ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΠΛΩΤΙΝΟΣ56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
02/08/2007, 11:59:23
Καλημέρα και από εμένα.
Oannhsea όντως ωραία η μπυριτσα μας έβαλε και ο predator μπυριτσες
Με μέτρο όμως παιδια μην σουρώσουμε .
Ο κριός τι έγινε λετε να το πούλησε το μαγαζί ?
?και αν ναι ποιος το αγόρασε?

Μάλλον διακοπές θα είναι .

02/08/2007, 12:02:46
quote:

Απίστευτο το άφρο look της δεύτερης μπύρας!!!
Πέθανα στο γέλιο!

Ειναι μαλλον "λογοπαιγνιο", αφου η συγκεκριμενη ειναι black beer... και ως γνωστον... οι "εγχρωμοι" ειχαν αυτο το afro look!!!

02/08/2007, 16:57:17

02/08/2007, 20:31:32
Tι εγινε? Που χαθηκατε?... Μηπως το παρακανα με τα γλυκακια?

02/08/2007, 22:12:15
quote:

Να σου πω την αλήθεια, τα πολλά γλυκά δεν τα μπορώ...

In anticipation of my resurrection...

03/08/2007, 07:52:04
quote:

Μπα, απλώς έτρεχα να πάρω καμία σόδα γιατί φούσκωσα με όσα έβαλες...

Τελευταία μέρα δουλειάς πριν τις διακοπές!!!
ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ!!!
Να είχαμε και κάνα κότερο 50 μέτρων να πάμε βόλτα με την δίμετρη ρωσσίδα...

maraki8Μέλος
03/08/2007, 08:32:12

Ορίστε και το κότερο,η Ρωσσίδα σου λείπει τώρα.Προσέξτε το όνομα του σκάφους,ε;για αυτό το τράβηξα φωτογραφία,χεχε!!
Καλημέρες πολλές σε όλους!
Αμάν βρε με τα γλυκά!!Με έπιασε απίστευτη λιγούρα!Όχι τίποτα άλλο αλά χτες έφαγα μια γαβάθα μους σοκολάτα και ακόμα στο στομάχι μου είναι,έχω την εντύπωση...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

kostakisΜέλος
03/08/2007, 09:04:50
Καλημέρα σε όλους

Καταθέτω το κατωτέρω - άσχετο με τη συζήτησή μας - κείμενο από το site pathfinder.gr και σας έχω μία ερώτηση.

http://news.pathfinder.gr/misc/418404.html

Ένας 43χρονος άνεργος οδηγός φορτηγού καταδικάστηκε από δικαστήριο του Βερολίνου για 64 απλήρωτους λογαριασμούς και οικονομικές απάτες
Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε από δικαστήριο του Βερολίνου ένας άνδρας γνωστός ως "Στέφαν ο Σνίτσελ" γιατί εξαπάτησε 64 εστιάτορες πέρυσι όταν ήταν ήδη υπό αστυνομική επιτήρηση για προγενέστερους απλήρωτους λογαριασμούς του σε εστιατόρια. Ο κακοπληρωτής θαμώνας των βερολινέζικων εστιατορίων, βάρους 160 κιλών, παράγγελνε συνήθως αρνίσια παϊδάκια, μπριζόλα ή βιενέζικο σνίτσελ με αρκετές μπύρες κι όταν έπαιρνε το λογαριασμό είτε έτρεχε στην έξοδο ή έλεγε στον σερβιτόρο ότι δεν είχε χρήματα. Η συνολική ζημία στα εστιατόρια από τον 43χρονο άνεργο ανέρχεται στα 3.000 ευρώ.

Όοπιος μπορέσει να μου εξηγήσει πως ο κακοπληρωτής θαμώνας, ΒΑΡΟΥΣ 160 ΚΙΛΩΝ, ΕΤΡΕΧΕ στην έξοδο, κερδίζει 5 δωρεάν γεύματα στο συγκεκριμένο εστιατόριο, με το συγκεκριμένο μενού...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

03/08/2007, 09:42:03
Το ότι έτρεχε είναι σχετικό φίλε Κωστάκη...

Αλλά αν ο τύπος έφερνε, σε Σοφοκλή Σχορτσιανίτη εσύ τι θα έκανες ; θα τον κυνηγούσες ;

Κέρδισα ;

Στράτος

μέτρον άριστον
03/08/2007, 10:37:21
quote:
Αλλά αν ο τύπος έφερνε, σε Σοφοκλή Σχορτσιανίτη

Ποιός είναι ο τύπος καλέ;;;
kostakisΜέλος
03/08/2007, 10:41:23
Απαντάς ότι το τρέξιμο είναι σχετικό, ενώ εν προκειμένω μιλάμε με την έννοια της απολυτότητας.
Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος... λυπάμαι πολύ!!!!

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

03/08/2007, 12:39:51
Κωστάκη διακρίνω αφραγκίες ή μου φαίνεται ;

quote:
OANNHSEA
Ποιός είναι ο τύπος καλέ;;;

Αυτός...

Στράτος

μέτρον άριστον
03/08/2007, 13:09:10
Καλημέρα σας!

Παιδιά, για τον 43χρονο που λέτε δεν έχω καμία απάντηση!
Δεν ξέρω τι να πω!
Μπορεί να καθόταν πάντα κοντά στην έξοδο και να έτρεχε!

In anticipation of my resurrection...

03/08/2007, 16:59:05
καλησπερα σας

03/08/2007, 19:52:46
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
03/08/2007, 23:19:51
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένας νόμος, σύμφωνα με τον οποίο ένα εστιατόριο, ένα ξενοδοχείο, γενικότερα μία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες πρώτης ανάγκης όπως φαγητό και ύπνο, είναι υποχρεωμένη να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε κάποιον που έχει ανάγκη από αυτές και δεν μπορεί να πληρώσει. Για τα εστιατόρια οι υπηρεσίες αυτές είναι ένα πιάτο φαί, σαλάτα, ψωμί και νερό - αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό.
Ο κύριος που έτρωγε τα παϊδάκια και τις μπύρες, θα μπορούσε να επικαλεστεί αυτό το δικαίωμα (εάν όντως ισχύει ο νόμος αυτός και επιπλέον εάν ισχύει στην πατρίδα του).
Ήθελε όμως να φάει γκουρμέ φαί και να πιει μπύρες!
Δεν του έφτανε ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά...

Η ιστορία του τύπου αυτού που δεν πλήρωνε και το έβαζε στα πόδια μου θύμησε μία ιστορία που μου είχε πει κάποτε ένας γυμναστής:

Ήταν λέει με ένα φίλο του σε μία ταβέρνα και έτρωγαν. Μόλις τελείωσαν ήθελαν να πληρώσουν το λογαριασμό, αλλά ανακάλυψαν ότι και οι δύο δεν είχαν πάρει αρκετά λεφτά μαζί τους. Και σκέφτηκαν το εξής κόλπο:
Με το που πλησιάζει ο καταστηματάρχης, έβγαλαν και οι δύο τα πορτοφόλια τους και άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος θα πληρώσει. Και οι δύο ήταν ανένδοτοι. Και οι δύο ήθελαν να κεράσουν το τραπέζι, ο ένας τον άλλον. Ο καταστηματάρχης παρακολουθούσε.
Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο, πως εφόσον είναι και δύο της γυμναστικής ακαδημίας και είναι καλοί στο τρέξιμο, να διαγωνιστούν και όποιος κερδίσει θα κεράσει το γεύμα. Και ζητούν από τον καταστηματάρχη να κάνει τον διαιτητή - όπως και έγινε.
Πήραν θέση έξω από την ταβέρνα,
ο καταστηματάρχης ενθουσιασμένος πρόφερε:
Ένα...
Δύο...
Τρία!
...
...
και ακόμα τους περιμένει

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!