ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βυζαντινοί Ύμνοι --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βυζαντινοί Ύμνοι --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Αρχιμανδρίτης30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/02/2011, 00:18:54
quote:
stiv:
Εν χριστο αδελφε Αρχιμανδριτη την ευλογια σας ,θα συνεχισουμε τα περι βυζαντινους υμνους ,η θα αφησουμε τα ζιζανια να μας κατατρωνε την ψυχικη μας ηρεμια!

Αδελφέ stiv, δεν είναι οι ίδιοι ζιζάνια, ο διάβολος έχει πάει κι έχει κάτσει στον σβέρκο τους και τους φυτεύει συνέχεια ζιζάνια στην ψυχή τους.
Προσπάθησε να τους βοηθήσεις να φύγουν από την ψυχή τους τα ζιζάνια, διώχνοντας τον διάολο από τον σβέρκο τους, γιατί αυτών τρώνε την ψυχή! τη δική μας δεν μπορούν! μας προστατεύει ο Μεγάλος Αγιασμός.

Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"

22/02/2011, 00:20:25
ΠΛΑΤΩΝΑ

Ρωτα εσυ και θα σου απαντηση οποιος και να ειναι.
Ισως ειναι ο Padre-Lupus.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

22/02/2011, 00:21:19
Να! μόλις άκουσε για τον Μεγάλο Αγιασμό έφυγε ο Εαρινός!

Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)

"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"

22/02/2011, 00:22:03
quote:

Συγχαρήτρια! Πόσο χρονών είσαι παιδάκι μου; Τελειώσες το νηπιαγωγείο;

Όχι ακόμα Αρχιμανδρίτα μου...παιδί είμαι και απροσάρμοστο..."εννιάμισυ εβδομάδων"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/02/2011, 00:22:37
STAYRO

Αν εγινες ανθρωπος του θεου θα σου
κοψω την καλημερα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

22/02/2011, 00:23:38
quote:

Να! μόλις άκουσε για τον Μεγάλο Αγιασμό έφυγε ο Εαρινός!

Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ευρωπαίε...πρόσεχε..ακόμα εποφθαλμιώ.....απόψε θα με ξενυχτήσετε μου φαίνεται...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/02/2011, 00:24:29
Δεν είναι ο λουπος βρε, πολύ θέλει....Άλλο είναι το θέμα. Θα φύγει όπως απηλουσε για τρεις μήνες...(ο λουπους)

Είναι και ο ευροπαιος εδώ, μα θα τον ρώταγα στην Κόρινθο όταν βρεθούμε. Τον είδα στο βίντεο, φενεται καλό παλικάρι..

22/02/2011, 00:26:23
Σας καληνυχτώ παιδιά μου και εύχομαι ο θεός να σας φωτίσει να γίνετε καλύτεροι ανθρώποι και αν υποφέρετε πραγματικά τόσο πολύ και δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην επιστήμη. Ακόμα και αν δεν έχετε χρήματα για τον γιατρό και την φαρμακευτική αγωγή, ίσως να μπορούμε και πάλι να σας βοηθήσουμε. Απλά ζητήστε κάποια βοήθεια από όπου μπορείτε προτού να είναι αργά για όλους μας.

Βασιλεύ Ουράνιε
http://www.youtube.com/watch?v=1pu2INiq61E

22/02/2011, 00:29:14
Καληνυχτα πατερ.

Κατι λενε τα τελευταια σου λογια.
Μη ταιζεις τα αρπακτικα του αιθερικου σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

22/02/2011, 00:31:22
Καληνύχτα φίλε αρχιμανδριτη.