ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φως στο θρίλερ Λιαντίνη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Φως στο θρίλερ Λιαντίνη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ89 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
08/11/2003, 13:00:54
quote:

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ.ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΩ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ

Ο φοβος σου ονομαζεται Ιλιγγος καλη μου η πιο απλα υψοφοβια και ειναι κατι που το εχουν πολλοι.Και εγω υποφερω απο ιλιγγους, δεν τολμαω να κοιταξω κατω οταν ειμαι σε ψηλο κτηριο

Edited by - Το ξωτικό on 08/11/2003 13:03:45

08/11/2003, 13:14:40
Φοβάμαι μήπως τελικά ανακαλύψω πως αγωνίζομαι μάταια....

Κάτια, από την στιγμή που βρίσκεσαι τόσοοοοο ψηλά για να έχεις ιλίγγους, έχεις χασεί προ πολλού την γή κάτω από τα πόδια σου.

ROGGΜέλος
08/11/2003, 16:08:56
Γεια και χαρά. Φόβος και πάλι φόβος...Να΄ταν μόνο ένας? Ειλικρινά φοβάμαι από τη μέρα που γεννήθηκα, ωστόσο δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω, συνεχίζω και τολμώ και ρισκάρω και τρώω τα μούτρα μου... Τι είναι αυτό που φοβάμαι? Ερωτήθη χθες από συνάδελφο. Δεν ξέρω ακριβώς. Με ρώτησε, μήπως τον εαυτό σου? Δεν απάντησα. Ισως τη ζωή. Γιατί? Λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης? Πού να ξέρω? Η, μήπως, ξέρω? Μια συνάδελφος μού είπε πως είναι το κάρμα. Δεν ξέρω για σας, εγώ το πιστεύω. Τελευταία διαβάζω ένα βιβλίο που λέγεται ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ.
Μωρέ το κάνω, γιατί, όμως, όλο σκοντάφτω? Αν υπάρχει άνθρωπος με τρομερά αποθέματα ψυχικής αντοχής και ανοχής, ε, αυτός είμαι εγώ, και μπορεί να τρέμω ώρες ώρες να αντιμετwπίσω καταστάσεις, όμως τίποτα δεν με σταματά και ρίχνομαι με τα μούτρα πάνω τους. Φοβάμαι, το κάνω, γιατί, γαμώτο, δεν τα καταφέρνω?

ROGG

iasonasΜέλος
08/11/2003, 18:21:54
Γεια σε όλους, λοιπόν θα αρχίσω με το μήνυμα της endorama, το φόβος που λέει, έχω καταλάβει ότι τον έχουν πάρα πολλά άτομα, δηλαδή το να είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου και να φοβάσαι να βγάλεις τα πόδια σου έξω από τα σκεπάσματα, έχω μια φίλη η οποία σε μια κουβέντα που είχαμε για τους φόβους που έχει ο καθένας μου είπε, “εγώ φοβάμαι περισσότερο από όλα την νύκτα που πέφτω για ύπνο να βγάλω τα πόδια μου έξω από το πάπλωμα, να φανταστείς ότι και το καλοκαίρι σκεπάζομαι ολόκληρη με το σεντόνι αλλιώς δεν μπορώ να κλείσω μάτι”.
Επίσης ο πιο γνωστός συγγραφέας ιστοριών τρόμου Στιβεν Κινγκ, σε ερώτηση που του είχε γίνει για το ποιος είναι μεγαλύτερος του φόβος, είχε πει αυτόν ακριβώς τον φόβο (που να’ ξερε ότι για κάποιους αυτά που γράφει είναι ο μεγαλύτερος τους φόβος).

Φίλη Κάτια, τον φόβος που έχεις τον έχουν πολλά άτομα και σε πολύ χειρότερη μορφή πιστέψαμε, εγώ πάλι πωρώνομαι πολύ με το ύψος.

Ο δικός μου μεγαλύτερος φόβος είναι μήπως όταν θα βρίσκομαι στο τέλος συνειδητοποιήσω ότι πορευόμουν σε λάθος μονοπάτια.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Darkangel_78Μέλος
09/11/2003, 00:34:40
quote:

Ο δικός μου μεγαλύτερος φόβος είναι μήπως όταν θα βρίσκομαι στο τέλος συνειδητοποιήσω ότι πορευόμουν σε λάθος μονοπάτια.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Γι'αυτό τα μονοπάτια που διαλέγω τα διαλέγω με την καρδιά,αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι )μη γελάσετε) οι αράχνες!
Παραλύω και μόνο στη σκέψη τους...

Σημειώνω ότι το να κοιτάς από κάποιο ψηλό σημείο ονομάζεται ακροφοβία,το να είσαι γενικά ψηλά ακόμα κι αν δεν κοιτάς κάτω,αυτό είναι υψοφοβία!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

09/11/2003, 09:09:02
quote:

[quote]

Σημειώνω ότι το να κοιτάς από κάποιο ψηλό σημείο ονομάζεται ακροφοβία,το να είσαι γενικά ψηλά ακόμα κι αν δεν κοιτάς κάτω,αυτό είναι υψοφοβία!

Καλημερα σας.
Αγαπητη Σκουρα η Σκοτεινη η Μελαχροινη Αγγελε ευχαριστω για την διευκρινηση και τον διαχωρισμο της καθε φοβιας μιας και εγω που εχω και τα δυο δεν εχω καθησει να τα ξεχωρισω.
Για μενα ειτε ακροφοβια το πω,ειτε υψοφοβια το πω το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,<παγωνω> οταν βρισκομαι καπου ψηλα,<παγωνω> και οταν κοιταζω προς τα κατω η προς τα πανω.

Edited by - Το ξωτικό on 09/11/2003 09:10:52

Darkangel_78Μέλος
09/11/2003, 14:26:25
Να'σαι καλά ξωτικό μας!
Πάντως εγώ έπασχα και από τα δύο!Προσπαθώ τώρα να ξεπεράσω ΚΑΙ την ακροφοβία,όμως θέλει πολλή δουλειά.Συνήθως αισθάνομαι καλύτερα αν κρατιέμαι από ένα σταθερό σημείο και οπωσδήποτε αν έχω δίπλα μου κάποιο άτομο που εμπιστεύομαι.Η αραχνοφοβία όμως παραμένει!(Η ομώνυμη ταινία ήταν το χειρότερό μου...)

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

09/11/2003, 14:38:37
Αγαπητη Μελαχροινη Αγγελε η δικη μου φοβια προς τα εντομα εχει κατα κυριο λογο προελθει απο την ταινια Η Μυγα.
Απο τοτε που την ειδα αποφευγω και μονο στην σκεψη καθε ειδους εντομο ειδικα αν ειναι μεγαλο και μαυρο.
Την ταινια Αραχνοφοβια εχω αποφυγει να την δω μεχρι τωρα για να μπορω να λεω οτι υπαρχει και ενα εντομο που να ναι υποφερτη η σκεψη του!
Καλη εβδομαδα να εχουμε
katiaΜέλος
09/11/2003, 19:13:25
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

09/11/2003, 19:31:42
quote:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Να'σαι καλα Κατια αλλα για ποια απο τις δυο αναλυσεις λες?
Αν αναφερεσαι στην πρωτη μου αναλυση περι του φοβου σου,θα μοιραστω την ευχαριστια με την Μελαχροινη Αγγελο
Αν αναφερεσαι στην δευτερη μου αναλυση περι του πως αναπτυχθηκε μεσα μου η φοβια για τα εντομα(μιας και ημουν αρκετα εκφραστικη)θα πω....δεν κανει τπτ,οποτε θες στην διαθεση σου

katiaΜέλος
10/11/2003, 22:37:47
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΑΓΓΕΛΟ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

prometheasΜέλος
17/11/2003, 16:09:20
Τα φίδια από τοτε που με δάγκωσε μια οχια πριν 5 χρόνια

kaskariliaΝέο Μέλος
17/11/2003, 16:11:00
με σειρα προτεραιοτητας αναποδη..φοβαμαι καθε μερα πριν κοιμηθω πως παλι θα πεσω απο το κρεβατι..εχω διπλο,τριπλο δε ξερω αν βγαινει.φοβαμαι τον εαυτο μου γιατι αν και τον ξερω ,ξερωπως αλλαζει συνεχεια και δε μπορω να παρακουλουθωσυνεχως αυτεςτις αλλαγες.φοβαμαι και καποιες γυναικες οδηγους..οι ανθρωποιμε φοβιζουν πολυ,δεν ξερω αν ισχυει και για αλλους αυτο

AnounakisΜέλος
20/11/2003, 22:49:00

Ο μεγαλύτερος φόβος μου είμαι εγώ.

21/11/2003, 12:52:32
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..........................

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ, ΜΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ......

VIKINGΜέλος
21/11/2003, 13:58:23
Φοβαμαι την μοναξια περισσοτερο και απο τον θανατο.

Stavros_ΗΜέλος
21/11/2003, 14:29:51
quote:

Φοβαμαι την μοναξια περισσοτερο και απο τον θανατο.

Συμφωνώ και επαυξάνω και για τον εαυτό μου.

al_ter_ego2000Νέο Μέλος
25/11/2003, 13:19:11
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ,Ο ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.....

http://www.freeman.org.ua/daemons/img/angel.jpg

ΧΡΗΣΤΟΣΝέο Μέλος
13/09/2004, 17:36:55
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΝΕΟΠΑΡΑΛΗΦΘΕΝ,4 ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ,3 ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΟΠΤΕΥΣΗΣ(ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ,ΜΕΓΑΡΑ,ΠΑΡΝΗΘΑ),ΟΧΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ(ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΓΚΟΙ),ΚΑΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ!)ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ(2 ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΙΚΕΣ=ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ!),ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ),ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΙΣΧΥΡΑ(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ),ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ.
Ε....ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΡΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΞΩΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ?(ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...).
ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...

13/09/2004, 17:49:09
Χωρίς να μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ μόνο να σου επιβεβαιώσω ότι ήταν εξωγενής παράγοντας

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...