- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
επειδη βλεπω οτι καποιοι με αμφισβητουν,θελω να σας πω οτι αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αλλα αντιθετως εχω την τυχη αυτα τα κειμενα {που βρισκονται και στο αγιο ορος} να τα εχω στα χερια μου ως αντιγραφα.
πολλες απο αυτες τις προφητειες εχουν κυκλοφορησει και σε βιβλια ενω καποιες αλλες οχι.οτι σας λεω λοιπον εχει γραφτει.
οσο για τα εξαμιλια νομιζω οτι θα ηταν λαθος να υποθεσουμε πως ειναι τα 6 ναυτικα μιλια γιατι αν ο τουρκικος στρατος ερθει μεχρι εκει τοτε δε μιλαμε για εισβολη.αλλωστε σε αυτη την περιπτωση ποια απελευθερωση θα εκαναν οι ρωσοι,οι γαλλοι και οι ιταλοι?
επισης οι προφητειες αναφερονται και στην εποχη που θα γινει αυτο.
λενε συγκεκριμενα οτι θα ειναι εποχη που φυτευονται τα λαχανα,δηλαδη
φθινοπωρο,οποτε μπορουμε να περιμενουμε την εισβολη απο αυγουστο εως και νοεμβριο.παντως αυτοι που τις εχουν αναλυσει πιστευουν πως θα συμβει απο φετος εως και τα επομενα δυο χρονια.
επισης υπαρχουν προφητειες απο τους ινδιανους που λενε περιπου τα ιδια και που μιλανε για μια ειρηνικη περιοδο μετα τον πολεμο που ολοι θα ειναι αγκαλιασμενοι.το ιδιο αναφερει και ο κομφουκιος σε καποιες οχι και τοσο γνωστες προφητειες του.
Φίλε 22 δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά είπα για τον Γέροντα Παϊσιο. Αν μπορείς να βγάλεις στο Internet τις πηγές σου θα ήταν πολύ ευχάριστο.
Φιλικά,
Τελικά μόλις κατάλαβα οτι είμαι τεράστιο ψώνιο.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.(ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ).
ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑΣ.
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....?
ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...?
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ (ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ...?)
quote:
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ (ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ...?)
Ειδες κολιγα μου; Δεν την ¨εφτιαξαν¨ καλα την προφητεια οι μπαγασιδες!
Ρομπα μας εκαναν!!!
Κανενας.
Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ για κάτι , όμως και πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη άν κάποτε διαλυθεί η Τουρκία αυτό θα γίνη μόνο εκ των έσω .
Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος . Η Τουρκία φίλοι μου είναι στην ουσία ένα πολυφυλετικό κράτος στο οποίο οι Τούρκοι είναι η μειοψηφία , συνεκτικός κρίκος του οποίου είναι οι σκληροί και ανελεύθεροι νόμοι που επιβάλλει το στρατιωτικό κατεστημένο , διαχειριστής του οποίου είναι η εκάστοτε κυβέρνηση . Γιά να γίνη δεκτή η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή ένωση , αυτοί οι νόμοι θα πρέπει νά καταργηθούν , και γιά να μην σας κουράζω άλλο με αναλύσεις , θυμιθείτε τί έγινε στην πρώην Σοβιετική Ένωση όταν ο Γκορμπατσώφ εφάρμοσε την περεστρόϊκα , πόσα κράτη δημιουργήθηκαν .
φιλε αθακαντρ μπορω να σε βοηθησω να βρεις καποιες πηγες προτεινοντας σου να πας στο βιβλιοπωλειο της εκκλησιας στην κλαυθμωνος.ενα απο τα βιβλια που μπορεις να παρεις ειναι του δημ. σκαρτσιουνη με τιτλο ''οι προφητες προειδοπειουν'',σε αυτο αναφερονται πολλες απο τις προφητειες στις οποιες αναφερομαι.
συμβαινει ομως να εχω στα χερια μου και καποια αντιγραφα προφητειων και προφητικων χαρτων τα οποια για αγνωστους σε μενα λογους δεν εκδοθηκαν.
φιλε μανατοβ για να εχεις μια συνολικη εικονα του τι θα συμβει θα πρεπει να μελετησεις συνολικα τις προφητειες απο ολους τους αγιους.
εγω προσωπικα προσπαθησα να το κανω τα τελευταια χρονια και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ολοι οι αγιοι συμφωνουν μεταξυ τους αλλα ο καθενας δινει μια παραπανω λεπτομερεια,ετσι εκατσα και συνεθεσα το παζλ και ειδα οτι τελικα υπαρχει μια λογικη συνεχεια σε ολα αυτα που εχουν γραφτει και που αν τα διαβασεις αποσπασματικα θα σε μπερδεψουν ενω αν τα συνθεσεις πρωτα μεταξυ τους οδηγεισαι σε εντυπωσιακα οσο και αληθινα συμπερασματα.υπαρχουν καποιες προφητειες που αναφερονται στην προ του πολεμου εποχη και οι οποιες σημερα επαληθευονται με εξωφρενικη ακριβεια.
οσο για την αντιρηση σου για το αν θα μπουν απο τον εβρο μπορω να σου πω οτι δεν το λενε καπου ξεκαθαρα αλλα βγαινει αβιαστα απο τα συμφραζομενα.θυμησου επισης οτι τα τελευταια χρονια μειονεται συνεχεια ο στρατος στον εβρο και ξηλωνονται τα ναρκοπεδια
1.καλοτυχοι εσεις οι οποιοι ευρεθητε εδω πανω στα ψηλα βουνα,διοτι αυτα θα σας φυλαξουν απο πολλα δεινα.θα ακουτε και δεν θα βλεπετε τον κυνδινο.ελεχθει στην περιφερεια σιατιστης.
2θα ρθει ξαφνικα.να εχετε ενα σακουλι σιταρι κρεμασμενο στη θυρα.αυτο θα σας εμποδισει φευγοντας.μην το αφησετε.να παρετε μαζι σας για να φανε τα παιδια σας.
3με αλλους θα κοιμηθητε και με αλλους θα ξημερωσετε.
4θα ζητησουν να σας παρουν και στρατιωτες.δεν θα προφθασουν ομως.
5η γαλλια θα ελευθερωσει πολλα ελληνικα μερη και ιδιως οι ιταλοι.
Αλλά μερικά πράγματα μου φαίνονται Υ-Π-Ε-Ρ-Β-Ο-Λ-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Α
ΕΛΕΟΣ!
Για ποιο λόγο θα θέλει η Τουρκία να σκάψει μόνη το λάκο της και να επιτεθεί στην Ελλάδα,ενώ ξέρει πως ανήκει στην Ε.Ε και από πίσω της έχει μεγάλες δυνάμεις και καθώς και το ΝΑΤΟ;Πριν το κάνει αυτό δεν θα
προβλέψει οτί οι άλλες χώρες,η Αμερική,η Ρωσία,η Ιταλία,η Γαλλία θα επέμβουν για να σώσουν τα...τομάρια τους και να προστατέψουν προσωπικά συμφέροντα.
Ύστερα πιστεύετε οτί οι Τούρκοι θα επιτεθούν με..στρατιώτες όπως παλιά ενώ θα αφήσουν τα πυρηνικά και τα άλλους είδους όπλα στην άκρη;
Αυτά είχα να πω σε αυτό το θέμα χωρίς να θέλω να προσποιηθώ οτί δεν πιστεύω στις προφητείες των αγίων μας:ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ γιατί έχουν επαλειθευτεί πολλές φορές.Απλώς υπάρχει κάποιος μετασχηματισμός και κάποια προσωπική επεξήγηση και συνάμα υπερβολή σε όλα αυτά
"Ματαιότις,ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης"
![]()
σκεφτειτε το και αλλιως,αν κτυπηθει η ελλαδα τοτε καταρεει η οικονομια του ευρω,αν καταρευσει η ευρωπαικη οικονομια το αφεντικο θα ειναι η αμερικη.αρα προφανως εχουν υποσχεθει στους τουρκους πολλα ανταλαγματα σε περιπτωση που βοηθησουν τους αμερικανους στα σχεδια τους. το τι θα κανουν οι αλλες χωρες ειναι κατι που προφανως δεν απασχολει τους τουρκους αφου αισθανονται την προστασια της αμερικης και η ιδια η αμερικη νιωθει ωσ η μοναδικη υπερδυναμη.
Ως προς αυτά που λένε άλλοι φίλοι αναφέρει ο Πατέρας Παίσιος ότι η Τουρκία θα μπει στην ΕΕ.Ο ελληνισμός της Πόλης θα ζωντανέψει τότε,γιατί πολλοί Έλληνες θα πάνε να ζήσουν εκεί.Η ΕΕ όπως λέει θα διαλυθεί λόγω της σύγκρουσης των εθνικών συνφερόντων των μελών της.Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι σε μια αναφορά στο βιβλίο του Ν.Ζουρνατζόγλου από μια μαρτυρία κάποιου,όπου αφού του αναφέρει κάτι από τα μελλούμενα ο Πατέρας Παίσιος λέει ότι "όπως καταλαβαίνεις για αυτά που σου λέω δε διαβάζω τις εφημερίδες,τα μαθαίνω από αλλού Να μην ξεχνάμε όμως και το βασικό,πως η ζωή μας δεν πρέπει να είναι μια μελλοντολογία ή καταστροφολογία,αυτά τα σημεία μας δίνονται για παρηγοριά και θάρρος στη στιγμή της ανάγκης.Η ζωή μας αξίζει να είναι μόνο μια Χριστολογία.
quote:
σε οσους αμφισβητουν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο να θυμισω οτι την τουρκια την κυβερνουν οι στρατιωτικοι και ως εκ τουτου η πολιτικη τους παραμενει επιθετικη.
Αυτό ακριβός που λες είναι το σημαντικότερο μην ξεχνάμε δεν πέρασε και τόσο καιρός απο την εισβολή στην Κύπρο αλλα και το επεισόδιο στα Ίμια ειδικα το επεισόδιο στα Ίμια ειναι πολλή πρόσφατο και αρκετά σοβαρό λίγο ήθελε για να ξεκινήσει πόλεμος.
quote:
Για ποιο λόγο θα θέλει η Τουρκία να σκάψει μόνη το λάκο της και να επιτεθεί στην Ελλάδα,ενώ ξέρει πως ανήκει στην Ε.Ε και από πίσω της έχει μεγάλες δυνάμεις και καθώς και το ΝΑΤΟ;Πριν το κάνει αυτό δεν θα
προβλέψει οτί οι άλλες χώρες,η Αμερική,η Ρωσία,η Ιταλία,η Γαλλία θα επέμβουν για να σώσουν τα...τομάρια τους και να προστατέψουν προσωπικά συμφέροντα.
Πώς ξέρεις σίγουρα οτι οι ευρωπαικές δυνάμεις θα βοηθήσουν την Ελλάδα για ποιο λόγο να το κάνουν τι συμφέροντα έχουν απο την Ελλάδα έτσι ώστε να την βοηθήσουν;
Στο ΝΑΤΟ που λές δεν είναι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Τουρκία έτσι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος Τουρκίας το ΝΑΤΟ κρατάει ουδέτερη θέση όπως θα έκανε και σε περίπτωση κάποιον άλλων χωρών που θα ήταν μέλοι του ΝΑΤΟ και θα ξεκινούσαν πόλεμο.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Tin profitia pou leei oti "tha xarisoume stous Tourkous ena Doureio Ippo kai tha ton pane oi Tourkoi sthn Agkura, alla autos tha einai gematos purinikes bombes kai tha anatinaxtei olh h Tourkia" ton xereis?
Epeidi eipe o Paisios oti tou katebene kai de prokeite na sumbei tpt apo auta giati einai ola anoisies kai den stekoun (akou ekei na mas sosoun oi Galloi kai oi Italoi) to exeis skeftei katholou?
Eisaste kala? Me ti Strato tha boun oi Rosoi sti Tourkia? Me auton pou den exei na faei?
Apo pou kai os pou na kanoume stauro sto metopo? Giati na ginoun oi Tourkoi Xristianoi? Gia na exoume alla 1000 xronia Thriskokratia?
Gia na kaime tis magises kai na aforizoume osous den baftizontai?
Gia na exoume to kathe AMORFOTO PAPA na mas leei oti eimaste Satanistes epidi eidame to Lord Of The Rings?
Gia na ta pairnoun apo to Kratos, apo ti baftisi, apo to Gamo apo de xero ti?
Gia na exoume tin Xristianiki Orthodoxi Bdela na mas pinei to aima?
---------------------
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες
quote:
Όσο για προφητείες ινδιάνων,βουδιστών,μάγιας και άλλων είναι απλά φούμαρα,αέρας κοπανιστός ,ευφάνταστα παραμύθια,ανοησίες που δεν πρέπει να ασχολείσαι μαζί τους.
Μπαααα; Και γιατί παρακαλώ; Ή μάλλον γιατί ειδικά οι ελληνοχριστιανικές προφητείες δεν είναι φούμαρα, αέρας κοπανιστός, ευφάνταστα παραμύθια, ανοησίες που δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους;
Η γνώμη μου (αυστηρά προσωπική) είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγει το 'Άγιον' Όρος και ξεχύνεται βορβορώδης σκατίλα. Όχι ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι εκεί πέρα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο κάποιος που έχει 40 χρόνια να κάνει σεξ (με γυναίκα) και ζει εν έτει 2004 σε Βυζαντινό περιβάλλον να στέκει και πολύ στα καλά του... Η τελική δοκιμασία δεν είναι αν θα καταφέρεις να αρνηθείς τα εγκόσμια (αυτό το πετυχαίνει και ο τελευταίος ισοβίτης, ομολογουμένως με λίγη τεχνική υποστήριξη από το σύστημα). Η τελική δοκιμασία είναι να μην τρελαθείς. Μετά από 20 χρόνια απάρνησης, πράγματι μπορεί να είσαι γκουρού. Είναι όμως πολύ πιθανότερο να είσαι ένας τρελόγερας και τίποτα παραπάνω.
Τέλος πάντων, προφητείες έχει εδώ:
http://www2.cytanet.com.cy/gogreek/profities.htm
quote:
Apo pou kai os pou na kanoume stauro sto metopo? Giati na ginoun oi Tourkoi Xristianoi? Gia na exoume alla 1000 xronia Thriskokratia?
Gia na kaime tis magises kai na aforizoume osous den baftizontai?
Gia na exoume to kathe AMORFOTO PAPA na mas leei oti eimaste Satanistes epidi eidame to Lord Of The Rings?
Gia na ta pairnoun apo to Kratos, apo ti baftisi, apo to Gamo apo de xero ti?
Gia na exoume tin Xristianiki Orthodoxi Bdela na mas pinei to aima?
Έτσι μπράβο ρε SPEEDY χώσε να τα ακούνε.
Το ότι θα κάτσουμε να μας ζωγραφίζουν σταυρούς στο μέτωπο για να μας ξεχωρίζουν ακούγεται κάπως γελοίο και με τους Έλληνες που δεν είναι Χριστιανοί τι γίνεται;
Μήπως όλα αυτά είναι κάποιο από τα γνωστά τρικ της Εκκλησίας που τρομάζει τον κόσμο για να <<αφυπνήση>> την <<υποχρέωση>> μας να πάμε στις Εκκλησίες προσφέροντας ακριβοπληρωμένα τάματα(που μένουν στις τσέπες των παπάδων)έτσι ώστε κάποιες ανώτερες δυνάμεις να βάλουν το <<χέρι>> τους;
Δεν ξέρω όλα αυτά μου ακούγονται κάπως περίεργα, χωρίς να τα αποκλείω κιόλας βέβαια.
quote:
..εκεί πέρα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο κάποιος που έχει 40 χρόνια να κάνει σεξ (με γυναίκα) και ζει εν έτει 2004 σε Βυζαντινό περιβάλλον να στέκει και πολύ στα καλά του...
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί σε αυτή την κοινωνία που τους αρέσει το sex με αγοράκια και άλλες ανωμαλίες, που ακούμε συχνά-πυκνά. Μήπως προτιμάς αυτή την εκδοχή (από ηθική άποψη) από την εγκράτεια;
υπηρξαν και υπαρχουν και αλλοι σε αυτον τον πλανητη {ινκας,μαγια,αζτεκοι,κινεζοι,αιγυπτιοι κ.λ.π.} και ως εκ τουτου υπαρχουν και αλλου φωτισμενα μυαλα.τουλαχιστον λοιπον ενας σεβασμος στους αλλους.ακομα και οι αρχαιοι ελληνες εχουν αφησει προφητικα κειμενα!
οσο για τους αλλους φιλους που ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν προφητειες,θα τους ρωτησω κατι.ποσες φορες ετυχε να δειτε στον υπνο σας κατι και να επαληθευτηκε τις επομενες ημερες?μη μου πειτε οτι οταν βγαινουν τα ονειρα σας αυτο δεν ειναι προφητεια.....!
και για οσους λενε οτι υπαρχουν προφητειες αλλα μερικες τις βρισκουν υπερβολικες θα τους ελεγα να αναρωτηθουν αν καποιος τους ελεγε μια βδομαδα πριν οτι θα κτυπηθουν οι δυδιμοι πυργοι και θα καταρευσουν προκαλωντας μερικες χιλιαδες θυματα θα το πιστευαν η' θα το εβρισκαν υπερβολικο?!!
επισης θελω να αναφερθω στο γεροντα παισιο και να σας πω οτι κατα τη γνωμη μου ο γεροντας δεν εκανε προφητειες αλλα απλα εδεινε ερμηνειες αυτων.οσες φορες και αν εψαξα να βρω προφητειες του, το μονο που βρηκα ηταν ερμηνειες πανω σε προφητειες αλλων.ετσι εξηγω αλλωστε και το οτι φαινεται καποιες φορες να ερχεται σε αντιθεση με αλλους προφητες.ακομα και οταν αναφερεται στα εξαμηλια αναφερεται στην προφητεια του αγιου-κοσμα την οποια ερμηνευει,δεν λεει οτι ειναι δικη του.
και κατι ακομα,οι σιου και οι μαορι{ινδιανοι} εχουν προφητειες που λενε οτι θα γινει το τριτο σεισιμο του κοσμου και οτι μετα απο αυτο ολες οι φυλες της γης θα προσκληθουν σε ενα μεγαλο κυκλο της ειρηνης.