ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Jejeje31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
09/02/2005, 12:13:34

Καλημέρα σε όλες και όλους!!
--Je^3--

09/02/2005, 14:26:41

ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!!!

LocoΜέλος
09/02/2005, 15:41:56

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

09/02/2005, 16:21:19
Καλημέρα κύριε διευθυντά!
Θα μπορούσατε να έισασταν κάπως πιο ελαστικός με την ώρα άφιξης των υπαλλήλων σας; (σε λογικά πλάισια πάντα...)

κι επίσης, να προάγεται ένα κλίμα χαλάρωσης και ηρεμίας στον χώρο εργασίας (αμάν πια με το άγχος! Μας φάγατε!!!)

Σαφώς και θα εκτιμούσα μία αύξηση του μισθού μου(άλλωστε για την ιδιοσυγκρασία μου, οι 21 ώρες - τη βδομάδα - που δουλεύω, είναι πολύ περισσότερες απ'όσο αντέχω, οπότε θεωρώ πως, αφού δεν κάθομαι ενώ θα έπρεπε, στην πραγματικότητα εκτελώ υπερωρίες!)

Τέλος, διαμαρτύρομαι έντονα για τους συναδέλφους μου, διότι με ενοχλούν...

στις δημιουργικές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις!!!(γιαυτό και περνώ κρίση δημιουργικότητας τα τελευταία 33 χρόνια!)

κι όπως λέει και ο Avatargr:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

LocoΜέλος
09/02/2005, 16:58:51
Αμαλία εσύ είσαι στην τελευταία φωτογραφία;

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

OannesΜέλος
09/02/2005, 18:03:02
quote:
Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου!

Aγαπητέ Jejeje, η ερώτησή σου απευθύνεται στον Admin ;

10/02/2005, 00:13:13
quote:

Aγαπητέ Jejeje, η ερώτησή σου απευθύνεται στον Admin ;

Προϊστάμενός μου ο Admin;!;!
Πολύ καλό.... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Πλάκα κάνω... όχι φίλε μου Oannes, δεν νομίζω πως μπορώ να θεωρήσω τον Admin προϊστάμενό μου. Σε καμία περίπτωση!

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί σου φάνηκε αυτό;;;;

Φιλικά
--Je^3--

10/02/2005, 01:13:38
quote:

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί σου φάνηκε αυτό;;;;

Xμμμ...

Αισθαντικά... The She Mantis

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
PHILOSOFOS-1Μέλος
10/02/2005, 02:22:37
χμμμ...

χμμμμ....καλο θα ειναι να μην τα βαλετε ουτε με τον admin

alla ουτε και με την amalia σας συνιστω ////??

ειναι σαν να τα βαζω με τον διευθυντη μου συνεχεια με κατσαδιαζει

gh

10/02/2005, 10:12:45
Αγαπητή Mantis,
Γιατί δεν εξωτερικεύεις αυτά που πιστεύεις για αυτό το θέμα;
Ένα απλό "χμμμμ..." αφήνει και πολλά υπονοούμενα, δεν νομίζεις;
Θα ήθελα να διαβάσω την άποψή σου σε σχέση με αυτό αν και τελικά δεν νομίζω ότι θα καταλήξει κάπου.

Φιλικά
--Je^3--

ΥΓ. Λοιπόν αγαπητέ Admin περιμένω πότε θα υπογράψουμε τη σύμβαση για να σου "κόψω" και κανένα δελτίο παροχής υπηρεσιών. Άντε γιατί η εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ είναι συνεχώς πιστωτική. Όλο στα έξοδα είμαι... να δω και κανά έσοδο!!!
ΥΓ2. Άκου, προϊστάμενος!!

10/02/2005, 10:44:54

Jejeje και Admin συζητάνε για το ενδεχόμενο πρόσληψης και το ποσόν που θα πρέπει να πληρωθεί στο Jejeje.

Υ.Γ. Ο Admin είναι ο ψηλός (ε σαν αφεντικό πρέπει να είναι και ψηλότερος)

Edited by - Ramoglou on 10/02/2005 10:47:13

10/02/2005, 11:17:40
Να 'σαι καλά φίλε Ramoglou!
Ωραίος!
Είχα διαβάσει κάποτε ένα βιβλίο για διαπραγματεύσεις... κάτι σχετικό δηλαδή με τη φωτογραφία που επισυνάπτεις!!

--Je^3--

10/02/2005, 11:59:25
quote:
Αγαπητή Mantis,
Γιατί δεν εξωτερικεύεις αυτά που πιστεύεις για αυτό το θέμα;
Ένα απλό "χμμμμ..." αφήνει και πολλά υπονοούμενα, δεν νομίζεις;
Θα ήθελα να διαβάσω την άποψή σου σε σχέση με αυτό αν και τελικά δεν νομίζω ότι θα καταλήξει κάπου.

αγαπητέ jejeje....

μη μου το αποπαίρνεις το κορίτσι, ήταν απλά σε thinking mode!

κι όχι τίποτα άλλο... την έχω και προϊσταμένη και θα την πληρώσω εγώ με καμμιά μείωση μισθού!

κι όχι τίποτα άλλο οι δικές μας διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν κάπως έτσι ...

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
10/02/2005, 12:43:39
Λοιπόν, αποσύρω την ερώτηση προς την Mantis και παράλληλα εισηγούμαι αύξηση μισθού στην galadriel.
ΜΠΟΡΩ;;;;

--Je^3--

10/02/2005, 13:47:28
Nα 'σαι καλά παλληκάρι μου...

γιατί έχω και σκυλογατάκια να θρέψω....

και να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου κάθε επιτυχία στις διαπραγματεύσεις!

G.

10/02/2005, 18:11:02
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΙΝΗΣΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ/ΔΟΥΛΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ............

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

10/02/2005, 18:27:51
Αγαπητή/έ pixeldream,
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα του κειμένου που παρέθεσες. Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά νομίζω ότι δεν συνάδουν με το σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο γράφτηκε το παρόν θέμα. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μία σχετική συζήτηση ευχαρίστως να συνεισφέρω. Και κάτι ακόμα... τα συμπεράσματα αυτά εξήχθησαν από τα κείμενα των συμμετεχόντων στο παρόν θέμα ή από προσωπικές σου εμπειρίες;

Φιλικά
--Je^3--

ΥΓ. Είναι... απορίας άξιον που ορισμένοι δεν έχουν καθόλου αίσθηση του χιούμορ!!

10/02/2005, 18:30:37
Είναι άξιο απορίας που ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ.
Είναι άξιο απορίας που ορισμένοι πάνε γυρεύοντας να δημιουργούν προβλήματα.
Είναι άξιο απορίας που ορισμένοι συμμετέχουν σε έναν χώρο που δεν τους καλύπτει.
Είναι άξιο απορίας πράγματι....

G.

10/02/2005, 19:01:38
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ/ΕΥΧΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

Jejeje

quote:
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μία σχετική συζήτηση ευχαρίστως να συνεισφέρω.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

lorenzoΜέλος
10/02/2005, 19:40:49

Μαρτύριο οι ανάγκες μας οι εσταυρωμένες.
Ιδού ενα ξερό κλαδάκι λεύκας.
Το απέκτησα με αντάλαγμα την κομμένη μου ανάσα.
Δώσ' την όσο όσο μου είχε τότε ψιθυρίζει η ανάγκη.
Έτσι, και με φτηνές ανταλλαγές επιζούν οι ανάγκες.
Με μια απο δαύτες τώρα γράφω.