ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το σχοινί - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Το σχοινί - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kost30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/02/2012, 12:30:46
quote:
Αίολος

Εαν ήξερα ότι θα γίνω παγοκολώνα, θα το έκοβα για να μάθω.
Εδώ κολλάει η περιέργεια που σκότωσε την γάτα.
Μπορεί να πέθανε, μπορει και όχι.
Το σίγουρο είναι ότι έμαθε.

Ναι. Και τι έμαθε ; Τι λέει στο τέλος η ιστορία για τα διασωστικά συνεργεία που βρήκαν τον ορειβάτη ; Που τον βρήκαν ;

Στην ιστορία μας, η περιέργεια δεν σκότωσε τη γάτα. Η πίστη σε έναν ανύπαρκτο Θεό σκότωσε την γάτα. Μακάρι να ήταν περίεργος ο ορειβάτης και να έκοβε το σχοινί. Ήταν μόλις 1m κρεμασμένος πάνω από το έδαφος, συνεπώς, δεν θα πάθαινε τίποτε. Αυτός όμως δεν το έκοψε, ούτε καν από περιέργεια!

04/02/2012, 12:37:41
ΠΛΑΤΩΝΑΣ,

ρε ΠΛΑΤΩΝΑ, λες ΔΕΣ λίγο τι λες :

quote:
Τουλάχιστον και το τελευταίο δευτερόλεπτο στη ζωη, το έζησα...έν και επι-γνώση.

Δηλ. λες ότι το έζησες full συνειδητός. Ωραία, εγώ δεν αμφιβάλλω γι' αυτό.

Μετά, έρχεσαι και λες :

quote:
Να σου πω την αλήθεια Ζιπ, ισως ξέρω τι θα κάνω και το τελευταίο δευτερόλεπτο/δευτερόλεπτα. (στα έγραψα)

Δηλ.

DDDDOOOOOOOIIIIIOIIIIOIIIIIIINNNNGGGGGGG!!!!

Μα εγώ ... δεν σε ρωτάω ΤΙ ΘΑ έκανες. Σε ρωτάω, αφού ρε φίλε μου, μου λες πως το έζησες [και σε πιστεύω ότι το έζησες, δεν αμφιβάλλω δηλ. γι' αυτό], τότε πες μου ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, όχι ΤΙ ΘΑ έκανες ...

Edited by - zip on 04/02/2012 12:40:28

04/02/2012, 12:39:37
Τιποτα!
04/02/2012, 12:43:56
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Τιποτα!

Συνεπώς, αυτό που λες ότι σκέφτηκες μια "ανώτερη" δύναμη, συνέβει ή όχι στην πραγματικότητα (στο βίωμά σου δηλ.) ;

04/02/2012, 12:51:50
Ζιπ

Συνεπώς, αυτό που λες ότι σκέφτηκες μια "ανώτερη" δύναμη, συνέβει ή όχι στην πραγματικότητα (στο βίωμά σου δηλ.) ;
...........

Σου έγραψα ΑΝ το έκανα! Και αυτο έχει τη λογική του μέσα (το ΑΝ)

Εδω ο γιος του την τελευται στιγμη στο Σταύρο των ρώτησε γιατι τον εγκατέλειψε,...

Γιατι να ακούσει εμένα?

Ζιπ, δεν με απασχολεί ούτε δευτερόλεπτο στη ζωη μου ο θεός, (αυτο το εξωτερικο, το ανωτερο, που απευθηνονται ολοι) γιατι να τον επικαλέσθω...στο τέλος?

Πως υπάρχουν διαφορες δυνάμεις....(Είναι άλλου παπά Ευαγγελίο...)

για μένα υπάρχουν.

04/02/2012, 12:55:35
quote:
Ναι. Και τι έμαθε ;

Αν υπάρχει θεός!

04/02/2012, 13:02:59
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Ζιπ, δεν με απασχολεί ούτε δευτερόλεπτο στη ζωη μου ο θεός, (αυτο το εξωτερικο, το ανωτερο, που απευθηνονται ολοι) γιατι να τον επικαλέσθω...στο τέλος?

Πως υπάρχουν διαφορες δυνάμεις....(Είναι άλλου παπά Ευαγγελίο...)

για μένα υπάρχουν.

Ωραία, δικαίωμά σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα ρε φίλε μου. Το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής σου που λες ότι το έζησες, απευθύνθηκες σ' αυτές τις δυνάμεις ; Τις επικαλέσθηκες ;

04/02/2012, 13:03:25
Πάντως ΠΛΑΤΩΝΑ είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τον φίλο μας να καταπιάνεται με το κατσάρωμα μιας τρίχας για να εμποδίσει την τσατσάρα.

04/02/2012, 13:12:52
Και για μένα είναι πολύ διασκεδαστικό να σας βλέπω να λέτε μπούρδες, Αίολε, αλλά δεν το κάνω θέμα ... για να αποπροσανατολίσω την κουβέντα ... Προσπαθώ να κουβεντιάσω με τον ΠΛΑΤΩΝΑ, λέει κάποια πράγματα, έχω κάποιες ερωτήσεις, τις κάνω. Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτε, ούτε να εμποδίσω τίποτε, ούτε καμιά τσατσάρα, ούτε τίποτε. Συζήτηση προσπαθώ να κάνω ... απλά!. Εσύ στην αρχή είπες πως ΔΕΝ θα το 'κοβες το σχοινί, μετά είπες, πως θα το 'κοβες.

04/02/2012, 13:13:27
quote:

Πάντως ΠΛΑΤΩΝΑ είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τον φίλο μας να καταπιάνεται με το κατσάρωμα μιας τρίχας για να εμποδίσει την τσατσάρα.

Πρέπει να έχεις υπομονή μαζυ του!

Ζιπ, όχι δεν απευθύνθηκαν σε καμία δύναμη. Αυτές τη δουλεια τους κάνουν.

Σου ξανά γράφω, δεν κάνω κάτι. Χαμογελώντας στον black, τον πιάνω αγκαζε, και τον ρωτάω για τα μυστήρια της ζωής!

ΧΑΧα....τα σπαω και ΕΓΏ φίλε Αιολε! (όχι στο ζιπακο μας)