- Θανατικη ποινη, - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Dying Incubus ειπες οτι εγκληματιες γινομαστε,δεν γεννιομαστε.
αυτο ειναι πολυ πολυ λαθος.να το ξερεις αυτο,για παντα.
ο αρρωστος,ειναι αρρωστος,και θα παραμεινει αρρωστος.
οι ανθρωποι γεννιουντε,δεν γινονται.
mariha2912 επιεικια να δειξεις σε καποιον που βιασε την κορη σου ?
δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να το κανεις.ποιος θα μπορουσε ?
θεραπεια αυτοι οι ανθρωποι δεν παιρνουν.οποιος σκοτωσε 1 φορα,μπορει να σκοτωσει και 100.
η καλυτερη τιμωρια ειναι ο θανατος.
αν καποιος[εξαιρετικα σπανια περιπτωση} το μετανιωσει,πρεπει να πεθανει επισης.
αν το εχει πραγματικα μετανιωσει,θα εχει πραγματικα και την δυναμη να αναλαβει την ευθυνη των πραξεων του.
σε γενικες γραμμες συμφωνω με την orianna στην κουβεντα

ο θανατος σου,η ζωη μου
Οι τιμωρίες πρέπει πάντοτε να είναι σκληρές και να πληρώνομε όλοι μας τα ατοπήματα με χειρότερο ή στην καλύτερη περίπτωση ίδιο νόμισμα. Επιείκιες πρέπει να δείχνουμε σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μονάχα άν δέν υπάρχει κακή πρόθεση εκ μέρους του εγκληματία. Διαφορετικά ο άθλιος εγκληματίας πάντα ίδιος μένει μέχρι και τα γεράματα του, και άν δέν γνωρίσει την γλύκα δέν πρόκειται να γνωρίσει καμία προκοπή ούτε ο ίδιος, ούτε η κοινωνία μαζί του. Άκρον άωτο παραλογισμού θα ήταν να θεωρήσουμε οτι το σωφρονιστικό μας σύστημα όπως λειτουργεί σήμερα θα τον συνετίσει και θα τον παραδώσει χρήσιμο άνθρωπο στην κοινωνία. Είναι κάτι πλέον που θα πρέπει να πάψουμε να το ονειρευόμεθα με τόση ουτοπία. Η μάστιγα της τιμωρίας πρέπει τόσο να είναι σκληρή στην εφαρμογή της, όσο και να στέκεται απειλητική πάνω απο το κεφάλι του για να προσέχονται μελετόμενες καλύτερα απεξάπαντες οι κινήσεις μας απο εμάς τους ίδιους.
Άν υπάρχει αντίθετη γνώμη λυπάμαι αλλά δέν υπάρχει περίπτωση να βγώ σύμφωνος διότι άν έχουμε την απαίτηση να θεωρηθούμε σύγχρονη πολιτισμένη κοινωνία θα πρέπει και ο νόμος να είναι αυστηρός, και να εφαρμόζεται ακόμα αυστηρότερα. Διαφορετικά ας επιστρέψουμε στο σύστημα της αναρχίας, της αυτοδικίας και των πρωτόγονων κοινωνιών όπου ο καθείς έπαιρνε τον νόμο στα χέρια του. Ας διαλέξουμε λοιπόν πολιτισμένη κοινωνία ή ζούγκλα μέση περίπτωση δέν υπάρχει, και πολιτισμένη κοινωνία σημαίνει πάνω απο όλα αυστηρότατοι νόμοι ιδιαίτερα για τα βαρύτατου είδους εγκλήματα. Και η ποινή του θανάτου είναι πλέον επιβεβλημένη.
quote:
Να χαιρετήσω την εκλεκτή παρέα και τον αγαπητό φίλο Deghar Adhark.
Οι τιμωρίες πρέπει πάντοτε να είναι σκληρές και να πληρώνομε όλοι μας τα ατοπήματα με χειρότερο ή στην καλύτερη περίπτωση ίδιο νόμισμα. Επιείκιες πρέπει να δείχνουμε σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μονάχα άν δέν υπάρχει κακή πρόθεση εκ μέρους του εγκληματία. Διαφορετικά ο άθλιος εγκληματίας πάντα ίδιος μένει μέχρι και τα γεράματα του, και άν δέν γνωρίσει την γλύκα δέν πρόκειται να γνωρίσει καμία προκοπή ούτε ο ίδιος, ούτε η κοινωνία μαζί του. Άκρον άωτο παραλογισμού θα ήταν να θεωρήσουμε οτι το σωφρονιστικό μας σύστημα όπως λειτουργεί σήμερα θα τον συνετίσει και θα τον παραδώσει χρήσιμο άνθρωπο στην κοινωνία. Είναι κάτι πλέον που θα πρέπει να πάψουμε να το ονειρευόμεθα με τόση ουτοπία. Η μάστιγα της τιμωρίας πρέπει τόσο να είναι σκληρή στην εφαρμογή της, όσο και να στέκεται απειλητική πάνω απο το κεφάλι του για να προσέχονται μελετόμενες καλύτερα απεξάπαντες οι κινήσεις μας απο εμάς τους ίδιους.
Άν υπάρχει αντίθετη γνώμη λυπάμαι αλλά δέν υπάρχει περίπτωση να βγώ σύμφωνος διότι άν έχουμε την απαίτηση να θεωρηθούμε σύγχρονη πολιτισμένη κοινωνία θα πρέπει και ο νόμος να είναι αυστηρός, και να εφαρμόζεται ακόμα αυστηρότερα. Διαφορετικά ας επιστρέψουμε στο σύστημα της αναρχίας, της αυτοδικίας και των πρωτόγονων κοινωνιών όπου ο καθείς έπαιρνε τον νόμο στα χέρια του. Ας διαλέξουμε λοιπόν πολιτισμένη κοινωνία ή ζούγκλα μέση περίπτωση δέν υπάρχει, και πολιτισμένη κοινωνία σημαίνει πάνω απο όλα αυστηρότατοι νόμοι ιδιαίτερα για τα βαρύτατου είδους εγκλήματα. Και η ποινή του θανάτου είναι πλέον επιβεβλημένη.
λοιπον συμφωνουμε σε πολλα.
ακριβως ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα.
οταν ειδα την ταινια "η σιωπη των αμνων" και στην συνεχεια το haniball
δεν λεω μου αρεσαν αλλα συμπερανα το εξης.
επιτα απο ολα αυτα που ειχε κανει σε ολους αυτους τους ανθρωπους,η κλαρις του ελεγε "θα σε παω φυλακη,και δεν θα σε πειραξει κανενας"
θυμαστε πως ειχε κανει το προσωπο εκεινου του ανθρωπου ? τον ειχε καταστρεψει.
αξιζει αυτος να ζησει ?
δυστυχως υπαρχουν και "κακοι" ανθρωποι στην κοινωνια.εμεις δεν εχουμε την δυαναμη να τους αλλαξουμε.οφειλουμε να προστατευσουμε τους εαυτους μας,τα παιδια μας,και ολοκληρη την ανθρωποτητα.

ο θανατος σου,η ζωη μου
quote:
Βρε Dying τι λες για τον allzzaro, δεν μου αρέσει το satanic version προτιμώ το double o seven version, τσάμπα εκανε τόσο αγώνα για την κατοχύρωση?!!! Το κέρδισε με το σπαθί του, ας μην του το στερήσουμε.
Φίλτατε Deghar, επέτρεψε μου να εμμείνω στην άποψη μου.
Δε νομίζω πως η εγκληματικότητα είναι στο ανθρώπινο DNA ως προδιάθεση.
Ο άνθρωπος γεννιέται tabula rasa κατ' εμέ, είναι σαν το λευκό χαρτί.
Οι όποιες πνευματικές διαταραχές, γιατί πιστεύω πως μια πνευματική διαταραχή σε οδηγεί στο βιασμό ενός παιδιού, προέρχονται από τα βιώματα που αποκομίζει ένας άνθρωπος με το πέρασμα του χρόνου.
Τα βιώματα αυτά προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον, το κοινωνικό κτλ.
Ένας άνθρωπος διαμορφώνει τον χαρακτήρα του σύμφωνα με τα ερεθίσματα που του δίνονται με το πέρασμα των χρόνων.

In anticipation of my resurrection...
Η Θανατική ποινή πρέπει να υπάρχει και να πραγματοποιείται στα αποτρόπαια εγκλήματα.........και να μεταδίδεται και από την τηλεόραση για ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.....
DEATHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
θα ήθελα να αναρωτηθήτε πόσο πολύ διαφέρετε από αυτούς
που έχουν σκοτώσει κάποιον---
όταν με τόση ευκολία φωνάζετε "θάνατος"
![]()
![]()

"If you feel you are not properly sedated, call 348-844 immediately.
Failure to do so may result in prosecution for criminal drug evasion. "
Valnta + THX1138
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Edited by - Peronosporos on 21/11/2005 12:01:21
Ο Βιαστής και δυστυχώς εκτός από τον σωματικό βιασμό αφήνει ένα τεράστιο Βιασμό στην Ψυχή του Θύματος. Ο Δολοφόνος αφήνει ένα αναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του θύματος.
Στην απέξω όλοι πολλά τραγούδια λέμε όταν όμως βιάσουν ή σκοτώσουν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο τότε το τροπάρι αλλάζει...ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ....!!!!
Μπορείς να φανταστείς την Ψυχική Κατάσταση μιας Βιασμένης Κοπέλας, μπορείς να φανταστείς την στιγμή που θα ξαναδεί τον βιαστή της ελεύθερο, μπορείς να φανταστείς τον πόνο του Γονέα όταν χάνει το παιδί του από ένα φονιά, μπορείς να φανταστείς τον ψυχικό τους κόσμο όταν μετά από 10 χρόνια τον δει ελεύθερο.........
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ...;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ........
Είπα να μην τιμωρηθούν? Η κουβέντα εδώ είναι για την θανατική ποινή.
Μη τα μπερδεύεις τα πράγματα....
Όσο για το ότι είναι πολύ δύσκολο να μπει στη φυλακή κάποιος αθώος....
αυτό είναι τουλάχιστον για γέλια.
Μιλάς για την Ελλάδα μόνο?
Κ για να καταλάβω εσύ θα ήσουν ευχαριστημένος αν είχαμε τη θανατική ποινή?
Κ θα γούσταρες να δείχνουν κ εκτελέσεις στην τηλεόραση, ε?
Μήπως, λέω μήπως, περνάει καθόλου απ'το μυαλό σου πόσος κόσμος
θα χαιρόταν με το θέαμα?
Έχεις την εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο?
Θα παραδειγματιζόταν το πλήθος λες?---ή θα δίψαγε για αίμα?
Μη σκέφτεσαι σαν παιδάκι//να εξετάζεις "σφαιρικά"...
Ο λόγος που ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με το αποτρόπαιο
είναι η συνεχής προβολή του//κ από τη στιγμή που εξοικειώνεσαι
ξαφνικά δεν φαντάζει κ τόσο τρομερό...
*όσο γι'αυτό...
[Dying Incubus ειπες οτι εγκληματιες γινομαστε,δεν γεννιομαστε.
αυτο ειναι πολυ πολυ λαθος.να το ξερεις αυτο,για παντα.]
δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μπαρούφα στη ζωή μου, δοσμένη με τέτοια σιγουριά.

"Are you now, or have you ever been? "
Valnta + THX1138
Edited by - Valnta on 21/11/2005 12:36:48
Συγνώμη αν σε ανάγκασα να επιστρέψεις και να απαντήσεις στο παρών θέμα και συγνώμη αν το ξανακάνεις.
Όπως είπα και στο 1ο μήνυμα μου το Σύστημα αδυνατεί να θρέψη όλους τους εγκληματίες για αυτό και μετά από κάποια χρονική διάρκεια τους θεωρεί ότι σωφρονίστηκαν και βγαίνουν.....
Συνεπώς δεν μπορούμε να συζητάμε για ισόβια δεσμά στην πράξη.
Τελικά δεν κατάλαβα είσαι υπέρ ή κατά γιατί ουσιαστικά η πραγματικά ισόβια κάθειρξη είναι η αργή εκτέλεση της Θανατικής Ποινής. Δηλαδή δεν τον σκοτώνεις τώρα αλλά μετά από 40 χρόνια.
Valnta
"Όσο για το ότι είναι πολύ δύσκολο να μπει στη φυλακή κάποιος αθώος....αυτό είναι τουλάχιστον για γέλια."
Αφού είναι τουλάχιστον για γέλια...θα μου δώσεις κάποια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....ΣΟΒΑΡΑ....ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ετία
Valnta
"Κ για να καταλάβω εσύ θα ήσουν ευχαριστημένος αν είχαμε τη θανατική ποινή?"
Νομίζω και εσύ θα ήσουν ευχαριστημένη απλά εσύ προτιμάς τον αργό θάνατο εγώ τον άμεσο....κακό ;;;;; Μάλλον όχι
Valnta
"θα γούσταρες να δείχνουν κ εκτελέσεις στην τηλεόραση, ε?"
Ναι ρε μόρτη θα γούσταρα να ουμ
Valnta
"Μήπως, λέω μήπως, περνάει καθόλου απ'το μυαλό σου πόσος κόσμος
θα χαιρόταν με το θέαμα"
Ε, ας μην το έβλεπε αν ενοχλείται......και βασικά χέστηκα αν πειράξει κάποιων....με ενοχλεί ο Βιαστής να μην βιάση την κόρη μου αν εσένα δεν σε πειράζει....
Valnta
"Έχεις την εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο?"
Καλά σοβαρά μιλάσ;;;;;;;; ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ;;;;;; ΕΣΥ;;;;;; ΠΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;
Valnta
"Θα παραδειγματιζόταν το πλήθος λες?---ή θα δίψαγε για αίμα?"
Ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ΦΟΒΕΡΟ.......... Εσυ τι λες...για πες μου;;;;;;;;
Valnta
"Μη σκέφτεσαι σαν παιδάκι//να εξετάζεις "σφαιρικά"..."
ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....Valnta ΣΦΑΙΡΙΚΑ το βλέπω εσύ το ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;;
που έβαλα στην πρώτη σελίδα/θα έβλεπες ότι αθωώθηκαν
αρκετοί που ήταν καταδικασμένοι.
---κ δεν έχω τίποτα άλλο να συζητήσω μαζί σου.

"If you want a vision of the future, Winston, imagine a boot stamping on a human face forever."
Valnta + 1984
quote:
τελευταία φορά που γράφω σ'αυτό το θέμα//θα ήθελα να αναρωτηθήτε πόσο πολύ διαφέρετε από αυτούς
που έχουν σκοτώσει κάποιον---όταν με τόση ευκολία φωνάζετε "θάνατος"
και οι αλλες 3 που ακολουθουν 4
με ευκολια θα φωναξω θανατος,και θα γουσταρω στο θεαμα του αποκεφαλισμου του εκγληματια,και αν με αφηναν,θα γουσταρα ακομα περισσοτερο να το κανω και ο ιδιος!
quote:
Dying Incubus ειπες οτι εγκληματιες γινομαστε,δεν γεννιομαστε.
αυτο ειναι πολυ πολυ λαθος.να το ξερεις αυτο,για παντα.]δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μπαρούφα στη ζωή μου, δοσμένη με τέτοια σιγουριά.
ειναι κριμα να κανεις ενα τοσο μεγαλο λαθος,αν και με περνας και σε χρονια,και σε γνωσεις.
ο ανθρωπος γεννιεται καλη μου...στο εγγυωμαι.
εχω παραδειγμα τον εαυτο μου.
η οικογενεια μου εχει παθος με την μουσικη,εγω ελαχιστα.
ο πατερας μου μισει τα οπλα,εγω εχω τρελο κολλημα. μια συλλογη απο 2 σπαθια{μεσαιωνικο και ενα σαμουραί ενα ρολαπο με αλυδιδα που καταληγει σε μια σιδερενια μπαλα με καρφια,3 dagger και 4 μαχαιρια απλα {περιπου 20 εκκ}.θα ειχα πολυ μεγαλυτερη συλλογη αν υπηρχε λιγη υποστηριξη απο την οικογενεια.
υπαρχουν και χιλιαδες ακομα αντιθεσεις,τι οποιες ομως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να πω{ειναι προσωπικες} και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να σε πεισω.

ο θανατος σου,η ζωη μου
quote:Δυστυχώς οι σύγχρονες θεωρίες της ψυχολογίας σε επιβεβαιώνουν Deghar Adhark, όμως με αυτό το σκεπτικό, μπορούμε να γνωρίσουμε ποιοί άνθρωποι θα γίνουν κακοί από την αρχή. Άρα λογικά θα πρέπει να τους σκοτώνουμε όταν γεννιούνται, έτσι;;
ειναι κριμα να κανεις ενα τοσο μεγαλο λαθος,αν και με περνας και σε χρονια,και σε γνωσεις.
ο πατερας μου μισει τα οπλα,εγω εχω τρελο κολλημα. μια συλλογη απο 2 σπαθια{μεσαιωνικο και ενα σαμουραί ενα ρολαπο με αλυδιδα που καταληγει σε μια σιδερενια μπαλα με καρφια,3 dagger και 4 μαχαιρια απλα {περιπου 20 εκκ}.θα ειχα πολυ μεγαλυτερη συλλογη αν υπηρχε λιγη υποστηριξη απο την οικογενεια.
υπαρχουν και χιλιαδες ακομα αντιθεσεις,τι οποιες ομως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να πω{ειναι προσωπικες} και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να σε πεισω.
Από ότι κατάλαβες αν μπείς σε αυτό το τριπάκι ξεφεύγει πολύ η κατάσταση και φτάνεις σε απάνθρωπα συμπεράσματα. Χώρια που τίθονται επί τάπητος πολύ σοβαρά ηθικά ζητήματα όπως στην παραπάνω περίπτωση: Μπορούμε να θανατώσουμε κάποιον χωρίς να έχει κάνει τίποτα ακόμα;;
Δες λίγο (ή διάβασε καλύτερα) το Minority report του Phillip K.Dick να δείς τι παίζει και μετά δες το Gattaca και ξανασυζητάμε επί του θέματος.
Υ.Γ. Valnta καμμιά ατάκα από Brasil ή Εquilibrium δεν παίζει; στο THX1138 και στο 1984 θα αρκείσαι;;
Edited by - Peronosporos on 21/11/2005 14:57:44
"κ δεν έχω τίποτα άλλο να συζητήσω μαζί σου."
τσ τσ τσ
Γυναίκες.....!!!!!!!
υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι με αγαπά......!!!!!!
Θα το ανοίξω το λινκ σου να δω ατιμούλικο.....μου λείπεις ήδη.....!!!!
Μην θίγεσαι λέγεται Χιουμορ (για εμένα)
Δεν θα σου ευχόμουν ποτέ να σε συλλάβουν επειδή κατά τύχη βρέθηκες στο σημείο ενός βιασμού η ενός φόνου (δίνω ένα πολύ απλοϊκό παράδειγμα) και αργότερα σε δουν οι δικοί σου άνθρωποι LIVE, να ψήνεσαι στην κυριολεξία από μέσα προς τα έξω σε μια ηλεκτρική καρέκλα, διότι δεν κατάφερες να αποδείξεις πως είσαι αθώος. Κι εγώ από κάτω να βλέπω τον μαλάκα να καίγεται ζωντανός και να χαίρομαι τρώγοντας πατατάκια - - ενώ οι δικοί σου άνθρωποι να ωρύονται και να σπαράζουν, να παραληρούν και να ουρλιάζουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους πως είσαι αθώος!!! Επειδή όντως είσαι αθώος!!!!!! Αλλά εμένα το μόνο που θα με νοιάζει θα είναι να δω εσένα να πετάγονται τα νύχια σου σαν pop corn από τα δάκτυλά σου, να μυρίζεις καμένη σάρκα - - και μετά να πέφτω ήρεμος για ύπνο πιστεύοντας πως τώρα η κοινωνία θα είναι καλύτερη με την απουσία σου.
Εάν πιστεύεις πως δεν γίνονται λάθη σε δίκες και πως δεν καταδικάζονται ποτέ αθώοι, πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελείς. Από την στιγμή που υποστηρίζεις μάλιστα με τέτοιο πάθος και θέρμη την θανατική ποινή και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση μέσω τηλεοπτικής κάλυψης ή βλαξ είσαι ή εντελώς ανώριμος ή εγωιστής για να παραδεχτείς πως λες βλακείες, ή άρρωστος εγκέφαλος.
Προς Deghar Adhark
quote:
Είσαι μικρός και τριανταφυλλένιος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με το αν κάποιος γεννιέται κακός η γίνετε; Με το να μας επιδεικνύεις υπερήφανος την υπέροχη συλλογή σου από παλιάς τεχνολογίας όπλα τι ακριβώς θέλεις να μας πεις; δεν βγαίνει νόημα.
Το ότι εσύ είσαι διαφορετικός άνθρωπος από τους γονείς σου σημαίνει πως κάποιοι γεννιούνται κακοί; Εκπληκτικός συλλογισμός.
Προς Peronosporos
quote:
Δυστυχώς οι σύγχρονες θεωρίες της ψυχολογίας σε επιβεβαιώνουν Deghar Adhark,
Ποιες είναι αυτές οι θεωρίες της ψυχολογίας; Πάντως όπως λες και εσύ πρόκειται περί θεωρείων. Αλλά καλό θα ήταν να μας παρουσίαζες κάποιες θεωρίες σύγχρονων επιστημόνων του κλάδου της ψυχολογίας.
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον
quote:
Μην θίγεσαι λέγεται Χιουμορ (για εμένα)
''επιστημονικά'' αλλά και ''φιλοσοφικά'', αποκαλείται βλακεία.
Και εγώ δεν σου εύχομαι κάποιος παιδαίρας πρωην κατάδικός που αποφυλακίστηκε να βιάσει το κοριτσάκι σου. και ο βιαστής να κοιτάει και να χαμογελάει ξέροντας ότι σε πέντε χρονάκια θα αποφυλακιστεί και θα βιάσει και την γυναίκα του πατέρα γιατί καλός μαλάκας είναι.....και εγώ τρώγωντας πατατάκια να βλέπω τον μαλάκα τον πατέρα από την τηλεόραση να χτυπιέται και να ζητάει τον θανατό του ...
Αλλά εγώ ήρεμος θα πέφτω για ύπνο ..... δεν πειράζει αλλουνού κόρη είναι δεν είναι δικιά μου
τσ τσ τσ
ηλίθια απάντηση....
παντελής έλλειψη φαντασίας στην απάντηση του
δεν πειράζει επιστημονικά φιλοσοφεί.....Άρε τσαχπίνη είσαι και φιλόσοφος ..... αχ ανυπομονώ να διαβάσω τα συγγράμματα σου....
Άξιος
quote:No problem, λάβε... http://en.wikipedia.org/wiki/Predisposition
Ποιες είναι αυτές οι θεωρίες της ψυχολογίας; Πάντως όπως λες και εσύ πρόκειται περί θεωρείων. Αλλά καλό θα ήταν να μας παρουσίαζες κάποιες θεωρίες σύγχρονων επιστημόνων του κλάδου της ψυχολογίας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Behavioral_genetics
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου φίλτατε, υπάρχουν σαν θεωρίες και τις υποστηρίζει η πλειοψηφία των ψυχολόγων και ψυχιάτρων.
Το ξέρω ότι είναι θεωρίες, για αυτό παραπέμπω στα βιβλία αυτά και στις ταινίες για να δείξω τί μπορεί να συμβεί όταν στηρίζεσαι σε θεωρίες για τέτοια θέματα. Δες τι γράφω και μετά κρίνε με!!! (εσύ προφανώς δεν ξέρεις τις ταινίες ή αγνοείς αυτά που γράφω)![]()
![]()
.