ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
03/10/2003, 16:04:19
Κατα τη γνώμη μου ουτε ο δάσκαλος μπορει ν' αντικαταστησει το βιβλιο, ουτε το βιβλιο το δασκαλο. Όλα χρειάζονται. Ο δρόμος προς τη γνώση είναι τετράπτυχος: Δάσκαλος, βιβλίο, εμπειρία, κριτική σκέψη.
Ειδικά το τελευταίο ειναι απαραίτητο, ετσι ώστε να μπορουμε ν'απομυθοποιήσουμε ειτε το ένα ειτε τ'αλλο.

FlawlessΜέλος
05/10/2003, 12:46:19
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας .
Καλό θα ήταν να θιχτεί και η κατανόηση ενός βιβλίου όμως.

Πιστεύω πως γενικά στην εποχή μας αρκετοί δεν έχουν καταλάβει την άξια ενός βιβλίου, δεν μιλάω μόνο για αναγνώστες αλλά ακόμα και συγγραφείς και δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν από το μυαλό τους .
[Κανείς πια δεν δίνει ‘βάση’, ούτε οι μεταφραστές]

Φιλικά Γιάννης !

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

neosanazititisΝέο Μέλος
02/01/2004, 16:39:27
"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ "DAVID ICKE
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Edited by - neosanazititis on 02/01/2004 16:48:33

UFOΜέλος
02/01/2004, 18:39:10
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DAVID ICKE ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...........

IxnilatisΝέο Μέλος
03/01/2004, 00:59:28
Φιλε νεοαναζητη εχω τελειωσει αυτο το βιβλιο κανα μηνα τωρα και μου ειναι ευκαιρο στην μνημη.Ειναι ενα ακραιο βιβλιο που καταριπτει πολλα πραγματα..Στο ξεκινημα του νομιζω οτι το παει καλα λεγοντας για μεσοποταμια για την καταγωγη του ανθρωπου απο αλλο πλανητη και οτι αυτα τα πλασματα τα σαυρωειδη οντα αφομοιωθηκανε στις τοτε φυλες των Ανουνακι και αλλων σαν σκοπο στην κυριαρχια μεχρι σημερα..Εκει που νιωθω οτι ξεφευγει λιγο ειναι στο μετα και στα μεταγενεστερα χρονια μεχρι σημερα αραδιαζοντας ο Icke παρα πολλα ονοματα και χωρις σαφηνεια και μεγαλη επειχηριματολογια και σε μπερδευει αρκετα θα ελεγα,που νιωθεις οτι σημετεχεις σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Κατα τα αλλα ειναι ενα ενδιαφερον κα ανατρεπτικο βιβλιο που ενω σου κεντριζει το ενδιαφερον γινεται θα ελεγα κουραστικο και σε μερικα σημεια γινεσαι αρκετα δισπηστος με τα λεγομενα του συνγραφεα...
Το μελλον ειναι φυσικα αυτο που θα διαφωτισει την αληθεια..

mp-----