ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
17/05/2004, 23:45:15

Avallon ..τωρα με ολο αυτο που κανεις>>>
τι ακριβως ...καταλαβαινεις;
-επειδη εγινες κουραστικη αγαπητη.-
Εισαι τοσο καιρο στο εσωτερικα+ το μονο που κανεις
ειναι να ...σε βρισκω ...πισω μου...
και οχι με φιλικες διαθεσεις...

σου εδωσα πολλες ευκαιριες να συνομιλησουμε αλλα κανεις
"σαν την μις τουρισμος που δεν βγηκε σταρ ελλας!"
..χαλαρωσε/ολα εχουν το χρονο τουςκαι δε βοηθας καθολου.

"επαναληψη, ___ πασης μαθησεως...."
*βρες τη λεξη.

καλη συνεχεια σου ευχομαι

υγ.το εδαφιο που γραφει για τον κομητη>>
θα ηταν καλο να το βρεις μονη σου>>
οταν το βρεις >>θα το καταλαβουμε>>
τοτε το συζηταμε>>αν ειλικρινα θελεις.
ως τοτε....
σε χαιρετω.

Technoshamanism
17/05/2004, 23:47:10
Ρε τι πάθαμε! Ολα τα είχαμε για τον Αύγουστο, ο κομήτης μας έλειπε!

Απ ότι βρήκα η προφητεία είναι η εξής:

Very near Auch, Lectoure, and Mirande great fire will
fall from the sky for three nights. A most stupendous
and astonishing event will occur. Very soon afterwards
the earth will tremble. QI:46

Τώρα μην περιμένετε να σας πω αν όντως λέει ότι θα περάσει πάνω από τη νότια Γαλλία, την Ρώμη και τελικά θα πέσει στο Αιγαίο. Και πώς ξέρουν ότι αυτό θα συμβεί το 2004?!

Τέλος πάντων, εγώ βρήκα κι άλλη ερμηνεία της προφητείας (για κακή μας τύχη κι αυτή βέβαια). Τρομοκρατική ενέργεια με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων κλπ κλπ.

http://www.newprophecy.net/2004part3.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

18/05/2004, 00:24:51

...εντωμεταξυ ολο αυτο ' μας κανει καλο...δε νομιζεις φιλη Οστρια....
'αδρεναλινη'.. για να χρησιμοποιησουμε μετατρεποντας της...
ομως σε..'χρυσο'....(οσοι μπορουμε)για να συμπερανουμε απο εναν..
'Νοστραδαμο' που δεν γνωρισαμε* ποτε!...
(*=διαβασαμε/αναλυσαμε/αποκωδικοποιησαμε/)
κατι ειναι και αυτο...αφου 'επι της ατραπου' πολλα ακομη θα..'δουμε:)

εχεις δικιο φορτωμενος ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...αφου οπως ελεγαν παλια οι γεωργοι..."
το φεγγαρι του Αυγουστου..δειχνει ολη τη χρονια"...

PLUS:ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΜΕ ΕΡΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ...
ΤΡΟΜΟΦΟΒΙΑ..των επισκεπτων τουριστων
ΖΕΣΤΗ δη ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ....σε ενα τοπο χωρις οξυγονο...
= ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..
ΕΧΜ...
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.....>>
ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ..>>
ΜΠΟΥΜ!!!

ΕΧΜ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΟΜΗ..
....ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ....
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ=ΕΜΠΡΙΣΜΟΙ/ΒΟΜΒΕΣ(κοΜΗΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ,ΦΑΝΤΑΖΟ_ΟΜΑΙ/ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ.-

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ"ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ.>>ΠΑΝΤΑ...
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΜΟΥ'ΛΕΣ!...;
ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ:)))

ΦΩΣ!

Technoshamanism
18/05/2004, 10:52:06
Tώρα αν πω Ατμα ότι έχεις ξεφύγει τελείως θα είμαι τρελλή?

Ποιος ασχολήθηκε με σένα?

Εχεις τέτοιο κόλλημα μαζί μου που έπιασες και έκανες copy-paste μια άλλη διαμάχη από άλλο τόπικ αφού η πρώτη σου κακία να με κατηγορήσεις ότι είμαι η Gerakina (ένα άτομο που έχει βρίσει και προσβάλλει τόσο τη zezmperg όσο και μένα) δεν έπιασε τόπο...
Με ξαναπροσβάλεις λέγοντας

quote:
σου εδωσα πολλες ευκαιριες να συνομιλησουμε αλλα κανεις
"σαν την μις τουρισμος που δεν βγηκε σταρ ελλας!"
και πάλι αδιαφορώ γιατί όλοι ξέρουν καλά ότι δεν είμαι εγώ αυτή που περιφέρομαι από τόπικ σε τόπικ και διαλαλώ τα κάλη μου ή το πόσο σεξουαλική είμαι...

Το προσπέρασα κι αυτό και γύρισα το θέμα εκεί που έπρεπε...στον κομήτη...σε ρώτησα να μας πεις το εδάφιο που βρήκες και πήρα μιαν απάντηση που θα έδινε παιδάκι δημοτικού....

Μάλλον σε τρελλαίνει το γεγονός ότι δεν απαντώ στις μπηχτές σου στο πολύ profound θέμα του ΣΑΚΗ (αυτό που άνοιξες στο αχλαδότυρο...)
Συνεχίζεις να με "τσιγκλάς" σα μωρό παιδί...μεγάλωσε πια!

Σε όποιο τόπικ μπαίνεις σκορπάς την καταστροφή...(εκούσια τώρα πλέον...)
Θέλεις όλο το σύμπαν να περιστρέφεται γύρω από σένα?
Πόσο σε βοηθάει αυτό στα εσωτερικά μονοπάτια που έχεις διαλέξει

Ξέρεις τι λένε για τις σταρλέτες β' διαλογής τύπου Νένα Χρονοπούλου ή Γιούλη Μπάρκα που ξεσπάνε σκάνδαλα για να είναι πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους...

Οσο γι΄αυτό που είπες ότι μου έδωσες πολλές ευκαιρίες να μιλήσουμε... για ποιές ευκαιρίες μιλάς?
Ελπίζω το τηλέφωνό μου που το ζήτησες από τη Zadok να το χρησιμοποιήσεις επικοδομικά... ετσι τουλάχιστον να επαληθευτεί αυτό περί ευκαιριών...

Ζητώ συγνώμη από το συγγραφέα του θέματος για την κατάσταση που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και αποχωρώ...

Υ.Γ. Τηλέφωνο πάρε με αφού έχεις κάνει την αυτοκριτική σου...

"Τάδε έφη Avallon"
ΣανενακΜέλος
18/05/2004, 11:48:54
Εχμμμμ! αχα! εχω πληροφοριες αδερφια για τον κομητη!
Τελικα θα πεσει !! Κοντα στην Ευβοια, στους Πεταλιους!!
ΑΛΛΑ>>> χμμμ|)_+_)) Ευβοιοτες μη μασατε βρε !!!
ΤΖΟΥΦΙΟΣ θα ειναι ο τρελοκομητης και δεν θα ειναι ζημιαρης!!! Οπως πολλοι αλλοι....

Φιλικα....Κανενας

TelxinasΜέλος
18/05/2004, 13:02:35
Δηλαδή η Coca Cola έκανε λάθος;

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

ΑΝΤΙΟΧΛΟΣΝέο Μέλος
18/05/2004, 14:35:57
Τελικά βρε παίδες αν είναι έτσι οπως τα λέτε, δεν κάνουμε ένα briefing στον Σουφλια που τρέχει πανικόλητος να τελειωσει τα ατελείωτα...\

φαινεται πως κάτι ήξεραν οι προηγούμενοι και είχαν παγωσει την εξελιξη των έργων.....

TelxinasΜέλος
18/05/2004, 17:31:05
Όποιος έχει ενεργοποιημένη την δυνατότητα για Java Applet, ας πάει:

http://neo.jpl.nasa.gov/cgi-bin/db_shm?sstr=Toutatis

Λοιπόν, δεν είναι μόνο τα poll που χρησιμοποιούν κάποιοι για να ματαιώσουν τους Ολυμπιακούς. Ούτε οι έφοδοι στις εγκαταστάσεις. Είναι και το ψέμα ότι ο κομήτης αυτός θα συαντηθεί με την Γη στις 11 Αυγούστου.
Αν προσέξετε καλά στο animation που υπαρχεί στην παραπάνω σελίδα θα δείτε ημερομηνία που συγκλίνουν οι τροχιές, 29 Σεπτεμβρίου.
Φυσικά ούτε λόγο να κάνουμε σχόλια για το ότι θα πέσει στην Ελλάδα και λακαμίες τούμπανα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και αφού προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι στις 11 Αυγούστου και μάλιστα στην χώρα μας(ω, τι σύμπτωση που έχουμε Ολυμπιακούς) θα πέσει, τότε ας τους απαντήσουμε: Ουυυυυυυστ βρωμιάρηδες.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

19/05/2004, 13:03:39
Ο φθόνος είναι παιδί της αλαζονείας, εργάτης της εκδίκησης, αρχηγός μυστικής επανάστασης και διαρκές βάσανο της αρετής. Ο φθόνος είναι βόρβορος της ψυχής, δηλητήριο κι υδράργυρος που φθείρει τη σάρκα κι αποξηραίνει τον μυελό των οστών.
Σωκράτης

Σ' ευχαριστούμε, αγαπητέ Telxinas!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

TelxinasΜέλος
19/05/2004, 15:28:42
Να συμπληρώσω τα εξής τα οποία διάβασα από έγκυρες πηγές:

1)Ο μετεωρίτης αυτός, αντίθετα από τους συνηθισμένους, έχει κίνηση γύρω από τον εαυτό του πάνω σε δυο άξονες. Πχ, αν ένας συνηθισμένος έχει τροχιά σαν την μπάλα του αμερικάνικου rugby, γύρω δηλαδή από τον ένα άξονα του(άκρη από άκρη) όταν γίνεται η πάσα, αυτός ο μετεωρίτης έχει κίνηση σαν μια κακή πάσα. Δεν ξέρω αν έτυχε να δείτε ποτέ σας πλάνα από αυτό το άθλημα για να καταλάβετε τι εννοώ. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος για τον οποίο οι σοβαροί ερευνητές και επιστημόνες δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το αν θα χτυπήσει ή όχι, δεδομένου ότι η παραπάνω παράμετρος τον καθιστά μη προβλέψιμο.

2)Ο μετεωρίτης αυτός, επί της ευκαιρίας Toutatis το όνομα του, ΔΕΝ έχει τροχιά σύγκρουσης με την Γη. Φέτος τυχαίνει να περνάει, για πρώτη φορά, πολύ κοντά από την Γη, 4 φορές η απόσταση Γης-Σελήνης περίπου 1.400.000 χλμ, πράγμα που σημαίνει ότι η βαρύτητα της Γης θα τον τραβήξει προς το μέρος της. Όμως, δεδομένου πάλι της ακαθόριστης περιστροφής γύρω από τον εαυτό του, αυτό και πάλι μπορεί να μην συμβεί, δηλαδή η έλξη της Γης να τον τραβήξει. Μπορεί σε κάποια στιγμή, έστω δηλαδή και με μικρή απόκλιση από την πορεία του, η έλξη της Γης να φανεί αδύνατη.

Προσωπικά, έχω κάνει μια σκέψη πάνω σε αυτό το θέμα. Ο μετεωρίτης αυτός, αν θυμάμαι καλά, έχει μήκος 1.5 μίλι και αποτελείται από διαστρική σκόνη και σε πολύ μεγάλο βαθμό από πάγο. Ίσως, σε περίπτωση εισόδου στην ατμόσφαιρα, ο πάγος, ή μεγάλο μέρος αυτού, να λιώσει έτσι ώστε το μέγεθος του να μικρύνει δραματικά έτσι ώστε να μην είναι ικανός να δημιουργήσει μεγάλες καταστροφές. Ποιός ξέρει...

Πάντως, έχουμε δυο εκδοχές να λάβουμε υπόψην μας. Πρώτη, αυτή των ειδικών, δεύτερη του Νοστράδαμου.
Η δεύτερη μιλάει για 11 Αυγούστου, πτώση στην Εύβοια και 50 χλμ από Αθήνα με τεράστιες καταστροφές, θανάτους κλπ κλπ. Επιπλέον, με βάση την φύση αυτού του μετεωρίτη, μια πτώση στην Γη, δεν θα έκανε κακό μόνο τοπικά. Θα μπορούσε να επηρρεάσει σε μεγάλο βαθμό αρνητικά όλο τον πλανήτη. Δεν βλέπουμε κινητοποιήσεις όμως και από άλλες χώρες όπως Γαλλία της οποίας τα νότια παράλια θα υποστούν λόγω του περάσματος ολοκληρωτικές καταστροφές, ούτε από Ιταλία(άκουσε κανείς σας τον Πάπα να ετοιμάζεται; ). Βλέπουμε πολλούς πλούσιους από όλο τον κόσμο να έχουν ξοδέψει πολλά εκατομμύρια για να νοικιάσουν γιωτς για την παραμονή τους στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών. Μάλλον ο Νοστράδαμος έκανε λάθος στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και αν αναλογιστούμε το ποσοστό επιτυχίας του μέχρι σημέρα, 40%, στις προβλέψεις του, μπορούμε εύκολα να πουμέ ότι σε αυτόν τον μετεωρίτη και την καταστροφή του πλανήτη, απέτυχε.

http://www.epinions.com/Comet_of_Nostradamus_August_2004_Impact_by_R_W_Welch

Μόνο αυτό θα πετύχει. Οι μαρκετίστες του βιβλίου αυτού, συνδιάζοντας και εκμεταλεύοντας την επικαιρότητα που έχει κάποιες χώρες του κόσμου να αποτρέπουν τους κατοίκους τους να πάνε στην Ολυμπιάδα, μπορούν εύκολα να ξεγελάσουν τους επιπόλαιους δίνοντας την εντύπωση ότι αυτές οι χώρες "Σας αποτρέπουν να πάτε στη Ελλάδα λόγω του μετεωρίτη αλλά δεν το αναφέρουν στα ίσια για αποτροπή εκδηλώσεως πανικού στον κόσμο". Φυσικά εμάς δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν.

Η πρώτη εκδοχή, εμένα μου φαίνεται να επικρατεί. Για τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε, φύση του μετεωρίτη, μη κινητοποίηση των χωρών κλπ κλπ. Θα πει κανείς ότι για λόγους πανικού, σου πασάρουν την ανώμαλη τροχιά του που μπορεί να αποτρέψει την σύγκρουση οπότε να μην χτυπήσει, ενώ η μοίρα της Γης είναι στην πραγματικότητα να καταστραφεί. Χμμμ, οκ ας περιμένουμε. Τον Σεπτέμβριο αν δούμε τον κο Μπερνς(έτσι δεν λένε τον πρέσβη της Αμερικής εδώ; ) να φεύγει γιατί "Έχει μια δουλίτσα εκτός συνόρων", ε τότε ο Ntavelis666 θα γίνει ο οικοδεσπότης μας στην προσωρινή μας κατοικία .

Περιμένω και από εσάς διάφορες σκέψεις που θα μπορούσαν να βγάλουν κι άλλο "ζουμί".

Telxinas - Η επόμενη γενιά καυσίμων

ΑΝΤΙΟΧΛΟΣΝέο Μέλος
19/05/2004, 15:37:53
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΝΕΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΙΚΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.

"Τα τέσσερα πέμπτα μιας αλήθειας είναι ενα μεγάλο ψέμα"

19/05/2004, 16:13:23

quote:
Και αν αναλογιστούμε το ποσοστό επιτυχίας του μέχρι σημέρα, 40%, στις προβλέψεις του, μπορούμε εύκολα να πουμέ ότι σε αυτόν τον μετεωρίτη και την καταστροφή του πλανήτη, απέτυχε.

Καλε μου συνταξιδιωτη μηπως απευτχαν οι μεταφραστες του Νοστραδαμου;
επειδη δεν ξερουμε καν ..αν ο ανθρωπος Νοστραδαμος ειχε συνειδηση τοτε του τι ακριβως γραφωνταν....διαχειρος του..

και κατι για τους ειδικους.
οι ειδικοι που εχουμε τη δυνατοτητα να πιστεψουμε ειναι εκεινοι που καποτε επλασαν την εναλλακτικη λυση 3..;
ρωταω η ψυχη ....γιατι αν ειναι ετσι τα πραγματα ειχα εντελως δικιο να πιστευω πως θα γινει 'ενας χαμος' μες τις καιρικες συνθηκες λαμβανοντας υποψην βεβαια παντα τις επιδρα καθολικα στη γη μας..(τη γη που ειμαστε ο καθενας..αλλα και στο αλλο επιπεδο τη γη που μας εχει επανω της..>>μικροκοσμος/μακροκοσμος>>επανω/κατω...το συμπαν μουμεσα στο συμπαν)
(μαζι με οσους εχουν την ικανοτητα να τις αφουγκραζονται/οι υπολοιποι ας επιτελους "κανουν τουμπεκι" + ας παρουν υποψιν μιαν εξισωση/κατι τλςπαντων αν θελουν να καταλαβαινουν....οτι ..οπως συμβαινει επανω ετσι θα συμβει και κατω)

τελικα παγος θα ειναι;

χμ....καθολου αστοχη δεν ημουν δηλαδη για το παγοβουνο...σε αλλο θεμα /αλλα δεν το σχολιαζω περαιτερω να μην πεσει απο τωρα ...θελει καιρο να ωριμασει ακομη και η σκεψη στο νου>>>:)

να πω οτι στο συμβολισμο για οσους δεν γνωριζουν τι ιναι ο παγος ...δη το παγοβουνο...
ειναι το συμβολο της μικρης αρκανας:
ΑΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...ΣΤΑ ΕΣΩ./ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ"...ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ..ΘΕΤΙΚ(ειναι γνωστο τι σημαινει 'μπαστουνι' σε μια ορολογια..)
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΘΑΝΑΤΟΣ'.
ΤΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ';
ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ
ΚΡΥΦΑ(!)+ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΩΜΕΝΗ....
ΩΣ "ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΝΟΥ"..ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ...ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ
ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ >>>ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ(>>ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ..)
ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ .
ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ..
Ε! ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ (ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ/ΧΡΟΝΟΣ.

ΤΩΡΑ...ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ....
ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΞΩ/ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ....α-β-γ-χ...ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ.....ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ=ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ>>>ΠΤΩΣΗ....
ΕΧΜ....
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ..
ΕΧΜ...ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΗΣΕΩΣ .....ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...
ΕΧΜ....
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ;...
ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΣΤΙΣ 01.05.04....
ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ...ΑΦΟΥ ΚΑΘ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ..-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΝΗ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΠΟΝΗ ΜΟΥ-
ΕΙΧΕ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ..ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΑΦΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ...(ΦΟΡΑ;/ΧΡΟΝΙΑ;)...ΕΦΤΑΣΕ..ΤΟ ΦΩΣ....

ΧΜ....
ΠΥΘΙΑΤΜΑ....

ΑΝΤΙΟΧΛΕ....ΧΑΙΡΕ!
ΤΕΛΕΙΑ Η ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ "ΕΙΚΟΝΙΚΗ" ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/05/2004 16:19:02

TelxinasΜέλος
19/05/2004, 16:35:06
Δεν έχω καμμία μα καμμία πρόθεση να σε προσβάλλω. Όμως, δεν κατάλαβα τίποτα απ' ότι θέλεις να πεις.
Αν ίσως το έλεγες κάπως πιο πεζά...

19/05/2004, 16:40:15
ενα δωρο που βοιωνω σαν ψυχη ειναι
η απολαυση του να επαληθευονται
οι προσωπικοι μυθοι μου..δια μεσου του..χρονου/κρονου.
και λεγοντας αυτο θα συμπληρωσω πως
για ναεπελθει ενα συμπερασμα
μαλλον υπαρχει καταρχην η αναγκη
για:
-η ζηση των μυθων ασυνειδητως>>

- αποκαλυψη των μυθων>>δηλαδη
η αρχη της πορειας προς στο "γνωθι σ'αυτον"
και η συλλογη των κομματιων του παζλ "εγω ειμαι"

-η επαληθευση των μυθων
σε συσχετισμο με τους μυθους επι της εαυτου γης
+σε αμεση σχεση >>ως αντιποδας
στην επαληθευση των μυθων της επι του πλανητη Γη

τοτε καθε προγνωση ειναι επιβεβαιωσις

σε καθε αλλη περιπτωση :
καθε ματαιωσις...αυτης
ακυρωση εως
μεταβιβασεως επι του μελλοντος...
της αυτης προηγουμενης κινησης...

(πολυ θα ηθελα αληθεια να ερχοταν στην κουβεντα μας ενας γηραιος/ο κυριος φουρακης για παραδειγμα..)ετσι για να μαθουνε οι νεοτεροι να σεβονται τους γηραιοτερους....οσο δυσαναγνωστα κι αν φαινομενικα ειναι τα συγκραματα τους.
επειδη για να εχει φτασει καποιος εκει οπου εκανε την επικληση....
χρειαζεται πρωτιστως σεβασμο και μετα...εμπιστοσυνη για το ταξιδι.

πιθανες σκοπιμοητητες τριτων καθως και υποβιβασμοι απο ατομα που δενκατανοουν ..θα παρω τη βοηθεια του κοινου ..

ειναι καλο και συνετο επι της εσωτερας ατραπου
(βεβαιως βεβαιως*)
να υπαρχει σεβασμος προς ο αρχετυπο.
μοναχα τοτε εκεινος αποκαλυπτεται.

καλημερα αγαπημενο Εσωτερικα...
ας συνταξιδευσουμε απολαμβανοντας το ταξιδι...
επειδη μετα τηνς..ευβοια...ειδα...τον Ω!μεγα...
και ας μην εγινε αποδειξις κατοπιν φωτογραφημενης αποδειξεως...
αλλα επι των στοιχειων ....της φυσης...
κατω απο τον ουρανο + πανω απο τη θαλασσα...

σεβασμος στο γεγονος οτι πανω απ'ολα...ειναι "η πατριδα μου"...
-εντος εκτος και επι τα αυτα.-

*"το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο"
..αν υποψιαστω οτι καθε εικονα στην τυπολογια του ελληνικοι κιν/φου..ειναι αρχετυπο των ελληνων σε ολες τις εποχες..που θα ερθουν...τοτε....θα πω...
'ερως ανικατε..μαχαν...'

'ναυσικαα....'

πυθιατμα

Technoshamanism
TelxinasΜέλος
19/05/2004, 16:47:02
Οκ

19/05/2004, 16:47:26
quote:

Δεν έχω καμμία μα καμμία πρόθεση να σε προσβάλλω. Όμως, δεν κατάλαβα τίποτα απ' ότι θέλεις να πεις.
Αν ίσως το έλεγες κάπως πιο πεζά...

συνταξιδιωτη Τελχινα....να σε ρωτησω κατι;

θελεις πραγματικα να με καταλαβεις;

(και οχι! δεν με προσβαλεις/εκτος κι αν ειχες τετοια προθεση /μα δε βρισκω το λογο:)

ειναι ομορφο στο διαλογο α μην υπαρχει ειρωνια απο οσους δεν κατανοουν δεν νομιζεις;/αυτο ειναι το πρωτο βημα για να επελεθι συμπερασμα..δηλαδη φυτο σε μια γλαστρα χωματος..η αναμεσα απο πετρες..
υπαρξει εμπρισμος τοτε η πετρα δεν θα καει/αλλα το φυτο 2be σιγουρα..
:)
ελα ,πεσμου τι δεν καταλαβες...

Technoshamanism
TelxinasΜέλος
19/05/2004, 16:51:52
Όταν ερευνώ κάτι, προσπαθώ να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Μετά πρέπει να τα συνθέσω και να βγάλω από το κεφάλι μου κάποια πιθανά σενάρια. Τώρα εσύ αυτή τη στιγμή, πραγματικά μπορεί να προσφέρεις κάποια στοιχεία επιπλέον, όμως πριν την σύνθεση είναι αναγκαία η αποκωδικοποίησή τους. Άρα, δυο προβλήματα. Πρώτα αποκωδικοποίηση και μετά διαλογή για το ποιό θα μπορούσε να ευσταθεί και ποιό όχι για την σύνθεση ενός ή πολλών σεναρίων.

19/05/2004, 16:52:11
quote:

Οκ

χμ..καταρχην συντονιστηκαμε κι αυτο ειναι καλο!
μα κοιτα τωρα που με μπερδεψε το οκ
αστο παμε πιο περα/θα το δεχτω ως προςαπαντηση + στα δυο μερη του προηγουμενου μου ποστ..

Technoshamanism
19/05/2004, 17:04:27
quote:
Πρώτα αποκωδικοποίηση και μετά διαλογή για το ποιό θα μπορούσε να ευσταθεί και ποιό όχι για την σύνθεση ενός ή πολλών σεναρίων.

η...επομενη γενια καυσιμων οντως >>so_cool>>

εχμ..περιμενε δεν τρεχουμε...:)
ναι ειναι ακριβως ετσι/¨"εγω μπορω να δωσω"αυτη ακριβως τη φραση...τωρα δες-την επι της προσωπικης ατραπου..
η αλλιως....ανηγαγε-την στην δικη σου πργμτοτητα)
ετσι τα επομενα στοιχεια που θελεις να περισυλεξεις...θα ειναι εκεινα τα συνδετικα στοιχεια επι των επαληθεσευν ανα το κυκλων.
αν δεν καταφερεις να πιστοποιησεις τα "εσα στοιχεια "...τοτε δεν θα καταφερεις να βρεθεις μπροστα στην αποκαλυψη της...σχεσης με τη ΓΗ..
παρα μονο με τη γη σου...

πιο απλα αφου δω αν παλι προλαβες να με ρωτησεις..πριν δεις το επομενο..ποστ....η αλλιως//πριν προλαβω να διαβασω το επομενο ποστ σου..αφου σκαναρω το pc... σε μια προσπαθεια επιβεβαιωσεως..οτι,ναι ηταν ο SASSER....(αλλιως: Τουτατις;)...
αλλα δεν ειναι πια...:)

γιααα λεγε...:)

Technoshamanism
TelxinasΜέλος
19/05/2004, 17:11:22
Πάλι με μπέρδεψες. Τί να πω;