- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δωστε την εμφανη επιλογή στον χρηστη να ψάξει για το θέμα που τον ενδιαφέρει πριν δημηουργήσει το ιδιο.....
Γιώργος![]()
quote:
ADMIN θα ηθελες να σου στειλω ενα σχεδιο-ιδεα για την αρχικη σελιδα (οχι σε html μορφη ακομα), ή οταν την ετοιμασω, να στην στειλω στο e-mail σου σε html μορφη???Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο απο τα μελη ξερει καλα το Macromedia Flash να δουμε αν γινεται να φτιαξουμε και ενα ωραιο flash-ακι για την κεντρικη σελιδα. Εχω μια ιδεα στο περιπου...
Αγαπητέ Alastis, με συγχωρείς για την καθυστέρηση της απάντησής μου.
Πολύ ευπρόσδεκτη η προσφορά σου! Σε ευχαριστώ!
Να μας στείλεις τις ιδέες σου όποτε θέλεις. (και για την κεντρική σελίδα και για το flash...
και για οτιδήποτε άλλο).
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
ΦΙΛΕ Admin ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ....
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ .....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
Δεν θα θέλαμε βέβαια να δημιουργηθεί ένα "σχίσμα" μεταξύ Forums και υπόλοιπου τόπου (σχετικά με τη δημιουργικότητα, τη δυναμικότητα και το περιεχόμενο φυσικά), οπότε κάποια πράγματα μάλλον θα προβληθούν τόσο από τα Forums όσο και από άλλα τμήματα του Τόπου
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ADMIN,ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ!
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΓΕΙ ΤΩΡΑ!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.
ΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ(ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΨΥΧΗ κ.α),ΚΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΚΟΙΤΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ!
ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Προσωπικά βρίσκω πάρα πολύ καλή ιδέα την εφημερίδα των forums. Το θέμα είναι να είναι κάτι που μπορεί να είναι βιώσιμο και εφικτό μέσα στα ανθρώπινα (μάλλον... υπερανθρώπινα) όρια αντοχής και χρόνου που έχουμε...
Τουλάχιστον μπορούμε και ονειρευόμαστε χωρίς ενοχές...![]()
![]()
![]()

Έχουμε τις πρώτες 2 Συμμετοχές για τον Διαγωνισμό Λογοτύπων των Forums!
Δείτε τις στο Θέμα: Έκθεση Λογοτύπων των Forums από τον Διαγωνισμό
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Θα ηθελα να καταθεσω και εγω την αποψη μου,οσον αφορα το forum των εσωτερικα ,γιατι ειναι πολυ σημαντικη προσπαθεια για ελευθερη ανταλλαγη αποψεων και παραλληλα καλυπτει τεραστια θεματολογια με τροπο υπευθυνο που μπορει να αποτρεψει καποιους απο πιθανες παγιδες και κινδυνους.
Η πρωτη μου παρατηρηση ειναι πανω στην διαβαθμιση των συμμετεχοντων με βαση των αριθμο των μηνυματων-συμμετοχων τους ,σε διαφορες ΄΄ταξεις΄΄οπως μελος,συνεργατης,συντονιστης κ.τ.λ.Νομιζω πως κατι τετοιο αποτελλει λαθασμενο τροπο ΄΄αξιολογησης΄΄ των μελων ακομα και αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος της υπαρξης τετοιου ειδους διακρισης και καταληγει ψυχολογικος καταναγκασμος.(ειμαι σιγουρος πως οι υπευθυνοι του forum δεν εχουν τετοιο σκοπο για διακριση των συμμετεχοντων,αλλα παραλληλα η αναγραφη, διπλα απο το ονομα του καθενος ,του αριθμου των μηνυματων και του ''βαθμου'' του ,αποτελλει και λειτουργει ,εστω και υποσεινηδητα καπως ετσι)
Η δευτερη μου παρατηρηση ειναι προς ολους εμας που συμμετεχουμε,ο καθενας με την συχνοτητα που θελει και τον βαθμο που εχει
Τελος ,συμμετεχοντας στην αγωνια και αλλων μελων,θα παρακαλεσω να μην αφηνουμε θεματα ''νεκρα'' οταν δεν εχουμε καταληξει σε καποιο συμπερασμα,γιατι υπαρχει ο κινδυνος το αγαπημενο μας εσωτερικα να καταληξει χωρος αποθηκευσης ιδεων και εμπειριων χωρις καμια ''χρηστικη'' σημασια.
Τελος συγχαρητητρια στους υπευθυνους του forum για την υπαρξη του συγκεκριμενου βηματος.
IL410
ΦΙΛΕ il410 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr .
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ , ΜΕΛΟΣ 1 ΒΑΘΜΙΔΑΣ,2 ΒΑΘΜΙΔΑΣ , ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤ' ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΑΓΚΑΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=772
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Νομιζω πως για να διασφαλιστει η ποιοτητα και η εγκυροτητα των οσων γραφονται ,θα πρεπει να προσεχουμε την γλωσσα που χρησιμοποιουμε και τον τροπο που την χρησιμοποιουμε.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤ ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA.gr.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ????
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.
Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Όταν κάνουμε subscribe σε ένα θέμα και μας έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος έχει απαντήσει σε αυτό πατώντας το link να μην πηγαίνουμε στην αρχή του θέματος (αφού υποτίθεται ότι το έχουμε διαβάσει για να περιμένουμε απάντηση) αλλά στην τελευταία σελίδα...
Eίδα τα "υποψήφια" λογότυπα και είναι πολύ ωραία όλα με κάποια να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα όμως η δουλειά και το μεράκι που ήδη έχει μπει στο φόρουμ μέχρι τώρα είναι άξια συγχαρητηρίων. Και το παλιό λογότυπο έτσι ομιχλώδες που είναι ήταν σίγουρα πολύ καλή επιλογή. ![]()
Πάντα με εκτίμηση,

Edited by - Avallon on 04/06/2003 22:51:33
Μπορεις να μου στειλεις τα λογοτυπα του ESOTERICA σε mail να τα χρησιμοποιησω στην σελιδα???
...open minds are better minds!
quote:
Όταν κάνουμε subscribe σε ένα θέμα και μας έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος έχει απαντήσει σε αυτό πατώντας το link να μην πηγαίνουμε στην αρχή του θέματος (αφού υποτίθεται ότι το έχουμε διαβάσει για να περιμένουμε απάντηση) αλλά στην τελευταία σελίδα...
Πολύ σωστό αυτό!! ![]()
Παρόμοια είναι και η υπάρχουσα "αδυναμία" να μεταφέρεται ο χρήστης στο πραγματικά τελευταίο μήνυμα από το σχετικό Link της πρώτης σελίδας των Forums.
Θα διορθωθεί, ευχαριστούμε πολύ Avallon !
Από il410:
quote:
Η πρωτη μου παρατηρηση ειναι πανω στην διαβαθμιση των συμμετεχοντων με βαση των αριθμο των μηνυματων-συμμετοχων τους ,σε διαφορες ΄΄ταξεις΄΄οπως μελος,συνεργατης,συντονιστης κ.τ.λ.Νομιζω πως κατι τετοιο αποτελλει λαθασμενο τροπο ΄΄αξιολογησης΄΄ των μελων ακομα και αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος της υπαρξης τετοιου ειδους διακρισης και καταληγει ψυχολογικος καταναγκασμος.
Ο φίλος, και Πολύτιμος Συντονιστής μας, AVATARGR έχει απαντήσει πολύ καλά πάνω σε αυτό (και με την σχετική παλαιότερη Συζήτηση στην οποία παραπέμπει).
Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι "κοινός τόπος" σχεδόν στο Σύνολο των Forums/Message Boards. Είναι εγγενής λειτουργία των Συστημάτων αυτών (όπως και στο δικό μας) και πραγματικά θα ξένιζε περισσότερο εάν έλειπε από εδώ. Από την άλλη πλευρά, "όλα τα πράγματα έχουν έναν σκοπό ύπαρξης και μία υφιστάμενη λειτουργία".
Κατά τ'άλλα να πως ένα θερμό "Καλωσήλθες" στο Μέλος il410!
Σε ευχαριστούμε για την Συμβολή σου σε αυτό το Θέμα και "καλή συμμετοχή" !
Προς Alastis:
quote:
Θελω να πιστευω οτι μεχρι τα τελη του μηνα ή στις αρχες του αλλου θα εχω δωσει αγαπητε ADMIN ενα σχεδιο για την αρχικη σελιδα.Μπορεις να μου στειλεις τα λογοτυπα του ESOTERICA σε mail να τα χρησιμοποιησω στην σελιδα???
Πολύ καλό αυτό! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα! ![]()
![]()
Θα σου αποστείλουμε φυσικά τα Λογότυπα και Σήματα/Σύμβολα του τόπου.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"