- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Lencolas : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο PCI ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ?"
ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ! ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ!Λίλιθ : μα βρε Lencolas,
2 ολόκληρα τόπικ ανοίξανε την Τρίτη!!!
χαμπάρι δεν πήρες?
πάντως, νομίζω ότι ακόμη και αυτοί που δεν έχουν δει την εκπομπή, θα το καταφέρουνε σύντομα, μιά που όπως πληροφορούμαστε υπάρχει πληθώρα ατόμων που την κατέγραψε σε βίντεα!!!AVATARGR : ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ lencolas ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
Lencolas : ΣΟΡΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!!ΟΚ!ΠΑΩ ΠΑΣΟ!
Η επίκριση έγινε όμως με περισσή ευκολία …….. ε μετά να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω λάδι !
quote:
lencolas :
----------------------------------------------------------------
quote :
Από την άλλη θα ήθελα να πω κάτι ακόμα .
Ο Καθένας μας έχει ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥ τρόπο έκφρασης , άλλος γράφει καλά , άλλος μιλάει καλά , άλλος ζωγραφίζει και άλλος απλά ξέρει αλλά δε μπορεί να τα μεταφέρει αυτό δε στερεί από κανένα όμως τη γνώση .
Αν π.χ. η φίλτατη ΑΤΜΑ γράφει με το δικό της τρόπο έκφρασης , είτε γιατί δε θέλει να πει τα πάντα , είτε γιατί ότι θέλει να μεταφέρει το μεταφέρει καλυμμένα έτσι ώστε να είναι ορατό μόνο στα μάτια των «μυημένων» , δε της στερεί αυτό το δικαίωμα να γράφει με τον τρόπο που γράφει .
---------------------------------------------------------------ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ:
"ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ;"
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ?ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ"?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ?ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ!ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΡΘΩΠΑΚΟ?ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!
ΑΤΜΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΝΙΩΘΩ(ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ) ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΨΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ....
Αυτή ήταν ή πρώτη σου απάντηση σε μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ .
Και απαντώ ……
quote:
Ramoglou : Όταν ανέφερα ( έγραψα ) τη λέξη μυημένος δεν εννοούσα όσους ανήκουν σε κάποια οργάνωση ή κάποια εταιρεία , εννοούσα αυτούς που μέσα από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΩΣΗ μυήθηκαν στη ζωή .
Καλός ή κακός αυτή η διαδικασία δε διδάσκετε , δε μεταφέρετε .
Αν λοιπόν κάποιος μπορεί να καταλάβει αυτό που γράφω ίσως να έχει περάσει ίσες βιωματικές εμπειρίες με εμένα και έτσι να συνεννοούμαστε , αν μπορεί να δει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ίσως να είναι στο ίδιο ή σε ανώτερο νοητικό επίπεδο από μένα .
Δε μας αρέσει η λέξη ανθρωπάκος !
Μάλιστα
Γιατί ;
Είναι υποτιμητική ;
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ .
Αγαπητή Lengolas δεν υποτιμώ ΚΑΝΕΝΑΝ από τον ποιο αδαή άνθρωπο του κόσμου μέχρι τον ποιο σοφό και αυτό δήλωσα με αυτά που είπα , ότι ο Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζετε καλυμμένα – ακάλυπτα όπως θέλει .
Το ΑΝ εγώ καταλάβω είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , αν θέλω να μάθω θα πρέπει να κουραστώ όσο εκείνος , αν μπορεί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , δείχνοντας μου όμως το πιάτο με το φαΐ ΟΧΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ .Lencolas : ΔΙΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ?
ΕΙΡΩΝΕΙΑ,
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΠΙΚΡΙΣΗ
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ/Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ:ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!
Μέχρι τώρα ούτε εις ελάχιστον σε έθιξα αντίθετα με τα δικά σου γραφόμενα , που ενώ σου απαντώ περί διαφορετικότητας και επιλογής , μου αποδίδεις μη σεβασμό μελών και μάλιστα τη στιγμή που έχω δηλώσει πως ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ .
Ερχομαι λοιπόν και σου απαντώ με τον ίδιο τρόπο που εσύ γράφεις και εκεί μην μπορώντας να παραδεχτείς το λάθος σου αρχίζεις να λες περί άσχημων και υποτιμητικών εκφράσεων .
Εγώ δήλωσα πως αν σε πλήγωσαν τα γραφόμενα μου σου ζητώ συγνώμη για την όποια ψυχική διαταραχή .
Εσύ ήθελες και συνέχεια μιας και δεν έβρισκες που έκανες λάθος και που επέκρινες .
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες που , ποιος , τι και γιατί .
Ποιο απλό δε μπορώ να το κάνω …….. ο έχων νου νοήτω …….
Ο κακός λύκος
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ; Ο ΤΗΟΤΗ Ο ΚΕΛΣΟΣ Η Ο ΑΔΜΙΝ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
Λές οτι αυτοανακυρήχθηκα Φύλακας της Σπηλιάς. Ανέτρεξε σε κάθε μου πόστ και βρές που λέω, οτι ανακύρηξα τον εαυτό μου Φύλακα. Αν δε βρείς πουθενά κάτι τέτοιο και είναι απλώς μια δική σου προσωπική διαπίστωση, ίσως πειραγμένος απο τον τρόπο που γράφω, τότε θέλω να σε ενημερώσω οτι η διαπίστωση σου αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη και θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να μην κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις και ειδικά χωρίς βάσιμα στοιχεία. Στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνεις για την ακρίβεια, αλλά λασπολογείς. Και δε νομίζω οτι σου χρωστάω τίποτα για να λασπολογείς είς βάρος μου. Αν ήθελες κάτι άλλο να πείς και δεν κατάλαβα, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά θα'θελα να μου εξηγήσεις.
Κατόπιν, γράφεις :
"κανείς δεν μπορεί να πεί στον άλλον αν θα πάει, που θα πάει και τι θα κάνει εκει πέρα που θα πάει.
Απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεται οτι έχεις φάει ένα μικρό κολληματάκι και έχεις ψιλοπαρανοήσει..."
Πές μου, ποιός σου είπε οτι λέω αυτά τα πράγματα ; Και για εξήγησε μου τι εννοείς όταν λές "κολληματάκι" και "ψιλοπαράνοια". Θεωρείς εσύ δηλαδή οτι κάποιος που νιώθει τόσο "δεμένος" με ένα τέτοιο τόπο και που δεν του αρέσει να τον βλέπει να τον ριμάζουν, είναι παρανοϊκός και κολλημένος ; Αν η αγάπη για την Φυσική και Ιστορική μας κληρονομιά είναι παράνοια, τότε πές μου Φίλε ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ; ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΚΙ'ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
Παρακάτω :
"Το θέμα είναι εσένα ποιός σε εξέτασε και σου είπε οτι είσαι "καθαρός" ενεργειακά και δεν μολύνεις με την παρουσία σου,τους κραδασμούς σου,την ενέργεια σου, τον τόπο ? Ποιός σου είπε οτι τα "μαγνητικά ρευστά" σου κάνουν καλό ή κακό στην περιοχή ?
Το γνωρίζεις πιστεύω οτι ένας άνθρωπος αρκεί για να καταστρέψει έναν τόπο?
Το οτι μαζεύεις τα σκουπίδια είναι προς τιμήν σου αλλά μην περιμένεις αντάλλαγμα για αυτό! Οταν προσφέρεις κάτι το κάνεις "πηγαία"!"
Και εσένα ποιός σου είπε οτι ίσως και να μη μολύνω με την παρουσία μου τον Τόπο ; Το'χω σκεφτεί πολλές φορές. Μην ανυσηχείς, δεν έχω καμιά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ούτε νομίζω οτι είμαι "κάποιος" επειδή πηγαίνω στην Πεντέλη. Νιώθω όμως οτι είμαι πολύ τυχερός που γεννήθηκα δίπλα της και όχι αλλού. Είπα ποτέ οτι είμαι ο εκλεκτός του Βουνού, ο Μέγας Φύλακας και οτι όλοι οι άλλοι είναι κοινοί θνητοί ; Αν θές, κάνε ένα κόπο και ξαναδιάβασε τα προηγούμενα μυνήματα και θα δείς οτι λέω, οτι δεν βγάζω σε καμία περίπτωση τον εαυτό μου απ'έξω στο τι έχει υποστεί η Σπηλιά και μόνο που άνοιξα το σχετικό τόπικ για το οποίο όπως είπα μετάνοιωσα που το άνοιξα.
Ύστερα που ξέρεις εσύ για ποιό λόγο βοηθάω το Βουνό ; Σκέφτηκες να με ρωτήσεις γιατί ; ΌΧΙ ! Παρά λές οτι σου κατέβει. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι περιμένω ανταλλάγματα ; Το μόνο που θέλω είναι να ξαναγίνει ο Τόπος όπως ήταν, γιατί εκεί έχω φάει τη μισή μου ζωή το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ; ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ !!! ΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ; ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ "666" Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ; ; ; ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ; ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΡΗΣΣΕΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ; ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ;
Και για να τελειώνουμε, συμπληρώνεις :
"Ασε τον κόσμο να κάνει αυτό που θέλει, μην τους βλέπεις όλους με άσχημο μάτι γιατι στο τέλος θα σε κατηγορήσουν οτι "κάτι παίζεται" και δεν θα έχουν άδικο με τόσο μονομερή άποψη που έχεις.
Και για να τελειώνουμε...την Πεντέλη ούτε την έχεις νοικιάσει για πάρτη σου, ούτε κτήμα σου είναι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι ο αυτόκλητος προστάτης της.
Αν θές πραγματικά να προσφέρεις κάτι, μίλα στον κόσμο όμορφα (γιατι θα πάει έτσι και αλλιώς), πές του όμορφα να προσέχει τον χώρο και μετά κάνε και σύ αυτό που θές εκει πέρα."
Το μόνο που λέω ΑΝ το κατάλαβες, που απ'οτι φαίνεται δεν πήρες χαμπάρι τίποτα, είναι ο κόσμος που πηγαίνει εκεί πάνω, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΔΩΣΕΙ και κάτι εκεί που πάει, όχι μόνο ΝΑ ΠΑΡΕΙ.
Ούτε έχω νοικιάσει την Πεντέλη, ούτε είναι κτήμα μου, αλλά έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΏΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. ΤΟ΄ΚΑΝΕ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.
Αυτά
Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Α Ρ Ε Ν Α ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΕΩΝ
Edited by - Oannes on 26/09/2003 18:54:55
Το θέμα έχετε δει πώς λέγεται ή όχι ; Γιατί μόνο τη λέξη ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ δεν έχω δει στα τελευταία posts
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
quote:
Ο Αίον, ρωτά τον Εχέμβροτο "ποιόν βρίζει και μάλιστα μανιασμένα"
Μα ΦΥΣΙΚΑ τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ απαντώ αυθόρμητα...
Γιατί ΜΟΝΟΝ τον εαυτό του θα μπορούσε να γνωρίζει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...
Ωστε να τον ΚΡΙΝΕΙ και να τον ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ και να τον βρίζει...Αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση και το ΤΙ ΛΕΕΙ...
Επι του θέματος λεει κάτι, ή ΞΑΝΑ αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, αλλά είναι ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
Επειδή (καθόλου αγαπητέ) Κέλσε!!!! έχω ράμματα για την γουνίτσα σου! Θέλεις να μιλήσω ανοιχτά για πράγματα που έχεις πει;;;; και που πίστεψέ με δεν θα ήθελες να βγουν προς τα έξω;;;;;;;;;
Σε ξαναρωτάω! Είσαι σίγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κ********! ********* *********!
Σε ξαναρωτάω! Είσαι σίγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
---------------------------------------------
Επεξεργασία του μηνύματος από τον Admin
λόγω ανάρμοστων εκφράσεων. Παρακαλώ οι
προσωπικές αντιδικίες να μην εκφράζονται
με τέτοιον τρόπο μέσα στις Ομάδες Συζήτησης!
Και καλύτερα να μην εκφράζονται καθόλου
εάν δεν σχετίζονται με το Θέμα Συζήτησης!
---------------------------------------------
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχουμε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Γιατί να πρέπει να βλέπουμε αυτές τις κόντρες οι υπόλοιποι χιλιάδες που δεν γνωρίζουμε (και μάλλον ούτε και θέλουμε να μάθουμε) τι έχει συμβεί ανάμεσα σε δύο μέλη;
Λυπάμαι πολύ που φτάνει αυτό το topic σε αυτό το σημείο, αλλά αφήνω πολύ λίγες ώρες για να κλείσετε αυτό το θέμα και μετά θα κλειδώσω το topic γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει από ότι φαίνεται στις τελευταίες σελίδες.
Και σας ξανά-παρακαλώ μη με αναγκάσετε εμένα ή τον Admin να διαγράψω μηνύματά σας, γιατί είστε δυο παλιά και αγαπημένα μου άτομα και θα με... στεναχωρέσετε.![]()
Ας αφήσουμε τις βαριές λέξεις
πίσω...

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχουμε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΑΝΝΕΣ, ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!! Η ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΤΑΚΑ !!!
ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ, ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ...
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ...
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΕΤΑΣ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Για την Βελανιδιά κάπου είχα διαβάσει ότι στον Μεσαίωνα πιστεύανε ότι εάν ο κορμός της ήτανε ανοικτός (κούφιος) ζούσαν σε αυτό «δαίμονες» κτλ. (ok, κλασσικές ιστορίες
). Γενικά η Βελανιδιά είναι ιερό δένδρο ιδιαίτερα για τους Nordic πολιτισμούς.
quote:
Γενικά η Βελανιδιά είναι ιερό δένδρο ιδιαίτερα για τους Nordic πολιτισμούς.
Τί είναι αυτό...?!
Οσο αφορα τις ελιές...χμμμ...όταν ξαναπάω στο χωριό θα ρωτήσω...!
Όλο και κάποια ιστορία θα "ξετρυπώσω"....!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
quote:
Χμ, για την Καρυδιά υπήρχε η αντίληψη κατά την ελληνορωμαϊκή εποχή ότι τίποτε δεν φυτρώνει κάτω από αυτήν.
Και δεν είχαν και τόσο άδικο.
Αν το παρατηρήσεις θα δεις πως πράγματι κάτω από καρυδιές,η βλάστηση είναι πολύ λιγότερη.
Και πάντα,καχεκτική και μικρή σε ύψος.
Για τους κούφιο κορμό της βελανιδιάς...
Χμ.. είναι ένα δέντρο που ο κορμός του εύκολα κουφιάζει.
Μάλιστα δημιουργεί παράξενα σχήματα.Και μερικές φορές φτάνει να είναι ολόκληρος κούφιος,αλλά συνεχίζει να είναι ζωντανό δέντρο με φύλλωμα.
Μπορεί κάποιος να μπει στον κορμό του και εύκολα να βγεί στα κλαδιά.
Σίγουρα αυτό δημιούργησε και όλες τις ιστορίες για τον κορμό της βελανιδιάς.
Φίλη scully περιμένουμε δικές σου ιστορίες από τον τόπο σου!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
My Karma ran over your Dogma ![]()
quote:
Χμ, για την Καρυδιά υπήρχε η αντίληψη κατά την ελληνορωμαϊκή εποχή ότι τίποτε δεν φυτρώνει κάτω από αυτήν.
Έμαθα από φίλο γεωπόνο ότι οι περισσότερες ποικιλίες καρυδιάς παράγουν μία ιδιαίτερα τοξική ουσία, την juglone, που καταστρέφει κάθε φυτό που πάει να βλαστήσει στη σκιά της. Η ουσία αυτή λειτουργεί ως εμπόδιο στην αναπνοή των φυτών που προσβάλλει, μειώνοντας έτσι ή καταστρέφοντας πλήρως την ανάπτυξή τους. Η ουσία μεταφέρεται μέσω των ριζών αλλά και από τα φύλλα. Δεν έμαθα τίποτα για την επίδραση αυτής της ουσίας στον άνθρωπο (π.χ. ως παραισθησιογόνο;)
Φιλικά,
sparverius
Σίγουρα δεν επηρρεάζει αυτη η μυρωδιά αν κάποιος την εισπνεύσει
από το δέντρο.
Αλλά νομίζω(όχι σίγουρα)πως αν τα βράσεις και τα βάλεις ως κατάπλασμα
σε πληγή,έχουν κάποιες αντισηπτικές ιδιότητες.
Λέω όχι σίγουρα,διότι δεν γνωρίζω την ιατρική επιστημονική άποψη.
Αυτό που ανέφερα είναι απλά ένα παλιό παραδοσιακό <ματζούνι>
Και ουκ ολίγα από αυτά στην πορεία αποδείχθηκαν επικίνδυνα.
Ας ξεκινήσουμε όμως από τα δέντρα:
Στο πατρικό μου στο Περιστέρι είχαμε μια συκιά και μια καρυδιά στον κήπο. Η συκιά πρέπει να ήταν 40 χρονών και η καρυδιά 30χρονών. Τα δέντρα αυτά ήταν τόσο μεγάλα που καλύπταν την μισή ταράτσα του σπιτιού μας. Ήταν μάλιστα τόσο κοντά γύρω στα 8 μέτρα ώστε τα κλαδιά του μπλέκονταν και όλη η αυλή του σπιτιού είχε ίσκιο το καλοκαίρι.
Οι γείτονες καθημερινά έρχονταν να πιουν τον καφέ τους και να απολαύσουν τον παχύ ίσκιο όμως πάντα έλεγαν να μην κοιμόμαστε από κάτω. Εγώ το έκανα αυτό αρκετές φορές και δεν έπαθα τίποτα εκτός από κάποια όνειρα που μπορεί να ήταν και από αυθυποβολή.
Η ταπεινή μου γνώμη συμφωνεί με τον ΧD.
Πρέπει να φέρουμε στο μυαλό μας τις ιδιότητες και των δυο δέντρων...
Η συκιά έχει αυτό το γαλακτώδες υγρό που μπορεί να σου σχίσει την γλώσσα και να σου ερεθίσει τα χέρια σε πολύ άσχημο βαθμό.
Η καστανιά έχει πολύ βαρύ άρωμα και τα πράσινα φλούδια από τους καρπούς της είναι ένα θαυμάσιο φάρμακο κατά των εκζεμάτων.
Είναι λογικό λοιπόν λόγω της τοξικότητας των δέντρων αυτών να μην ενδείκνειται ο ύπνος στους ασθενείς κυρίως σε όσους είχαν καρδιά, άσθμα καθώς και επιληψία μιας και είχαν ψυχοτροπικές ουσίες στα φυλλώματά τους. Μάλιστα είμαι πεπεισμένη ότι η επικινδυνότητα αυτή αυξανόταν το βράδυ όταν γινόταν η διαδικασία της φωτοσύνθεσης...
Τώρα όσον αφορά στις μυρμηγκιές να σας πω μια ιστορία.
Ο σύζυγός μου όταν ήταν 20 χρονών είχε μια τεράστια μυρμηγκια στο χέρι πάνω στους κόμπους των δαχτύλων στο εξωτερικό της παλάμης. Το είχε για χρόνια και είχε ταλαιπωρηθεί. Οταν ήταν φαντάρος του είχε βάλει και φωτιά και το είχε κόψει με σουγιά αλλά δεν έφευγε.
Η μητέρα ενός φίλου του που ήταν πολύ θρήσκεια γυναίκα και παλαιοημερολογίτισσα του είπε ένα τελετουργικό μαζί με ένα ξόρκι. Εκείνος βέβαια δεν πίστευε σε αυτά ούτε τα είχε καλά με τη θρησκεία και ήταν και αντιδραστικός αλλά μιας και είχε χρόνο ελεύθερο όταν ήταν φαντάρος το έκανε και την επομένη το πρωϊ, μη γελάσετε....είχε χαθεί. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?![]()
![]()

quote:quote:
Γενικά η Βελανιδιά είναι ιερό δένδρο ιδιαίτερα για τους Nordic πολιτισμούς.
Τί είναι αυτό...?!Οσο αφορα τις ελιές...χμμμ...όταν ξαναπάω στο χωριό θα ρωτήσω...!
Όλο και κάποια ιστορία θα "ξετρυπώσω"....!"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
Nordic είναι οι Βόρειοι – Σκανδιναβικοί πολιτισμοί στους οποίους θεολογικά η Βελανιδιά αναγνωρίζεται ως «Δένδρο της ζωής» και χώρος τελέσεως διαφόρων λατρευτικών τελετών.
:)
quote:
Εκείνος βέβαια δεν πίστευε σε αυτά ούτε τα είχε καλά με τη θρησκεία και ήταν και αντιδραστικός αλλά μιας και είχε χρόνο ελεύθερο όταν ήταν φαντάρος το έκανε και την επομένη το πρωϊ, μη γελάσετε....είχε χαθεί. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Όοοοοχι, αν διαβάσεις και παραπάνω και σε άλλους έπιασε το "μαγικό"...!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
Μια λογική εξηγήση είναι αυτή.
Βέβαια,από διάφορες ιστορίες που έχω ακούσει και από διαφορετικούς τόπους,(και αν βέβαια είναι έτσι όπως τα περιγράφουν),μιλούν για ίδια
δέντρα(είδος),αλλα διαφορετικό τόπο,όπου συμβαίνουν τέτοια.
Συνήθως αυτός ο <ίσκιος> δημιουργεί πρόβλημα, μέρα μεσημέρι.
Σίγουρα υπάρχει λογική εξηγήση.
Όσο για τις μυρμηγκούλες, σε πάρα πολλά άτομα έφυγαν έτσι.
Το ξόρκι βρε παιδιάαααααααα.(Επειγόντως)
Το ξέρει κανείς?