- The Number of the Beast.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six.
Οι γνωστοί πλεον στίχοι απο την προφητεία...
Έχουν τραγουδηθεί (Iron Maiden).. Έχουν μελετηθεί... Έχουν διεγείρει τη φαντασία πολλών να αναρωτηθούν και να γράψουν πάνω σε αυτούς...
Έχουν τρομοκρατήσει εαν λάβουμε υπ οψην μας οτι θα γίνουν πραγματικότητα...
Τώρα τελευταία παίζετε στο cinema μια επανέκδοση της ταινίας ¨Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ¨. Είναι τυχαίο? Έχετε δει πως ξεκινάει η ταινία?
Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες να ¨βγει¨ η προφητεια? Ή θα βγει ετσι κι αλλιως χωρίς την ουσιαστικη παρεμβαση/βοηθεια/συνομοσια καποιων ανθρώπων?
Θα έρθει τελικά ο Αντίχριστος? Με την εννοια που μας παροyσιάζουν οι Γραφές? Με ολα τα επακόλουθα?
Ή ο ¨Αντίχριστος¨ ειναι το κάτι διαφορετικό απο τα σημερινά δεδομένα της Εβραιοχριστιανικης θρησκείας? Ο εχθρος του Χριστού (που ισως να τον κατασκευασανε οι Εβραιοι) και εχθρος των Εβραίων?
No One Likes Us...
...We Dont Care!
quote:Woe to you Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six.
Οι γνωστοί πλεον στίχοι απο την προφητεία...
Έχουν τραγουδηθεί (Iron Maiden).. Έχουν μελετηθεί... Έχουν διεγείρει τη φαντασία πολλών να αναρωτηθούν και να γράψουν πάνω σε αυτούς...
Έχουν τρομοκρατήσει εαν λάβουμε υπ οψην μας οτι θα γίνουν πραγματικότητα...Τώρα τελευταία παίζετε στο cinema μια επανέκδοση της ταινίας ¨Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ¨. Είναι τυχαίο? Έχετε δει πως ξεκινάει η ταινία?
Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες να ¨βγει¨ η προφητεια? Ή θα βγει ετσι κι αλλιως χωρίς την ουσιαστικη παρεμβαση/βοηθεια/συνομοσια καποιων ανθρώπων?
Θα έρθει τελικά ο Αντίχριστος? Με την εννοια που μας παροyσιάζουν οι Γραφές? Με ολα τα επακόλουθα?
Ή ο ¨Αντίχριστος¨ ειναι το κάτι διαφορετικό απο τα σημερινά δεδομένα της Εβραιοχριστιανικης θρησκείας? Ο εχθρος του Χριστού (που ισως να τον κατασκευασανε οι Εβραιοι) και εχθρος των Εβραίων?
φιλε BOOTBOY, ολα ειναι μια διεθνης συνομωσια προφητειων και προφητων που χανεται στους αιωνες και σκοπο της ειχε και εχει να μας αποπροσανατολισει με τον αντιχριστο, ωστε να πουλησει το βιβλιο του ο Μαξιμος Τορκεμαδα και να χτισει δικο του μοναστηρι! ![]()
καλως ηρθες στο φορουμ!
ΥΓ. μηπως το τοπικ ταιριαζει καλυτερα στο μυθος και θρησκεια?

ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ Ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
Δεν μπορω να καταλάβω κατι ομως...
Ποια είναι η έννοια της κονομας???!
Δεν υπάρχει αλλος σκοπός απο τα χρήματα δηλαδή??
Όλα αυτα τα κακα που γίνονται, που μερικα αναφέρονται σε προφητείες! για την κονόμα γίνονται???
Σίγουρα μόνο ¨ανθρωποι¨ που θέλουν το χρήμα και την εξουσία είναι πίσω απο ολα αυτα??
No One Likes Us...
...We Dont Care!
quote:BOOTBOY
Ευχαριστώ που απαντησατε!
εγω ευχαριστω που δεν παρεξηγησες το χιουμορ μου!
quote:Όλα αυτα τα κακα που γίνονται, που μερικα αναφέρονται σε προφητείες! για την κονόμα γίνονται???
και πολλα άλλα που δεν αναφερονται στις προφητειες...
quote:Σίγουρα μόνο ¨ανθρωποι¨ που θέλουν το χρήμα και την εξουσία είναι πίσω απο ολα αυτα??
χρημα και εξουσια - το χρημα δινει εξουσια και η εξουσια αποδιδει χρημα
οι υπολοιποι πρεπει να αποχαυνωθουμε και να αποδιδουμε την καταστροφη και λεηλασια του πλανητη στον αντιχριστο ή στον διαβολο...

Αυτό είναι το περιβόητο θηρίο που είδε ο Γιαννάκης να ανεβαίνει από τη θάλασσα...
Γλυκήτατο δεν είναι??

βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
...
2) Όλα τα "κακά" που συμβαίνουν σήμερα, δεν είναι καθόλου μα καθόλου χειρότερα, από τα "κακά" που συμβαίνουν από όταν ο άνθρωπος οργανώθηκε σε ομάδες.
3) και τέλος όπως λέει και το σοφό γνωμικό: "Αν θε να ρθει, θα ρθει. Αλλιώς θα προσπεράσει".
...
quote:stemix
(αν βέβαια δεν έρθει η συντέλεια του κόσμου το 2012 ή δεν συναντηθούμε με κανένα μετεωρήτη δεν θυμάμαι ποια ημερομηνία παίζει τώρα...).
το 2012 θα κανει το πρωτο περασμα του σχετικα κοντα στην γη, αλλά δεν μας απειλει
ειναι ομως η τελευταια μας ευκαιρια για να μελετησουμε επακριβως την τροχια του, ωστε οταν επιστρεψει (δεν θυμαμαι την περιοδο του) να ξερουμε αν κινδυνευουμε ωστε να ειμαστε προετοιμασμενοι, γιατι ειναι μεγαλος...
ΥΓ. αυτα δεν ειναι προφητειες, ειναι επιστημονικες ανακοινωσεις

Σε ποιό Pet Shop πουλάνε τέτοιο ζώο. Το θέλω για κατοικίδιο!!!
quote:
χρημα και εξουσια - το χρημα δινει εξουσια και η εξουσια αποδιδει χρημα
Ο φόβος χειραγωγεί και η ημι-αμάθεια οδηγεί το πλήθος εκεί που οι διάφοροι "εξουσιαστές" θέλουν.
Όμως φίλε μου αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει Θεία Οικονομία/ Θείο Σχέδιο;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Αν καποιοι ετοιμαζουν ολη την Γη με τη μιζερια, την κακομοιρια, την φτωχια, την τρομοκρατια κτλ για να ερθει καποιος μια μερα και να ειναι ολα ετοιμα να κανει αυτο που ειναι να κανει???
Παντως φυσικα και δε φαντάζομαι τον οποιο Αντιχριστο σαν θηριο! με επτα κεφαλια και ουρες κτλ...
Παντως πραγματικα ευχομαι να ισχυει η ¨θεωρια¨ οτι ο ¨Αντιχριστος¨ θα είναι ο εχθρος των Ευραιων και της μασονιας!!!
Παντως πραγματικα πιστευω οτι κατι ετοιμαζεται να συμβει... δεν ξερω τι ομως...
Αισθάνομαι μια εγρήγορση στα γεγονότα... παγκοσμιος! (εις βαρος μας φυσικα)
Κατι προσπαθουν να προλαβουν... αρκετα καθηστερισανε μαλλον καποια πραγματα να κανουν, αυτοι που τα δημιουργουν, και τωρα γινετε πανικος...
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω.
No One Likes Us...
...We Dont Care!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ,ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ).
Η ΜΙΖΕΡΙΑ Η ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ.
ΚΑΝΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΕΣΥ .
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Πιθανότατα θα ήθελες να ρίξεις μια ματιά εδώ.
http://www.angelfire.com/alt2/antichrist/1.html
Αν έχεις (πολύ μεγάλη) υπομονή, κάτσε και διάβασε. Από εσένα θα εξαρτηθεί αν θα το πάρεις στα σοβαρά και θα τρομάξεις ή αν γνωρίζεις δυο-τρία πράγματα παραπάνω, δεις τις αντιφάσεις και το πως τις αγνοούν για να φέρουν τα πράγματα όπως τους βολεύει και θα βάλεις τα γέλια.
Η επιλογή, δική σου. Το θέμα στο οποίο υπάρχει αυτή η διεύθυνση είναι το...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8258
του KERRY KING, ο οποίος εμφανώς επέλεξε το δεύτερο.
quote:
Ο Ιωάννης είδε οράματα και τα εξήγησε όπως μπορούσε...Ο Αντίχρηστος θα είναι κάποιος που θα φέρει τον πόλεμο, την πείνα την καταστροφή...Ο Νοστράδαμος αναφέρει κάποιον αραβικής προέλευσης...Θα κυβερνήσει και θα έρθει μετά η καταστροφή...Αν και ήταν καθολικός και θρήσκος στα ράματά του δεν αναφέρει για Αντίχρηστο..Πολλοί βέβαια δεν τον πιστεύουν...Όμως πρόβλεψε τα μανιτάρια των Ατομικών βομβών και τον Χίτλερ(τον είπε Χίλτερ...)
Φίλε/φίλη μου,
κάνε έναν κόπο, και γράψε μου ΑΚΡΙΒΩΣ που και πώς ο Νοστράδαμος τα είπε όλα αυτά που λές. Βρές σε παρακαλώ το στίχο, που λέει ΑΚΡΙΒΩΣ "Χίτλερ" όπως επίσεις αυτό για την αραβική καταγωγή και επίσεις αυτό με τα μανιτάρια που λές. Κάνε μου αυτη χάρη σε παρακαλώ πολύ.
Άν μπορείς, γράψε και την έκδοση του βιβλίου του Νοστράδαμου που έχεις, ποιανού είναι η μετάφραση, πηγές κλπ κλπ.
Ευχαριστώ !
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
quote:
Χίτλερ(τον είπε Χίλτερ...)
Νομίζω ότι τον ανέφερε ως Χίστερ...
Αναφέρει για τρεις ισχυρούς άνδρες της Ανατολής, οι οποίοι θα προηγηθούν του Αντιχρίστου.
Αναφέρει για τον άρχοντα των Μογγόλων (μάλλον οι Κινέζοι)
Αλλά πουθενά (αν δεν απατώμαι) δεν ανφέρει ποιός θα είναι ο Αντίχριστος.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
...
quote:
Agnostic
Αυτό είναι το περιβόητο θηρίο που είδε ο Γιαννάκης να ανεβαίνει από τη θάλασσα...
E, εντάξει, δεν είναι και τόσο τρομερό. 18 χρόνια παντρεμένος, βλέπω την πεθερά μου κάθε μέρα... τίποτε πλέον δεν μου κάνει εντύπωση...

macedon