ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SchrecKΝέο Μέλος
11/07/2005, 15:47:08
Noluyo La burda meydanı boş buldunuzda arkamdan lafmı sokuşturuyosunuz türkçe konuşunda bende anlıyayım akıllı olun burada uçar yoksa..
astral-projectΜέλος
11/07/2005, 19:11:23
οπως πολυ σοφα λεει και ο τουρκος ανωθεν μου, ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται... (ελευθερη μεταφραση)

12/07/2005, 04:08:26
Το ότι η Τουρκία (δηλ. το υπό του Κεμάλ ιδρυθέν "κρατικό" μοντέλο της Τουρκίας) αργά η γρήγορα βαίνει προς διάλυση είναι εύκολα προβλέψιμο γεγονός πλέον,
γιατί πέρα από την ανομοιογενειά της και τις εξελίξεις στο Ιράκ (ομοσπονδοποίηση του Ιράκ, με επίσημη-κρατική-εξουσιαστική συμμετοχή των Κούρδων του Ιράκ και άρα ενδυνάμωση της "φωνής" τους και κατ'επέκταση τόνωση του ηθικού των απανταχού Κούρδων) έχει και ένα σύστημα που βασίζεται μόνο στην ιδέα του ενοποιητικού-ισχυρού-κατασταλτικού "βαθέος"-στρατιωτικού κράτους η οποία δεν μπορεί να συντηρηθεί για πολύ...

Μπορεί ο διαφωτισμός και η δημοκρατία να άργησαν να χτυπήσουν την πόρτα της Τουρκίας, όμως αυτό αρχίζει να φαίνεται δειλά-δειλά ως αναλαμπές και ως μικρές μειοψηφίες έστω, και έτσι κάνει να δείχνουν όλοι αυτοί οι φλύαροι σημαιοστολισμοί και οι φωτογραφίες και προτομές του Κεμάλ που τα συναντάς παντού και με τεράστια συχνότητα στην Τουρκία, με το κράτημα από τα μαλλιά αυτού που παλεύει στα κύματα για να σωθεί από τον πνιγμό....

Γνώμη μου είναι ότι όταν ο εκδημοκρατισμός των θεσμών, η ελευθερία και οι δυτικές αξίες προωθηθούν σε πάνω από το 50% της Τουρκίας, τότε θα διαλυθεί και από μόνη της, χωρίς εξωτερική παρέμβαση ή οποία άν υπάρξει θα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 12/07/2005 04:10:23

GRIGORIANOSΜέλος
12/07/2005, 08:14:22
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 DNA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ........
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ......
astral-projectΜέλος
12/07/2005, 16:42:31
οταν λετε οτι μας φοβουνται οι τουρκοι και οτι θα τους νικησουμε κτλ, τι εννοειτε? το πιστευετε σοβαρα αυτο το πραγμα? αν ναι, θα ηθελα να μου πειτε με τι τροπο επιτευχθει αυτη η νικη. (με τους Ε?)

γιατι διαβαζω διαφορα πανω:

1.οπως οτι αν μας την πεσουν οι τουρκοι θα εκτεθουν (!) διεθνως. (χε... η φοραδα..)
2.οτι το ειπε ο κος παισιος, για τον οποιο πολλα ακουγονται για τα λογια του, αλλα οχι για τις πραξεις του. (μηπως υπαρχει μια καλα στημενη βιομηχανια προφητειων η οποια ξεκινα τις εργασιες της απο το αγιο ορος, με σκοπο την εισπραξη χρηματων απο τα πανταχου κοροιδα μην ξεχναμε οτι οι περισσοτερες θρησκειες τρομο πουλανε)ολοι οι απροσαρμοστοι και παλαβοι καλογεροι εχουνε γινει...
3.το τριτο κουλο που διαβασα ειναι οτι οι ρωσσοι θα μας δωσουνε την πολη γιατι δεν θα ξερουν τι να την κανουν (!). εδω οι παλαιστινιοι με τους εβραιους παλευουνε τοσα χρονια για ενα κομματι χερσας γης και την πολη που ειναι σε στρατηγικο σημειο και εχει τοσο τουρισμο ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ????

ειλικρινα διαβαζοντας το θεμα, εχω πεσει τ ανασκελα με αυτα. για σοβαρευτειτε λιγακι....
δεν προκειται να μας σωσει κανεις ετσι και μας την πεσουνε. ουτε οι Ε, ουτε οι αγιοι, ουτε ο θεος, ουτε οι εξωγηινοι, ουτε οι γαλλοι. (ειδαμε ποσο μας βοηθησαν στην επανασταση ολοι αυτοι...)
δεν υπαρχουν υπερηρωες, υπαρχουν μονο τα μαυροπαιδα που θα πανε να σφαγουνε στα χαρακωματα. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΤΙΠΟΤΑ.-

12/07/2005, 17:00:03
FILOI MOU KALISPERA. APLA SAS ENHMERONO OTI H SIPSI H ESOTERIKH ISOS EINAI O MEGALYTEROS SYMAXOS GIA TON ANTIPALO.

TI THELO NA PO ME AYTO....
STHN TOYRKIA XOUN EPISIMA 24 EKATOMYRIA KOYRDOI, 4.5 EKATOMYRIA ARAVES, ELLHNES EKATOMYRIA KRYFOXRISTIANOI, ARMENIOI EKATONTADES XILIADES.
AN PROSEKSETE THA DEITE OTI EINAI PERIKIKLOMENI, KAI TO THEMA EINAI OTI TO KSEROUN.
GIA PIO LOGO NOMIZETE (ENAS APO TOYS SOVAROTEROUS) THELOUN NA MPOU STHN EYROPAIKH ENOSH?????

EREYNA GNOSH DYNAMH

ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

SchrecKΝέο Μέλος
13/07/2005, 16:47:03
don't you speak your language
13/07/2005, 16:59:56

Hos Geldi
SchrecK oglan

Τώρα, εσύ είσαι Τούρκος
ή απλώς το 'παίζεις' γιαλαντζί μεμέτης
demek?

Όχι για να ξέρουμε δηλαδή με ποιον έχουμε να κάνουμε...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

13/07/2005, 17:46:56
FILOI MOU KALISPERA SAS. DEN KSERO AN AYTO TO GIALANTZI PIGAINEI SE EMENA ALLA GRAFO ME GREEKGLISH EINAI GIATI EXO PROVLIMA ME TOYS ELLHNIKOUS XARAKTHRES.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

astral-projectΜέλος
13/07/2005, 17:53:21
και οχι μονον....

:Ρ:Ρ:Ρ

Edited by - astral-project on 13/07/2005 17:54:21