ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

νούφαρο1330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dimkaΝέο Μέλος
10/01/2012, 15:45:46
Για μένα το θέμα 2012 έχει αξία ως προς το αυτοεκπληρούμενο μέρος των γεγονότων που θα συμβούν.
Για να γίνω πιο κατανοητός, εδώ και μερικά χρόνια ο κόσμος βομβαρδίζεται από πληροφορίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες, βιβλία, άρθρα κτλ σχετικά με το έτος 2012. Επειδή το έχω συζητήσει και με άνθρωπο ο οποίος ασχολείται πολύ σοβαρά με την αστρολογία, του είχα θέσει το ερώτημα αν οι εποχές που αστρολογικά ευνοούν κάποια γεγονότα ή οι ημερομηνίες που έχουν καταγραφεί ή "καταγραφεί" είναι εποχές που οι επικυρίαρχοι - θα μιλήσω και για αυτό - έχουν επιλέξει για να εμφανίσουν γεγονότα τα οποία ο απλός κόσμος θα δει ώς επαλήθευση των αστρολογίας ή ενός προφήτη. Για αυτόν τον λόγο εκτιμώ πως φέτος θα συμβούν πράγματι κοσμοιστορικά γεγονότα έτσι ώστε να "επαληθευτεί" το 2012.
Έχω σκεφτεί πως ακόμα και η αποκάλυψη του Ιωάννη μπορεί να είναι ένα τέτοιο αυτοεκπληρούμενο σχέδιο το οποίο "φέρνει" γεγονότα όταν οι καιροί είναι ώριμοι να τα εμφανίσουν. Εδώ έχω και την εξής απορία. Ο Ιωάννης όταν ανέβηκε στον ουρανό και είδε τις πληγές - σάλπιγγες και φιάλες - περιέγραφε καταστροφή του 1/3 του κόσμου σε πολλές περιπτώσεις. Ποιανού κόσμου όμως? Του τότε γνωστού ή αυτού που έβλεπε? Γιατί αν έβλεπε τον κόσμο όπως είναι σήμερα θα έπρεπε να είχε αναφέρει και το σφαιρικό της Γης και πολλά άλλα που πρώτη φορά θα έβλεπε.
Το σημείο επίσης των επικυρίαρχων είναι εκείνο το σημείο όπου συγκρούεται η συνωμοσιολογία με την βλακεία. Γιατί αν υποθέσουμε πως υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν αυτόνομα και παγκοσμίως βάσει συμφερόντων και ετοιμάζονται για την τελική σύγκρουδη, είτε περιμένουν κάτι στα αλήθεια, είτε περιμένουν κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως ο απλός κόσμος δέχεται τις παρενέργειες.
11/01/2012, 02:44:26
dimka

quote:
Για αυτόν τον λόγο εκτιμώ πως φέτος θα συμβούν πράγματι κοσμοιστορικά γεγονότα έτσι ώστε να "επαληθευτεί" το 2012.

Θα είχες την καλοσύνη να μας διευκρινίσεις ποια ακριβώς θεωρείς ως "κοσμοϊστορικά γεγονότα" ώστε να δούμε στο τέλος αν θα συμβούν; Ο όρος είναι πολύ γενικός και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, ενδεχομένως να το βαφτίσεις εκ των υστέρων "κοσμοϊστορικό γεγονός".

Έτσι, και να πάρει ο ΠΑΟΚ το europa league είναι κοσμοϊστορικό γεγονός και να εκραγεί το Yellowstone είναι επίσης κοσμοϊστορικό γεγονός. Εσύ τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί το 2012;

macedon

Edited by - macedon on 11/01/2012 02:45:16

11/01/2012, 04:02:13
Μάλλον πρέπει πρώτα να σηκώσει ο ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό και μετα να εκραγεί το άλλο.

Αν γίνουν ανάποδα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ο ΠΑΟΚ τίποτα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

dimkaΝέο Μέλος
11/01/2012, 11:51:41
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιά θα είναι τα γεγονότα αυτά, όμως βασίζω την εκτίμηση μου αυτή στο αυτοεκπληρούμενο του έτους αφού προετοιμάζουν εδώ και καιρό την ανθρωπότητα για κάτι σημαντικό μέσα στο 2012. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι φυσικό φαινόμενο ή κάποιο γεγονός που συσχετίζεται με την ανθρώπινη κοινωνία. Κατά την γνώμη μου το φυσικό φαινόμενο το απορρίπτω όχι γιατί δεν μπορεί να συμβεί αλλά επειδή μπορεί τυχαία να συμβεί μέσα στο 2012 (εκτός και αν είναι τεχνητό το γεγονός το οποίο είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε - βλέπε για όσους πιστεύουν στην εδήλωση σεισμών μέσω HAARP) και οδηγούμε σε γεγονός από ανθρώπινη αιτία. Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ένας πόλεμος, ένας ιός ή μια χρηματοπιστωτική κατάρρευση. Και τα τρία είναι εξίσου πιθανά αν δεχτούμε πως μια παγκόσμια ελίτ καθορίζει τις τύχες του κόσμου βάσει συμφερόντων της.

quote:

dimka

quote:
Για αυτόν τον λόγο εκτιμώ πως φέτος θα συμβούν πράγματι κοσμοιστορικά γεγονότα έτσι ώστε να "επαληθευτεί" το 2012.

Θα είχες την καλοσύνη να μας διευκρινίσεις ποια ακριβώς θεωρείς ως "κοσμοϊστορικά γεγονότα" ώστε να δούμε στο τέλος αν θα συμβούν; Ο όρος είναι πολύ γενικός και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, ενδεχομένως να το βαφτίσεις εκ των υστέρων "κοσμοϊστορικό γεγονός".

Έτσι, και να πάρει ο ΠΑΟΚ το europa league είναι κοσμοϊστορικό γεγονός και να εκραγεί το Yellowstone είναι επίσης κοσμοϊστορικό γεγονός. Εσύ τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί το 2012;

macedon

Edited by - macedon on 11/01/2012 02:45:16

Edited by - dimka on 11/01/2012 11:53:33

13/01/2012, 22:11:29
ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΕΚΤΑΚΤΟ!

Παρατήστε τα όλα. Είμαστε σε τελείως λάθος δρόμο! Τίποτε δεν θα γίνει το 2012. Τζάμπα τα γράφαμε...

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Μάξιμος (εικονίζεται παρακάτω) στο κανάλι "ΒΕΡΓΙΝΑ", σήμερα, στις 10.00 το βράδυ, αποκάλυψε ότι η δευτέρα παρουσία θα γίνει στις 25 Μαρτίου 2018, το μεσημέρι!

(Ο π. Μάξιμος είναι από τους πλέον φωτισμένους της Ορθοδοξίας, ο οποίος έχει απ' ευθείας επικοινωνία με το θεό και δημοσιεύει συχνά αυτά που του λέει ο θεός στην έγκριτη εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" και σε άλλα παγκοσμίου εμβέλειας μέσα ενημέρωσης, όπως φαίνεται και παρακάτω).

macedon

13/01/2012, 22:43:44
macedon,πιανεσε απο εναν αγυρτη παπα τωρα που λεει ,που ουτε αυτος ξερει τι λεει ........................απαραδεκτος ειναι

Υπαρχουν αλλοι και σοβαροι πνευματικοι ανθρωποι την θρησκεια μας.

13/01/2012, 23:05:51
Σταύρο

Τι διαφορά έχει ένας που λέει οτι το τέλος έρχεται 21/12/12 με έναν που το τοποθετεί 25/3/18 ???

Ασε καλύτερα να ακούσουμε τον άλλον που δίνει,βρε παιδί μου και 6 χρονάκια ζωής ακόμη...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/01/2012, 23:15:43
Όταν όμως εχει πέσει ήδη εξω , από 22/4/11 ???

Η Κάλυμνος ακόμα εκεί δεν είναι , ένα χρόνο μετά ?
αν δεν κάνω λάθος

Hellas at War
14/01/2012, 12:27:11
Δεν είδα κανένα σχόλιο για τα αεροναυτικά γυμνάσια του ρωσικού στόλου,εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Τι λέτε για το ποθούμενο,είναι κοντά?
Αμ εκείνο το χιλιάρμενο τι έγινε?

Πουτινιές στον Πούτιν γίνονται?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/01/2012, 15:02:56
Παρακαλώ θερμά τον Πούτιν να μην μας βοηθήσει μεταξύ 20-12-2012 και 7-1-13 μια και είναι περίοδος εορτών και δε λέει να τις χάσουμε,ας μας βοηθήσει λίγο αργότερα, κατα τις 15 Γενάρη ας πούμε,και τον πατέρα Μάξιμο να μεταθέσει την ημερομηνία ένα μήνα μετά,θα ήθελα να πετάξω για τελευταία φορά χαρταετό πριν συναντήσω τους προγόνους μου.
Μετά από αυτές τις εισηγήσεις μου στα ανωτέρω πρόσωπα διατηρώ το δικαίωμα να είμαι ίσως χριστιανός,να μην είμαι,ή να αποφασίσω αργότερα.Ευχαριστώ.