- Αστυνομικοί εξαναγκάζουν Αλβανούς να ξυλοκοπηθούν μεταξύ τους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Α και σχετικα με τον UCC ειναι οπως τα λες.Δυστυχως υπαρχει προβλημα το οποιο δεν φαινεται ακομη.Οσο ημουν Αθηνα στην μοναδα ειχαμε σηκωσει πολλα οπλα και βαρια μαλιστα αλλα ειναι ατελειωτα.Τα οπλα που υπαρχουν αυτη την στιγμη στα χερια του UCC φτανει να δημιουργησουν χοντρο προβλημα στην χωρα.Το μονο καλο ειναι πως οπως και ο UCK ειναι τελειως ανεκπαιδευτοι και απλα φοραν ωραιες παραλλαγες.
Μην ξεχνας, οτι οι "Ατακτοι" Στρατοι, προκαλουν μεγαλυτερα πληγματα! Παντα στην ιστορια γινοταν ετσι... Τα οπλα, ο UCK τα βρηκε, λογω της "αδιαφοριας" της Αλβανικης Φρουρας, ειτε Στρατου ειτε Αστυνομιας!

Μαράκι και angi, καταλαβαίνω πως νοιώθετε για αυτούς που σας έκλεψαν, κι εγώ έχω πολλά μαζεμένα για τους γύφτους. Ήμουν συνιδιοκτήτης σε ένα ακίνητο στη βιομηχανική ζώνη του Ασπροπύργου κάποτε, και για ένα διάστημα που έμεινε ξενοίκιαστο ερχόταν κάθε τόσο και κλέβαν από κάτι.
Στο τέλος ξήλωσαν και τα αλουμινένια παράθυρα και τις πόρτες!
Μη έχοντας τίποτα άλλο να κλέψουν, άρχισαν να ξηλώνουν τους διακόπτες και τα φώτα, και να τα αφήνουν στο πάτωμα. Έτσι, από την τσατίλα τους που δεν βρήκαν τίποτα, το ρίξαν στο βανδαλισμό.
Μια φορά τους είδε κάποιος από γειτονικό εργοστάσιο, και πάει και τους λέει: "τι κάνετε εδώ";
Βγάζουν ένα μαχαίρι και λένε "εδώ θα σε θάψουμε".
Οπότε καταλαβαίνω το μένος σας με αυτούς που σας έκλεψαν. Καταλαβαίνω γιατί λέτε "καλά τους έκαναν οι αστυνομικοί".
Αλλά μπορεί κάποια μέρα, καμιά ληγμένη παλιόγρια με πρεσβυωπία που δεν βλέπει την τύφλα της, να κατονομάσει έναν άσχετο ότι της έκλεψε την τσάντα, και αυτός ο άσχετος να είναι ο γιος σας, ή ο αδερφός σας. Και να τραβήξει όσα τράβηξαν αυτοί στο βίντεο χωρίς να έχει κάνει τίποτα.
Όλοι είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχτεί ότι ήμαστε ένοχοι. Είναι κατακτήσεις του πολιτισμού μας αυτά.
Mη γίνουμε κι εμείς μία απ' τα ίδια με τους απολίτιστους Αλβανούς που στη χώρα τους η αστυνομία πιθανότατα λειτουργεί έτσι και χειρότερα.
Dare To Dream
Ανάλυση του βίντεο βασανισμού των δύο μεταναστών, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες, ζητεί ο αρχιφύλακας που φέρεται να πρωταγωνιστεί σε αυτό, καθώς αμφισβητεί τη γνησιότητά του.
Ο αρχιφύλακας είχε κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Αντ' αυτού εμφανίσθηκε ο συνήγορός του, που κατέθεσε υπόμνημα, με το οποίο ζητά την ανάλυση του βίντεο.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ο αρχιφύλακας υποστηρίζει ότι το βίντεο δεν είναι γνήσιο και δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο και τη φωνή του. Επίσης, ισχυρίζεται ότι οι δύο κρατούμενοι κατά την προσαγωγή τους εξύβρισαν τη μητέρα του, ενώ αναφέρει ότι όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα δεν ανέφεραν πως κακοποιήθηκαν στο τμήμα.
Μια και αρχισε και γίνεται Σουρεαλιστικό το σκηνικό προτείνω
Να μην παραιτηθεί κανείς. Ποιος θα θυμάται σε 10 (λεπτά/ώρες/μέρες/μήνες/χρόνια - συμπληρώνεται ανάλογα)
Να γίνει ύμνος των ασφαλιτών το ποίημα των ημισκουμπρίων "Βουκολικό"
παρατίθεται απόσπασμα χωρίς μπουζούκια
ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΙ WITHOUT ΓΚΛΙΤΣΕΣ
.......Έτσι εγώ τους Τούρκους
θα κατατροπώνω
και θαχω και γυαλί
σαν του Μπεκειρμπεκειρ ΜΠόνο
Κοιτάξτε περηφάνια
στο άσπρο άλογό μου
στο ένα χερι το σπαθί
στάλλό το κινητό μου (τραβάει και βίντεο το άτιμο)
Ρε φάτε χώμα ριιι
εγώ είμαι ο τσιφ
τραβάω και πιο γρήγορα
απο τον Λιη Βαν Κλιηφ
Κι αν είναι κανα πρόβλημα
που θέλειις να το φιξ
θυμίσου αι καν ντου ιτ
μονάχα ιν δε μιξ
ιιιεν ..δυο (Δις)
πίνου νερό
ιφ δερζ α προμπλεμ δαρ αι καν φιξα
κοζ αι καν ντουιτ ιν δε μιξαα
εντ ιφ γιορ μανα γκιβς γιου τραμπλ
τζαστ α γουμαν ον δε νταμπλ
εντ γιουρ γκονα τελ γιορ τραμπλ του γιορ φριιεντ
σερ αγουει γκος ντε κε τραμπ τερε νταουν τε τρρριεέ (δις)
λέγε λετς γκόυ ρε ... τον όξω αποδώ
Στους Αλβανούς και σε όλους τους αλλοδαπούς που ήρθαν σε αυτή την χώρα με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή αφιερώνω το τραγούδι των active member "Πρόσφυγας..." Κατεβάστε το κι ακούστε το ... Μιλάει και για μας (σας)
Ρε μπας και είχαν διαφορές οι Αλβανοί και διαπληκτίζονταν?

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
Εσείς βρε παιδιά τι τιμωρία θα βάζατε αν μπορούσατε να έχετε τον νόμο στα χέρια σας; Με ποιο τρόπο πιστέυετε ότι θα μπορούσατε να "συνετίσετε" τον όποιο κακοποιό, γιατί όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει...
Όπως διάβασα πιο πάνω σε κάποια απάντηση, οι περισσότεροι κοροϊδέυουν και πάμε γι' άλλα και χειρότερα...
Δεν ξέρω αν το "ξύλο" είναι ο ιδανικότερος τρόπος, ο φόβος όμως μπορεί ίσως να φέρει αποτέλεσμα. Για΄τι μην μου πείτε ότι με την σωστή "καθοδήγηση" θα σταματούσε κάποιος κακοποιός την πορεία του...
Παίζουν πολλά... το πως μεγάλωσες, ο χαρακτήρας του κα΄θε ανθρώπου, τα γονίδια...(μιάς και μιλάμε για Αλβανούς...)- (αλήθεια... γιατί δνε έχω ακούσει για κρούσματα Γάλλων πχ, Ισπανών κτλ κτλ...-[μιλάμε για την συχνότητα των κρουσμάτων]. Και βέβαια όλοι οι Αλβανοί δεν είναι ίδιοι, όμως στην συντριπτική πλειοψηφία...
Πείτε μου λοιπόν... εσείς τι θα κάνατε; Μία σύσταση και μετά άντε γειά; Δεν είναι και πολύς καιρός που έβγαιναν στις τηλεοράσεις κρούσματα που τους άρπαζαν την τσάντα και έτσι για σιγουριά ρίχναν και μία σφαίρα...
Περιμένω από όλους όσους αντιδρούν.
Εσείς τι θα κάνατε;;;
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ...