- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
scullyΜέλος
Μάλλον κανείς δεν το ξέρει Ελευθερία μου...
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
scullyΜέλος
quote:
ton plakwse o iskios tou.To exw akousei arketes fores wspou mou sinebei kati paromoio kai se emena.Ligo prin apokimithw akousa ena soursimo sto dwmatio kai prin to katalavw eixa paralisei kai me poli diskolia kratousa ta matia mou anoixta gia na dw mia axni skia akoumpismeni panw mou.Den mporesa na kinithw i na milisw(fwnaksw) wspou afto to paradokso elabe telos meta apo 30-40 deuterolepta.
Από το μέλος tpt, σε ενα άλλο θέμα...!
scullyΜέλος
quote:
ton plakwse o iskios tou.To exw akousei arketes fores wspou mou sinebei kati paromoio kai se emena.Ligo prin apokimithw akousa ena soursimo sto dwmatio kai prin to katalavw eixa paralisei kai me poli diskolia kratousa ta matia mou anoixta gia na dw mia axni skia akoumpismeni panw mou.Den mporesa na kinithw i na milisw(fwnaksw) wspou afto to paradokso elabe telos meta apo 30-40 deuterolepta.
Από το μέλος tpt...
StickmasterΜέλος
quote:Το ξορκι αυτο,φιλη μου,και να το ξερει καποιος δεν μπορει να στο πει γιατι ετσι δεν θα πιασει.Θα πρεπει να το "βρεις"και καλα καπου μονη σου...Π.χ.Καποιος που το ξερει να το γραψει σε ενα χαρτακι να το πεταξει καπου και εσυ να το βρεις "τυχαια"...Μονο ετσι θα πιασει.Τωρα για να στο διαβασει καποιος ξερω οτι πρεπει να ειναι πανσεληνος.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την Avallon
Μια λογική εξηγήση είναι αυτή.
Βέβαια,από διάφορες ιστορίες που έχω ακούσει και από διαφορετικούς τόπους,(και αν βέβαια είναι έτσι όπως τα περιγράφουν),μιλούν για ίδια
δέντρα(είδος),αλλα διαφορετικό τόπο,όπου συμβαίνουν τέτοια.
Συνήθως αυτός ο <ίσκιος> δημιουργεί πρόβλημα, μέρα μεσημέρι.
Σίγουρα υπάρχει λογική εξηγήση.
Όσο για τις μυρμηγκούλες, σε πάρα πολλά άτομα έφυγαν έτσι.
Το ξόρκι βρε παιδιάαααααααα.(Επειγόντως)
Το ξέρει κανείς?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΕλευθερίαΜέλος
quote:
Το ξορκι αυτο,φιλη μου,και να το ξερει καποιος δεν μπορει να στο πει γιατι ετσι δεν θα πιασει.Θα πρεπει να το "βρεις"και καλα καπου μονη σου...Π.χ.Καποιος που το ξερει να το γραψει σε ενα χαρτακι να το πεταξει καπου και εσυ να το βρεις "τυχαια"...Μονο ετσι θα πιασει.Τωρα για να στο διαβασει καποιος ξερω οτι πρεπει να ειναι πανσεληνος.
Αυτό μου θυμίζει κάτι,σαν το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.
Αλλά κι εγώ τι πήγα και ζήτησα ε?
Πανεύκολα να γράψετε εδώ το ξόρκι!
Αλλά...η αγωνία της μάνας!
Τελικά παιδιά βρήκα μόνη μου ένα ξόρκι.Ακούστε για να γελάσετε.
Σκέφτηκα ότι αν υποβάλλω στην κόρη μου ότι θα ψιθυρίσω ένα ξόρκι και θα φύγουν,και το πιστέψει ίσως και να πιάσει.
Και το έκανα.
Ούτε που θυμάμαι τι ψιθύρισα...
Το αποτέλεσμα ήταν ότι έφυγαν.Μέσα σε 1 μέρα.
Βέβαια το παιδί ταυτόχρονα συνέχιζε και την θεραπεία με τα φάρμακα.
Δεν ξέρω...
Τα φάρμακα τα χρησιμοποιούσε αρκετό και καιρό και δεν έφευγαν οι μερμηγκούλες.
Μπορεί βέβαια να έπιασαν ξαφνικά τώρα...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>