- "The Butterfly Effect", το Παράδοξο της Πεταλούδας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ...SOOOOO!
..ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ (!_!)
ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ...:Ρ
ΠΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙ-ΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ;![]()

Technoshamanism
quote:
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο "παράπονο"!!!
Toυλάχιστον κατάλαβες ότι είναι παράπονο και όχι κακεντρέχεια...
quote:
Σου έστειλα μέιλ με ευχές στα γενέθλιά σου και μη λαμβάνοντας ούτε ένα ευχαριστώ, έστω τυπικά, θεώρησα ότι οι ευχές μου δεν έτυχαν ανταπόκρισης.
quote:
Η ΖΑΝΤΟΚ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΤΑΙΕΙ;;;;; ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;;;
quote:
ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Νατος πάλι ο πληθυντικός! Απ'ότι φαίνεται αυτός και οι γενικεύσεις είναι από τα σημαντικότερά σου επικοινωνιακά "κουσούρια"
Μήπως αγαπητή μου φίλη Zadok να της εξηγούσες ότι ουδέποτε σε έχω πάρει εγώ τηλέφωνο...έτσι για να ησυχάσει και να μην νοιώθει ανασφάλεια...
Aτμα αν θέλεις να κάνουμε επικοδομητικό διάλογο στο μέλλον...(αυτό το τρένο το χάσαμε...)πάψε να μιλάς στον πληθυντικό και να βάζεις όλα τ'αβγά στο ίδιο καλάθι...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕ ΕΚΡΙΝΕΣ ΩΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ.
ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ;;;;
ΟΠΟΙΟΙ /ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ..ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ .
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΠΙΓΑΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΛΑΙΩ!
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΙΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ....
ΑΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ.
ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ/ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;;
ΣΩΠΑΣΕ/ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ/ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ/ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΜΠΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 13/ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΝΕ.
ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΒΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ.
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΚΑΝ ΤΡΕΝΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΣΩΠΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Η ΖΑΝΤΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ //ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ//ΕΚΕΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ (ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ:)
ΤΩΡΑ
Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ;;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Τ'ΑΒΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ//
ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;;
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Τ'ΑΒΓΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ..ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΞΣ.....ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ.
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!
ΕΙΠΑ Η ΕΡΜΗ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!
ΤΙ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΒΑΛΑ/ΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ "ΤΕΛΟΣ"(EXM ME XIOYMORISTIKH DIATHESIqGREEKLISH GIA APOLYTH KATANOHSH!!!!:))
ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ//Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΩ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ....
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑΥΜΑΤΟΣ...
ΟΥΦ.-![]()
για μια στιγμη σκεφτηκα πως μια εικονα ισως ελεγε χιλιες λεξεις..
μα οταν νοιωθω καπως ετσι..οι αλλοι λενε πως ειμαι βλεσφημη/αθεοφοβη..και τετοια κοσμιτικα..
τι να πω...
ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ -ΜΟΥ- ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΡΙΝΕΤΕ....ΓΙΑ ΤΟ "ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΩ" ΟΤΑΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ..ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 17/04/2004 23:27:01
quote:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ...SOOOOO!
..ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ (!_!)
ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ...:ΡΠΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙ-ΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ;
Ω... Ναι, πι πι πι πι πλιιιιιζ (τάδε έφη Ρότζερ Ράμπιτ
)!
quote:
Ενα παραπονάκι που μου βγήκε αυθόρμητα λόγω της πίεσης που νοιώθω αυτές τις μέρες...
Βρε Avallon, ναι, εγώ το κατάλαβα! Γιατί γνωρίζω από κριαρίσιο παρορμητισμό και εγωισμό.
Για φαντάσου τί θα γινόταν όμως, αν έβαζα κι εγώ τα κέρατα μπροστά... ή αν δεν γνώριζα.
Όταν όμως πιο πάνω η ΑΤΜΑ έλεγε για παρορμητισμό και δει κριαρίσιο, πέσανε κουτουλιές!
quote:
Oυδέποτε το έλαβα, αλλά και ουδέποτε το έθιξα ως παράπονο,και αυτό γιατί απλά ήταν άνευ ουσίας ενώ αυτό που βίωσα αυτές τις μέρες ήταν τραγικό...Μα καλά με έχεις για τόσο αγενή?
Εντάξει, ανθρώπινο! Αλλά αν σκεφτόμουν εγωιστικά, θα 'πρεπε να στο "φυλάω" και να μην σκεφτώ ότι δε θα μπορούσες να είσαι αγενής.
quote:
Μήπως αγαπητή μου φίλη Zadok να της εξηγούσες ότι ουδέποτε σε έχω πάρει εγώ τηλέφωνο...έτσι για να ησυχάσει και να μην νοιώθει ανασφάλεια...
Κοίτα να δεις τώρα τί γίνεται:
Έχεις δίκιο, μόνο που συμπτωματικά η ΑΤΜΑ δεν ήταν τόσο άστοχη που χρησιμοποίησε πληθυντικό, γιατί στο τηλεφώνημα συμμετείχαν τρία πρόσωπα κι έτσι ούτε εγώ σε πήρα, αλλά ούτε κι εσύ με πήρες!!! (τα υπόλοιπα αφορούν σε προσωπικά δεδομένα)
Όμως, βρε Avallon, σε όσα έχει γράψει η AΤΜΑ βρίσκεις ότι αυτό ήταν το σημείο για να σταθείς; Φιλικά αναρωτιέμαι...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 18/04/2004 00:07:51
quote:
Zadok μην πιάνεις στο στόμα σου την Αρετή... δεν έχει θέση ούτε εκεί αλλά ούτε και στο τόπικ αυτό...
Zadok,
Το παραπάνω μήνυμα αναφέρεται στην τοποθέτηση της φίλη μας Avallon σε ότι έχει να κάνει με τις Αρετές. Επειδή αισθάνθηκα ότι τοποθετήθηκε αρνητικά σε ότι έχει να κάνει με τις Αρετές.
quote:
Και εκτός από την απογοητεύσει μου δεν μπορούσα να γράψώ κάτι άλλο.
quote:
Αυτό δεν το κατάλαβα!!!
Και πριν θεωρήσω ότι γίνεσαι αναιτίως αγενής προς το πρόσωπό μου και εφόσον το επιθυμείς, κάντο μας λιανά... (Για μια φορά στη ζωή σου κάνε μία υπέρβαση και σκέψου πιο ψύχραιμα. Όσα πέρασες, κάτι θα πρέπει ν' άφησαν...)
Zadok, το παραπάνω μήνυμα απευθύνεται στην Avallon η και στον just a man?
Avallon,
Η παρακάτω πρόταση απευθύνεται σε σένα.
quote:
Τελικά πόσο πόνο χρειαζόμαστε για να μην έχουμε την διάθεση στο να επαναφέρουμε ανώφελες μνήμες και κρίσεις!!?
Και ο λόγος που τοποθετήθηκα με αυτό τον τρόπο είναι ότι, είναι σημαντικό
να ξεπερνάμε τα όποια προσωπικά συναισθήματα μας για να ανεβούμε όλοι μαζί πνευματικά.
Είναι ποια καιρός να κάνουμε μια νέα αρχή και να προσέχουμε πως χρησιμοποιούμε τις λέξεις.
Γιατί τελικά, όλα τα μηνύματα που καταχωρούνται από όλους μας σε όλα τα topic καταλήγουν να είναι βιβλία χωρίς νόημα!!!
Ας σταματήσουμε να χάνουμε ενέργεια χωρίς λόγο. Ενέργεια που θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε θετικά για την εξέλιξη μας!!
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”![]()
ΤΟΣ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ Η ΕΡΜΗ...ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ...ΑΠΟΚΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΑ....ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΘΕ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ....
ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΤΟ ΕΧΥΣΑ ΟΛΟ ΣΤΟΝ...ΠΟΥΘΕΝΑ....ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ...ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..ΚΙ ΑΝ ΔΙΨΑΣΕΙ..ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ 'ΜΑΙ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΝΑ ΚΡΙΑΡΙΣΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ...
ΑΓΑΠΗ-ΕΙΡΗΝΗ-ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ-ΦΩΣ!!!!!
ΑΤΜΑ![]()
![]()
![]()

Technoshamanism
προσωπικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κατάλαβα πολύ καλά τί έγραψες.
Ειλικρινά όμως, δεν περίμενα ότι θα παρενοούσες το δικό μου ποστ.
Έβαλα το ίδιο απόσπασμα από τα γραφόμενα της Avallon απαντώντας επίσης προς εκείνην.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
ΤΟ ΕΧΥΣΑ ΟΛΟ ΣΤΟΝ...ΠΟΥΘΕΝΑ....
Στο σύμπαν δεν υπάρχει κενό.
Όλα είναι χρήσιμα και τίποτα δεν πάει χαμένο.
Τελικά είναι θέμα χρόνου.
Αν θα αποφασίσουμε να Aναστηθούμε και να ζούμε μέσα στην αρμονία της ΑΓΑΠΗ-ΕΙΡΗΝΗ-ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ-ΦΩΣ η του φόβου!!!
Η Επιλογή, η Θέληση και η Απόφαση είναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
Edited by - Just_A_Man on 18/04/2004 01:16:35
quote:
Ειλικρινά όμως, δεν περίμενα ότι θα παρεννοούσες το δικό μου ποστ.
Καλή μας Ζαdok,
O just προσπαθεί να είναι πάντα προσεχτικός και να μην πληγώνει κανένα.
Και για αυτό επανήλθα με διευκρινιστικό μήνυμα.
Αν το έκανα χωρίς να το θέλω για την καλή μας Zadok, η για τον οποιοδήποτε από την παρέα ας με συχωρέσει.
Σας ζητώ συγγνώμη αν σας πλήγωσα με η χωρίς την θέληση μου.
Να είστε καλά όλοι.
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
Edited by - Just_A_Man on 18/04/2004 01:30:55
'η
αλλιως...
"ουδεν καλο αμιγες κακου"....
-ειχε πει καπου αλλου καποια αλλη στιγμη + ο Τρισμεγιστος...-
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
( ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..."ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ",
(//ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ JUST A MAN"...ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ=ΒΑΦΤΗΣΩ...ΦΙΛΙΚΑ:)
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ* ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..
'Η ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ....
"ΤΟ "ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΤΟ "ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥ"
-ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ 'Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ..ΕΧΜ...
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ...
ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ...ΣΤΟΝ..ΣΤΑΥΡΟ..ΤΟΥ...-
~~~~~~~~~~`
quote:
-ή αλλιως: «Για ενα καρφι χαθηκε το πεταλο.., για ενα πεταλο χαθηκε το αλογο.., για ενα αλογο χαθηκε ο αναβατης.., για εναν αναβατη χαθηκε η μαχη.., για μια μαχη χαθηκε το βασιλειο.-»-(Χμμ παρατηρησε κανεις την συνδεση του φαινομενου με την διδασκαλια του Καρμα;..)
...'Η ΑΛΛΙΩΣ :ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..-ΣΟΥ
//ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΑΗ
Η ΑΛΛΙΩΣ...
ΑΜΗΝ![]()
![]()
![]()

Technoshamanism
quote:
επι του θέματος...
Ετσι μπράβο Αίολε,
θύμιζε τα αυτά,
γιατί έχουμε πήξει στα 'καινούρια' θέματα
(by the way, έλα στα 'άλλα λημέρια' , έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να συζητήσουμε, από τα κοράνια και τις ιστορίες για αγρίους...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Εκλογές έχουμε,
Μεγαλέξανδρο έχουμε,
Δημοκρατία (δεν) έχουμε...
Στο κοράνι βρήκες να απαντήσεις???![]()

.
.
.
quote:
Αίολος
επι του θέματος...
Αίολε καλώς όρισες. Μαύρα μάτια, κάναμε να σε δούμε. синяк под глазом που λένε κι οι φίλοι μας οι Ρώσσοι, που θα μας δώσουνε την Πόλη όπως προφήτεψε και ο Άγιος Παΐσιος.
Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνης περισσότερο.
*
Δεν μου αρέσει να ξεκινάω μια συζήτηση και να την παρατάω στην μέση, όπως έχω ξανακάνει.
Πυθαγόρα, αν συμμετάσχω εκεί που λες, θα πέσει μπινελίκιον!

quote:
Καλώς σας ξαναβρήκα παιδιά. Δεν έχω πολύ χρόνο στην διάθεσή μου
Καλωσήλθες,
και φυσικά είναι σεβαστό και κατανοητό αυτό, ισχύει λίγο πολύ για τους περισσότερους μας...
quote:
και επί πλέον δεν είμαι και πολύ στις καλές μου γι' αυτό δεν πολυσυμμετέχω.
Ελπίζω μόνο να είναι περιστασιακοί, περαστικοί και δευτερεύοντες οι λόγοι 'που δεν είσαι στις καλές σου' και πάντως όχι σοβαροί και ανυπέρβλητοι.
quote:Από αυτό δυστυχώς, ΟΛΟΙ περάσαμε (και ακόμα περνάμε). Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, προφανώς.
Δεν μου αρέσει να ξεκινάω μια συζήτηση και να την παρατάω στην μέση, όπως έχω ξανακάνει.
quote:
Πυθαγόρα, αν συμμετάσχω εκεί που λες, θα πέσει μπινελίκιον!
Έλα για να πέσει, γιατί πολύ ησύχασε (και φλώρεψε) το φόρουμ, και ασχολούμαστε με Κοράνια και Αντί-δια μόνο.....![]()
![]()
![]()

.
.
.