- Θανατικη ποινη, - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ποιες είναι αυτές οι θεωρίες της ψυχολογίας; Πάντως όπως λες και εσύ πρόκειται περί θεωρείων. Αλλά καλό θα ήταν να μας παρουσίαζες κάποιες θεωρίες σύγχρονων επιστημόνων του κλάδου της ψυχολογίας.
Δεν παρατηρώ καμία διάθεση κρίσης – κριτικής από μέρους μου, σου ζήτησα απλά κάποιες θεορίες της σύγχρονης ψυχολογίας που υποστηρίζουν κατά κάποιο τρόπο της απόψεις σου. Δεν είχα αυστηρό ύφος, αλλά ο γραπτός λόγος είναι όντως εύκολα παρεξηγήσιμος.
Θα διαβάσω τα link που παρουσιάζεις.
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον
"Ευχαριστώ για της απαντήσεις σου, με επιβεβαιώνεις για μια ακόμα φορά."
Ψιιιιιιιιιιιιιιιι, πως με αποστόμωσες έτσι.....πραγματικά δεν έχω τι να πω...είσαι φοβερός....άξιος άξιος.....
κάνε μου μια χάρη απόφυγε λίγο τα κλισέ είναι βαρετά .... όπως το
"Ευχαριστώ για της απαντήσεις σου, με επιβεβαιώνεις για μια ακόμα φορά."
Εντάξει το διάβασες κάπου (είσαι είπαμε επιστήμονας-φιλόσοφος) αλλά βρε εσύ βάλε και κάτι από εσένα, έτσι μια πινελιά κάτι βρε παιδί μου που να σε κάνει ενδιαφέρον στην συζήτηση, που να σε χαρακτηρίζει, που να δείχνει ότι κάτι λειτουργεί ψηλά.... και έχεις 1921 μυνήματα .... δηλαδή πολύ ύπνος ρε παιδί μου.....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
A genetic predisposition is a genetic effect which influences the phenotype of an organism but which can be modified by the environmental conditions.
-κάτι τέτοιο περίμενα άλλωστε-
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως κάποιος γεννιέται κακός//
άλλο να έχει μια ροπή προς κάτι, πχ. προς τη βία
κ άλλο να έχει γεννηθεί κακός/
περιττό να πω πως τα "επιχειρήματα" του deghar Adhark δεν μου λένε τίποτα
πάνω στο θέμα γεννιέσαι κακός ή γίνεσαι....

"I'm normally not a praying person, but if you're up there, please save me Superman!"
Valnta ------> στα όρια
*Valnt-άκι, εάν γνωρίζεις παρόμοιο θέμα, δώσε τα φώτα σου (link).![]()
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 21/11/2005 16:25:06
-όχι πως αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει σίγουρα.
Προσωπικά θα μ'άρεσε να το δω...
peronospore... do it! ![]()

"I'm normally not a praying person, but if you're up there, please save me Superman!"
Valnta ------> στα όρια
quote:Συμφωνούμε απόλυτα. Ζητώ συγνώμη, αλλά όταν δεν υπάρχει τόνος φωνής παρεξηγούνται τα λεγόμενα
Δεν παρατηρώ καμία διάθεση κρίσης – κριτικής από μέρους μου, σου ζήτησα απλά κάποιες θεορίες της σύγχρονης ψυχολογίας που υποστηρίζουν κατά κάποιο τρόπο της απόψεις σου. Δεν είχα αυστηρό ύφος, αλλά ο γραπτός λόγος είναι όντως εύκολα παρεξηγήσιμος.
quote:Ναί κορίτσι μου αλλά μόνο και μόνο αυτά που ΥΠΟΝΟΕΙ είναι απίστευτα και σηκώνουν πολλή συζήτηση: μέχρις ποιού σημείου επιρεάζει δηλαδή ο γενότυπος την συμπεριφορά;;;;
εγώ αυτό που διάβασα πάντως λέειA genetic predisposition is a genetic effect which influences the phenotype of an organism but which can be modified by the environmental conditions.
-κάτι τέτοιο περίμενα άλλωστε-
Μπορείς να εγγυηθείς ότι αυτός που έχει το γονίδιο της βίας (γιατί έχει βρεθεί σε διαβεβαιώνω και για αυτό υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από αυτήν την θεωρία) δεν θα γίνει βίαιος στο μέλλον. Αν αδιαφορήσεις και δεν κάνεις τίποτα και συμβεί κάτι στο μέλλον, δεν έχεις ευθήνη;;; Αν πάλι λάβεις μέτρα και ο άλλος δεν προκύψει βίαιος τί γίνεται;;;
quote:
Behaviors displayed by animals can be influenced by genetic predispositions. Genetic predisposition towards certain human behaviors is scientifically investigated by attempts to identify patterns of human behavior that seem to be invariant over long periods of time and in very different cultures
quote:
Powerful evidence for genetic predispositions towards certain patterns of human behavior comes from twin studies. The idea that human behavior can have a genetic basis has become controversial due to religious and politically-inspired positions with respect to common human behaviors such as homosexuality.
Αν διαβάσεις λοιπόν και τα άλλα καταλαβαίνεις τι παίζει....
δες και αυτό το link http://en.wikipedia.org/wiki/Sociobiology
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Edited by - Peronosporos on 21/11/2005 16:36:19
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7480
quote:
Είσαι μικρός και τριανταφυλλένιος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με το αν κάποιος γεννιέται κακός η γίνετε; Με το να μας επιδεικνύεις υπερήφανος την υπέροχη συλλογή σου από παλιάς τεχνολογίας όπλα τι ακριβώς θέλεις να μας πεις; δεν βγαίνει νόημα.
Το ότι εσύ είσαι διαφορετικός άνθρωπος από τους γονείς σου σημαίνει πως κάποιοι γεννιούνται κακοί; Εκπληκτικός συλλογισμός.
αν με ξαναχαρακτηρισει ετσι αυτο το μελος,θα τον σπασω στο ξυλο.{το λεω σε ολους ωστε να ξερετε τι θα ακολουθησει αν διανοηθει να μου απαντησει}.
quote:
μα ο "κακος" στην ουσια καλο κανει στον εαυτο του,ετσι δεν καταλαβαινει γιατι κανει κακο.
δεν ειπα οτι καποιος γεννιεται κακος.ετσι και αλλιως το να λεει κανεις "ειμαι κακος" ειναι βλακεια.ο κακος,κοιταει το καλο του εαυτου του.
αλλιως ο original κακος θα αυτοκτονουσε ωστε να κανει το μεγαλυτερο κακο.

ο θανατος σου,η ζωη μου
quote:
αν με ξαναχαρακτηρισει ετσι αυτο το μελος,θα τον σπασω στο ξυλο.{το λεω σε ολους ωστε να ξερετε τι θα ακολουθησει αν διανοηθει να μου απαντησει}.
Θέλω να πιστεύω πως αστειεύεσαι. Διότι εάν δεν αστειεύεσαι, είσαι πολύ οξύθυμος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Είσαι μικρός και τριανταφυλλένιος.
το μικρος το δεχομαι σιωπηρα,το τριανταφυλλενιος ομως....καταρχην τι σημαινει αυτη η βλακεια ?
ακου τριανταφυλλενιος.
πρ'το πισω,και θα παρω το δικο μου.
αυτη ειναι η συμφωνια.

ο θανατος σου,η ζωη μου