ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- LEGION - - Κινηματογράφος -

- LEGION - - Κινηματογράφος -

elo31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/08/2010, 21:41:11
Κάτσε ρε φίλε...διαφωνείς;Όποια ταινία γυρίζουν,πλέον, έχει μέσα, εξωγήινους,ομοφυλόφιλους,μασόνους,βία και σέξ.....
Κι αυτό το τρελό: Όλοι παντρεύονται,με εβραικό γάμο....
Τοσοι πολλοί είναι οι εβραιοι στο χόλυγουντ;...
Τέλος πάντων, όλα τα έργα που βγαινουν, μοιάζουν σαν η συνέχεια
των προηγούμενων....
Ή έτσι μοιάζει...
07/08/2010, 13:43:58
ειπα οτι διαφωνω? απλα προχωρησα παρακατω το σκεπτικο σου... καθως οι βιομηχανιες ταινιων, δεν σκεφτονται με το "συναισξημα" αλλα με τη τσεπη!

NOVUS ORDO SECLORUM
07/08/2010, 18:17:40
Ειλικρινά, ρε φίλε, έφτασα, να εμπιστεύομαι, την τρέλα τους
απο τα σχεδια τους εκεί στο χόλυγουντ...Βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα, κατα λάθος...
ΚΆΠΟΤΕ έβλεπες κανένα έργο,τώρα, είναι όλα ρέπλικες,διχως ουσία...
Αλλά, βγαίνουν κι έργα που έχουν να πουν ακόμη πολλά, για τον ανθρωπο και την ιστορια του επι γης...
09/08/2010, 10:29:06
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να "πιστεψεις" μια ταινια!

Προσωπικα, τις βλεπω απλα για διασκεδαση... ποτε δεν μ' εχουν επηρεασει ψυχολογικα, ουτε μ' εκαναν να σκεφτω πραγματα, γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειναι απλα μια ταινια... ενα εργο ενος ανθρωπου που στη κυριολεξια του "βαρεσε" στο μυαλο κατι και ηθελε να το μεταφερει στον κινηματογραφο!

NOVUS ORDO SECLORUM
09/08/2010, 10:59:19
Δεν πιστεύεις ποτέ, μια ταινία, αγαπητέ μου PREDATOR, αλλά, το μυαλό, που δέχεται τις ιδέες, που περνάνε μέσα απο μια ταινία, παίρνει εικόνες και μαθαίνει πράγματα, ή έστω, εγκληματίζεται σε ότι βλέπει...
Θετικό το αποτέλεσμα,γιατί, το να βλέπεις κι άλλα πράγματα, εκτός απο τη ζωή σου, παίρνεις,είπαμε,ιδέες, ανοίγει το μυαλό, κλπ...
Ο σωστός κινηματογράφος,είναι θετικός,δίνει ερεθίσματα σκέψης,
οριζόντων του ανθρώπου, γνώση...
13/09/2010, 19:20:07
Άλλη μία ταινία που σχετίζεται με τον Γαβριήλ και μάλιστα πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μου Christopher Walken!!
Βέβαια είναι του 1995 οπότε δεν έχει και τρομερά εφφέ.. αλλά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, όταν την είχα δει!!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

13/09/2010, 20:06:33
quote:

Άλλη μία ταινία που σχετίζεται με τον Γαβριήλ και μάλιστα πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μου Christopher Walken!!
Βέβαια είναι του 1995 οπότε δεν έχει και τρομερά εφφέ.. αλλά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, όταν την είχα δει!!!

θα το εχω στα υποψη μου να τη δω!

Ο Γαβρηιλ εχει πρωταγωνιστικο ρολο τελικα... περισσοτερο απο τον Μιχαηλ!

Τουλαχιστο παιζει σε αυτην τον "καλο"??

NOVUS ORDO SECLORUM
13/09/2010, 20:22:33
Όχι, αγαπητέ μου φίλε PREDATOR, δεν είναι καλός ούτε σε αυτή την ταινία, ίσως μάλιστα είναι η πρώτη ταινία, που ο Γαβριήλ κάνει τον κακό, έχω την εντύπωση πως αυτή η ταινία επιρρέασε το συγκεκριμένο θέμα του κακού Γαβριήλ!!!

Αν την δεις, θα δεις και κάποιον άλλον γνωστό ηθοποιό, σε πιο νεαρή ηλικία όμως, κάποιος που έγινε δημοφιλής λόγω του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!!

Απλά έχε υπόψιν σου πως υπάρχουν και τρία ή τέσσερα sequels, θα σου έλεγα να δεις το πρώτο το οποίο όταν πρωτοεμφανίστηκε λεγόταν "God's Army" οπότε έχε τον νου σου και σε αυτόν τον τίτλο...

Να 'σαι καλά!!!

13/09/2010, 22:43:17
Γμτ, δεν το ειχε στο βιντεο κλαμπ. αρα παω για τορρεντ

NOVUS ORDO SECLORUM
13/09/2010, 23:46:40
Γμτ.. τώρα θυμήθηκα τον τίτλο στα ελληνικά, ίσως βοηθούσε στο video club...

Ο τίτλος είναι "Οι Άγγελοι του Σκότους"

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εύρεση της ταινίας!!!

13/09/2010, 23:53:58
Όταν βρεις χρόνο πες μου από που κατεβάζεις ταινίες?
Βρίσκεις και με ελληνικούς υπότιτλους?

Επειδή κάποιες από τις ταινίες με υπότιτλους που κατεβάζω μου εμφανίζουν "ορνιθοκινέζικα" ;P και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό!!

Ευχαριστώ!!