ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Oannes31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/06/2004, 18:48:30
Ψίτ Λύκος εδώ μέσα είμαι μόνο εγώ, και μάλιστα κακός και με φώτο και υπογραφή.

Απ την άλλη, άσε τις γυναίκες και πάμε μια ανάλυση οι δυο μας.
Ερώτηση – Απάντηση , χωρίς τζιριτσάντζουλες και τσιριμόνιες.

quote:
Τα πέντε πράγματα που έγραψα εδώ ήταν αρκετά για να σε επισκευθεί Τεκτονική Επιτροπή απο δυο άτομα (um, συνήθως είναι Η ΤΡΙΑ Η ΠΕΝΤΕ Η ΕΠΤΑ ρώτησε τους φίλους σου γιατί ΕΑΝ υπάρχουν), προκειμένου να καθήσετε να αναλύσετε ομού την Humanum Genus (απο την οποία υπάρχει ένα αντίτυπο σε κάθε Τεκτονική Στοά που έχω επισκευθεί προκειμένου να λάβω μέρος στις εργασίες της, απο τόσο παλιά όσο το...1890, δηλαδή λίγα χρόνια αφ'ότου βγήκε) για να αποφανθείτε ότι είναι γεμάτη ανακρίβειες, να χτυπήσετε τρείς φραπέδες, να πείτε καμμιά...ανοησία, και να χωρίσετε γελώντας.

Για να επισκεφτούν κάποιο φίλο οι Τέκτονες πρέπει να είναι 3-5-7 ?
Αν πάει κάποιος μόνος ή με ένα ακόμα Τέκτονα μια επίσκεψη δε μπορεί να το κάνει ?

quote:
Στις Η.Π.Α. υπάρχουν περίπου τρία εκατομμύρια Τέκτονες, και στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 700,000.

Αναγνωρίζει ΟΛΕΣ τις Στοές της Αμερικής η Αγγλία ;;;

quote:
Απο αυτούς, τα 2,5 εκατομμύρια στις Η.Π.Α. και οι 500,000 στην Αγγλία φέρουν στο δεξί τους χέρι το ίδιο δαχτυλίδι που φέρω και εγώ, δηλαδή τα σύμβολα της Τέχνης σε μπλέ φόντο και στη μέση το G.

1. Αν δε φέρει κάποιος στο δεξί χέρι το δαχτυλίδι δεν είναι Τέκτονας ;;;
2. Αν το δαχτυλίδι δεν είναι σε μπλέ φόντο αλλά σε κόκκινο ή σε μαύρο δεν ανήκει σε Τέκτονα ;
3. Αν κάποιος πάει σε ένα χρυσοχόο και φτιάξει ένα δαχτυλίδι με ανάλογα σύμβολα και το φορέσει τότε είναι Τέκτων ;
4. Αν το δαχτυλίδι έχει επάνω μια ακακία τότε αυτό τι σημαίνει ;

quote:
Τους υπόλοιπους σε Αμερική και Αγγλία που έχουν μείνει στο βαθμό του Fellowcraft, τους παρακαλάνε να έλθουν να γίνουν ΜΜ, και δεν έρχονται γιατί τους γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια.

1. Μετά από πόσες συνεδρίες που κάποιος δεν πάει τίθεται σε ύπνο ;
2. Που υπάρχει γραμμένο ότι κάποιος σώνει και καλά πρέπει να ανέβει βαθμό ;

quote:
με ηχογραφημένες ομιλίες του Grand Master προτρέποντας τους νέους να γίνουν Τέκτονες.

Εφ’ όσον ο Τεκτονισμός δεν επιτρέπει τον Προσηλυτισμό μήπως η παραπάνω ενέργεια είναι αντιτεκτονική ή μήπως δεν ανήκει στα Τάγματα του Α.κ.Α.Σ.Τ. ;

quote:
Σήμερα, έχει φθάσει στο να έχουν στα sites τους ακόμη και αιτήσεις ον-λάιν...
Η Τέχνη στην Αμερική έχει μαζικοποιηθεί εντελώς, έχει γίνει ένα μαζικό κίνημα που ειδικά στο Νότο, σχεδόν κάθε Λευκός Προτεστάντης είναι μέλος.

Μήπως γνωρίζεις τις διαφορές του Αμερικάνικου Τεκτονικού τύπου και του εν γένει Ευρωπαϊκού ;
Αποδέχεται ο ένας τον άλλον μιας και μιλάμε για κανονικότητα ;
Μήπως οι Αμερικάνοι έχουν οικειοποιηθεί τα σύμβολα κλπ κλπ και έχουν κάνει τα δικά τους Τάγματα ;
Μήπως στην Αμερική μπορείς να πάρεις τους 33 βαθμούς σε 6 μήνες ενώ στην Ευρώπη σε κάποια χρόνια ;

quote:
Εδώ στην Ελλάδα, το έχουνε ξεφτιλίσει. Οι αδαείς φοβούνται ακόμη και τον ίσκιο τους, θεωρούν τον Τεκτονισμό κάτι σαν τα Διονυσιακά και τα Ελευσίνια Μυστήρια μαζί, τηρώντας "σιγή" ώς άλλοι μύστες...

ΕΔΩ στην Ελλάδα υπάρχουν άλλα κόζια τα οποία και μάλλον αγνοείς
Εκτός λοιπόν από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ( Σκωτικός και Υόρκη ) που είναι αναγνωρισμένη από την μητέρα Αγγλία , υπάρχει η Εθνική Μεγάλη Στοά ( Υόρκη ) που είναι αναγνωρισμένη από την Αμερική. Και οι δύο είναι Τάγματα του Αμιγούς Τεκτονισμού.

Από την άλλη υπάρχουν το Droit Human το οποίο είναι το Τάγμα του Μικτού Τεκτονισμού και έχει αναγνώριση από την μητέρα Γαλλία ( πνέει τα λοίσθια ) και η Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος που είναι αναγνωρισμένη από τον Clipsas (Παγκόσμια Ένωση Ελευθέρων Ταγμάτων του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Τύπου ).

Δεν υπάρχει Τάγμα της O.E.S.

quote:
Δε μου λές τώρα κα. Ζάντοκ, θα σου κάνω κάποια ερώτηση και να μου απαντήσεις ειλικρινά. Απο τους φίλους σου τους τέκτονες , σου έχει κάνει κανένας δώρο τα γάντια του?
Η ερώτηση είναι απλή. Απαντάται με ένα " ναι" ή με ένα "όχι".

Θα σου απαντήσω εγώ αντί της Zadok, αυτό γινόταν πολύ παλιά όταν ο νέομυούμενος επέλεγε την γυναίκα που θα έδινε το δεύτερο ζευγάρι γάντια από αυτά που του χορηγούσε η Στοά αμέσως μετά το τέλος της μύησης. Τώρα δεν ισχύει και δεν γίνετε όπως και δεν γίνετε να πλένουν οι μαθητές τα γάντια των διδασκάλων.

quote:
Humanum Genus – Αγία Έδρα

Από πότε ο Τεκτονισμός ενδιαφέρετε για το τι λέει η κάθε Εκκλησιαστική Έδρα ;
Από πότε ο Τεκτονισμός δέχεται στις τάξεις του ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ;

Προσωπικά δεν αναγνωρίζω το «αλάθητο» του Πάπα και κανενός άλλου που, τάχα μου και να, υπηρετεί το Θεό και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την μεταφορά του λόγου Του.

Έχω τη νοημοσύνη να μπορώ να διαβάσω και να κρίνω από μόνος μου αν μου κάνει η διδασκαλία του Ιησού ή του Σωκράτη ή του Κρίσνα ή όποιου άλλου.

quote:
Και τα βιβλία αυτά που έδωσα, στο εμπόριο κυκλοφορούν αλλά εάν δεν σου τα έδινα, θα ήξερες ότι υπήρχαν?

Τα βιβλία τα οποία ανέφερες είναι όλα στην Βιβλιοθήκη μου και μάλιστα εις την Ελληνική γλώσσα εδώ και πολλά χρόνια. Άρα απ’ ότι καταλαβαίνεις δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο να τα διαβάζεις αλλά και άλλοι και μάλιστα στην Ελλάδα.

quote:
Απο αυτούς, τα 2,5 εκατομμύρια στις Η.Π.Α. και οι 500,000 στην Αγγλία φέρουν στο δεξί τους χέρι το ίδιο δαχτυλίδι που φέρω και εγώ, δηλαδή τα σύμβολα της Τέχνης σε μπλέ φόντο και στη μέση το G.

Αααααααααχ, Νοn nobis Domine, non nobis Domine, sed Tu da gloriam...

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν επίορκοι ;;;;;;;;;;;;
Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν τι έκαναν εκεί μέσα και λένε άλλα αντί άλλων.

Περιμένω τις σύντομες απαντήσεις σου για να γίνει διάλογος και να βγει συμπέρασμα.

Ο κακός λύκος

10/06/2004, 18:51:31
RAMOGLOU ekdoseis gynaikwn kai vivliwn S.A.

Ο κακός λύκος

Den UlvΝέο Μέλος
10/06/2004, 20:00:01
quote:

Ψίτ Λύκος εδώ μέσα είμαι μόνο εγώ, και μάλιστα κακός και με φώτο και υπογραφή.

Ram-Oglu, άσε τις μαγκιές γιατί απο κεί που έρχομαι δεν περνάνε.
---------------------------------------------------------------------

quote:

Απ την άλλη, άσε τις γυναίκες και πάμε μια ανάλυση οι δυο μας.
Ερώτηση – Απάντηση , χωρίς τζιριτσάντζουλες και τσιριμόνιες.

Όταν θα μιλάς μαζί μου μαγκάκο, θα παρατάς την Τουρκική και θα πιάνεις την Ελληνική ή την Ελληνο-Σλαβική, και εάν δεν μπορείς να την μιλήσεις θα μιλάς Εγγλέζικα, verstanden?

quote:

Για να επισκεφτούν κάποιο φίλο οι Τέκτονες πρέπει να είναι 3-5-7 ?
Αν πάει κάποιος μόνος ή με ένα ακόμα Τέκτονα μια επίσκεψη δε μπορεί να το κάνει ?

Αυτό είναι ερώτηση Ράμογλού? Ποιά είναι η σημασία του ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ-ΕΠΤΑ Ραμογλού?

Πηγαίνουν οι Χιώτες τρείς-τρείς Ράμογλού? Ε?

Η απάντηση είναι ότι ναι μπορεί.

quote:

Αναγνωρίζει ΟΛΕΣ τις Στοές της Αμερικής η Αγγλία ;;;

Όχι βέβαια.

quote:

1. Αν δε φέρει κάποιος στο δεξί χέρι το δαχτυλίδι δεν είναι Τέκτονας ;;;

Δεν έχει σημασία σε πιο χέρι φέρεις το δαχτυλίδι, ούτε το να φέρεις το δαχτυλίδι αυτό καθε αυτό έχει κάποια σημασία.

quote:

2. Αν το δαχτυλίδι δεν είναι σε μπλέ φόντο αλλά σε κόκκινο ή σε μαύρο δεν ανήκει σε Τέκτονα ;

Δεν έχω ιδέα. Προσωπικά, δεν έχω δεί μαύρο και κόκκινο φόντο. Το Μπλέ πάντως, συμβολίζει τηυν Μπλέ Στοά.

Θα ήθελες να σου εξηγήσω τι είναι η Μπλέ Στοά?

quote:

Αν κάποιος πάει σε ένα χρυσοχόο και φτιάξει ένα δαχτυλίδι με ανάλογα σύμβολα και το φορέσει τότε είναι Τέκτων ;

Πάλι τα ίδια θα λέμε? Προσωπικά, έχεις δεί εσύ πολλούς στην Ελλάδα να φοράνε τέτοιο δαχτυλίδι? Εγώ κανέναν [στην Ελλάδα].

quote:

Αν το δαχτυλίδι έχει επάνω μια ακακία τότε αυτό τι σημαίνει ;

AΘανασία. Σύμβολο. Τίποτα.

quote:

Μετά από πόσες συνεδρίες που κάποιος δεν πάει τίθεται σε ύπνο ;

Αυτό εξαρτάται απο το άτομο και το επάγγελμά του.

quote:

2. Που υπάρχει γραμμένο ότι κάποιος σώνει και καλά πρέπει να ανέβει βαθμό ;

Πουθενά.

quote:

Εφ’ όσον ο Τεκτονισμός δεν επιτρέπει τον Προσηλυτισμό μήπως η παραπάνω ενέργεια είναι αντιτεκτονική ή μήπως δεν ανήκει στα Τάγματα του Α.κ.Α.Σ.Τ. ;

Tι είναι το Α.κ.Α.Σ.Τ.? Αγγλικά ακρωνύμια παρακαλώ.

Μπερδεύεις την διαφήμιση με τον Προσυλητισμό?

quote:

Μήπως γνωρίζεις τις διαφορές του Αμερικάνικου Τεκτονικού τύπου και του εν γένει Ευρωπαϊκού ;

Ποιού απο όλους με ποιού απο όλους??????

quote:

Αποδέχεται ο ένας τον άλλον μιας και μιλάμε για κανονικότητα ;

Τα παράλληλα Τάγματα, ναι. (York Rite<----->York Rite, Scottish Rite<---->Scottish Rite)

NOTE: H Grand Lodge of Scotland ουδεμία σχέση έχει με την λεγόμενη Scottish Rite (A.F. & A.M.)

quote:

Μήπως οι Αμερικάνοι έχουν οικειοποιηθεί τα σύμβολα κλπ κλπ και έχουν κάνει τα δικά τους Τάγματα ;

Μπορείς να το δείς και έτσι. Ορισμένα τάγματα (e.g. Prince Hall Masonry) θεωρούνται μή κανονικά και δεν αναγνωρίζονται απο κανένα.

Θεωρείς την πρόσθεση νέων βαθμών στη Scottish Rite, ώς ένδειξη μη κανονικότητας?

Πέσε μου τη γνώμη σου.

quote:

Μήπως στην Αμερική μπορείς να πάρεις τους 33 βαθμούς σε 6 μήνες ενώ στην Ευρώπη σε κάποια χρόνια ;

Αναφέρεσαι στην τάση που είχαν ορισμένοι παλαιά να πάρουν και τον 33ο Βαθμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και να περάσουν στους Shriners (Shrine)?

Αυτό καταργήθηκε.

Κανείς στην A.F. & A.M. δεν μπορεί να πάρει τους βαθμούς σε έξι μήνες. Προφανώς αστειεύεσαι.

quote:

ΕΔΩ στην Ελλάδα υπάρχουν άλλα κόζια τα οποία και μάλλον αγνοείς
Εκτός λοιπόν από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ( Σκωτικός και Υόρκη ) που είναι αναγνωρισμένη από την μητέρα Αγγλία

Περίμενε, περίμενε...Scottish Rite and York Rite μαζί??????Μάλλον G.L.o.S (Grand Lodge of Scotland).

quote:

υπάρχει η Εθνική Μεγάλη Στοά ( Υόρκη ) που είναι αναγνωρισμένη από την Αμερική. Και οι δύο είναι Τάγματα του Αμιγούς Τεκτονισμού.

York Rite?

quote:

Από την άλλη υπάρχουν το Droit Human το οποίο είναι το Τάγμα του Μικτού Τεκτονισμού και έχει αναγνώριση από την μητέρα Γαλλία ( πνέει τα λοίσθια )

Αντικανονικό. Πρώτη φορά το ακούω.

quote:

και η Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος που είναι αναγνωρισμένη από τον Clipsas (Παγκόσμια Ένωση Ελευθέρων Ταγμάτων του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Τύπου ).

A.F. & A.M.?

quote:

Δεν υπάρχει Τάγμα της O.E.S.

Κοίτα, γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος, γιατί υπάρχουν Αγγλόφωνες Στ.:. εδώ.

quote:

Θα σου απαντήσω εγώ αντί της Zadok, αυτό γινόταν πολύ παλιά όταν ο νέομυούμενος επέλεγε την γυναίκα που θα έδινε το δεύτερο ζευγάρι γάντια από αυτά που του χορηγούσε η Στοά αμέσως μετά το τέλος της μύησης. Τώρα δεν ισχύει και δεν γίνετε όπως και δεν γίνετε να πλένουν οι μαθητές τα γάντια των διδασκάλων.

Σωστά για το πρώτο, είναι παλιό έθιμο, αλλά σε διαβεβαιώ, γίνεται ακόμα.

Για το δεύτερο, δεν το έχω ακούσει.

quote:

Από πότε ο Τεκτονισμός ενδιαφέρετε για το τι λέει η κάθε Εκκλησιαστική Έδρα ;

Η Humanum Genus είναι πασίγνωστη και μη εξαιρετέα, και επίσης υπάρχει στις Βιβλιοθήκες Μεγάλων Στοών, μαζί με μια πληθώρα άλλων βιβλιών στις Η.Π.Α.

quote:

Από πότε ο Τεκτονισμός δέχεται στις τάξεις του ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ;

Πάντοτε ο Τεκτονισμός ήταν ανοικτός πρός όλους που δήλωναν ότι πιστεύουν σε κάποιο Θεό, και αυτο συμπεριλαμβάνει πιστούς όλους των Θρησκειών.

quote:

Προσωπικά δεν αναγνωρίζω το «αλάθητο» του Πάπα και κανενός άλλου που, τάχα μου και να, υπηρετεί το Θεό και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την μεταφορά του λόγου Του.

Σώπα, μη μου το λές, δεν το ήξερα.

quote:
Και τα βιβλία αυτά που έδωσα, στο εμπόριο κυκλοφορούν αλλά εάν δεν σου τα έδινα, θα ήξερες ότι υπήρχαν?

Δεν λέω ότι λές ψέμματα, αλλά δεν λές ολόκληρη την αλήθεια. Υπάρχει στα Ελληνικά...μετάφραση του "The secret architecture of our nation's Capital"?

quote:

Τα βιβλία τα οποία ανέφερες είναι όλα στην Βιβλιοθήκη μου και μάλιστα εις την Ελληνική γλώσσα εδώ και πολλά χρόνια. Άρα απ’ ότι καταλαβαίνεις δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο να τα διαβάζεις αλλά και άλλοι και μάλιστα στην Ελλάδα.

¨Οχι όλα...

"We must secure the existence of our people and a future for White Children.
The beauty of the White Nordic woman must not perish from the earth"

10/06/2004, 21:55:38
quote:

RAMOGLOU ekdoseis gynaikwn kai vivliwn S.A.

Ο κακός λύκος

Αγαπητέ μου, είσαι ο άνθρωπός μας!!!

Έχω να σου κάνω πρόταση: αναλαμβάνεις εμένα και την elpida, αφού της δείξω τα κόλπα με την Ταρώ και μετά...

...αγοράζεις τα δικαιώματα για τ' απομνημονεύματα του Den Ulv. Βέβαια, δε λένε πολλά... αλλά για τους περισσότερους ανίδεους θα γίνουν ανάρπαστα.
Και που 'σαι, θέλω καλή προμήθεια...

Άντε μη φορέσω το δαχτυλίδι μου, τα γάντια... του μποξ και τίποτε άλλο και γίνει χαμός!!!!
Αλήθεια, την ώρα εργασίας τί συνολάκι προτείνεις;
Έχουμε ελευθερία επιλογής ή όχι;

Κάτι έγραψες πιο πάνω για παντελόνια. Συνθηματικό ήταν;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 10/06/2004 22:01:38

10/06/2004, 22:24:54
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4-5 ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚ -ΜΕ ΤΙΣ 25 ΣΕΛΙΔΕΣ- ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΛΥΚΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ULV -O ΦΙΛΤΑΤΟΣ RAMOGLOU ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ-.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
10/06/2004, 22:33:06
MIA EIΛΙΚΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ULV.
ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ "ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ.

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΤΟ G ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ?

ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΓΚΡΕΤΕΛ

Den UlvΝέο Μέλος
10/06/2004, 22:38:42
quote:

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4-5 ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚ -ΜΕ ΤΙΣ 25 ΣΕΛΙΔΕΣ- ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΛΥΚΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ULV -O ΦΙΛΤΑΤΟΣ RAMOGLOU ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ-.

Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται I.P. address, το οποίο περνάει αυτόματα μαζί με άλλες πληροφορίες κάθε φορά που δίνουμε ένα άρθρο (submit a post).

Αυτό δεν μπορείς να το δείς εσύ ώς χρήστης, αλλά το βλέπουν οι Moderators ή ο Αντμίν, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει αυτό τον τύπο φόρουμ. Έχω δουλέψει μόνο V-Bulletin 5.

Άν νομίζεις ότι ήμουνα ο ίδιος άνθρωπος που δήθεν προκαλούσα πάλι αντιπαραθέσεις, πέσε στον Admin ή στους Moderators να ελένξουν τις δυο IP.

Εγώ πάντως σου λέω, ότι πρώτη φορά έρχομαι εδώ, ήρθα για άλλο λόγο, όχι να συζητήσω περί ΕΤ, και εκτός απο το ότι είμαι εδώ στην Ελλάδα μόνο για λίγους μήνες, θα φύγω σε λίγεσ βδομάδες για εξωτερικό.

Όχι ότι θα σας λείψω, αλλά απλά για να μην το ξεφτιλίζουμε τελείως.

10/06/2004, 22:47:42
CHAT TO KANAME TO TOPIC.

ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΩΣ ΜΕΤΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, -ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΜΑΙ- ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΝΙCK NAME ΛΥΚΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Den UlvΝέο Μέλος
10/06/2004, 23:36:10
quote:

MIA EIΛΙΚΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ULV.
ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ "ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ.

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

Υποθέτω ότι μπορεί να φαίνεται και έτσι σε ένα τρίτο παρατηρητή. Το να πώ ότι δεν είναι έτσι εφ'όσον έχεις ήδη σχηματίσει άποψη, θα βοηθήσει σε τίποτε?

Υπηρετώ διαφορετικό Θεό πλέον, όχι τον Μ.Α.Τ.Σ. και τους σκοπούς του.

Τα δυο σύμπαντα δεν συνάδουν.

quote:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΤΟ G ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ?

Στην Αμερική, ο καθένας φοράει και απο ένα χαρακτηριστικό δαχτυλίδι.

Υπάρχουν πολλοί τύποι. Της Αννάπολης, του Γουέστ Πόιντ, της Αστυνομίας, των Πεζοναυτών, της Αεροπορίας Ναυτικού, της Πυροσβεστικής, του Κολλεγίου, του Πανεπιστημίου, κτλ.

Αυτό το περίφημο δαχτυλίδι, είναι ένδειξη ότι έχεις φθάσει στον τρίτο βαθμό της Craft Masonry (Master Mason), η οποία λέγεται στην Αμερική Blue Lodge.

Πολύς κόσμος, μένει σε αυτό το βαθμό και δεν προχωρεί, συνήθως άνθρωποι απο κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Όπως έγραψε και ο Κακός Λύκος, μόλις λάβεις την διάκριση του Master, μπορείς να προχωρήσεις είτε στο York Rite που την βλέπουν και στην Αμερική ώς την αυθεντική μορφή του Τεκτονισμού γιατι προέρχεται απο την πόλη της Υόρκης όπως έγραψα εχθές στο Αγγλικό Κείμενο, είτε στο λεγόμενο Scottish Rite, που έχει 32 βαθμούς συμπεριλαμβανομένων των βαθμών της Μπλέ Στοάς. (Ο 33ος είναι τιμητικός).

Για μια επεξήγηση όλων αυτών, πήγαινε εδώ.

http://www.thelodgeroom.com/bodies.html

Ανάλογα με την παράδοση της κάθε στοάς, φτιάχνεται ή δεν φτιάχνεται αυτό το δαχτυλίδι.

Ο μάστορας που μου το έφτιαξε ήταν και αυτός Τέκτονας, και τα έφτιαξε σέτ για μένα και την παρέα μου. Το δαχτυλίδι είναι μοναδικό και Αμερικάνικο. Δεν πιστεύω να υπάρχει εδώ.

Αυτο που έγραψα απάνω ήταν συμβολισμός, όπως και αυτό για τα γάντια. Σημαίνει ότι σχεδόν όλος ο κόσμος έχει περάσει απο αυτό το βαθμό και δεν έιναι κάτι το ιδιαίτερο, παρ'όλο ότιτο τελετουργικό είναι ιδιαίτερο, και σου λένε πώς έχει μεγάλη σημασία, μπλά, μπλά, μπλα.

Stavros_ΗΜέλος
10/06/2004, 23:50:53
Ulv (δεν έχεις παράπονο είπα το όνομα σου σωστά, όπως το ζήτησες...)

Δεν πιστεύω να έχει κανένας εδώ μέσα την διάθεση να αντιδικήσει με κάποιον συνομιλητή του, γιατί ο καθένας μας διαβάζοντας τις θέσεις των υπολοίπων προσπαθεί να μάθει κάτι παραπάνω απο αυτά που ξέρει.

Επομένως οι θέσεις που καταθέτεις είναι ευπρόσδεκτες.
Νομίζω όμως οτι η ένταση έχει δημιουργηθεί γιατί ο τρόπος με τον οποίον τις καταθέτεις δεν πείθει τους υπόλοιπους συνομιλητές.

Για παράδειγμα εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιά είναι η άποψη σου για τον τεκτονισμό και γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία.
Τελικά η άποψη σου είναι θετική ή αρνητική ??

Την μία λές οτι τους θεωρείς σκοτεινούς συνομότες και οτι προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο και την παγκόσμια οικονομία και απο την άλλη λές οτι έχεις καλούς φίλους τέκτονες γιατί το γεγονός οτι κάποιος παίρνει μέρος σε μία ανήθηκη ομάδα δεν σημαίνει οτι είναι και αυτός ανήθηκος.
Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα δύο δεν στέκουν γιατί συνήθως γίνεσαι μέλος μιας ομάδας, όταν αυτή η ομάδα σε εκφράζει

Επίσης απο τα λεγόμενα σου είναι ξεκάθαρο οτι κάθε μυστικιστική οργάνωση όπως ο τεκτονισμός, οι ναίτες κτλ. δεν την συμπαθείς και απο την άλλη λές οτι φοράς ένα μασωνικό δαχτυλίδι όπως φοράνε 2.5 εκατομμύρια Αμερικάνοι και 500.000 Άγγλοι.
Είναι δυνατόν θα φοράς το δαχτυλίδι μιας οργάνωσης που δεν συμπαθείς ?

Επίσης σε ερώτηση κάποιου συνομιλητή μας για το αν υπήρξες ή είσαι τέκτονας απαντάς οτι δεν είσαι και πώς ότι γνωρίζεις το γνωρίζεις απο ανάγνωση βιβλίων και κώδικες που παίρνεις απο γνωστούς σου μασώνους.
Τότε ποιός είναι ο λόγος που φοράς το δαχτυλίδι με το G?

Edited by - Stavros_Η on 10/06/2004 23:54:39

28/07/2002, 10:17:13
Ιπτάμενα αντικείμενα σε αρχαίο ναό της Αιγύπτου????

http://www.crystalinks.com/ancientaircraft.html