- Αντβεντιστές της 7ης ημέρας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 13/10/2012 01:30:04
quote:
ΝτοτόροΟ ενας μιλάει για την έκθεση της Ανταρκτικής,εγω νόμιζα για τα επειδόδια στο "χυτήριο" και εσυ μας λές για τον αγώνα μπάσκετ!!!
Να το τόπικ που θέλεις DSM!!!
Η τρέλα μας κι εμείς,ο τίτλος!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
αντε μετα να συνεννοηθουμε ...αααααα καλα![]()
Θα προτιμούσα να με αποκαλούν Αρχιναύαρχο των Ανατολικών Θαλασσών, το DSM μια χαρά το συνήθισα, αλλά:
Με λένε Μάνο Νιωτάκη και το email μου είναι mniotakis@yahoo.com. Σε αυτό μπορούμε να συνεννοηθούμε για το πείραμα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τα...μικρά πνεύματα συναντιώνται!!
Μετριοφροσύνη και ταπεινότητα είπαμε!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μπορούμε κι απο εδώ.Δεν υπάρχει θέμα.Συζητάμε.
Κρατώ το μεϊλ σου,για άλλα θέματα.
Ανέπτυξε το σκεπτικό σου.
Μην ντρέπεσαι!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Καλά, ποιος τα χέζει τα επεισόδια; Το μπάσκετ είναι που μετράει
ΝτοτόροΟ ενας μιλάει για την έκθεση της Ανταρκτικής,εγω νόμιζα για τα επειδόδια στο "χυτήριο" και εσυ μας λές για τον αγώνα μπάσκετ!!!
quote:Να ξερες... πόσα πειράματα έχω κάνει
Τα πράγματα είναι απλά.Θα προτιμούσα να με αποκαλούν Αρχιναύαρχο των Ανατολικών Θαλασσών, το DSM μια χαρά το συνήθισα, αλλά:
Με λένε Μάνο Νιωτάκη και το email μου είναι mniotakis@yahoo.com. Σε αυτό μπορούμε να συνεννοηθούμε για το πείραμα.
Στα fora, τόσο οι δικοί μας πρόγονοι, όσο και οι Ρωμαίοι, μιλούσαν επωνύμως. Νομίζω οτι αυτό ως κανόνας δεν παραβιάζει τους κανόνες του esoterica, αρκεί κάποιος να το πράξει οικοιοθελώς. Προφανώς κάποιος που μιλά ανοιχτά, μιλά και πιο σοβαρά. Πρώτος λοιπόν το κάνω εγώ, για να μην θεωρήσει κανείς πως θέλω να το παίξω πονηρός, αλλά και γιατί ποτέ μου δεν ντράπηκα για τα λεγόμενά μου. Ίσως μια δυό φορές, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.
quote:Για πες μας αυτές τις φορές..
Ίσως μια δυό φορές, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.
Δεν αφορούσαν στη συμμετοχή μου στο forum, ως εκ τούτου θα ενέπιπταν στη σφαίρα του κουτσομπολιού αν τα ανέφερα. Αυτό θα ήθελες?
quote:
ΝικόμαχεΣτα fora, τόσο οι δικοί μας πρόγονοι, όσο και οι Ρωμαίοι, μιλούσαν επωνύμως. Νομίζω οτι αυτό ως κανόνας δεν παραβιάζει τους κανόνες του esoterica, αρκεί κάποιος να το πράξει οικοιοθελώς. Προφανώς κάποιος που μιλά ανοιχτά, μιλά και πιο σοβαρά. Πρώτος λοιπόν το κάνω εγώ, για να μην θεωρήσει κανείς πως θέλω να το παίξω πονηρός, αλλά και γιατί ποτέ μου δεν ντράπηκα για τα λεγόμενά μου. Ίσως μια δυό φορές, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.
συγνωμη ντρεπεται κανεις εδω μεσα για τα σοβαρα λεγαμενα του κ.λ.π ! δεν το νομιζω
Εγώ προσωπικά επιθυμώ την μερική ανωνυμία.
Είναι καλύτερα.
Το όνομά μου είναι Μάριος.
Αυτο δεν σημαίνει ότι μπαίνω στα θέματα και λέω μπούρδες ή τρολάρω.
Και σοβαρά μιλώ και αστεία κάνω.
Αλλωστε απο ενα γραπτό κείμενο,μπορείς να βγάλεις μερικά συμπεράσματα για τον δημιουργό του.
Πόσο μάλλον απο πολλά γραπτά του ιδίου.
Δεν νομίζω ότι μπορώ να κρύψω τον χαρακτήρα μου απο κανέναν,μετα απο 6.000 μηνύματα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Απολύτως σεβαστό. Από τη στιγμή όμως που πρότεινα κάτι, είναι δεοντολογικά απαραίτητο να δώσω τουλάχιστον δείγμα οτι το εννοώ.
quote:Ε.. ναι;
Dr Jekyll Mr HydeΔεν αφορούσαν στη συμμετοχή μου στο forum, ως εκ τούτου θα ενέπιπταν στη σφαίρα του κουτσομπολιού αν τα ανέφερα. Αυτό θα ήθελες;
Δεν νομίζω πως είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Εσύ τί λες? Προσπαθείς να πεις κάτι για τη σχέση των ανθρώπων με τη κλειδαρότρυπα του γείτονα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.