης":

https://www.agiazoni.gr/article.php?id=26322138942156739831

Μιλάμε... πρόκειται για την αποθέωση της ειδωλολατρίας, της αποχαύνωσης και της απάτης με αυτοκρατορική βούλα.

Edited by - Heretic on 24/06/2019 12:28:52

24/06/2019, 15:26:30
quote:

Στο μεταξύ έριξα μια ματιά στα περί της "Αγίας Ζώνης":

https://www.agiazoni.gr/article.php?id=26322138942156739831

Μιλάμε... πρόκειται για την αποθέωση της ειδωλολατρίας, της αποχαύνωσης και της απάτης με αυτοκρατορική βούλα.

Edited by - Heretic on 24/06/2019 12:28:52

Στο σύνδεσμο που δίνεις μπορείς να περιγράψεις με λεπτομέρειες τι θεωρείς ειδωλολατρεία; Τι απάτη και τι αποχαύνωση με αυτοκρατορική βούλα; Μπορεί να μην πιστεύεις στην ανάληψη της Παναγίας ή και του Χριστού αλλά χαρακτηρίζεις ειδωλολατρεία το σεβασμό στα ιερά κειμήλια που αποδίδουν αυτοί που πιστεύουν; Μπορείς να αποδείξεις με κάποιο τρόπο αυτό που πιστεύεις ή απλά απορρίπτεις αυτό που πιστεύει ο άλλος στηριζόμενος στο ότι συνήθως δεν συμβαίνουν αναλήψεις;

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 24/06/2019 15:27:25

24/06/2019, 15:59:29
Master Sunday, θα ήμουν πρόθυμος να πιστέψω κάποια πράγματα, αν επρόκειτο για πραγματικά γεγονότα, που συνέβησαν σε πραγματικά πρόσωπα, κατόπιν αξιόπιστων ιστορικών μαρτυριών. Για ιστορίες για αγρίους που κατασκεύασε και επέβαλε στον αποχαυνωμένο λαό το γνωστό ντουέτο (ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος και η μάνα του Ελένη, δολοφόνοι και οι δύο, οι οποίοι έχουν αγιοποιηθεί) δεν έχει νόημα να συζητάμε. Χάνουμε την ώρα μας.

24/06/2019, 16:11:05
quote:

Master Sunday, θα ήμουν πρόθυμος να πιστέψω κάποια πράγματα, αν επρόκειτο για πραγματικά γεγονότα, που συνέβησαν σε πραγματικά πρόσωπα, κατόπιν αξιόπιστων ιστορικών μαρτυριών. Για ιστορίες για αγρίους που κατασκεύασε και επέβαλε στον αποχαυνωμένο λαό το γνωστό ντουέτο (ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος και η μάνα του Ελένη, δολοφόνοι και οι δύο, οι οποίοι έχουν αγιοποιηθεί) δεν έχει νόημα να συζητάμε. Χάνουμε την ώρα μας.

Η γνώμη μου είνα ότι πρόκειτια για πραγματικά γεγονότα. Άλλωστε συνέβησαν πολύ πριν την εμφανιση του Κωνσταντίνου και της Ελένης. Τριακόσια χρόνια. Πως θα μπορούσαν να κατασκευάσουν τέτοιο γεγονός; Με ποπιο τρόπο θα έπειθαν όλες τις χριστιανικές κοινότητες που δεν ανήκαν στην επικράτειά τους να πιστέψουν ένα ανύπαρκτο γεγονός που εκείνοι επινόησαν;

24/06/2019, 18:20:04
Άμα ήταν μόνο "η γνώμη μου" και η "γνώμη σου" για το αν τα γεγονότα αυτά είναι πραγματικά, καλά θα ήταν.

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 19:43:41
quote:

Γιατί ο τίμιος σταυρός δεν είναι παραμύθι;
400 χρόνια μετά βρήκαν τον σταυρό άθικτο;
Που και πώς ήξεραν ότι θα τον έβρισκαν θαμένο;

24/06/2019, 20:53:13
Θεομπαίχτες κανονικοί. Έστησαν σκηνικό ώστε να εντάξουν τους εαυτούς τους στη Χριστιανική μυθολογία. Φυσικά, όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει τα γεγονότα, θα έχανε το κεφάλι του. Άντε τώρα να δώσεις να καταλάβουν αυτοί που "ξέρουν τι θέλει ο Θεός".