- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Νουνέ, μην ξεχνάς ...το βαφτιστήρι σου...
Ας κάνει το θαύμα το... άγιο πνεύμα και θα βολευτούμε όλοι, μην ανησυχείς.
Με έχτρα παρθένο ελαιόλαδο θα σε... αλείψω...![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
γιαπετ
αν πιστεύεις ότι μπορεί να ρίξει κανένα "τούβλο"... πες του το.
Aν πιάσει...πες καμιά καλή κουβέντα και για μένα...![]()
![]()
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related
Είπαμε να ζητήσουμε συμβουλή.. αν είναι τώρα να του ζητήσουμε να κατεβεί στη γη και να μας μαγειρεύει.. θα ήταν απλώς υπερβολή! Δε θα είχε καθόλου χρόνο μετά για το κούρεμα του γκαζόν!
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Ακριβώς..
Εδω να αναφέρω οτι αυτοι που κάνουν τα "κηρυγματα" δεν κερδίζουν κάτι απο αυτό. Τιποτα. Είναι άνθρωποι κοσμικοι. Ούτε είναι άγιοι ούτε είναι μαύροι(...)("Μπορεί να ζήσεις πολύ δυσάρεστες καταστάσεις...").Όσον αφορά τον συγγενικό μπορω σε ενα βαθμό 98% οτι αποκλειεται να είναι ή να υποκινείτε απο οτιδήποτε σκοτεινό.
Δίνουν συμβουλή κ προωθούν θετικά μηνύματα. Δεν προωθουν τιποτα παράξενο ή αντιφατικό. Καθώς άλλωστε δεν υπάρχει τπτ παράξενο ή αντιφατικό στον Θεό. Επισης προωθούνε την προσευχή απο εμάς τους ίδιους κ μας ενθαρρυνουνε οσον αφορά το τι μπορει να πετύχουμε με αυτή. Για παράδειγμα κάτι που άκουσα τη τελευταία φορά που έγινε επικληση(αν κ δε μ'αρεσει αυτη η λέξη γτ ακούγεται σαν να κάνεις μαγεία ενω ειναι πολυ απλο κ κοινό αυτο που γίνεται.. πρσοσευχη!)ήταν "Να είστε χαρούμενοι για να μπορω να σας καθοδηγήσω"(μιλώντας ο θεος)
Κάπως έτσι το διατύπωσε. Η ευτυχία δλδ βοηθα τον θεό να μας δείξει τον δρομο(καθώς κ το μυαλό μας σκέφτεται πιο καθαρά αλλα κ είναι πιο δεκτικό σε θεϊκες ενεργειες).
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde , θα συμφωνήσω κι’ εγώ με τη σειρά μου με αυτά που σε συμβουλεύει η φίλη ar_ia όταν σου σημειώνει :
Αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde, έχω την εντύπωση ότι μπλέκεις με επικίνδυνα παιχνίδια....πολύ επικίνδυνα μάλιστα θα έλεγα....σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως κανένας Θεός δεν σας μιλάει....?
Η άποψη μου είναι να μην μπλέκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις....πολύ επικίνδυνες για το υποσυνείδητό....μην σε ξεγιελά το αγνό που σου παρουσιάζουν.....
Το μονοπάτι που διάλεξες φίλε μου είναι πολύ επικίνδυνο και πολλές φορές επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις , ιδίως σε άτομα μη μυημένα . Έχει απόλυτο δίκιο ό γιαπετ , όταν σου επισημαίνει ότι πρόκειται για οντότητες του αστρικού κόσμου , οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται με προσευχές .
Είσαι ενήλικας και έχεις την ευθύνη των πράξεών σου , όμως και η προσωπική μου γνώμη είναι να ξεκόψης το ταχύτερον δυνατόν από αυτά τα «Κηρύγματα» πριν βρεθείς προ δυσαρέστων εκπλήξεων .
*
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
quote:
Αναρωτιέμαι, τι σας κάνει να είσαστε τόσο σίγουροι οτι είναι οντότητες του αστρικού?
Εσύ τι νομίζεις ότι είναι αυτά με τα οποία "συζητάτε";
Πού υπάρχουν και βρίσκονται;
Η ενημέρωση που έχεις απ' το διάμεσο, ποιά είναι;
Σας λέει (γνωρίζει) σε ποιούς ή σε τι απευθύνεται ή απλά ότι είναι άγγελοι και άγιοι;
Σας λέει (γνωρίζει) πού υπάρχουν χωροχρονικά, αυτές οι οντότητες, αν χωρίζονται σε υπαρξιακές κατηγορίες και ποιές είναι αυτές;
Σας λέει (γνωρίζει) τι σκοπούς έχουν;
Δεν σε ρωτάω για να απαντήσεις εδώ, σε ρωτάω για να προβληματιστείς εσύ ο ίδιος.
Όπως σωστά σου λέει ο Sesostris, είσαι ενήλικας και αφού θέλεις να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο, έχεις υποχρέωση να μάθεις κάποια συστατικά στοιχεία αυτού που κάνεις.
Με τη γνώση μόνο, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποια δυσάρεστα και με κανέναν άλλο τρόπο.
Κλείνοντας και για να "φοβηθείς" (σε εισαγωγικά) λίγο, σε πληροφορώ ότι γνωρίζω άτομο που έμεινε παράλυτο, από μια τέτοια διαδικασία, αν και γνώριζε αρκετά τα οποία κάποια στιγμή απλά, δεν εφάρμοσε...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Εσύ τι νομίζεις ότι είναι αυτά με τα οποία "συζητάτε";
Πού υπάρχουν και βρίσκονται;Η ενημέρωση που έχεις απ' το διάμεσο, ποιά είναι;
Σας λέει (γνωρίζει) σε ποιούς ή σε τι απευθύνεται ή απλά ότι είναι άγγελοι και άγιοι;Σας λέει (γνωρίζει) πού υπάρχουν χωροχρονικά, αυτές οι οντότητες, αν χωρίζονται σε υπαρξιακές κατηγορίες και ποιές είναι αυτές;
Σας λέει (γνωρίζει) τι σκοπούς έχουν;
Η συνομιλία είναι πάντα με το θεό εκτος απο οταν κάνουμε επισκέψεις σε μέρη που είναι θαμένοι άγιοι οπότε μας λέει οτι μιλάει ο Άγιος, αν κ εγω προσωπικά αποφεύγω να αναφέρω οτι ο θεός καθαυτός μιλάει γιατι κάποιοι "επαναστατούν" όταν το ακούν. Αυτά είναι πάντα ξεκάθαρα. Όπως επανελημένος εχω πει το πράμα είναι "παρεϊστικο" δε πάμε στον "διάμεσο" να "μας πει τη μοίρα μας" αλλα πάμε να μιλήσουμε κ να συζητήσουμε με τον θεό.Υπάρχει επι->κοινωνια με τον θεό, όχι μονόλογος. Να πω επίσης οτι δε μου αρεσει που υποβιβάζεται το θαυματούργημα που κάνουμε εκεί σε "διαμέσους" και "οντότητες". Αυτη είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείτε εσείς για να εξηγήσετε τον κόσμο στον εαυτό σας, για μένα όμως μια τέτοια γλώσσα είναι άχρηστη γιατι ο,τι χρειάζομαι κατ ουσία το έχω, δε χρειάζεται να ξέρω για οντότητες κ επίπεδα. Μένω στη ουσία κ όχι σε "μυστικιστικες/πνευματιστικες αδείες". Οι παράξενες καταστάσεις τα περίεργα λόγια και τα παράξενα ονόματα ανήκουν στη μαγεία κ όσους φιλόδοξους την ασκούνε οχι στην ευτυχία που περιμένει τον άνθρωπο κ που είναι ανώτερη κάθε μαγείας κ πλασματικης ανθρώπινης δύναμης.
quote:
Με τη γνώση μόνο, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποια δυσάρεστα και με κανέναν άλλο τρόπο.
Ο θεός είναι πάνω απ τη γνώση και η γνώση δεν είναι το παν.Η γνώση επίσης είναι ανίσχυρη αν δεν συνοδεύεται απο κατανοηση και όπως έχω γράψει αλλού:
quote:
Η Γνώση δεν είναι για ολους. Αυτο είναι κάτι που κάποιοι αφελέις/εγωιστές δεν μπορουν να το χωνέψουνε. Δε μιλάω για αυτο που συμβαίνει εδώ, μιλάω γενικά.Η γνωση είναι για αυτούς που μπορουν να την καταλάβουν κ έτσι να τη χρησιμοποιήσουν.
Κακα τα ψέματα αλλα παρα πολλοι έχουν γνώση που δε θα πρεπε να έχουν. Για να μη πουμε οι περισσότεροι.
Η γνωση κανονικά πρεπει να δίνεται μόνο σε αυτους που ξέρουν να τη χρησιμοποιούν σωστά.
Και ποιοι είναι αυτοι? Αυτοι που δεν θα τη χρησιμοποιήσουν εγωιστικά. Και ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που δεν έχουν εγώ! Ποιοι δεν έχουν εγώ?
Κανείς..Η Γνωση δεν έχει σωστούς διαχειριστές.
Εξου και αυτο που έλεγα οτι ο θεος δεν έχει αναγκη απο αυτοβουλους "φωστήρες" επι γης. Αν πιστεύουν δλδ κάποιοι οτι κάνουν θείο έργο, ας αναρωτηθούνε ποιος θεός τους το ανάθεσε.Αν δεν κάνουν θείο έργο μαντεψτε τι κάνουνε.. προσωπικο-εγωιστικό έργο.Έργο για τον εαυτό τους.Για την ικανοποιηση του εγώ τους της φιλοδοξίας τους.
Βέβαια νιώθουν οτι κάνουν καλό έργο. Αλλα πού αρχίζει η αρμοδιοτητα του καλου και πού του κακού? Ξέρει κανείς?
Για το έργο του θεού υπάρχουν οι απεσταλμένοι του θεού. Και αυτοι δεν διδάσκουν αλχημίες αλλα τον θεό που είναι η αγάπη και η ευτυχία κ το κάθε μυστήριο. Είναι η πηγή και η κατάληξη κάθε ενέργειας..Όπως είπα βέβαια, το οτι διάφοροι "πνευματιστες" κάνουν και διαδίδουν ο,τι τους κατέβει δεν σημαίνει οτι είναι μάγοι(μαύροι) σημαίνει απλά οτι είναι αφελείς μέσα στη καλοσύνη/φιλοδοξία τους.
Ειλικρινα πιστεύω πως με τον ερχομο του ΑντιΧριστου πολλοι θα είναι αυτοι που θα μετανοιώσουν για το "αυτοβουλο" "καλο" που έκαναν στην ανθρωποτητα, προώθοντας τη γνώση σε λάθος χέρια..
Γιατι ο χρόνος είναι εγγύς που την ανθρωπότητα θα τη κυβερνάει ο αθεϊσμός κ η διαδεδομένη μαγεία και διάφοροι ανεπιτήδειοι θα πάρουν μαγική εξουσία στα χερια τους και περισσότερη εξουσία απ όλους εκείνους τους ανόητους θα πάρει ο Σατανάς καθαυτός.
quote:
Η συνομιλία είναι πάντα με το θεό εκτος απο οταν κάνουμε επισκέψεις σε μέρη που είναι θαμένοι άγιοι οπότε μας λέει οτι μιλάει ο Άγιος,
Αγαπητέ μου, είναι δικαίωμά σου να νομίζεις ότι συνομιλείς με το θεό ή με οποιονδήποτε θέλεις.
Η παρέμβασή μου, είχε να κάνει με το ουσιαστικό μέρος αυτών των καταστάσεων, των λίγων που είναι αληθινή επικοινωνία και να σου επισημάνω τους κινδύνους που εγκυμονούν.
Όσον αφορά τη γνώση, σκέψου ότι πρώτα αποκτάς πρόσβαση και μετά διαπιστώνεις αν μπορείς να την κατανοήσεις και να τη διαχειριστείς.
quote:
Να πω επίσης οτι δε μου αρεσει που υποβιβάζεται το θαυματούργημα που κάνουμε εκεί σε "διαμέσους" και "οντότητες".
Δεν συντελείται κανένα θαύμα, σ' αυτού του είδους τις επικοινωνίες και η πραγματικότητα δεν υποβιβάζει τίποτε.
Εσύ μίλησες για διάμεσο και αυτά με τα οποία υποτίθεται ότι συνομιλείτε, είναι οντότητες.
Τι άλλο θα μπορούσαν να είναι δηλαδή;
Τέλος πάντων, προσωπικά δεν έχω να πω οτιδήποτε παραπάνω επί του συγκεκριμένου.
Καλή τύχη.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Όσον αφορά τη γνώση, σκέψου ότι πρώτα αποκτάς πρόσβαση και μετά διαπιστώνεις αν μπορείς να την κατανοήσεις και να τη διαχειριστείς.
Πρώτα αποκτάς κατανόηση(μέσα απο προσωπική εμπειρία) και η προσωπικη εμπειρια-κατανοηση σου δίνει τη γνώση.Και η προσωπική εμπειρία είναι κάτι που έρχεται σαν φυσικό αποτελεσμα πνευματικής αναζήτησεις.Μπορει να γίνει κ αυτό που λες(το ανάποδο) να αποκτήσεις γνώση κ μετά εμπειρία.Αλλα δεν θα αποκτίσεις ποτε τη ουσιαστικη κατανόηση και πνευματικη δύναμη αυτων που με κόπο κ ξεκίνοντας μέσα απο την εμπειρία βγήκαν σε αυτή τη γνώση.(...)
Μερικές φορές είναι δυνατό να περάσει ένα μέρος της κατανόησης της γνωσής χωρίς προσωπική εμπειρία μέσω παραδειγμάτων ας πούμε, αλλα κ πάλι αυτό σου δίνει μερικη κατανόηση. Αν δεν έχεις προσωπικη εμπειρία η κατανόηση είναι ελλειπης.
quote:
Δεν συντελείται κανένα θαύμα, σ' αυτού του είδους τις επικοινωνίες και η πραγματικότητα δεν υποβιβάζει τίποτε.
Πουθενά και ποτέ δεν συνετελείται θαύμα. Μπορει βεβαια κ παντού να συντελέιται θαύμα αν το πάρουμε ετοιμολογικά(θαυμα-θαυμαστό(γεγονος)).
Με την κοινή κατανόηση της λέξης όντως τελειται θαύμα.
Δύο απο τα "θαυμαστα" που συμβαινουν είναι τα εξης:
Τηλεπάθεια, προφητευση.
Και άλλα βέβαια που δεν έχουν κοινή ονομασία οπότε δε κανω τον κόπο να τα αναφέρω(μυροβλισμα, "βλέψη" του παρελθοντος κ τετοια)
quote:
Εσύ μίλησες για διάμεσο και αυτά με τα οποία υποτίθεται ότι συνομιλείτε, είναι οντότητες.Τι άλλο θα μπορούσαν να είναι δηλαδή;
Μίλησα στη γλώσσα που θα γινόμουν κατανοητός. Λέξεις όπως "οντοτητα, διάμεσος" είναι λέξεις που χρησιμοποιουνε ας πούμε οργανώσεις(..), διάφορα κινήματα όπως της νέας εποχής κ τέτοια. Όλα τα προηγούμενα αποτελουν κοσμοθεωρίες, απόψεις, τρόπους αναζήτησης της αλήθειας κλπ και χρησιμοποιουν τις προαναφερθήσες λέξεις.Γιατι δεν θέλω λοιπον να χρησιμοποιω τέτοιες λέξεις. Γιατι δε θέλω να συνδεώ αυτο που για μενα είναι αλήθεια με αυτο που για τον άλλο είναι αναζήτηση(μια θεωρία, μια άποψη, ίσως ένας τρόπος ζωης) ή έστω ένας πρακτικός όρος.
Χρειάζεται κάποιος πρακτικός όρος για το θεό?
Γιατι να χρησιμοποιει κανείς την λέξη "οντοτητα" όταν υπάρχει η λέξει θεός(σε αυτη τη περιπτωση).
Γιατι κάποιος να αποφεύγει να χρησιμοποιει μια τόσο όμορφη λέξη τη στιγμη που υπάρχει στο ανθρωπινο λεξιλόγιο αιώνες τώρα?
...
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Αναρωτιέμαι, τι σας κάνει να είσαστε τόσο σίγουροι οτι είναι οντότητες του αστρικού?
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde , δεν γνωρίζω για τους άλλους , όμως στον κύκλο των γνωριμιών μου περιλαμβάνεται μία «Μέντιουμ» η οποία τυγχάνει να είναι σύζυγος συγγενικού μου προσώπου , καθώς και ένας «Μάγος» . Και όταν λέω για Μέντιουμ και Μάγο , μιλάω για πραγματικούς και όχι γιαλατζί σαν αυτούς που βγαίνουν στα πρωινάδικα της TV .
Με αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους , έχω κάνει ατέρμονες συζητήσεις γύρω από αυτά τα θέματα και έχω ακούσει πάρα πολλές ιστορίες σε μερικές από τις οποίες ήλθαν ακόμα και αυτοί σε δύσκολη θέση . Βάσει αυτών λοιπόν που έχω ακούσει , θεώρησα καθήκον μου να σε προειδοποιήσω για τους κινδύνους που διατρέχεις και να σε συμβουλεύσω να βρης μια δικαιολογία και να απομακρυνθής το ταχύτερο από αυτόν τον κύκλο των επικλήσεων . Από εκεί και πέρα η επιλογή και η ευθύνη για τις τυχόν συνέπειες είναι καθαρά δική σου , εμένα δεν μου πέφτει λόγος , σταματάω εδώ και δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα .
*
Edited by - Sesostris on 04/01/2009 00:47:08