- Βυζαντινοί Ύμνοι --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
stiv:
Εν χριστο αδελφε Αρχιμανδριτη την ευλογια σας ,θα συνεχισουμε τα περι βυζαντινους υμνους ,η θα αφησουμε τα ζιζανια να μας κατατρωνε την ψυχικη μας ηρεμια!
Αδελφέ stiv, δεν είναι οι ίδιοι ζιζάνια, ο διάβολος έχει πάει κι έχει κάτσει στον σβέρκο τους και τους φυτεύει συνέχεια ζιζάνια στην ψυχή τους.
Προσπάθησε να τους βοηθήσεις να φύγουν από την ψυχή τους τα ζιζάνια, διώχνοντας τον διάολο από τον σβέρκο τους, γιατί αυτών τρώνε την ψυχή! τη δική μας δεν μπορούν! μας προστατεύει ο Μεγάλος Αγιασμός.
Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Ρωτα εσυ και θα σου απαντηση οποιος και να ειναι.
Ισως ειναι ο Padre-Lupus.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
quote:
Συγχαρήτρια! Πόσο χρονών είσαι παιδάκι μου; Τελειώσες το νηπιαγωγείο;
Όχι ακόμα Αρχιμανδρίτα μου...παιδί είμαι και απροσάρμοστο..."εννιάμισυ εβδομάδων"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Αν εγινες ανθρωπος του θεου θα σου
κοψω την καλημερα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Να! μόλις άκουσε για τον Μεγάλο Αγιασμό έφυγε ο Εαρινός!Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Ευρωπαίε...πρόσεχε..ακόμα εποφθαλμιώ...
..απόψε θα με ξενυχτήσετε μου φαίνεται...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Είναι και ο ευροπαιος εδώ, μα θα τον ρώταγα στην Κόρινθο όταν βρεθούμε. Τον είδα στο βίντεο, φενεται καλό παλικάρι..
Βασιλεύ Ουράνιε
http://www.youtube.com/watch?v=1pu2INiq61E
Κατι λενε τα τελευταια σου λογια.
Μη ταιζεις τα αρπακτικα του αιθερικου σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.