- Τί το ήθελα;;;; - - Κινηματογράφος -
Δε συμφωνώ μαζί σου. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...!![]()

όμως έχω κλάψει κάποιες φορές για τον χρόνο που σπατάλησα για να δω μία ταινία στο βίντεο....Μία από αυτές είναι μία ελληνική που λέγεται κάτι με 15Αύγουστο... μου φάνηκε τόσο χαζή ταινία ! κι είχα αινθουσιαστεί γιατί είχε πολύ καλό trailer η ταινία, ε μέχρι που την πήρα και δεν το πίστευα ! Συμφώνώ πως το American Psycho ήταν μεγάλη πατάτα! Ευτυχος που δεν πήγα για να τις δω στον κινηματογράφο!!!
Όσο για το Ghostdog και το x-men εγώ θα διαφωνήσω καθέτος, ειδικά το x-men είναι από τις λίγες που είναι καλύτερη από την πρώτη, πάντως γούστα είναι αυτά!
SIMORIL .......
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Εγώ πάντως προσπάθησα να δώ τον "Καλύτερο μου Φίλο" του Λαζόπουλου χτές στην TV και το αποτέλεσμα ήυαν πλήρη απογοήτευση.
Το έργο ήταν σκέτη τσόντα
Edited by - omega on 10/11/2003 12:48:05
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
Τρομερό το θέμα που άνοιξες bladerunner, μόλις σήμερα το ανακάλυψα.
Και είδα μέσα στις απαντήσεις ταινίες - σταθμούς, εκφραστές της βαθύτατης μετάνοιας, αλλά και της λατρείας του παπλώματος (ευτυχώς έχω home - sinema, βολικότατη επιλογή για τέτοιες περιπτώσεις!)
Αν και την έχω πατήσει - ουκ ολίγες φορές - επίσης και στο σινεμά.
Για να δούμε:
- Blair witch project...
τρεις και ο κούκος στην αίθουσα, κι εγώ μαζί με την φίλη (που την πήρα στον λαιμό μου), να παραφυλάμε πότε θα δείξει τις ατελείωτες σκηνές μαύρου και βαρετού σκοταδιού, για να φωνάξουμε "μπου!" μέσα στο σινεμά. ![]()
(την τρίτη φορά, η ταξιθέτρια μας απείλησε ότι θα μας διώξει!
)
- ghostdog...
με την ίδια φίλη. Εκτοτε, κάθε φορά που της προτείνω να πάμε σινεμά, αποφασίζει να μαζέψει (ή να στρώσει - ανάλογα με την περίπτωση) τα χαλιά)
- 2001 Οδύσσεια του Διαστήμαχρρρρρρρρρρρρ....ζζζζζζζζζζζ... ![]()
αν και από απόψεως ιστορικής όπως λέει ο φίλος secondborn, έχει κάποια αξία, αλλά... αυτόν τον γαλάζιο Δούναβη που έπαιζε συνέχεια (μα συνέχεια;
),
- Η γυναίκα του αστροναύτη...
όχι, να το πάρετε, να το δείτε! Φοβερή ταινία. Ορκίζομαι πως την είδα δυόμιση φορές (γκρρρρρρρ...![]()
)
- Τα σημάδια (αυτό με τον Μελ Γκίμπσον και τα αγρογλυφικά)...
απλώς, κα - τα - πλη - κτι - κη!!!
Επιτέλους κατάλαβα το μυστικό νόημα και την αναγκαιότητα ύπαρξης των σχεδιών στους αγρούς!
Θα επανέλθω... ![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 4 OSCAR.
Αν θέλεις μπορείς να επισκεφθείς το φόρουμ με θέμα "Δεκαπενταύγουστος" και να δεις πως εξέφρασα την γνωμή μου και εκεί!!!!!!!!!
Ευχαριστώ ......Φιλικά........
SIMORIL .......
Δεν ξέρω πως κατάλαβες το προηγούμενο μου post (πως θα μπορούσα άλλωστε) αλλά θα ήθελα να ξέρεις ότι εγώ απλά προσπάθησα να παραθέσω μια παλαιότερη συζήτηση που είχε γίνει ,και εσύ ίσως δεν είχες δεί, και σε καμμία περίπτωση δεν προσπάθησα να μειώσω ή να κρίνω την αποψή σου.
Ο φίλος σου omega
Φιλικά .......
SIMORIL .......